günaydın kızlar..
flash flashhhhhh süper87 hamile.....
dün hasteneye gitttim kan testi yaptırdım.günlük hamileymişim henüz.iki gün sonra yine gel.dedi
gözün aydın süper istiyordun zaten. Sevindim canım
selam kızlar. annemlerden yazıyorum. bilgisayar çok eski, takılıyor. o yüzden kısa yazcam. evimizi tuttuk annemlerin yakını9da. yarın sabahtan eşyalarımız da buırdda olacak hayırlısıyla. evdeki kiracı cumartesi günü boşaltacak evi. bizde erken olursa o gün, olmnazsa pzpar günü yerleşmeye başlıcaz.
bu arada doktora gidip kesemizi gördük. yerleşti,kten sonra da kalp atışlarını duymak için gitcez inşallah. görüşmek üzere herkesi öptümmmm
teşekkür ederim cnm..ya sabahtan beri sana bir soru srdum hani cvp ver kız
2 gündür yokrum geçmişi okuyordum şişliden bağcılara taşındık 8 ay önce canım.
zuzum beni aradın ama yanlış anlaşılma olmuş sanırım. İşyerine haciz geldi dedim ne var ne yok aldılar bizde eve gittik tabi. evdeki nette problem vardı ondan haber veremedim size.
bugün işe çağırdılar yenileri alındı çalışıyoruz şimdii...
tamam o zaman.ay ne trajedik bir olay gecmiş olsun:)
eheheben de anlayamadım da sormadım da dilek ameliyat mı olmuş diye
ben iyiyim canım, oğlum damardan besleniyor benm sütüm var, normal doğum yaşadığım için geldi, ama sağıp biriktiriyorum, bebeğim şu an alacak durumda değil malesef.
Aa kimse yok
Nerdesiniz hu huuuu
herkese iyi akşamlar
zuzum beni aradın ama yanlış anlaşılma olmuş sanırım. İşyerine haciz geldi dedim ne var ne yok aldılar bizde eve gittik tabi. evdeki nette problem vardı ondan haber veremedim size.
bugün işe çağırdılar yenileri alındı çalışıyoruz şimdii...
selam kzılar. facede yazdığım tel noyu düzelttim yanlış olmuş. bizim evdeki kiracı yarın çıkıyor. biz de yarın koltuk, ocak falan bakmaya gitcez. sürekli koşturuyoruz. bugün sabah 7 de kalktık yarın da erken kalkcaz. hepinize
selam kzılar. facede yazdığım tel noyu düzelttim yanlış olmuş. bizim evdeki kiracı yarın çıkıyor. biz de yarın koltuk, ocak falan bakmaya gitcez. sürekli koşturuyoruz. bugün sabah 7 de kalktık yarın da erken kalkcaz. hepinize
Zuzum beni aradın ama yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Işyerine haciz geldi dedim ne var ne yok aldılar bizde eve gittik tabi. Evdeki nette problem vardı ondan haber veremedim size.
Bugün işe çağırdılar yenileri alındı çalışıyoruz şimdii...
selam kzılar. Facede yazdığım tel noyu düzelttim yanlış olmuş. Bizim evdeki kiracı yarın çıkıyor. Biz de yarın koltuk, ocak falan bakmaya gitcez. Sürekli koşturuyoruz. Bugün sabah 7 de kalktık yarın da erken kalkcaz. Hepinize
kızlar deprem oldu sanki yaa sallandık arkadaş da hissetmiş korktum...
geçmiş olsun canım, bizde 2gün önce akşam evde oturuken,eşim hissetti depremi ... Manisa/kırkağaçta olmuştu
günaydınnnn
cnmmmm :13: kolay gelsin çok yorma kendini haaaaselam kzılar. facede yazdığım tel noyu düzelttim yanlış olmuş. bizim evdeki kiracı yarın çıkıyor. biz de yarın koltuk, ocak falan bakmaya gitcez. sürekli koşturuyoruz. bugün sabah 7 de kalktık yarın da erken kalkcaz. hepinize
Kızlar deprem oldu sanki yaa sallandık arkadaş da hissetmiş korktum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?