2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar

nekcim arkadaşının kalmasına sevindim. bi kaç ay sonra sende zam ile ilgili görüş finans müdürüyle. sanada zam yapsınlar

gunaydın kızlar nasılsınız

sizlere bir şey soracam. Ben en son 2 şubatta adet oldum; ama dun gece hafif pembe bir akıntım vardı sabah da aynı adetmişim gibi olmuşum. Sizce neden böyle olmuş olabilir? doktora bu vaziyette gitmeli miyim?

bende de geçen sene aynısı olmuştu.. yani adetim bittikten 3-4 gün sonra tekrar adet olmuştum.. ve normal adet gibi yani tam 5 gün.. sonuç şuan 8 aylık oğlum var :)
hemen adet sonunda tahlil yaptırıp hamile olduğumu öğrendiğim için ona bağladım ben de..

aynı durumdayız.. bizim de kavgalarımız hiç bitmez.. hele ailesini gördü mü tam öküzleşir eşim.. ondan nefret ediyorum bize gelmelerinden zaten.. en fazla 1 gün tahammül ediyorum kendilerine, ama geldiler mi en az 1 hafta bizdeler sağolsunlar.. bi de öyle yalnız gelemezler.. en az 4 kişi bi arada geliyorlar.. en fazla da 8.. hatta kafalarına göre misafir falan da davet ediyorlar,babalarının eviymiş gibi.. faturalarda rekor kırdırıp gidiyorlar, başka bi işe yaradıkları yok..
şakayla laf sokuyorlar akıllarınca, ve ben gülümseyip geçiyorum diye salak mı sanıyorlar ne.. oysa tek bildiğim dengim değiller, ve cevaplarını vermeye tenezzül bile etmiyorum..

arkadaşına sevindim, ama senin için üzüldüm ya...keşke daha önce kendin için konuşsaymışın

hadi hayırlısı canım...

haftasonundn itibaren fulltime yanii

bebişede

ooo may gat
bi dr görün derim ...

kız hamile olmayası.yerleşme kanaması olabilir..akıntın az mı çokmu?

bu çok güzel bir haber tebrik ederim :)))))

teşekkür ederim tatlım..

kızlar gecen bir rüya görmüştüm.onu kkda birine yorumlattım..bana ne desin.sen veya bir yakının hamile haberi olcak dedi.

ve erkek olucak dedi waaaooooww bildi hamileyim işte..erkek waaooow

bir doktora görün bencede. benimde bi kere öyle olmuştu sistit olmuşum bak başka arkadaşta hamilelik diyor. en doğrusunu doktor söyler. sen biyologsun sence açıklaması ne olabilirki?

günaydın kızlar

nekcim arkadaşının kalmasına sevindim. bi kaç ay sonra sende zam ile ilgili görüş finans müdürüyle. sanada zam yapsınlar
hayırlısı bakalım elfim
senin dr. kontrolün nezamandı? nezaman öğreniyoruz bebişin cinsiyetini?

bence de dr. görün canım :18: yerleşme kanaması olabilir..

arkadaşına sevindim, ama senin için üzüldüm ya...keşke daha önce kendin için konuşsaymışın
spontane oldu zuzum aklımda yoktu, hayırlısı.

günaydın canlar

kan sonucum 1000 çıktı bir aylık hamileyim

Günaydınlar

kocişden dün sevgililer günü hediyemi kaptım.bot istemiştim.birlikte aldık dün

hamilelik olamaz diye düşünüyorum çünkü korunuyoruz. Hem olmasın da henüz bebek fikrine sıcak bakmıyoruz.

Bir de ilişki sonrasında oln bir durum bu belki yara tarzı bir şey var bilmiyorum

bir de dün bir ağrı kesici almıştım yan etkileri arasında menapoz öncesi kadınlarda intermenstrüel kanama görünüyor. Belki de ağrı kesiciden kaynaklanıyor.

EL. Süpürgem geldi hafta sonu, süpürge konusunda kendi süpürgemi tavsiye edebilirim ben de artık, çok memnunum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…