52 ile hamile kaldım 53 kiloyum :) birazcık belli olsa keşke :) minik bi göbişim var sadece :)
kızlar doktorumu arayıp telefonda anlattım durumumu. 2-3 bekleyip takip et devam ederse gel kist olabilir dedi. Içtiğin ilaçtan da kaynaklanıyor olabilir dedi. şimdilik görmesine gerek yokmuş.
52 ile hamile kaldım 53 kiloyum :) birazcık belli olsa keşke :) minik bi göbişim var sadece :)
sanki çok yemek yemiş de ,şişmiş gibi mi
iyi daha güzel işte..bazı insanların karnı içe gömük oluyormuş belli olmuyormuş canım.
valla ben evlendim hala yıllar önceki kilomdayım hiç değişmedim..hamilelikte öyle olacagını umut ediyorum..
gören arkadaşlarım hala fit sin diyorlar:112:
aynen öyle :) tabi yüzümdede hamilelik etkileri var bana şiş gibi geliyor. kendimi çirkin görüyorum
bizim bedenler doğumdan sonra değişmez gibime geliyor. çok kilo alacağımı sanmıyorum ben..
annemler geldi öğleden sonra kapıları silecektim kaldı öyle, haftaya devam etcem amaohhh dip köşe giriş temizliğe misss
yine hastalığım depreşti mi ne
güle güle kullan canım
nigarcığım maşallah sana cesaretlisin müdür orda sana bişe dememiş işallah arkadaşında bunu anlar sanada yapar zam işallah
aa aşk olsun, ne laf sokması?dikkat etmedin laf sokmasan olmaz değilmi
geçmiş olsun diyelim o zaman..Kızlar doktorumu arayıp telefonda anlattım durumumu. 2-3 bekleyip takip et devam ederse gel kist olabilir dedi. içtiğin ilaçtan da kaynaklanıyor olabilir dedi. Şimdilik görmesine gerek yokmuş.
eşine çok geçmiş olsun canım..dilekcim k.pederine geçmiş olsun. ayakkabılarını da güle güle giy canım
benim eşimde çok hasta. perşembe başladı dün çok kötüydü bu sabah dahada kötüydü işe gitti öyle yahediye alamadım ben eşimde almamıştır sanmıyorum zaten çok hasta. şu an onun derdinde gece hiç yatmadı
sanki çok yemek yemiş de ,şişmiş gibi mi
inş kist değildir
ne ilacı kullanıyosunkii :44:
bizim derken; benide söylüyorsun değilmi? evet bu aşamayıda atlattık mı tamamdır
aynen öyle :) tabi yüzümdede hamilelik etkileri var bana şiş gibi geliyor. kendimi çirkin görüyorum
bizim bedenler doğumdan sonra değişmez gibime geliyor. çok kilo alacağımı sanmıyorum ben..
eşine çok geçmiş olsun canım..
mutlaka alır bence eşin sana bişiler :))
sende zayıfsın ya senin içinde geçerli tabi :))
dilekcim k.pederine geçmiş olsun. ayakkabılarını da güle güle giy canım
benim eşimde çok hasta. perşembe başladı dün çok kötüydü bu sabah dahada kötüydü işe gitti öyle yahediye alamadım ben eşimde almamıştır sanmıyorum zaten çok hasta. şu an onun derdinde gece hiç yatmadı
hadi inş. canım neler yiyorsun bakiyim
korkuların var mı hiç?
çok geçmiş olsun canım eşine bir doktora gitsin en azından bir serüm iğne yesin doktora gitmeden olmuyor geçmiyor
canım saol nigar 60 demişti sanırımdilekciğim maşalla artık baya botun çizmen ldun güle güle giy kullan
kayınpederinede çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin
sende ben gibi çok düşünüousun ileriyi ve detayları sanırımDilekcim sağol cnm. Boğazım ağrıyo sesim değişti bazen iyiyim bazen kötü oluyoru idare ediyorum işte..
Bebek konusunda bilmiyorum yaa işte hevesleniyoruz ama hep önümüze engeller çıkıyor sonra olmaz diyoruz..Bendeki de öyle yani..
Super tekrar tebrikler 1 aylık olmuş demekki kaldı 8 ay
Elfi cinsiyeti ne olacak acaba merak ettim bende içime erkek doğuyor benim
Dilşadlar naptı acaba?:26:
kuzum yaa o ilacı nie içtin kiKızlar doktorumu arayıp telefonda anlattım durumumu. 2-3 bekleyip takip et devam ederse gel kist olabilir dedi. içtiğin ilaçtan da kaynaklanıyor olabilir dedi. Şimdilik görmesine gerek yokmuş.
tşk ederim canımdilek gçmiş olsun arabanıza noldu??
silersin haftaya kuzum mis gibi olur ben artık feci boşladımannemler geldi öğleden sonra kapıları silecektim kaldı öyle, haftaya devam etcem ama
yeni aldıklarını güle güle giy canım, foto isterizz
ilk 3 ay sabahları midem bulanıyordu ama yemem hiç değişmedi eskisi gibi ne yiyorsam yine aynıydı şimdi iştahım açıldı sürekli aç gibiyim. bide ilk üç ay genelde ekşiye aşerilirmiş benim öyle oldu tatlı hiç yiyemedim şimdi tatlı yemeyede başladım. sigara ve parfüm kokusundan tiksiniyorum onun dışında çok rahat geçiyor. tabi ayakta fazla kalınca belin kopuyor. cumartesi annemleri yemeğe çağırdım kardeşler anneanne annem babam baya kalabalıktı yemek yaptım tabi uzun sürdü çok feci ağrım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?