2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfim çok geçmiş olsun çok kötü bişey yaşamışsınız neyse kısa sürmüş ama işe dönmeniz.bende dün bağcılardaydım amcamlara gitmiştim istoçun yakınlarındaydım akşam döndüm .

bugün beylikdüzü tarafın gidicem yani tuyapa turizm fuarı var kardeşimle gidicez

üşüyorum yaa, ayaklarım buz ısınamadım daha ...

çok da işim var

ben kaçar size iyi sohbetler, iyi tatiller ...

Hemen baktım görünmüyodu şimdi baktım 10.30 civ. akdeniz mersinde olmuş 3.0 şiddetinde bizede mersin çok yakın doğru hissetmişiz :18:

Hemen baktım görünmüyodu şimdi baktım 10.30 civ. akdeniz mersinde olmuş 3.0 şiddetinde bizede mersin çok yakın doğru hissetmişiz :18:

ayy geçmiş olsuuun :18:

temizliğe başlamam lazım üffffff.eşime de gıcık oldum dün akşamdan çöpü kapıya koydum,eşim dükkana giderken kapıdaydı çöp, hiç bakmadı bile. bugün de alarm çalmamış işe geç kaldı, neyse kapıdayız çöp hala orda, atar mısın dedim vvırvırvırvır konuştu yine.

atmıcam ben de çöpü durcak orda kim atarsa atsın

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım. oh iyi gez valla en güzelini yapıyosun :)

..

zuzum ben yanlış anlamışım o zaman. doğru çok ziyaretçimiz oluyo bizim nolur nolmaz :))

Herkese günaydın kızlar dün işe gitmeyince süpürgeyi dün yaptım, eşimin de yerleri silmesi gerekiyordu ama bugüne erteledi umarım yapar bugün de ütülerim var ve biraz ders çalışmam lazım 12 gibi başlayayım diyorum

Kızlar deprem oldu sanki yaa sallandık arkadaş da hissetmiş korktum...

geçmiş olsun canım ciddi bir ey olmasın da Allah korusun yine de insan korkuyor

çok sağol canım inşallah amin teşekkür ederim hepinize güzel yorumlarınız için

Ağlaya ağlaya vedalaştı, ben de finans müdürümüze salya sümük çıkmasın bişe yapılamaz mı dedim..
yaptılar zam + yol parası.. ben kaldım tabi..kendim için konuşamam

canımmm özledik seni ne heyecanlısındır sen şimdi yeni ev yeni eşyalar...çok özledik seni en kısa zamanda bekliyoruz kendini ok yorma....

özgecim geçmiş olsunn...

nigarımmm arkadaşın için çok üzüldüm canımm...keşke kalabilseymiş...

ağlaya ağlaya vedalaştı, ben de finans müdürümüze salya sümük çıkmasın bişe yapılamaz mı dedim..
Yaptılar zam + yol parası.. Ben kaldım tabi..kendim için konuşamam

nasıl yani yaa, işten çıkartırken zam mı yaptılar :26:

nasıl yani yaa, işten çıkartırken zam mı yaptılar :26:

Bende onu anlamadım :44:
bebeklerim, kız işten ayrılıyodu maaşı düşük diye..yol paramı bile vermiyolar diye (onun oraya servis yok)
sonra herkesle vedalaşırken duygusallaştı, çok ağladı. ben de duygulandım çok, finans müd. geçiyodu yanımdan "bişe yapılamaz mı gülşah için, yol parası felan?" dedim.. ben napcam onsuz çok üzüldüm dedim. o da geldi üçümüz konuştuk, daha doğrusu ben konuştum gülşah sustu sadece ağladı. paraysa sorun yapalım tamam dedi, yaptılar ben kaldım tabi, kızın maaşı benle aynıydı. şimdi iyi oldu, ben aynı :))) biraz gücüme gitmedi değil :/ benim için kimse yapmaz onu işte, kimse konuşmaz. ben arkadaşlarım için hep böyle kendimi asteşe atıyorum, adam ters bişe de diyebilirdi...dinledi şükür.

haklsın cnm herkes senin yaptığını yapmaz adam sanane sen ne karışıosun da diyebilirdi cesaretli davranmışsın.
sevindim gülşahın kalmasına, zaten başka iş bulup çıkıcak olsaydın arkadaşlarından ayrılcaksın diye üzülüodun, ne kadar sevdiğin belli

bu arada eltimin abisini eşi hamileydi, dün suyu geliş bugün hastaneye gitmişler doğurmuş. gündüz gittk ziyaretine bi tatlı kiii annesini nasıl emiyordu yaaa, walla duygularım kabardı yine.şu çalışmalar sonuç vercek mi bakalım 11-16sı arası şanslı günlerimmiş deneyelimm

yareeeeeen gördün seniii naberrr nası gidioo

Son düzenleme:
hep bu yüzden kaç aydır üç kuruşa çalışıyorum ya orda işte, arkadaşlarım yüzünden :/
Deniz çıktı bugün, Gülşah da çıksaydı çok çok etkilenirdim. Bakalım hayırlısı olsun benim için de, inş kendimle ilgili de konuşurum :105:

Allah analı babalı büyütsün bebişii ay siz çalışmalardaydınız dimmiii inş gelir bu ay bebişiniz
zuzuşla ben de başlarsak bir-kaç ay sonra dilek ve özge de gaza gelir belkim hamiş olmayan kalmaz topikte

günaydın bebiklerim yataktan yazıyorum şuan size :)) Dün gece eşimle iddaya girdik basrada kim yenerse işleri o yapcak diye tabiki sonuç belli Ben uzanıyorum eşim kalktı kahvaltı hazırlicak evi toparlıcak Biraz daha yapsında yardım ederim... Nekk sevindim canım işten çıkmamasına sende biraz zaman geçsin konuşursun.. Bebik konusunu bilmiyorum ama gaza gelip olurmu acep

Slm kızlar,evleneli bibuçuk yıl oldu ama biz hala kavgalara devam ediyoruz;( bir pazar günümüzü daha küs ve kavgalı geçirdik eşimin abisini hiç sevmiyorum bana çıktığımızdan beri espiriyle karışık laflar sokup duruyor çok itici ve tam bir ö.... kaba patavatsızın teki ona laf söyledim bende espiriyle karışık, eşimde haddini bil sen kimsin gibilerinden karşılık verdi çok ağrıma gitti abisi bana laf ederken ona da dese ya yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…