Ayşecim yazıcam unutuyorum geçmiş olsun canım babana inş. çözüm bulurlar.
..
Kızlar bu arada ehliyete yazılıyorum önümüzdeki hafta..İşyeri için önüm açılır bi artım olur
Kızlar bu arada ehliyete yazılıyorum önümüzdeki hafta..İşyeri için önüm açılır bi artım olur
Evet canım bu devirde şart ehliyet... Allah korusun eşim hasta olsa gece gece götürecek kimse yok ben götürürüm bu yönden de iyi..ne güzel canım hadi gözün aydın evet altın bir bilezik iş için
canımm ne güzel olmuş
koşullar değişmiş mi peki artık daha uzun sürede alınıomuş sanırım
kuzum ben çok yoğun bir bağyanım biliyosuncanım ellerine sağlık
AÇILAY: emeğine sağlık arkadaşım
----
tesekkur ederim kuzum
valla seni bekliodum herkes yazdı sen yazmasaydın küscektim
neyse gel hadi Eki Görüntüle 347464
hayırlı olsun canım :) ben de yazılıcam bakalım nezaman..Ayşecim yazıcam unutuyorum geçmiş olsun canım babana inş. çözüm bulurlar.
..
Bakalım sorunsuz atlatırım bunu da inş. Sadece burdan izin almak suratlarını çekmek zor olacak.
Ayyy evt yaa surat asarlar doğru sölüosun
umarım sınavlarıı ilk denemelerde geçersin süre uzamaz
Ay ben o üstündekiler ne dedim japon yazısı mı neesonra çaktım Ama onu herzaman kullanamazsın kii misafir gelse yanlışlıkla girse böyle olur Fiyatı da çokmuş
NE GÜZEL HEDİYELER ALMIŞAFFERİM EŞİNE
dOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM, SEVDİKLERİNLE NİCE GÜZEL YILLARA
GÜZEL BİR AKŞAMMIŞ :)))
AYY BOL SÜPERMİŞ TAKVİM ŞEYSİ :119: WALLA EŞİNE KOOCAMAN BİR BRAVO
efim çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gellsin.bilemezdinizki bişe olacağını dışarda.
zuzum güle güle kullan canım mikrodalganı güzel güzel yemekler ısıt
sedacığım çok güzel bir süpriz yapmış eşin takvimle
dilekciğim sende güle güle kullan canım hddiyelerini
kız dilek ne diyeyim sana bende baktım a güzel rengide hoşmuş dedim ama üzerindekilere dikkat etmedim yazdıklarınızı okuyunca tekrar baktım
Tebrikler canım..Sevgililer günü kampanyalarından tek kazandığım 1 şişe özel koleksiyon şarap oldu
O da gelmiş eşimin iş yerine.. özel gün için saklarım artık
Sevgililer günü kampanyalarından tek kazandığım 1 şişe özel koleksiyon şarap oldu
O da gelmiş eşimin iş yerine.. özel gün için saklarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?