günaydın kızlarrr kk yine biraz değişime mi uğramış bana mı öyle geldi yazılar falannn:26:
cnmmmm :13: kolay gelsin çok yorma kendini haaaa
netten baktın mı olmuş mu? orda deprem oluyor mu ki sık sık olmuyor dimmii :44:
luxxor saçların ve göbişine bayıldımmallah bize de sizler gibi güzel hamişlikler nasip etsin inşşş.
dilşadcım sütünün gelmesi çook güzel bebişin mamaları şimdiden hazırr
Hemen baktım görünmüyodu şimdi baktım 10.30 civ. akdeniz mersinde olmuş 3.0 şiddetinde bizede mersin çok yakın doğru hissetmişiz :18:
Hemen baktım görünmüyodu şimdi baktım 10.30 civ. akdeniz mersinde olmuş 3.0 şiddetinde bizede mersin çok yakın doğru hissetmişiz :18:
elfim çok geçmiş olsun çok kötü bişey yaşamışsınız neyse kısa sürmüş ama işe dönmeniz.bende dün bağcılardaydım amcamlara gitmiştim istoçun yakınlarındaydım akşam döndüm .
bugün beylikdüzü tarafın gidicem yani tuyapa turizm fuarı var kardeşimle gidicez
Kızlar deprem oldu sanki yaa sallandık arkadaş da hissetmiş korktum...
günaydın kızlarrr kk yine biraz değişime mi uğramış bana mı öyle geldi yazılar falannn:26:
cnmmmm :13: kolay gelsin çok yorma kendini haaaa
netten baktın mı olmuş mu? orda deprem oluyor mu ki sık sık olmuyor dimmii :44:
luxxor saçların ve göbişine bayıldımmallah bize de sizler gibi güzel hamişlikler nasip etsin inşşş.
dilşadcım sütünün gelmesi çook güzel bebişin mamaları şimdiden hazırr
okadar üzgünüm ki, Gülşahım işten çıkıyo
selam kzılar. facede yazdığım tel noyu düzelttim yanlış olmuş. bizim evdeki kiracı yarın çıkıyor. biz de yarın koltuk, ocak falan bakmaya gitcez. sürekli koşturuyoruz. bugün sabah 7 de kalktık yarın da erken kalkcaz. hepinize
ağlaya ağlaya vedalaştı, ben de finans müdürümüze salya sümük çıkmasın bişe yapılamaz mı dedim..
Yaptılar zam + yol parası.. Ben kaldım tabi..kendim için konuşamam
nasıl yani yaa, işten çıkartırken zam mı yaptılar :26:
nasıl yani yaa, işten çıkartırken zam mı yaptılar :26:
bebeklerim, kız işten ayrılıyodu maaşı düşük diye..yol paramı bile vermiyolar diye (onun oraya servis yok)Bende onu anlamadım :44:
bebeklerim, kız işten ayrılıyodu maaşı düşük diye..yol paramı bile vermiyolar diye (onun oraya servis yok)
sonra herkesle vedalaşırken duygusallaştı, çok ağladı. ben de duygulandım çok, finans müd. geçiyodu yanımdan "bişe yapılamaz mı gülşah için, yol parası felan?" dedim.. ben napcam onsuz çok üzüldüm dedim. o da geldi üçümüz konuştuk, daha doğrusu ben konuştum gülşah sustu sadece ağladı. paraysa sorun yapalım tamam dedi, yaptılarben kaldım tabi, kızın maaşı benle aynıydı. şimdi iyi oldu, ben aynı :))) biraz gücüme gitmedi değil :/ benim için kimse yapmaz onu işte, kimse konuşmaz. ben arkadaşlarım için hep böyle kendimi asteşe atıyorum, adam ters bişe de diyebilirdi...dinledi şükür.
hep bu yüzden kaç aydır üç kuruşa çalışıyorum ya orda işte, arkadaşlarım yüzünden :/haklsın cnm herkes senin yaptığını yapmaz adam sanane sen ne karışıosun da diyebilirdi cesaretli davranmışsın.
sevindim gülşahın kalmasına, zaten başka iş bulup çıkıcak olsaydın arkadaşlarından ayrılcaksın diye üzülüodun, ne kadar sevdiğin belli
bu arada eltimin abisini eşi hamileydi, dün suyu geliş bugün hastaneye gitmişler doğurmuş. gündüz gittk ziyaretine bi tatlı kiiiannesini nasıl emiyordu yaaa, walla duygularım kabardı yine.şu çalışmalar sonuç vercek mi bakalım 11-16sı arası şanslı günlerimmiş deneyelimm
yareeeeeen gördün seniii naberrrnası gidioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?