2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar bebeğimi hissettim :)) pıt pıt bişeyler oldu hala devam ediyor sanki içten karnıma vuruyor gibi

:)) Gerçekten mii.. İlk defa mı hissediyorsun canım nasıl bi duygudur şimdi o :122:

şoktayım hala. ne zaman hissedicem diyordum bi kaç kere dalgalanma gibi oldu içimde geçen haftalarda. Şimdi hissetmek mümkün değil dediler. bende nasıl bişey olduğunu bilmiyordum bu sefer çok farklı bişeydi daha önce hiç böyle kıpırtı olammıştı

Bebiş büyüyor canım :))

banada erken hissetmezsin demişlerdi ama bende senin gibiyken hissetmeye başlamıştım canım öok güzel bi duygu

ayy kızlar yaptırdım ne zormuş bi stresle gittim resmen elim ayağım boşaldı aşırı bi acısı yoktu ama bişelr soktu etti onları hissetmek bile korkutuyo insanı çok şükür kurtuldum..

zuzuş bendede var pamuk saten çok rahat:)

inşallah memnun kalırsın

nasıl bişe canım spiral küçük bişemi hep konuşuyolar ama görmedim merak ediyorum

işallah sende memnun kalırsın

selam herkese... aaa süper sen de mi hamilesin kaç haftalıkki

görüntü olarak da daha havalı duruyo dimmi

Ay ben çok heveslendim yaa, almak istiyorum
BEN DE NEVRESİM ALIRKEN ARTIK HEP PAMUK SATEN ALICAM, ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN.. AL ZUZUŞUMM
kızlar şuna bakın harika ya netten buldum,lohusa taçı bende böyle birşey isterimya..bulurum inş.biryerlerden
BEN BEĞENMEDİM BUNU. KAFAMDA YAZI TAŞIMAK GARİP GELDİ :) ZEVK MESELESİ
Kızlar bebeğimi hissettim :)) pıt pıt bişeyler oldu hala devam ediyor sanki içten karnıma vuruyor gibi
ENN GÜZEL AYLARA GİRİYOSUN KUZUMM, MAŞALLAH SİZE.. MAŞALLAH OĞLUŞUNA DİYECEKTİM OĞ YAZDIM SİLDİM
GEÇMİŞ OLSUN DİYELİM CANIMM, İNŞ MEMNUN KALIRSIN :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…