şoktayım hala. ne zaman hissedicem diyordum bi kaç kere dalgalanma gibi oldu içimde geçen haftalarda. Şimdi hissetmek mümkün değil dediler. bende nasıl bişey olduğunu bilmiyordum bu sefer çok farklı bişeydi daha önce hiç böyle kıpırtı olammıştı
zuzuşum açıklamış sağolsunYok canım bizde hak getire odada bi köşeye asmışlarsa bilemem de görünen de yok.. E-devlet şifresini alıcam napim onud 3 ayda bir değiştirmesi sorun uff
..
Alisham ben kaçırdım herhalde tıp sınıfı nasıl oluyo sen ünv. de mi öğretmensin ki :26: Niye streslisin...
hadi kolay gelsin cnm. toefl biraz zordur ama çok işine yarayacak inş. iyi bi puan alırsıntünaydın kızlar
uykucu oldum çıktım cumrtesiden beri önceden arada kalkardım ama şimdi kalkamıyorum
elfim kolyen çok güzel güle güle tak iyiki eşin arabaya bırakmamış .arabanızı yaptırdınızmı işten bişey söyledilermi
ayşem ilk defa ders vermiyosun hiç korkma sadece sayısı fazla tabi o sınıftakiler yaş olarak büyükeride vardır çok ama herkesin yeteneği farklı sen ingilizce öğretmenisin onlar tıp öğrencisi.
bende dün akşam toefl kursuna başladım çok zor hocmız ingiltereli aksanı fena dinleyip not aldık soru cevapladık sonrada bilgisayardn dinleyip not aldık soru cevapladık bilgisayardan dinemek çok fena bian vazgeçmeyi düşündüm ama yolaa devam
alma artık almaaaaa, çok alışveriş yaptın cnm azcıcık durçok eğlenceli ama yaaa
bugün aslında iyiydim patrona falan gerildim biraz öğlen kendimi dışarı zor attım gezdim geldim biraz
faturalar kredi borçları falan ödedim kontrol ettim
eşimde kredi kartımın borcunu ödeyim derken yanlış şifreyle kaptırmıştı kartımı onu kapattır bunu yaptır
hala da yok kartım bişiler beğendim alamıoum
artık nakitle pek almıoum en azından cüzdanımın bi kenarında nakit bişiler oluo oda beni azda olsa rahatlatıo
canımmmmmmmKızlar bebeğimi hissettim :)) pıt pıt bişeyler oldu hala devam ediyor sanki içten karnıma vuruyor gibi
banada erken hissetmezsin demişlerdi ama bende senin gibiyken hissetmeye başlamıştım canım öok güzel bi duygu
ayy kızlar yaptırdım ne zormuş bi stresle gittim resmen elim ayağım boşaldı aşırı bi acısı yoktu ama bişelr soktu etti onları hissetmek bile korkutuyo insanı çok şükür kurtuldum..
zuzuş bendede var pamuk saten çok rahat:)
canım illa arabayla gitmek zorunda değilsiniz ki, biz minibüsle gitcez taksiye dönücezofff sinema işi iptal oldu
bu adam beni delirtio yaa
araba yok seans geç saat ama biz bilet bakıp duruouz adam son aşamadı sölüo
tam netten biletleri alcakken
bu erkekler bazen insanı delirtio
hiç bişi istemioum dedim 3 gün bi b.k halledemedi ve artık çok gerildim.
canım ne hoş artık başlıo demekki seninki muzurlukları artık akşamları eşinle elleriniz karnında oturursunuz
Çok tuhaf bişe ufacık ama nasıl önlüyor hamile kalmayı.. Kolyeye benziyor burda
bişi soriim mii? limangoda 20 tl lik çekim var ya beğendiğim bi ürün 19.90 tl bunu alamam şimdi o çekle. mesela o ürünle başka bi ürünü birleştirip çekimii kullanabilir miyim acaba özge nek siz biliosunuzdur sanırm:26:
Ayşamm ben hiç limangodan bişi almadım, bilemedim yani :26: ama Özge açıklamış zaten.bişi soriim mii? limangoda 20 tl lik çekim var ya beğendiğim bi ürün 19.90 tl bunu alamam şimdi o çekle. mesela o ürünle başka bi ürünü birleştirip çekimii kullanabilir miyim acaba özge nek siz biliosunuzdur sanırm:26:
zuzuşum bende 2 tane var, ikisini de bi ablam aldı (düğün hediyesi) hiç bilmiyorum fiyatını ama du netten bakim.nekk, kızlarrr
pamuk saten nevresim takımı sordum burdan bi mağazaya, d.colours ın 190 tl axess e 12 ay taksitle, nasıl sizce fiyatı ve markası
nek seninki ne marka, kaça almıştın
Kızlar bebeğimi hissettim :)) pıt pıt bişeyler oldu hala devam ediyor sanki içten karnıma vuruyor gibi
şoktayım hala. ne zaman hissedicem diyordum bi kaç kere dalgalanma gibi oldu içimde geçen haftalarda. Şimdi hissetmek mümkün değil dediler. bende nasıl bişey olduğunu bilmiyordum bu sefer çok farklı bişeydi daha önce hiç böyle kıpırtı olammıştı
canım illa arabayla gitmek zorunda değilsiniz ki, biz minibüsle gitcez taksiye dönücez
iptal etmeseydiniz keşke planınızı :)
zuzu, dilekk nerdesiniz??
BEN DE NEVRESİM ALIRKEN ARTIK HEP PAMUK SATEN ALICAM, ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN.. AL ZUZUŞUMM
zuzuşum açıklamış sağolsunders olmadı kızlar bi rahatladım ki sormayın, daha haberi yokmuş öğrencilerin, bi iletişim sorunu olmuş, kimse yoktu derste
sedacım 3 gündür yaparız hallederiz bende tamamdır dio herşey fıs çocuk muyum ben yaasaolun nekim,ayşamm:))
dilekcim haftasonu gidin sizde daha ii olur hem niye kızıyon adama şimdi:)
geçen akşam hissedemedim daha diye söyleniyordum eşimde dedi gözlerini kapat karnına odaklan. sonra ben uyumuşum :)) demin mesaj attım bu sefer hissettim diye aman aşkım sakın uyuma yazmış :)
anladım cnm çok saollCanım Limango da alamıyorsun 20.01 ve üstü olsa alabilirsin ama mesela 2 ürün aldın 30 tuttu çekini kullanabilirsin fazlasını ödersin böyle işte. Umarım anlatabildim.. Limangoda bende çekimle 32 parça saklama kabı, pipetli bardak, bambu tahta kaşık ve kaşıklık aldım gelmiş şehrime yarın elimde olur sanırım..Sonra da manyetik yelek, Termal kemer ve boyun yastığını beklicem onlar daha verilmemiş kargoya
benim adam arabayla doğduğu için gidemez
zaten hevesim kalmadı hiç bişi için kendine de 1 sayfa yazdım içimdeki herşeyi yeter dedim 3 gündür ağzıma balı çalıosun yaparız gidelim mi götürüyüm mü ama sonu gelmio artık bişi istemioum dedim 40 yaşındakiler gibi evde pineklemeye devam edelim dedim saydım da saydım işte
CVP
en ne desen haklısın
hiç bişey diyemiyorum
:26: kavga etmeyin canım yaa, eve gidince surat asmabenim adam arabayla doğduğu için gidemez
zaten hevesim kalmadı hiç bişi için kendine de 1 sayfa yazdım içimdeki herşeyi yeter dedim 3 gündür ağzıma balı çalıosun yaparız gidelim mi götürüyüm mü ama sonu gelmio artık bişi istemioum dedim 40 yaşındakiler gibi evde pineklemeye devam edelim dedim saydım da saydım işte
CVP
en ne desen haklısın
hiç bişey diyemiyorum
zuzum kdv dahil 120 tl tazıyo bak özeline link atıyorum benimkisini.. buraya eklemek yasak olabilir :101:öldümçok yoruldum
akşama da evi toparlamam lazım .. çok dağıttım
bugünlerde izmirden amcamlar gelicek 3 günlüğüne, 1 günde bizde kalmak istiyolarmış...heran gelebilirler,toplu durması gerek
alimmm dimmi
ohh yırttın
..
nekim bakınca yaz :) bende bir iki yere daha bakayım
anladım cnm çok saollgüle güle kullan ne çok şey almışsın. keşke kargo bedava olduğu zaman çeki kullanabilsek tam süper olmaz mıydı
ya benim eşim de bazen öle yapıo gıcccık oluyorum. o gün mesela sevgililer gününde işten çıktık eve gelioz, yolda çiçekçi gördü gül aliim mi sana dioalma dedim siparişle iş mi yapılırmışş düşüncesizler işte kim ne derse desin!!!
Canım ben kargo bedava old. almıştım bunları çok ucuza geldi limango normalde kargo bedava olunca çeki kullandırmıyo ama o gün öyle denk geldi bende aldım işte
..
Ay benim eşimde öyle yaa yapimmi edimmi yapsana kardeşim dimmi ama ya pisikoya bağlatıcaksınız beni ulen
Dilek sende fazla bişe deme kız:)) Adam zaten haklısın demiş susmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?