2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dur bakayım canım

bayılıyorum ben bunlara. bu senenin modası ama herkesde olucak artık bunlardan o açıdan almakta tereddütlüyüm.
kotonda vardı bunun krem-turuncu-lacisi alık olmuştum onaa 60 küsürdü fiyatı

bende geçen mahmutpaşada gördüm rengarenk çeşit vardı ama 40-50 tlydi.burdada var yeşil turuncu bunlar .benimde çok hoşuma gitti

hayırdır canım niye tuhafsın bugün.

sen taktın o nevresim takımına :) alırsın gibime geliyor

çok eğlenceli ama yaaa
bugün aslında iyiydim patrona falan gerildim biraz öğlen kendimi dışarı zor attım gezdim geldim biraz
faturalar kredi borçları falan ödedim kontrol ettim
eşimde kredi kartımın borcunu ödeyim derken yanlış şifreyle kaptırmıştı kartımı onu kapattır bunu yaptır
hala da yok kartım bişiler beğendim alamıoum
artık nakitle pek almıoum en azından cüzdanımın bi kenarında nakit bişiler oluo oda beni azda olsa rahatlatıo

bayılıyorum ben bunlara. bu senenin modası ama herkesde olucak artık bunlardan o açıdan almakta tereddütlüyüm.
kotonda vardı bunun krem-turuncu-lacisi alık olmuştum onaa 60 küsürdü fiyatı

evet bershkada da o fiyatlardaydı. bende beğendim dediğin gibi herkeste olacak. bide suzanda bugün sipariş verdi :))

alla alla filmler hep cuma girer gösterime ama, şaşırdım :26:
gidin bakalım, bize de puanlarsın filmi

tv reklamında 16 şubat dio bende dedim cuma olması lazım die
baksana elfiler bileti almış bile biz belkide bulamayız bide 22,05seansına gitmeyi planlıouz ama:26:

baksana elfiler bileti almış bile biz belkide bulamayız bide 22,05seansına gitmeyi planlıouz ama:26:

bende şaşırdım perşembe olunca. genelde cuma girer vizyona. biz salı gününe zor bulduk ve 21:45 seansında yer bulduk

kartı sen gidip alabiliyosun canım ama eşine vermemişlerdir heralde neyi niye kapattır .bizde nakit alışverişri yapmıyoruz canım kredi kartı kullanıyoruz nakit kullanılacak yerde kullanıyoruz .

bende çıkayım dışarı benimde üniversite 2.harcım yatacak 250 ,öğrenim kredisinin taksidi var 500,kredi kartına borç üff borç bitmiyo ya bitiyo yenisi başlıyor .heleki benim masrafım hiç bitmiyor

ya hani saten nevresimler kayıyo ya, bide kaymayanından vardı eydi onlar pmuk saten miydi neydi...biri kullanıyodu dilek senmi kullanıyodun :44:

benim bitek saten nevresimim var ... onuda kullanamıyorum ..

istiyorum o kaymayan satenlerden ya...

bende baktım dün 16sında giriyor vizyona ilk günler yoğun olur sonra sonra azalır bende gitmek istiyorum kcişi ikna etemde pazar gitsek ama cinemayı sevmiyor ne hikmetse

neyse size iyi sohbetler ben borçları ödeyip geleyim

almış eşim biletleri :119:
yarın akşam 20:00 seansına

Pamuk saten, ben kullanyorum.. çook memnunum.

kızlar şuna bakın harika ya netten buldum,lohusa taçı bende böyle birşey isterimya..bulurum inş.biryerlerden

Eklentiler

• $ruzgarınannesi2.webp
    11 KB · Görüntüleme: 38

kuzum evet pamuk saten 2 tane var çok memnunum sırf sateni 1 kere 2 yatmalık mı ne kullanabildim olmuo yani
ama pamuk saten bi harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…