2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ya bana neden cvp vermiyosunuz
Tavukla ne yapim değişik dedim kimse bişe demedi
kuzu göğüs mü? bütün tavuk mu? but mu?

canım bizim insan kaynakları departmanımız yokki. işçi alınacaksa müdür görüşür karar verir. sigorta işlerinide muhasebe yani ben yaparım. maaşlarıda finansman öder
hımm, bu e-bildirgeleri felan sen mi yapıyosun, tahakkukları yapıyorum ben şimdi misal..

ben pek cips sevmem ama kazansam sevinirdim yani

tahakkuk etmek yani beyannameyi bildirmek,göndermek. evet canım ptt den alıyorsun 1 tl karşılığında.
Hmm sağol canım mecbur alıcaz devlet şifresini başka yönden anlayamayız dimmi sigortanın yatıp yatmadığını.

ben pek cips sevmem ama kazansam sevinirdim yani
Aslında tüm tavukdu parçaladık but da var gögüs de

selam kizlar

umarim herkes iyidir

benim oglum hic durmuyor yaa (

sabah da uyandi. Toplam saat uyudu agliyor hep sancisi mi var ne yi var bilmiyorum.

cnm gazı vardır muhakkak bizimk,de öleydi nasıl bebek bu derdik hiç uyumazdı gerçi hala gündüz uykusu pek yoktur gaz ilacı vermedimi doktorun?

özge körili tavuk yap cnm..

Son düzenleme:
Hmm sağol canım mecbur alıcaz devlet şifresini başka yönden anlayamayız dimmi sigortanın yatıp yatmadığını.

Aslında tüm tavukdu parçaladık but da var gögüs de
hımm hiç bütün tavuk almadım ben daha.
Göğüsünü alır baharat ve soya sosu ile kavururum ona bayılıyoruz.
Butları da sadece tuzlayıp, 2 kaşık becel zeytinyağlı ile fırına atıyorum.. yarım bardak su ekliyorum
suyunu çekince çıtır olunca çıkartıyorum o da süper oluyo..

Başka gelmiyo aklıma :26:

özge körili tavuk yap cnm..
tşk. canım ama Körili hiç yapmadım ve yemedim o yüzden kararsızım köri konusunda Sizce nasıl köri güzel mi ?

Nek hazır tavuk harçlarından alıp fırına atmayı düşünüyorum öyle yapıcam sanırım tşk.

evet canım ben yapıyorum. ama ocak ayını daha yollamadım 23 üne kadar vaktim var :))
biz biraz erken yapıyoruz galiba
güzel olucaktır eminim, afiyet olsun canım

Ben de sıkıldımm, azcık dergi karıştırıyım çalışmiycam son yarım saat başıma ağrı girdi
Yemeğim de var bu akşam rahatım
Herkese iyi akşamlar

yaaa evt asıl renk olarak bu daha mükemmel

ayyy bende onu okumaya çalışıyorum yaaa

Tahakkuk :26:E-devlet şifresi içinde postaneye gitmem gerekicek dimmi?
ya bi de o şifreyi 3 ayda bir değiştirmeni istio bilemeyince pttye gidip 10 tl verip alıosun öyleymiş yani ne kötü

tşk ederim luxxorcum
Aa olabilir o hazır çeşniler en yakın Bim var bize orda varmıdır ki.. Bi bakarım varsa yapim kekikliyi
bimde yok die bilioum ben bu tip şeyler yok ki marka seçenekleri falan
tavuk tavuk da işin uzmanı tavuğun tipini sordu bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…