2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

offf sinema işi iptal oldu
bu adam beni delirtio yaa
araba yok seans geç saat ama biz bilet bakıp duruouz adam son aşamadı sölüo
tam netten biletleri alcakken
bu erkekler bazen insanı delirtio
hiç bişi istemioum dedim 3 gün bi b.k halledemedi ve artık çok gerildim.

canım ne hoş artık başlıo demekki seninki muzurlukları artık akşamları eşinle elleriniz karnında oturursunuz

zuzuşum açıklamış sağolsun ders olmadı kızlar bi rahatladım ki sormayın, daha haberi yokmuş öğrencilerin, bi iletişim sorunu olmuş, kimse yoktu derste
hadi kolay gelsin cnm. toefl biraz zordur ama çok işine yarayacak inş. iyi bi puan alırsın

alma artık almaaaaa, çok alışveriş yaptın cnm azcıcık dur ben de okuldan çıktım bugün, eşime dedim canım çok gezmek istiyor avm ye gidiyim dedim bırakmadı tek başına ne işin var beraber gideriz yarın dedi üfff hevesimi yarıda bıraktı
Kızlar bebeğimi hissettim :)) pıt pıt bişeyler oldu hala devam ediyor sanki içten karnıma vuruyor gibi
canımmmmmmm maşallah size

aaa bugün mü yaptırcaktın ne çabuk olmuş da gelmişsin hiç bilgim yok benim de o konuda geçmiş olsun atlattın cnm

dilşaddan haberi olan var mı kızlarr :44:

canım illa arabayla gitmek zorunda değilsiniz ki, biz minibüsle gitcez taksiye dönücez
iptal etmeseydiniz keşke planınızı :)

bişi soriim mii? limangoda 20 tl lik çekim var ya beğendiğim bi ürün 19.90 tl bunu alamam şimdi o çekle. mesela o ürünle başka bi ürünü birleştirip çekimii kullanabilir miyim acaba özge nek siz biliosunuzdur sanırm:26:

saolun nekim,ayşamm:))

dilekcim haftasonu gidin sizde daha ii olur hem niye kızıyon adama şimdi:)

canım ne hoş artık başlıo demekki seninki muzurlukları artık akşamları eşinle elleriniz karnında oturursunuz

geçen akşam hissedemedim daha diye söyleniyordum eşimde dedi gözlerini kapat karnına odaklan. sonra ben uyumuşum :)) demin mesaj attım bu sefer hissettim diye aman aşkım sakın uyuma yazmış :)

Canım Limango da alamıyorsun 20.01 ve üstü olsa alabilirsin ama mesela 2 ürün aldın 30 tuttu çekini kullanabilirsin fazlasını ödersin böyle işte. Umarım anlatabildim.. Limangoda bende çekimle 32 parça saklama kabı, pipetli bardak, bambu tahta kaşık ve kaşıklık aldım gelmiş şehrime yarın elimde olur sanırım.. Sonra da manyetik yelek, Termal kemer ve boyun yastığını beklicem onlar daha verilmemiş kargoya

nekk, kızlarrr

pamuk saten nevresim takımı sordum burdan bi mağazaya, d.colours ın 190 tl axess e 12 ay taksitle, nasıl sizce fiyatı ve markası

nek seninki ne marka, kaça almıştın

Ayşamm ben hiç limangodan bişi almadım, bilemedim yani :26: ama Özge açıklamış zaten.

bana da outsetten 20 tl çek gelmiş bugün ama alıcak hiç bişi bulamadım.
nekk, kızlarrr

pamuk saten nevresim takımı sordum burdan bi mağazaya, d.colours ın 190 tl axess e 12 ay taksitle, nasıl sizce fiyatı ve markası

nek seninki ne marka, kaça almıştın
zuzuşum bende 2 tane var, ikisini de bi ablam aldı (düğün hediyesi) hiç bilmiyorum fiyatını ama du netten bakim.

Son düzenleme:
Kızlar bebeğimi hissettim :)) pıt pıt bişeyler oldu hala devam ediyor sanki içten karnıma vuruyor gibi

:98:çok güzellll

canım illa arabayla gitmek zorunda değilsiniz ki, biz minibüsle gitcez taksiye dönücez
iptal etmeseydiniz keşke planınızı :)

benim adam arabayla doğduğu için gidemez
zaten hevesim kalmadı hiç bişi için kendine de 1 sayfa yazdım içimdeki herşeyi yeter dedim 3 gündür ağzıma balı çalıosun yaparız gidelim mi götürüyüm mü ama sonu gelmio artık bişi istemioum dedim 40 yaşındakiler gibi evde pineklemeye devam edelim dedim saydım da saydım işte

CVP
en ne desen haklısın
hiç bişey diyemiyorum

zuzu, dilekk nerdesiniz??

öldüm çok yoruldum

akşama da evi toparlamam lazım .. çok dağıttım
bugünlerde izmirden amcamlar gelicek 3 günlüğüne, 1 günde bizde kalmak istiyolarmış...heran gelebilirler,toplu durması gerek

BEN DE NEVRESİM ALIRKEN ARTIK HEP PAMUK SATEN ALICAM, ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN.. AL ZUZUŞUMM

alimmm dimmi

zuzuşum açıklamış sağolsun ders olmadı kızlar bi rahatladım ki sormayın, daha haberi yokmuş öğrencilerin, bi iletişim sorunu olmuş, kimse yoktu derste

ohh yırttın

..

nekim bakınca yaz :) bende bir iki yere daha bakayım

saolun nekim,ayşamm:))

dilekcim haftasonu gidin sizde daha ii olur hem niye kızıyon adama şimdi:)
sedacım 3 gündür yaparız hallederiz bende tamamdır dio herşey fıs çocuk muyum ben yaa

geçen akşam hissedemedim daha diye söyleniyordum eşimde dedi gözlerini kapat karnına odaklan. sonra ben uyumuşum :)) demin mesaj attım bu sefer hissettim diye aman aşkım sakın uyuma yazmış :)

anladım cnm çok saollgüle güle kullan ne çok şey almışsın. keşke kargo bedava olduğu zaman çeki kullanabilsek tam süper olmaz mıydı

ya benim eşim de bazen öle yapıo gıcccık oluyorum. o gün mesela sevgililer gününde işten çıktık eve gelioz, yolda çiçekçi gördü gül aliim mi sana dio alma dedim siparişle iş mi yapılırmışşdüşüncesizler işte kim ne derse desin!!!

:26: kavga etmeyin canım yaa, eve gidince surat asma
hafta sonu gitceksiniz bak...
zuzum kdv dahil 120 tl tazıyo bak özeline link atıyorum benimkisini.. buraya eklemek yasak olabilir :101:

Canım ben kargo bedava old. almıştım bunları çok ucuza geldi limango normalde kargo bedava olunca çeki kullandırmıyo ama o gün öyle denk geldi bende aldım işte
..
Ay benim eşimde öyle yaa yapimmi edimmi yapsana kardeşim dimmi ama ya pisikoya bağlatıcaksınız beni ulen
Dilek sende fazla bişe deme kız:)) Adam zaten haklısın demiş susmuş

aynen cnmmm.boşver dilek ne desen boş zaten bunlara bari boşuna kendi canını sıkma. h.sonu güzelce gezin arabanızın geri gelmesinin acısını çıkarın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…