- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
2 saattir çarşafdaki yazıyı okumaya çalışıyorum ama bi türlü okuyamadım ya ben körmüyüm ne
saol özgemmTebrikler canım..
ama çok güzel kampanyalar vardı canım yaa kazana kazana 1 şişe şarap kazanmışım, neysem şikayet etmiyimmaşallah canım şanslısın yinede 1tane içmişsin afiyetle iç
saol özgemm
ama çok güzel kampanyalar vardı canım yaa kazana kazana 1 şişe şarap kazanmışım, neysem şikayet etmiyimsaol
bizde o da yokkkwalla millet ne şanslı haaa dimmi neler neler kazanıolar
akşama ben de napıcam hiç bilmiorum özge, bu<lukta somonum vardı keşkem sabahtan çıkarsaymışım aklıma gelmedi. belki k.valideye çıkarız, ya da dışarda...
dün menemen yaptı bana da eşim sevgililer günü şerefine aaa unutmuşum ya sölemeyisoğanlar biraz yumuşamış dedi, ee alalı 2 aydan fazla olmuştur belki evde sulu yemek mi yapıyoruz dedim.neden çoğul konuşuosun dio . sanki yapsam yicekk
Yazı değilki onlar
Elfimmsizin insan kaynakları departmanında kaç kişi çalışıyor?
Ya bana neden cvp vermiyosunuz
Tavukla ne yapim değişik dedim kimse bişe demedi
ay evet yaa millet neler kazanıyo, telefon, pırlanta kolye, küçük ev aletleri, ayakkabıbiz de kazanırız inş..
..
""
canım tavukla değişik pek bişe bilmiyorum haşlayıp kızartabilirsin tavuk sote yapabilrsin bide körili tavuk yapabilrsin
canım bizim insan kaynakları departmanımız yokki. işçi alınacaksa müdür görüşür karar verir. sigorta işlerinide muhasebe yani ben yaparım. maaşlarıda finansman öder
Elfii geçen cuma evraklarımı verdim ben muhasebecimize sigorta için hemen yapılıyor mu yoksa belirli günleri mi var? Nerden bilicem başlayıp başlamadığını ben:26:
Cuma verdiysen cumartesi yaparlar girişini bir gün sonra yapılıyor. şubat ayı tahakkuku mart ayında yapılıyor tahakkuk yaptılarmı e devlet şifrenden görebilirsin.
Ayşecim yazıcam unutuyorum geçmiş olsun canım babana inş. çözüm bulurlar.
..
Kızlar bu arada ehliyete yazılıyorum önümüzdeki hafta..İşyeri için önüm açılır bi artım olur
Ya bana neden cvp vermiyosunuz
Tavukla ne yapim değişik dedim kimse bişe demedi
özgecim ehliyetin şimdiden hayırlı olsun diyelimbu arada benim daha önce önerdiğim knorr'un fırınd tavuk çeşnileri vardı koruyucu madde içermiyor onlardan al bi dene yapın tavuğu koy poşete tozu koy çalkala fırına ver çıktığında çok leziz oluyor. Dağ kekikli mi ne öyle bir çeşidi vardı çok güzel mangal keyfi de güzel ama biraz acılıydı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?