2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ayşecim yazıcam unutuyorum geçmiş olsun canım babana inş. çözüm bulurlar.
..
Kızlar bu arada ehliyete yazılıyorum önümüzdeki hafta.. İşyeri için önüm açılır bi artım olur

ne güzel canım hadi gözün aydın evet altın bir bilezik iş için
Evet canım bu devirde şart ehliyet... Allah korusun eşim hasta olsa gece gece götürecek kimse yok ben götürürüm bu yönden de iyi..

canımm ne güzel olmuş
koşullar değişmiş mi peki artık daha uzun sürede alınıomuş sanırım

Şartları bilmiyorum canım da sadece ortaokul mezunları artık alamıyormuş onu biliyorum.
İşte gerekli evrakları hazırlamam gerek sicil kaydı, sağlık raporu, resim kan testi, foto çektirmem gerek sınav da nisan da olacakmış bakalım heyecanlanıyorum biraz ben kullanamam diyorum ama eşim kullanırsın diyor bi kaç kere kullandım boş alanda iyiyimiş dur kalklarım falan ben trafikte naparım bilmiyorum eşim kullanırken sanki soldaki araba bize çarpacakmış gibi hissediyorum eşim sen sağda oturuyorsun diye öyle hissediyorsun dedi.
Bakalım sorunsuz atlatırım bunu da inş. Sadece burdan izin almak suratlarını çekmek zor olacak..

canım ellerine sağlık
AÇILAY: emeğine sağlık arkadaşım
----
tesekkur ederim kuzum

valla seni bekliodum herkes yazdı sen yazmasaydın küscektim
neyse gel hadi Eki Görüntüle 347464
kuzum ben çok yoğun bir bağyanım biliyosun
öpüyorum ben dee

Ayşecim yazıcam unutuyorum geçmiş olsun canım babana inş. çözüm bulurlar.
..
Kızlar bu arada ehliyete yazılıyorum önümüzdeki hafta.. İşyeri için önüm açılır bi artım olur
hayırlı olsun canım :) ben de yazılıcam bakalım nezaman..

Ayyy evt yaa surat asarlar doğru sölüosun
umarım sınavlarıı ilk denemelerde geçersin süre uzamaz

İnş. geçmiş yıllardaki sorları çözüyorum da hiç çalışmamama rağmen yarı yarıya doğrum oluyor kociş yaparsın dedi. Kitapçık falan alır çalışırım geçerim inş. zaten motor a eşim çalıştırıcak bakalım alırım onuda Allahın ziniyle.:126:
..
Bugün ben soruyorum erken oldu ama olsun.. Akşama ne yemek yapıcaksınız bakiiyim
Benim tavuğum var dolapta ne yapsam onu fırındamı yapsam böyle değişik bişe yapim diyorum ama ne yapsam kii

Kız allah sizi napmasınnnn

özgee bende ilkten öle sandım, içimdende diyomki neden bu kız bunu beğendiki :44:

Senin mesajından sonra bidaha döndüm baktım iyiceee :82: Veeee

ay çok ayıpçı bir nevresim

ben dün kıymalı karnabahar yapmıştım ve pilav.. orduya yetecek kadar yapmışım bu akşam da onu yeriz
yanına havuç salatası yapıcam..

saol cnm ya bende çok şaşırdım yani:))ömür boyu saklıyabileceğim bişe oldu:)

saol tatlım..

ayşecim çok geçmiş olsun babana..

ayy bende hiç dikkat etmedim ne o öyle nevresimdeki:))

Son düzenleme:
Sevgililer günü kampanyalarından tek kazandığım 1 şişe özel koleksiyon şarap oldu
O da gelmiş eşimin iş yerine.. özel gün için saklarım artık

kız dilek ne diyeyim sana bende baktım a güzel rengide hoşmuş dedim ama üzerindekilere dikkat etmedim yazdıklarınızı okuyunca tekrar baktım

kız dilek ne diyeyim sana bende baktım a güzel rengide hoşmuş dedim ama üzerindekilere dikkat etmedim yazdıklarınızı okuyunca tekrar baktım

2 saattir çarşafdaki yazıyı okumaya çalışıyorum ama bi türlü okuyamadım ya ben körmüyüm ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…