2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar doktorumu arayıp telefonda anlattım durumumu. 2-3 bekleyip takip et devam ederse gel kist olabilir dedi. içtiğin ilaçtan da kaynaklanıyor olabilir dedi. Şimdilik görmesine gerek yokmuş.

dilekcim k.pederine geçmiş olsun. ayakkabılarını da güle güle giy canım

benim eşimde çok hasta. perşembe başladı dün çok kötüydü bu sabah dahada kötüydü işe gitti öyle ya hediye alamadım ben eşimde almamıştır sanmıyorum zaten çok hasta. şu an onun derdinde gece hiç yatmadı

52 ile hamile kaldım 53 kiloyum :) birazcık belli olsa keşke :) minik bi göbişim var sadece :)

sanki çok yemek yemiş de ,şişmiş gibi mi

kızlar doktorumu arayıp telefonda anlattım durumumu. 2-3 bekleyip takip et devam ederse gel kist olabilir dedi. Içtiğin ilaçtan da kaynaklanıyor olabilir dedi. şimdilik görmesine gerek yokmuş.

inş kist değildir

ne ilacı kullanıyosunkii :44:

52 ile hamile kaldım 53 kiloyum :) birazcık belli olsa keşke :) minik bi göbişim var sadece :)

iyi daha güzel işte..bazı insanların karnı içe gömük oluyormuş belli olmuyormuş canım.

valla ben evlendim hala yıllar önceki kilomdayım hiç değişmedim..hamilelikte öyle olacagını umut ediyorum..

gören arkadaşlarım hala fit sin diyorlar:112:

sanki çok yemek yemiş de ,şişmiş gibi mi

aynen öyle :) tabi yüzümdede hamilelik etkileri var bana şiş gibi geliyor. kendimi çirkin görüyorum

bizim bedenler doğumdan sonra değişmez gibime geliyor. çok kilo alacağımı sanmıyorum ben..

aynen öyle :) tabi yüzümdede hamilelik etkileri var bana şiş gibi geliyor. kendimi çirkin görüyorum

bizim bedenler doğumdan sonra değişmez gibime geliyor. çok kilo alacağımı sanmıyorum ben..

bizim derken; benide söylüyorsun değilmi? evet bu aşamayıda atlattık mı tamamdır

ohhh dip köşe giriş temizliğe misss
yine hastalığım depreşti mi ne
güle güle kullan canım
annemler geldi öğleden sonra kapıları silecektim kaldı öyle, haftaya devam etcem ama
yeni aldıklarını güle güle giy canım, foto isterizz

nigarcığım maşallah sana cesaretlisin müdür orda sana bişe dememiş işallah arkadaşında bunu anlar sanada yapar zam işallah

arkadaşım teşekkür bile etmedi, biraz ona bozuldum tabi

dikkat etmedin laf sokmasan olmaz değilmi
aa aşk olsun, ne laf sokması?
belirttim sadece :)

Kızlar doktorumu arayıp telefonda anlattım durumumu. 2-3 bekleyip takip et devam ederse gel kist olabilir dedi. içtiğin ilaçtan da kaynaklanıyor olabilir dedi. Şimdilik görmesine gerek yokmuş.
geçmiş olsun diyelim o zaman..

eşine çok geçmiş olsun canım..
mutlaka alır bence eşin sana bişiler :))

elficim bencede sen çok zayıfsın çok kilo alacağını sanmıyorum senin alsanda zaten doğum sonrası hemen gider senin..

eşine çok geçmiş olsun canım..
mutlaka alır bence eşin sana bişiler :))

sağol canım

cebindeki hesaptaki parayı hepsini biliyorum kredi kartın ödemesini yaptık bugün. eğer kart ile bişey aldysa bilemem ama onun dışında parasında bi eksilme yok daha almamış ee yarına kadar bişey alırmı bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım eşine bir doktora gitsin en azından bir serüm iğne yesin doktora gitmeden olmuyor geçmiyor

hadi inş. canım neler yiyorsun bakiyim

korkuların var mı hiç?

ilk 3 ay sabahları midem bulanıyordu ama yemem hiç değişmedi eskisi gibi ne yiyorsam yine aynıydı şimdi iştahım açıldı sürekli aç gibiyim. bide ilk üç ay genelde ekşiye aşerilirmiş benim öyle oldu tatlı hiç yiyemedim şimdi tatlı yemeyede başladım. sigara ve parfüm kokusundan tiksiniyorum onun dışında çok rahat geçiyor. tabi ayakta fazla kalınca belin kopuyor. cumartesi annemleri yemeğe çağırdım kardeşler anneanne annem babam baya kalabalıktı yemek yaptım tabi uzun sürdü çok feci ağrım oldu.

dilekciğim maşalla artık baya botun çizmen ldun güle güle giy kullan
kayınpederinede çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin
canım saol nigar 60 demişti sanırım ama saydım ona inat 46 tanecik ama şuan dolaba sığamıoum
eşime bana ayakkabılık lazım dedim almayı bıraksan artık dedi
içkim yok kumarım yok arabam yok benzin masrafım yok tek lüksüm bu vazgeçemem dedim

sende ben gibi çok düşünüousun ileriyi ve detayları sanırım
hakkımızda hayırlısı olsun
dilşadla konuşan olmadı mı oda yazmamış sanırım

kuzum yaa o ilacı nie içtin ki
kendini kontrol et sık sık umarım kist diildir

dilek gçmiş olsun arabanıza noldu??
tşk ederim canım
dün sabah komşu çarpmış eşini hastaneye götürcem die panik olmuş epeyde hızlı vurmuş
eşim sanayide 650 tl masraf çıkmış şimdi
adamada çok gelmiş eskişehirdeyim salı akşam gelcem çrş yaptıralım demiş sigortayla kaldı öyle yani

annemler geldi öğleden sonra kapıları silecektim kaldı öyle, haftaya devam etcem ama
yeni aldıklarını güle güle giy canım, foto isterizz
silersin haftaya kuzum mis gibi olur ben artık feci boşladım
cmt sabah mutfak temizledim kombi için servis gelcekti ondan temizledim
40 lira servise verdim suyu ısıtmıo baksınlar die ama
sorunları büyükmüş 450 falanda onun masrafı çıkarmış adam yenisini alın demeye getirdi oda 2000 lira
----
kendileriminkini bulamadım ama
eşime şunları aldık laciyi ben aldım sevgililer günü terlikte almıştım ama neyse

cumartesi ayşeyi aradım dışarda koltuk takımı bakıyolardı eşya almaya çıkmışlar ama beğenememiş almamışlar bişe pazar evi temizleyecklerdi .biran önce evime taşınmak isityorum diyor.

sizlere bol sohbetler ben tamizlik yapıcam görüşürüz

ay kıyamam umarım hep böyle sağlıklı gecer tatlım..

anneme sordumda herşey normalmiş gbi geçirmiş.sadece birkaç şeyden tiksinmiş.kusma vs.olmamış.sende oldumu?

bende o kadar çok çalışıoum ki
cuma 1de çıktım cmt tatil pazar tatill ohhh yattık gezdim ettim falan bugün zor kalktım sabah ve zor çalışıoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…