2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay sinir oldum ya bugün fatura kestim geriye dönük kesemem artık. 13 üne fatura lazım dediler fatura yok dedim. mali müşaviri aradı patron. o da kessin demiş nasıl mali müşavir ya bunun cezası var o neysede patronda bana kızdı araştırmadan sormadan olmaz diyorsun dedi. dedim ki x bey ama olmaz cezası var neyse öderiz dedi ya. sonra mali müşavir ile konuştum cezası yok dedi.. internetten araştırdım kanunu buldum yazdırdım benden günah gitti fatura kesicem ama inşallah ceza gelir.

hepinize iyi akşamlar

elfim topiği kapatıp açmışssın

işe de sinirlenme sorun onların derdi olcak
hiç germe kendini kuzum

akşam eşim sevgilier günü hediyesini verince benimde bütün iş stresim gitti :)

ucunda kelebek olan altın kolye almış bana.. o kadar mutlu oldum ki

Ceza gelse faturayı kesene gelmez dimi? İşyerine gelir..:26: Nasıl mali müşavir oluyorlar yaa cezası yok demiş bir de..
..
Dilekk nasıl geçti dün naptınız bakiim..
Günaydın herkesee

Ceza gelse faturayı kesene gelmez dimi? İşyerine gelir..:26: Nasıl mali müşavir oluyorlar yaa cezası yok demiş bir de..
..
Günaydın herkesee

yok canım şirkete gelir ben sadece azar işittiğim için kızgınım. Cezada inşallah gelir diyorum

günaydınnn.

çok stresliyim bugün.geçen gün bahsettiğim 100 küsur kişilik tıp sınıfına giricem öğleden sonra.napıcağım hakkında da hiç bi fikrim yok:18:

elfimm güle güle kullan kolyeni cnmm

valla özgem hiç bir aksiyon yoktu yani
annem yemeğe çağırmıştı oraya gittim eşim 10da geldi zaten
oda yedi çay pasta faslı
11de eve geçtik zaten arabamız sanayide
evde de şarap içtik başbaşa mum ışığında
eşim seni dışarı götürüyüm mü dio
bende sorunca sinir oluoum
ağzımla isteyip neremle gidiyim
yok dedim
ben onun doğum gününde süpriz parti yapmıştım hatırlarsan tüm arkadaşları çağırmıştım
benimki bomboştu yani götürüyüm mü diyene kadar hadi hazırlan çıkalım demesini beklioum
ben de bu sene onunkini öyle kutlıcam yani
veee sonra yapcak bişi yok tabi alkolde kana karışınca :89: :94: :92:x
işte böyle bebeyim

alkol alınca ertesi gün işe uyanmak zor olmuyo mu dileğim.
yani bi etkisi olmuyo mu ertesi gün için..sık sık alıyosunuz siz merak ettim

Son düzenleme:

canım sen üstesinden gelirsin diğer meslektaşların ile konuş belki sakinleşirsin

teşekkür ederim canım

afferim eşine foto çeinip eklersin boynunda dimmi :) güle güle kullan canım..

resmini masamda çektim ama ışık yansıyor akşam boynumdayken eşime çektireyim :) Sağol şeker

ayyy çok hoş bi hediye ii ki bi gün önce arabaya bırakmamış

evet ya yoksa çalınacaktı üzülürdüm gerçekten

Ay benimki de öyle götüriyimmmi der yani öyle diceğine hadi hazırlan gidiyoruz de dimi...
"Şunada çok güldüm "
...

Bencede inş. ceza gelir işyerine haksız yere bağırmak neymiş anlasınlar. Bu arada hediyende çok güzelmiş eşine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…