2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynen öyle işte
özge güldü bana ama ağzımla isteyip neremle napıyım dimi ama
:26: kavga etmeyin canım yaa, eve gidince surat asma
hafta sonu gitceksiniz bak...

hafta sonu falan gitmicez ki tatlım
kavgada etmicem zaten bişi elde edemioum

dilekcim tabi sende haklısın bizde istiyoruz kendileri düşünşün,düşünceli olsunlar biraz çokmu şey istiyoruz aslında değil ama zor geliyo sanırım onlara yapmak

ama işte konuşulup çözüm bulunmadı susup kaçıo ben bilioum

aynen cnmmm.boşver dilek ne desen boş zaten bunlara bari boşuna kendi canını sıkma. h.sonu güzelce gezin arabanızın geri gelmesinin acısını çıkarın ama
sizi de bunaltmak istemioum ama ben bu adamla 7 yıl gezdim arabamız yok dio hep yakınırdık arabayı aldık nerelere gittiniz de 10 aydır yok annesi abisi bayramda büyükler hft sonları 1 2 avm
koca yaz geçti artık arabamız var pikniğe gidelim havuza gidelim dedim yok
gece dışarı çıkalım dönmekte zorluk çekmeyiz yok
o yok bu yok kış zaten psikolojimi bozdu ve bugün sonunda patladım yaa

dilekcim tabi sende haklısın bizde istiyoruz kendileri düşünşün,düşünceli olsunlar biraz çokmu şey istiyoruz aslında değil ama zor geliyo sanırım onlara yapmak

aynen yaa bi süpriz yapsın yılda 1 kere ben ona süpriz doğum günü partisi yaptım gizli gizli evde hazırlık tüm arkadaşlarını çağırdım ama benimkinde bişi yok
k.pederim aradı tlf bana şiir okuo 1 yaş daaha gençleştin dimi ben görünce öyle düşünüoum falan dio
ama oğlu odun işte

benim eşim de böyleydi, bi yere gitcez dışarı çıkıyoruz "napalım" diyorum "sen söyle" diyodu ya bana bi geliyolardı.. :84:
ama bu sinema işini eşim ayarlamış, ve artık farklı ne bilim böyle her akşam ufak bile olsa bişi getiriyo bana..
bi akşam nutela kavanozu, bi akşam muz, bi akşam elma şekeri.. :))
her akşam uzun uzun sarılıyo, öpüyo evlenince insanın sevgisi aşkı katlanırmış diyo kocaman maşallah diyorum ben kocama değişti, umursamaz değil hiç :)) ay özledim bak eşimi, boncuk eklim tekrar kavga ederiz biz şimdi

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar nasılsınız..bende 2010 kasım ayında evlendim.. 2010 da evlenip çocuğu olan var mı

geçmiş olsun kuzucumm
güle güle kullan tatlımm
akşam eşim sevgilier günü hediyesini verince benimde bütün iş stresim gitti :)

ucunda kelebek olan altın kolye almış bana.. o kadar mutlu oldum ki
ayyy ne güzel güle güle tak bebişim
kolyemi çektim ama ışıktan gözükmüyor ama ekliyim yinedeEki Görüntüle 348230
çok beğendim kolyeni canım
Kızlar bebeğimi hissettim :)) pıt pıt bişeyler oldu hala devam ediyor sanki içten karnıma vuruyor gibi
aaa canım benimmm ne güzel bi duygudur o allah nazarlardan saklasınn

ayyynnnıııı benim kocam al birini vur ötekineee ben artık takmıyorum tatlım sende boşuna takma olduğu gii kabul ettim ben

nasılsınız kızlar dün giremedim int. yoktu evde okulada gidemedim sancım vardı sistitim hala geçmedi antibiyotiğimi içmeye devam ediyorumm bugün gittim ama ve hayal kırıklığı yaşadım resmen tek ders vardı bugün 1.30 da başlıcaktı fotoğraf dersi heveslendim böle harika fotoğraflar çekicez diye bi girdim derse bi tane adam böle takım elbiseli kravat boğuyormuş gibi duruyo badem bıyıklı sanki belediyede çalışıyo oturmuş masaya slaytı bilgisayardan aktarmış tahtaya elinde 3 5 tane kağıt ordan okuyo ne bizle bi göz kontağı kurmak var ne sınıfa hakimiyet nede bi açıklama yapmakokudu 1.5 saat slaytta ne yazıyosa motor gibi bende biraz entel bi tip bekliyodum ya böle foto makinası elinde bize bişiler anlatıcak zevkle ders işlicez diye resmen ders içime kaçtı
3 gündür kaynanam evde yoktu işte dün telefon açtı yarın misafirim var evi toplada çık banyoyu yıka bide prasa köftesi yapıcam malzemeleri haşla dedi dün akşamdan köftenin malzemelerini haşladım bi gün bekleyince daha güzel oluyo sabahta kalktım erkenden banyoyu yıkadım evi süpürdüm sildim 12 de evden çıktım işte 3 te kayınvalidem gelmiş eve ben geldiğimde 4 buçuğa geliyodu fırında makarna yaptı işte bende kıymayı kavurdum o sırada
sevgililer gününde kociş hedaye almamış beklemiydum zatende onun yerine bana puan verdi şimdi o ne diceksiniz ben zaman zaman şımarıyorum kocişime oda bana puan veriyo şımarmasam bile her 3 güne bir 1 puanım oluyo 100 tamamlanınca beni tünelde morro diye çok güzel bi restorant var italyan yemekleri yapıyo oraya götürücek şarap ve yemek eşliğinde bana unutulmaz bi gece yaşatıcakmış 77 puanım vardı onu 90 yaptı kocişim bende tatlılık ve şımarıklık sınırlarımı zorluyorum ki fazladan puan kapayım yemek için sabırsızlanıyorum resmen işte bölee bidesi ogün yaptığım pastam kuru olmuştu biraz bidahakine kramasını daha çok sütle yapıcam yumuşak olsun diye...
yine destan yazdım nek kızıcak

canım bende senin eşine bunu
kendi eşime de bunu ekleyim

alemsiniz
benim annem 8 yaşındaki kardeşime puan tablosu yapmıştı iyi davranışa 3 puan veriyodu kötü davranışa 3 puan siliyodu
ama bu genelde okulla ilgiliydi.
Kocamdan puan kazanmak için sevimlilik şirinlik, hizmet yapıcammm çoook bekler!
yapıyosam içimden geldiği için yaparım sadece :))

geçmiş olsun bu arada canım :)

ben kaçıyorumm son 7 dk

Son düzenleme:
yaa ne güzel.. yok değilim daha ama çok istiyorum. bi düşük oldu. şimdi de bekliyorum bebeğim olsun diye
inş olur canım en kısa zamanda.
Bizim topikte 3 anne, + 2 hamiş (unuttuğum yok inş) hamiş kalmaya çalışan da 2 arkadaşımız var :)
Allahım tüm isteyenlere nasip etsinn

mrb arkadaşlar nasılsınız..bende 2010 kasım ayında evlendim.. 2010 da evlenip çocuğu olan var mı
mrh
bolca hamişimiz var bizim

olduğu gibi kabul etcez tabi bu saatten sonra napim ki
ama yinede insanın canı sıkılıo işte

pırasa köftesi güzel olur mu kii yaa :26:
hocayı anlatınca ben bile bayıldım uyuz dakka mı geçer öyle yaa

yaa ne güzel.. yok değilim daha ama çok istiyorum. bi düşük oldu. şimdi de bekliyorum bebeğim olsun diye

inşallah en kısa zamanda allahım kucağını doldurur tatlım....geçmiş olsun düşük için

nekim ben puan için yapmıyodum şımarıklık kociş çok tatlısın boşa gitmesin u tatlılıkların sana puan vericem 100 ü tamamlayıncada yemeğe gidicez dedi bende sevindim tabisi çok sizede kocaman bi allah nazarlardan saklasın kuzu...

ayy ne güzel nazar değmesin cnm benim eşim yetişme tarzından kaynaklandığını düşünüyorum hiç göstermez sevgisini hep içinde yaşar buda beni çok yoruyor insan hissetmek istiyor nede olsa bilmiyorum zamanla ve benim çabalarımla açılırmı az bişe yol katettik gibi ama şuan ikimizde kızımıza hasret kaldığımız için gözmüz başka bişe görmüyo eve gidince

aydancım alemsiniz siz yaa:))

hoşgeldin güney ben ANNEYİM:))

Son düzenleme:
inş olur canım en kısa zamanda.
Bizim topikte 3 anne, + 2 hamiş (unuttuğum yok inş) hamiş kalmaya çalışan da 2 arkadaşımız var :)
Allahım tüm isteyenlere nasip etsinn

luxxor elfida fatma super benimde unuttuğum olabilir :26:
annelerde daha çok yaww
dilşad
bol
sinem
eos

hatırladıklarım tabii

pırasaları ince ince kıyıyosun haşlıyosun tatlım 5 6 tanede patatesi haşlıyosun ayrı ayrı sonra pırasaların suyunu süzüp 1 gün bekletiyosun suyunu iyice çekince daha iyi oluyo sonra patatesleri ezip pırasayıda koyuyosun birazcık tuz karıştırıyosun biraz rende kaşar koyuyosun sonra bunlar böle bi sıkım alıyosun un üstünde böle ovalleştiriyosun yağda kızartıyosun çok güzel oluyo böle işte kaynanam kızartısın ben çekip fotosunu kendi sitemede ekklicem

vayy maşallah kayınpederine. benim k.pederim de sağolsun çok iyidir bize karşı çok severim onu.dün ordaydık yemek yedik topladım elleme bulaşıkları ben yıkarım içimden geldi dedi k.peder.ben de eşime dedim ki bak senin içinden hiç gelmio böle

dilek sen akşam accık tavır yap kocana, walla haklıymışsın cnm önceden yapamıodunuz ama artık yapmanız gezmeniz lazım tabisi. kızma tartışma ama üzgün dur azcık naz yap gönlünü almaya çalışsın kocişin
maşallah popunu kaşı

çok hoşsun aydancım yaa puan haa ilginçmiş kız biraz aralıklı yazzz yoruluom haa okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…