2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok sevindim yarenim.. herşey gönlünce olur inşallah.

teşekkür ederim cnm..ya sabahtan beri sana bir soru srdum hani cvp ver kız

2 gündür yokrum geçmişi okuyordum şişliden bağcılara taşındık 8 ay önce canım.

zuzum beni aradın ama yanlış anlaşılma olmuş sanırım. İşyerine haciz geldi dedim ne var ne yok aldılar bizde eve gittik tabi. evdeki nette problem vardı ondan haber veremedim size.
bugün işe çağırdılar yenileri alındı çalışıyoruz şimdii...

tamam o zaman.ay ne trajedik bir olay gecmiş olsun:)

tamam o zaman.ay ne trajedik bir olay gecmiş olsun:)

sağol canım ya gerçekten çok zordu haciz memurları avukatlar polisler nakliyeciler kabus gibiydi. evdede ruh gibiydim büyük boşluğa düştüm ilk gün yemek yapmakla geçirdim tüm günü. dünde hep temizlik yaptım ütü yaptım zaman geçirdim

eheheay biriktirmen iyi olmuş canım ya oğluşuna mis gibi mamalar hazır şimdiden. Allah onu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana inşallah. Dilşadcım yanlış anlamazsan bir şey söylemek istiyorum canım Başmelek israfil aynı zamanda şifa sağlık meleğidir canım, Rabbimin izniyle İsrafil melekten de şifa için yardım istersen bebeğin çok daha hızlı iyileşir inşallah.

Aa kimse yok
Nerdesiniz hu huuuu

bugün kimseciklerin olmadığı bir gündü
herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar canım

geçmiş olsun elfişim sana ve iş arkadaşlarına

selam kzılar. facede yazdığım tel noyu düzelttim yanlış olmuş. bizim evdeki kiracı yarın çıkıyor. biz de yarın koltuk, ocak falan bakmaya gitcez. sürekli koşturuyoruz. bugün sabah 7 de kalktık yarın da erken kalkcaz. hepinize

kolay gelsin canım, ne kadar güzel yeni bir şehirde yeni bir ev ve yeni bazı eşyalarla en güzeli de bebişinle yeni bir çekirdek aile kadrosuyla yeni bir hayata başlıyorsun inşallah her şey gönlünüzce olsun

günaydın kızlar

yarencim banada numaranı ver.. ne güzel o heyecanda başkadır şimdi yeni ev yeni eşyalar..

yok canım ynlış anlamadım :)

buraya açık açık yazmak istemedim, sıkı takipçin var ya senin, nolur nolmaz diye :) kendisi gelince yazsın dedim kendi kendime :))

kolay gelsin

kızlar deprem oldu sanki yaa sallandık arkadaş da hissetmiş korktum...

geçmiş olsun canım, bizde 2gün önce akşam evde oturuken,eşim hissetti depremi ... Manisa/kırkağaçta olmuştu

günaydınnnn

yarenim ne güzel koşuşturmacalar bunlar yeni hayat yeni ev yeni eşyalar her şey çok güzel

günaydın kızlarrr kk yine biraz değişime mi uğramış bana mı öyle geldi yazılar falannn:26:

cnmmmm :13: kolay gelsin çok yorma kendini haaaa
Kızlar deprem oldu sanki yaa sallandık arkadaş da hissetmiş korktum...

netten baktın mı olmuş mu? orda deprem oluyor mu ki sık sık olmuyor dimmii :44:

luxxor saçların ve göbişine bayıldımm allah bize de sizler gibi güzel hamişlikler nasip etsin inşşş.

dilşadcım sütünün gelmesi çook güzel bebişin mamaları şimdiden hazırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…