- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
gunaydın kızlar nasılsınız
sizlere bir şey soracam. Ben en son 2 şubatta adet oldum; ama dun gece hafif pembe bir akıntım vardı sabah da aynı adetmişim gibi olmuşum. Sizce neden böyle olmuş olabilir? doktora bu vaziyette gitmeli miyim?
Slm kızlar,evleneli bibuçuk yıl oldu ama biz hala kavgalara devam ediyoruz;( bir pazar günümüzü daha küs ve kavgalı geçirdik eşimin abisini hiç sevmiyorum bana çıktığımızdan beri espiriyle karışık laflar sokup duruyor çok itici ve tam bir ö.... kaba patavatsızın teki ona laf söyledim bende espiriyle karışık, eşimde haddini bil sen kimsin gibilerinden karşılık verdi çok ağrıma gitti abisi bana laf ederken ona da dese ya yok ama
bebeklerim, kız işten ayrılıyodu maaşı düşük diye..yol paramı bile vermiyolar diye (onun oraya servis yok)
sonra herkesle vedalaşırken duygusallaştı, çok ağladı. ben de duygulandım çok, finans müd. geçiyodu yanımdan "bişe yapılamaz mı gülşah için, yol parası felan?" dedim.. ben napcam onsuz çok üzüldüm dedim. o da geldi üçümüz konuştuk, daha doğrusu ben konuştum gülşah sustu sadece ağladı. paraysa sorun yapalım tamam dedi, yaptılarben kaldım tabi, kızın maaşı benle aynıydı. şimdi iyi oldu, ben aynı :))) biraz gücüme gitmedi değil :/ benim için kimse yapmaz onu işte, kimse konuşmaz. ben arkadaşlarım için hep böyle kendimi asteşe atıyorum, adam ters bişe de diyebilirdi...dinledi şükür.
bu arada eltimin abisini eşi hamileydi, dün suyu geliş bugün hastaneye gitmişler doğurmuş. gündüz gittk ziyaretine bi tatlı kiiiannesini nasıl emiyordu yaaa, walla duygularım kabardı yine.şu çalışmalar sonuç vercek mi bakalım 11-16sı arası şanslı günlerimmiş deneyelimm
Allah analı babalı büyütsün bebişiiay siz çalışmalardaydınız dimmiii inş gelir bu ay bebişiniz
zuzuşla ben de başlarsak bir-kaç ay sonra dilek ve özge de gaza gelir belkim hamiş olmayan kalmaz topikte
sizlere bir şey soracam. Ben en son 2 şubatta adet oldum; ama dun gece hafif pembe bir akıntım vardı sabah da aynı adetmişim gibi olmuşum. Sizce neden böyle olmuş olabilir? doktora bu vaziyette gitmeli miyim?
günaydın canlar
kan sonucum 1000 çıktı bir aylık hamileyim
günaydın canlar
bu çok güzel bir haber tebrik ederim :)))))
hayırlısı bakalım elfimgünaydın kızlar
nekcim arkadaşının kalmasına sevindim. bi kaç ay sonra sende zam ile ilgili görüş finans müdürüyle. sanada zam yapsınlar
bence de dr. görün canım :18: yerleşme kanaması olabilir..gunaydın kızlar nasılsınız
spontane oldu zuzumarkadaşına sevindim, ama senin için üzüldüm ya...keşke daha önce kendin için konuşsaymışın
günaydın canlar
hayırlısı bakalım elfim
senin dr. kontrolün nezamandı? nezaman öğreniyoruz bebişin cinsiyetini?:
çok varmış daha, ben de çok heyecanlıyımm :))benim 22 şubatta kontrolüm. çok heyecanlıyım :)))
EL. Süpürgem geldi hafta sonu, süpürge konusunda kendi süpürgemi tavsiye edebilirim ben de artık, çok memnunum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?