- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Tahakkuk :26:E-devlet şifresi içinde postaneye gitmem gerekicek dimmi?
kuzu göğüs mü? bütün tavuk mu? but mu?Ya bana neden cvp vermiyosunuz
Tavukla ne yapim değişik dedim kimse bişe demedi
hımm, bu e-bildirgeleri felan sen mi yapıyosun, tahakkukları yapıyorum ben şimdi misal..canım bizim insan kaynakları departmanımız yokki. işçi alınacaksa müdür görüşür karar verir. sigorta işlerinide muhasebe yani ben yaparım. maaşlarıda finansman öder
ben pek cips sevmem ama kazansam sevinirdim yani
Nek benim aklım o cipslerde kaldı
Ayşecim vazgeçmesen iyiymiş ne güzel eşin de istiyorken al bence.. Kayıtlar 13ünde başladı mart'ın 23üne kadar devam edicek düşünenler başvursun beraber çalışırız hem
Hmm sağol canım mecbur alıcaz devlet şifresini başka yönden anlayamayız dimmi sigortanın yatıp yatmadığınıtahakkuk etmek yani beyannameyi bildirmek,göndermek. evet canım ptt den alıyorsun 1 tl karşılığında.
Aslında tüm tavukdu parçaladık but da var gögüs dekuzu göğüs mü? bütün tavuk mu? but mu?
ben pek cips sevmem ama kazansam sevinirdim yani
selam kizlar
umarim herkes iyidir
benim oglum hic durmuyor yaa(
sabah da uyandi. Toplam saat uyudu agliyor hep sancisi mi var ne yi var bilmiyorum.
hımm hiç bütün tavuk almadım ben daha.Hmm sağol canım mecbur alıcaz devlet şifresini başka yönden anlayamayız dimmi sigortanın yatıp yatmadığını.
Aslında tüm tavukdu parçaladık but da var gögüs de
hımm, bu e-bildirgeleri felan sen mi yapıyosun, tahakkukları yapıyorum ben şimdi misal..
tşk. canım ama Körili hiç yapmadım ve yemedim o yüzden kararsızım köri konusundaözge körili tavuk yap cnm..
Nek hazır tavuk harçlarından alıp fırına atmayı düşünüyorum öyle yapıcam sanırım tşk.hımm hiç bütün tavuk almadım ben daha.
Göğüsünü alır baharat ve soya sosu ile kavururum ona bayılıyoruz.
Butları da sadece tuzlayıp, 2 kaşık becel zeytinyağlı ile fırına atıyorum.. yarım bardak su ekliyorum
suyunu çekince çıtır olunca çıkartıyorum o da süper oluyo..
Başka gelmiyo aklıma :26:
biz biraz erken yapıyoruz galibaevet canım ben yapıyorum. ama ocak ayını daha yollamadım 23 üne kadar vaktim var :))
güzel olucaktır eminim, afiyet olsun canımtşk. canım ama Körili hiç yapmadım ve yemedim o yüzden kararsızım köri konusundaSizce nasıl köri güzel mi ?
Nek hazır tavuk harçlarından alıp fırına atmayı düşünüyorum öyle yapıcam sanırım tşk.
Sıkıldımm
Başka zamana denicem cnm bakalım nasıl tadı içinde kimyon varmış ben sevmem ama bakalım..bendeeeeeeeeee..
körili tavuğu çok severim cnm ben çok güzel olur..
yaaa evt asıl renk olarak bu daha mükemmel
ayyy bende onu okumaya çalışıyorum yaaa
ya bi de o şifreyi 3 ayda bir değiştirmeni istio bilemeyince pttye gidip 10 tl verip alıosun öyleymiş yani ne kötüTahakkuk :26:E-devlet şifresi içinde postaneye gitmem gerekicek dimmi?
bimde yok die bilioum ben bu tip şeyler yok ki marka seçenekleri falantşk ederim luxxorcum
Aa olabilir o hazır çeşniler en yakın Bim var bize orda varmıdır ki.. Bi bakarım varsa yapim kekikliyi
tavuk tavuk da işin uzmanı tavuğun tipini sordu bakkuzu göğüs mü? bütün tavuk mu? but mu?
bimde yok die bilioum ben bu tip şeyler yok ki marka seçenekleri falan
tavuk tavuk da işin uzmanı tavuğun tipini sordu bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?