- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Kızlar bebeğimi hissettim :)) pıt pıt bişeyler oldu hala devam ediyor sanki içten karnıma vuruyor gibi
:)) Gerçekten mii.. İlk defa mı hissediyorsun canım nasıl bi duygudur şimdi o :122:
Kızlar bebeğimi hissettim :)) pıt pıt bişeyler oldu hala devam ediyor sanki içten karnıma vuruyor gibi
şoktayım hala. ne zaman hissedicem diyordum bi kaç kere dalgalanma gibi oldu içimde geçen haftalarda. Şimdi hissetmek mümkün değil dediler. bende nasıl bişey olduğunu bilmiyordum bu sefer çok farklı bişeydi daha önce hiç böyle kıpırtı olammıştı
:)) e benim içimde guruldanmalar oluyor.karın çalılıyor o bebek değilmiya.nasıl hissetmeyecegiz kız.senden olmadımı
senin şu an hissetmen mümkün değil. daha kese anca oluşmuştur sende. 4. ayda hissedilirmiş. o guruldamalar bebek değil..
şoktayım hala. ne zaman hissedicem diyordum bi kaç kere dalgalanma gibi oldu içimde geçen haftalarda. Şimdi hissetmek mümkün değil dediler. bende nasıl bişey olduğunu bilmiyordum bu sefer çok farklı bişeydi daha önce hiç böyle kıpırtı olammıştı
banada erken hissetmezsin demişlerdi ama bende senin gibiyken hissetmeye başlamıştım canım öok güzel bi duygu
ayy kızlar yaptırdım ne zormuş bi stresle gittim resmen elim ayağım boşaldı aşırı bi acısı yoktu ama bişelr soktu etti onları hissetmek bile korkutuyo insanı çok şükür kurtuldum..
zuzuş bendede var pamuk saten çok rahat:)
banada erken hissetmezsin demişlerdi ama bende senin gibiyken hissetmeye başlamıştım canım öok güzel bi duygu
ayy kızlar yaptırdım ne zormuş bi stresle gittim resmen elim ayağım boşaldı aşırı bi acısı yoktu ama bişelr soktu etti onları hissetmek bile korkutuyo insanı çok şükür kurtuldum..
nasıl bişe canım spiral küçük bişemi hep konuşuyolar ama görmedim merak ediyorum
işallah sende memnun kalırsın
inşallah memnun kalırsın
aaayyyyyy ne güzel bir duygu histir o ilk defa oluyor demi canım maşallah artık 4 aylık oldu büyüdükçe tekmeler başlar
BEN DE NEVRESİM ALIRKEN ARTIK HEP PAMUK SATEN ALICAM, ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN.. AL ZUZUŞUMMgörüntü olarak da daha havalı duruyo dimmi
Ay ben çok heveslendim yaa, almak istiyorum
BEN BEĞENMEDİM BUNU. KAFAMDA YAZI TAŞIMAK GARİP GELDİ :) ZEVK MESELESİkızlar şuna bakın harika ya netten buldum,lohusa taçıbende böyle birşey isterimya..bulurum inş.biryerlerden
GEÇMİŞ OLSUN DİYELİM CANIMM, İNŞ MEMNUN KALIRSIN :))banada erken hissetmezsin demişlerdi ama bende senin gibiyken hissetmeye başlamıştım canım öok güzel bi duygu
küçük T şeklinde bişey
En kısa zamanda sende bu duyguyu hissedersin inşallah arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?