aa tebrikleerrr! Allah tamamına erdirsin! muhteşem bir serüven başlıyor senin için :) doğumdan sonra bile özleyeceği günlerin değerini bil :)
çok varmış daha, ben de çok heyecanlıyımm :))
şaka maka 4. aya girdiniz sayılır
evet girdik 4.aya.. hala alışamadım gibi unutuyorum bazen :)) geçen işyerinde asma kattan bi evrak uzattı müdür. bende zıplayarak aldım elim yetişmedi yukarı çıkmayada üşendim boş bulundum zıpladım, napıyosun dikkat et dedi. unutuyorum bazen dedim :))
dikkat et kendineevet girdik 4.aya.. hala alışamadım gibi unutuyorum bazen :)) geçen işyerinde asma kattan bi evrak uzattı müdür. bende zıplayarak aldım elim yetişmedi yukarı çıkmayada üşendim boş bulundum zıpladım, napıyosun dikkat et dedi. unutuyorum bazen dedim :))
avatarından çizelgesinden belli değil mielfi birde dört aylık waow karnında şişme varmı?unutuyorsun he oda güzel:)
elfi birde dört aylık waow karnında şişme varmı?unutuyorsun he oda güzel:)
avatarından çizelgesinden belli değil mi
günaydın canlar
kan sonucum 1000 çıktı bir aylık hamileyim
canım o gün çıkınca annemle kardeşim aldı beni çrş doğum günüm annem hediye bakalım dedi haydaaçok iyi canım, ama önce dr git istersen ,iğne yaptır git uy sonra...çok iyi gelir canım
canım ankaraya yine yarın kar geliomuş artık çok sıkıldım ya lahana gibi kat kat giyinmekten bot şapka eldiven derdindenselam kızlartopiği ilk kez bu kadar sakin gördüm. Naber ne var ne yok? ben bugün işe gitmedim dün ankaraya çok kar yağmıştı izin aldım amirden beni idare edermisiniz diye her yer kar buz çıkmak istemedim valla dışarı
mesaj düzenleme de kalkmış o mesajımdan ama neyse siz açıklarsınız durumu seni dilşad olarak görmüş bir an diye
oyyy kuzucuğum hastalandın mı sen şimdi nasılsın bakimHastalandım ben boğazım şişti yüzüm kulağımı ateş bastı sanki başımda ağrıyor.:2: İyi akşamlar herkese
face yok hbr yok tabiselam kzılar. facede yazdığım tel noyu düzelttim yanlış olmuş. bizim evdeki kiracı yarın çıkıyor. biz de yarın koltuk, ocak falan bakmaya gitcez. sürekli koşturuyoruz. bugün sabah 7 de kalktık yarın da erken kalkcaz. hepinize
anılarıma gittikManisa/kırkağaçta olmuştu
bende cuma koydum çöpü alınmadı cmt gece geldik hala alınmamış aidatı vermemiştimayy geçmiş olsuuun :18:
temizliğe başlamam lazım üffffff.eşime de gıcık oldum dün akşamdan çöpü kapıya koydum,eşim dükkana giderken kapıdaydı çöp, hiç bakmadı bile. bugün de alarm çalmamış işe geç kaldı, neyse kapıdayız çöp hala orda, atar mısın dedim vvırvırvırvır konuştu yine.
atmıcam ben de çöpü durcak orda kim atarsa atsın
seni tebrik edioum canımAğlaya ağlaya vedalaştı, ben de finans müdürümüze salya sümük çıkmasın bişe yapılamaz mı dedim..
yaptılar zam + yol parası.. ben kaldım tabi..kendim için konuşamam
bu arada eltimin abisini eşi hamileydi, dün suyu geliş bugün hastaneye gitmişler doğurmuş. gündüz gittk ziyaretine bi tatlı kiiiannesini nasıl emiyordu yaaa, walla duygularım kabardı yine.şu çalışmalar sonuç vercek mi bakalım 11-16sı arası şanslı günlerimmiş deneyelimm
ben hiç gaza gelemicem sanırım kazara olursa olcak yani hiç istemioum çünkü aklımda başka planlar hep:44:dilek ve özge de gaza gelir belkim hamiş olmayan kalmaz topikte
sende de az buçuk var niyet gibime gelio valla bu aralargaza gelip olurmu acep
canım tekrar tebrikler bu kesin sonuç daha ii olmuştur bu süreci sağlıcaklı tamamlarsın inş.günaydın canlar
kan sonucum 1000 çıktı bir aylık hamileyim
gunaydın kızlar nasılsınız
sizlere bir şey soracam. Ben en son 2 şubatta adet oldum; ama dun gece hafif pembe bir akıntım vardı sabah da aynı adetmişim gibi olmuşum. Sizce neden böyle olmuş olabilir? doktora bu vaziyette gitmeli miyim?
EL. Süpürgem geldi hafta sonu, süpürge konusunda kendi süpürgemi tavsiye edebilirim ben de artık, çok memnunum :))
hadi gözün aydın canım
avatarından çizelgesinden belli değil mi
öyle pek bi şişkinlik yok karnımda. multivitaminler iştahımı yeni yeni açtı ilk 3 ayda sadece 1 kilo aldım hala aynıyım. zayıf olduğum için karnımda anca 6. ayda falan belli olur.
Dilekcim sağol cnm. Boğazım ağrıyo sesim değişti bazen iyiyim bazen kötü oluyoru idare ediyorum işte..
Bebek konusunda bilmiyorum yaa işte hevesleniyoruz ama hep önümüze engeller çıkıyor sonra olmaz diyoruz..Bendeki de öyle yani..
Super tekrar tebrikler 1 aylık olmuş demekki kaldı 8 ay
Elfi cinsiyeti ne olacak acaba merak ettim bende içime erkek doğuyor benim
Dilşadlar naptı acaba?:26:
kaç kilosun ki hadi inş.son iki ayda karın şişer diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?