vayy maşallah kayınpederine. benim k.pederim de sağolsun çok iyidir bize karşı çok severim onu.dün ordaydık yemek yedik topladım elleme bulaşıkları ben yıkarım içimden geldi dedi k.peder.ben de eşime dedim ki bak senin içinden hiç gelmio böle
dilek sen akşam accık tavır yap kocana, walla haklıymışsın cnm önceden yapamıodunuz ama artık yapmanız gezmeniz lazım tabisi. kızma tartışma ama üzgün dur azcık naz yap gönlünü almaya çalışsın kocişin
ay annişlerden eosu saymadım, gelmiyor ki o artık :)luxxor elfida fatma super benimde unuttuğum olabilir :26:
annelerde daha çok yaww
dilşad
bol
sinem
eos
hatırladıklarım tabii
ay annişlerden eosu saymadım, gelmiyor ki o artık :)
hamişlerden de luxx ve süperi unutmuşumsüper de yeni yeni gelmeye başladı topike hilma buraya az yazdığı için eklemedim canım
sen de yareni unutmuşsunben elfi ve yareni saydımdı
:26: Kavga etmeyin canım yaa, eve gidince surat asma
hafta sonu gitceksiniz bak...
Zuzum kdv dahil 120 tl tazıyo bak özeline link atıyorum benimkisini.. Buraya eklemek yasak olabilir :101:
aydan gibi mi yazdım :26:
şu nevresimi ekleyinde bizde bakalım yaaBenim sorduğum, deyzin kalırs ın :) 190 tlydi....bu hem taç hemde 120 tl :26: Bunu alayımmı seninkisinden ne dersin, çok hoşuma gitti
dün kocişe kızdım ağladım, gezmeye götürdü beni, alışveriş merkezine 100tl de cebime koyuyo, hadi ne istersen al diyeAffettirmeye çalışıyo kendini, ama bişey bulamadım almak için... Bu nevresimi alayım
Canım ya, üzme kendini...işte değiştiremezsin bazı şeyleri heleki karakterse...adam demiş ben öle yapamam plan program ..
şu nevresimi ekleyinde bizde bakalım yaa
Ohhh kaptın 100 tlyi
Benimki de kredi kartı verdi istediklerini al die
3 tane kartını bana vermişti zor kapattım geçtiğimiz aylarda 2 tanesi 1 tane olsun dedim 1 tane de kendime çıkartmıştım
bunu nerden ne zaman çıkardı limiti ne bilmioum çıkardı verdi bunu kullan die benimkini bankamatiğe kaptırmıştı ya
şaşırdım mesela hbrim yoktu öyle bi karttan ben bunlara da kızıoum yaa
.
günaydın kızlar..
dilekcim umarım en kısa zamanda herşey rayına oturur.
Kapsam nolur, bişey bulamayınca çıkardım geri verdim gece :)
canım kart konusunda haklısın..bende 2sini kapatana kadar canım çıktı , şimdi 2 tane var, axess ve ıngbonus
Axess de benim cep telefonu taksitleri var, bonusuda turuncu hesap açtırmıştım zorunluymuş kart verilmesi, oyüzden var ,yoksa hiç sevmiyorum şu k.kartı işlerini falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?