2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tünaydın kızlar

uykucu oldum çıktım cumrtesiden beri önceden arada kalkardım ama şimdi kalkamıyorum

elfim kolyen çok güzel güle güle tak iyiki eşin arabaya bırakmamış .arabanızı yaptırdınızmı işten bişey söyledilermi

ayşem ilk defa ders vermiyosun hiç korkma sadece sayısı fazla tabi o sınıftakiler yaş olarak büyükeride vardır çok ama herkesin yeteneği farklı sen ingilizce öğretmenisin onlar tıp öğrencisi.

bende dün akşam toefl kursuna başladım çok zor hocmız ingiltereli aksanı fena dinleyip not aldık soru cevapladık sonrada bilgisayardn dinleyip not aldık soru cevapladık bilgisayardan dinemek çok fena bian vazgeçmeyi düşündüm ama yolaa devam

elfim bende çok kestim geriye dönük fatura ama bende anlatamadım kesilmez faln diye ama müdür çok rahattı bişey olmaz diyodu şuana kadarda olmadı

Son düzenleme:
sana günaydın uykucu :)))

teşekkür ederim canım. cam bugüne kaldı bişey dememişler işyerindekiler eşim evin önünde olmuş dedi

Kızlar bizde merak ediyoruz o filmi siz gidin yorumlara göre bizde gideriz.. Ama fragmanından izlediğim kadarıyla süperdi.

elfim kolyeni güle güle kullan demiş miydim bugün öyle tuhafım ki yaa :26:
ayşem naptın dersi merak ettim umarım başarıyla atlatırsın
zeynep dünkü siyah beyaz nevresimi nerden buldun fiyatı satın alması falan var mı :44:
özgem yarın bim günü neler alcaksın

hayırdır canım niye tuhafsın bugün.

sen taktın o nevresim takımına :) alırsın gibime geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…