hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz :)
Bencede inş. ceza gelir işyerine haksız yere bağırmak neymiş anlasınlar. Bu arada hediyende çok güzelmiş eşine de
alkol alınca ertesi gün işe uyanmak zor olmuyo mu dileğim.
yani bi etkisi olmuyo mu ertesi gün için..sık sık alıyosunuz siz merak ettim
bukadar sık alamyın canım, alışkanlık yapmasın :26:bünyem alıştı sanırım
cmt pazar standart oldu zaten
arada böyle özel günlerde falan derken hft içine de başladık
cmt pazar salı ve çrş hep alkol aldım Allah sonumu hayır etsin
Başka zamana denicem cnm bakalım nasıl tadı içinde kimyon varmış ben sevmem ama bakalım..
günaydın kızlar..
elficim hediyeni güle güle kullan..
özgecim ben kimyon koymuyorum hiçde görmedim kimyonlu yapıldığını..
kızlar bugün gidip spiral taktıracam ama korkuyorum bi yandan:18:
Canım kimyon körinin içinde var zaten o yüzden dedim
Spiral için korkma benim görümcem takırdı ilk gün ağrı oluyomuş birazcık ama sonra varmı yokmu belli olmuyormuş. En iyisi o bende Allah kısmet ederse doğum yaptıktan sonra taktırmayı düşünüyorum. Nerde taktıracaksın sağlık ocağında mı?
canım bol şans diliyorum sana... stres yapma, güzel geçecektir eminimmgünaydınnn.
çok stresliyim bugün.geçen gün bahsettiğim 100 küsur kişilik tıp sınıfına giricem öğleden sonra.napıcağım hakkında da hiç bi fikrim yok:18:
elfimm güle güle kullan kolyeni cnmm
canım reglin bitti mi seninn, ay aklıma ilk o geldigünaydın kızlar..
yok canım şirkete gelir ben sadece azar işittiğim için kızgınım. Cezada inşallah gelir diyorum
hımm onu düşünmemiştim:))
yok cnm doktorum takacak sağlık ocağına güvenemem yani 10 dk. iş diyoda doktor biliyomusunuz bunla bile hamile kalan varmış yani allah korusun..ya bazı insanlara ii gelmiyomuş çok kanama falan oluyomuş ondanda tediriginim..
canım bol şans diliyorum sana... stres yapma, güzel geçecektir eminimm
canım reglin bitti mi seninn, ay aklıma ilk o geldi
..
Cnm aklıma geldi bir de taktırmadan bi kaç gün öncesine kadar şey23:) yapmaman gerekiyormuş onu biliyormusun?
:) cnmö zaten regliyken takılıyomuş bugün 4. gün:))
:)yoo bilmiyodum en son cmtsi olmuştu zaten:))
hmm sağol canım mecbur alıcaz devlet şifresini başka yönden anlayamayız dimmi sigortanın yatıp yatmadığını.
günaydınnn.
çok stresliyim bugün.geçen gün bahsettiğim 100 küsur kişilik tıp sınıfına giricem öğleden sonra.napıcağım hakkında da hiç bi fikrim yok:18:
Elfimm güle güle kullan kolyeni cnmm
günaydın kızlar..
Ben günaydın dedimmi hatırlamıyom, sabah kaşla göz arasında girdim çıktım ama :44:
geriye dönük fatura kesilmez, cezası da var ayrıca, ama kesen kesiyo ... Biz kesmeyiz...
Elfim o ancak bi inceleme olursa ortaya çıkar, yada çarpraz incelemede falan ....
Kolyenide güle güle tak, evet foto koy :)
canım her sigortalı çalıştıran işyerlerinde asılması zorunlu "sigortalı hizmet listesi" olur...heray yenisi asılıyo..orda tektek isimler olur, ordanda takip edebilirsin ismini ....
canım tres yapma, ilk defa mı ders vercen :) başarırsın bunuda, bol şansss
kolyemi çektim ama ışıktan gözükmüyor ama ekliyim yinedeEki Görüntüle 348230
kolyemi çektim ama ışıktan gözükmüyor ama ekliyim yinedeEki Görüntüle 348230
yok canım bizde hak getire odada bi köşeye asmışlarsa bilemem de görünen de yok.. E-devlet şifresini alıcam napim onud 3 ayda bir değiştirmesi sorun uff
..
Alisham ben kaçırdım herhalde tıp sınıfı nasıl oluyo sen ünv. De mi öğretmensin ki :26: Niye streslisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?