elfim kolyeni güle güle kullan demiş miydim bugün öyle tuhafım ki yaa :26:
ayşem naptın dersi merak ettim umarım başarıyla atlatırsın
zeynep dünkü siyah beyaz nevresimi nerden buldun fiyatı satın alması falan var mı :44:
özgem yarın bim günü neler alcaksın
kızlar çantalar nasıl trendyolda 25 tl
alla alla filmler hep cuma girer gösterime ama, şaşırdım :26:bu akşam gösterimi giriomuş kuzum sinemanın sitesinde de gördüm
bayılıyorum ben bunlara. bu senenin modası ama herkesde olucak artık bunlardan o açıdan almakta tereddütlüyüm.
kotonda vardı bunun krem-turuncu-lacisi alık olmuştum onaa 60 küsürdü fiyatı
hayırdır canım niye tuhafsın bugün.
sen taktın o nevresim takımına :) alırsın gibime geliyor
bayılıyorum ben bunlara. bu senenin modası ama herkesde olucak artık bunlardan o açıdan almakta tereddütlüyüm.
kotonda vardı bunun krem-turuncu-lacisi alık olmuştum onaa 60 küsürdü fiyatı
yemek yiyince karnım agırlaşıyor???
evet bershkada da o fiyatlardaydı. Bende beğendim dediğin gibi herkeste olacak. Bide suzanda bugün sipariş verdi :))
alla alla filmler hep cuma girer gösterime ama, şaşırdım :26:
gidin bakalım, bize de puanlarsın filmi
tv reklamında 16 şubat dio bende dedim cuma olması lazım die
baksana elfiler bileti almış bile biz belkide bulamayız bide 22,05seansına gitmeyi planlıouz ama:26:
çok eğlenceli ama yaaa
bugün aslında iyiydim patrona falan gerildim biraz öğlen kendimi dışarı zor attım gezdim geldim biraz
faturalar kredi borçları falan ödedim kontrol ettim
eşimde kredi kartımın borcunu ödeyim derken yanlış şifreyle kaptırmıştı kartımı onu kapattır bunu yaptır
hala da yok kartım bişiler beğendim alamıoum
artık nakitle pek almıoum en azından cüzdanımın bi kenarında nakit bişiler oluo oda beni azda olsa rahatlatıo
e içi doluyo ondan
ondan mı:)))
almış eşim biletleri :119:tv reklamında 16 şubat dio bende dedim cuma olması lazım die
baksana elfiler bileti almış bile biz belkide bulamayız bide 22,05seansına gitmeyi planlıouz ama:26:
Pamuk saten, ben kullanyorum.. çook memnunum.ya hani saten nevresimler kayıyo ya, bide kaymayanından vardı eydi onlar pmuk saten miydi neydi...biri kullanıyodu dilek senmi kullanıyodun :44:
benim bitek saten nevresimim var ... onuda kullanamıyorum ..
istiyorum o kaymayan satenlerden ya...
badbed nevresim takımlarında canım ama pahalı
pamuk saten, ben kullanyorum.. çook memnunum.
ya hani saten nevresimler kayıyo ya, bide kaymayanından vardı eydi onlar pmuk saten miydi neydi...biri kullanıyodu dilek senmi kullanıyodun :44:
benim bitek saten nevresimim var ... onuda kullanamıyorum ..
istiyorum o kaymayan satenlerden ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?