2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aa tebrikleerrr! Allah tamamına erdirsin! muhteşem bir serüven başlıyor senin için :) doğumdan sonra bile özleyeceği günlerin değerini bil :)

teşekkürler canım

nasıl yan,dogumdan sonra özleyecegin günlerin değerini bil derken?

çok varmış daha, ben de çok heyecanlıyımm :))
şaka maka 4. aya girdiniz sayılır

evet girdik 4.aya.. hala alışamadım gibi unutuyorum bazen :)) geçen işyerinde asma kattan bi evrak uzattı müdür. bende zıplayarak aldım elim yetişmedi yukarı çıkmayada üşendim boş bulundum zıpladım, napıyosun dikkat et dedi. unutuyorum bazen dedim :))

sendemi hamileisn kız nasıl gidyor hamilelik.

dikkat et kendine
hareketlerini hissetmeye başlayınca unutmazsın

elfi birde dört aylık waow karnında şişme varmı?unutuyorsun he oda güzel:)

öyle pek bi şişkinlik yok karnımda. multivitaminler iştahımı yeni yeni açtı ilk 3 ayda sadece 1 kilo aldım hala aynıyım. zayıf olduğum için karnımda anca 6. ayda falan belli olur.

günaydın herkese

gündüz kursum bitti artık bu hafta akşam başlıyor 7-10 buda son kurum oda bitiyor

çok iyi canım, ama önce dr git istersen ,iğne yaptır git uy sonra...çok iyi gelir canım
canım o gün çıkınca annemle kardeşim aldı beni çrş doğum günüm annem hediye bakalım dedi haydaa gittik bakalım die gezmeye başladık 1 bot 2 çizme aldım annem babam kardeşim her birinden birer tane
sonra babaneye gittik ordan anneme uğra falan derken akşam tlf geldi eşimin babası yine anjio olmuş die hemen bi banyo yaptım geri çıktım oraya gittim yani yatmayı geç oturmadım bile
cmt günü de kardeşimle yine çıktık eşime twigy den taraftar terliği aldım kendime bir çanta aldım yeşil harika bişi
dünde kentparka gittik eşim çizmelerden birini beğenmedi dolgu topuk kalçam havalı duruomuş :26: onu verdim başka aldım bu seferde başka beğendim 2sini verdim 1 tane aldım evede geldik eşimle keyif yaptık biraz sonra da
ama dün sabah komşu parktan çıkarken arabamızın önüne çarpmmış tampon düşmüş far kırık ön sağda ezik var falan işte
eşim sanayiye gitti şimdi yaptırmaya

canım ankaraya yine yarın kar geliomuş artık çok sıkıldım ya lahana gibi kat kat giyinmekten bot şapka eldiven derdinden
mesaj düzenleme de kalkmış o mesajımdan ama neyse siz açıklarsınız durumu seni dilşad olarak görmüş bir an diye
tmm canım tmm ben okudum
Hastalandım ben boğazım şişti yüzüm kulağımı ateş bastı sanki başımda ağrıyor.:2: İyi akşamlar herkese
oyyy kuzucuğum hastalandın mı sen şimdi nasılsın bakim

face yok hbr yok tabi canım ii olmana sevindim kendini çok yorma dikkat et tatlım

Manisa/kırkağaçta olmuştu
anılarıma gittik eşimi oraya göndermiştim askerlik için vayy bee zaman nası geçmiş şimdi düşündüm de kaç yıl olmuş yaa
bu ara zati yaşlandım psikolojisindeyim

bende cuma koydum çöpü alınmadı cmt gece geldik hala alınmamış aidatı vermemiştim
dedim herhalde ondan almadılar takılıoum tabi eşime öyle bişi yapmazlar yani
oda bana dioki hayatım aidatı vermeyince sadece çöpü almıolarsa ben atarım sen verme parayı dio

Ağlaya ağlaya vedalaştı, ben de finans müdürümüze salya sümük çıkmasın bişe yapılamaz mı dedim..
yaptılar zam + yol parası.. ben kaldım tabi..kendim için konuşamam
seni tebrik edioum canım
araya kendini nie sıkıştırmadın ki
neyse belki kendileri düşünüp seninkinde de bi değişiklik yaparlar dicem ama var mı öyle bi ihtimal sence:44:

Allah analı babalı büyütsün inş canım
sizin içinde hayırlısı bakalım

dilek ve özge de gaza gelir belkim hamiş olmayan kalmaz topikte
ben hiç gaza gelemicem sanırım kazara olursa olcak yani hiç istemioum çünkü aklımda başka planlar hep:44:

gaza gelip olurmu acep
sende de az buçuk var niyet gibime gelio valla bu aralar

günaydın canlar

kan sonucum 1000 çıktı bir aylık hamileyim
canım tekrar tebrikler bu kesin sonuç daha ii olmuştur bu süreci sağlıcaklı tamamlarsın inş.

çok ilginç yaa tarihlerin arası çok kısa bi drye sormalısın tabi nettende araştır biraz ihmal etme

sirkenciğim bence en iyisi doktora görünmelisin farklı farklı şeyler olabilir

nigarcığım maşallah sana cesaretlisin müdür orda sana bişe dememiş işallah arkadaşında bunu anlar sanada yapar zam işallah

elfim aman dikkat et kendine hoplamalar zıplamalar 9günün kalmış hayırlısı olsun

dilekciğim maşalla artık baya botun çizmen ldun güle güle giy kullan
kayınpederinede çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin

Dilek, arabanız için de k.pederin içinde geçmiş olsun canım ...

Akkabilerinide güle güle giyy...

Eşin ne alıcak acaba sana, yada ne süprayzı olucak

Dilekcim sağol cnm. Boğazım ağrıyo sesim değişti bazen iyiyim bazen kötü oluyoru idare ediyorum işte..
Bebek konusunda bilmiyorum yaa işte hevesleniyoruz ama hep önümüze engeller çıkıyor sonra olmaz diyoruz.. Bendeki de öyle yani..
Super tekrar tebrikler 1 aylık olmuş demekki kaldı 8 ay
Elfi cinsiyeti ne olacak acaba merak ettim bende içime erkek doğuyor benim
Dilşadlar naptı acaba?:26:

hadi gözün aydın canım

sağol canım

avatarından çizelgesinden belli değil mi

dikkat etmedin laf sokmasan olmaz değilmi

öyle pek bi şişkinlik yok karnımda. multivitaminler iştahımı yeni yeni açtı ilk 3 ayda sadece 1 kilo aldım hala aynıyım. zayıf olduğum için karnımda anca 6. ayda falan belli olur.

kaç kilosun ki hadi inş.son iki ayda karın şişer diyorlar

teşekküler canım.
dilekcim sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…