2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hepinize çok teşekkürler kızlarrr.

özge güyaaaa ben de başlıcaktım geçen ay ehliyete.sonra ay pahalıymış bikaç ay sonra alalım dedik bıraktık.zaten ben de çok merklısı diilim o yüzden hemen tamam beklerim ben dedim eşime ama şimdi yine başladı al al demeye, üfff beceremem diye korkuyorum sanırım

ahaaaaaaaa siz demeseydiniiz ben onu normal çin japon işi zannedicektim ay nasıl da farkettiniz yaaapahalıymış ama cnm yaa

anlaşılan bu sene tek ben diilmişim sevgililer günü heyecanı olmayan. eskimeye mi başladık yaa, heyecanımız mı kayboluyorr

saol özgemm

ama çok güzel kampanyalar vardı canım yaa kazana kazana 1 şişe şarap kazanmışım, neysem şikayet etmiyim saol

bizde o da yokkk walla millet ne şanslı haaa dimmi neler neler kazanıolar

akşama ben de napıcam hiç bilmiorum özge, bu<lukta somonum vardı keşkem sabahtan çıkarsaymışım aklıma gelmedi. belki k.valideye çıkarız, ya da dışarda...

dün menemen yaptı bana da eşim sevgililer günü şerefine aaa unutmuşum ya sölemeyi soğanlar biraz yumuşamış dedi, ee alalı 2 aydan fazla olmuştur belki evde sulu yemek mi yapıyoruz dedim.neden çoğul konuşuosun dio. sanki yapsam yicekk

ay evet yaa millet neler kazanıyo, telefon, pırlanta kolye, küçük ev aletleri, ayakkabı biz de kazanırız inş..
..
" "

Elfimm sizin insan kaynakları departmanında kaç kişi çalışıyor?

canım bizim insan kaynakları departmanımız yokki. işçi alınacaksa müdür görüşür karar verir. sigorta işlerinide muhasebe yani ben yaparım. maaşlarıda finansman öder

ay evet yaa millet neler kazanıyo, telefon, pırlanta kolye, küçük ev aletleri, ayakkabı biz de kazanırız inş..
..
" "

Nek benim aklım o cipslerde kaldı
Ayşecim vazgeçmesen iyiymiş ne güzel eşin de istiyorken al bence.. Kayıtlar 13ünde başladı mart'ın 23üne kadar devam edicek düşünenler başvursun beraber çalışırız hem

canım bizim insan kaynakları departmanımız yokki. işçi alınacaksa müdür görüşür karar verir. sigorta işlerinide muhasebe yani ben yaparım. maaşlarıda finansman öder

Elfii geçen cuma evraklarımı verdim ben muhasebecimize sigorta için hemen yapılıyor mu yoksa belirli günleri mi var? Nerden bilicem başlayıp başlamadığını ben:26:

Elfii geçen cuma evraklarımı verdim ben muhasebecimize sigorta için hemen yapılıyor mu yoksa belirli günleri mi var? Nerden bilicem başlayıp başlamadığını ben:26:

Cuma verdiysen cumartesi yaparlar girişini bir gün sonra yapılıyor. şubat ayı tahakkuku mart ayında yapılıyor tahakkuk yaptılarmı e devlet şifrenden görebilirsin.

Ayşecim yazıcam unutuyorum geçmiş olsun canım babana inş. çözüm bulurlar.
..
Kızlar bu arada ehliyete yazılıyorum önümüzdeki hafta.. İşyeri için önüm açılır bi artım olur

Ya bana neden cvp vermiyosunuz
Tavukla ne yapim değişik dedim kimse bişe demedi

özgecim ehliyetin şimdiden hayırlı olsun diyelim bu arada benim daha önce önerdiğim knorr'un fırınd tavuk çeşnileri vardı koruyucu madde içermiyor onlardan al bi dene yapın tavuğu koy poşete tozu koy çalkala fırına ver çıktığında çok leziz oluyor. Dağ kekikli mi ne öyle bir çeşidi vardı çok güzel mangal keyfi de güzel ama biraz acılıydı galiba

selam kizlar

umarim herkes iyidir

benim oglum hic durmuyor yaa (

sabah da uyandi. Toplam saat uyudu agliyor hep sancisi mi var ne yi var bilmiyorum.

tşk ederim luxxorcum
Aa olabilir o hazır çeşniler en yakın Bim var bize orda varmıdır ki.. Bi bakarım varsa yapim kekikliyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…