al canım, ben memnunum okadar yıkandı felan hiç çekmedi, solmadı :)günaydın kızlarrr
baktım baktım nekimm, bayıldım seninkine...bende istiyom bendeeee
Benim sorduğum, deyzin kalırs ın :) 190 tlydi....bu hem taç hemde 120 tl :26: Bunu alayımmı seninkisinden ne dersin, çok hoşuma gitti
dün kocişe kızdım ağladım, gezmeye götürdü beni, alışveriş merkezine 100tl de cebime koyuyo, hadi ne istersen al diyeAffettirmeye çalışıyo kendini, ama bişey bulamadım almak için... Bu nevresimi alayım
heh aynısııı
saolsun devlet soyuyo bizi ne güzel bizde 3 aydır 200 ödüyoruz(
zuzuş tutuncu hesaptan memnunmusun bende kızıma açtırmak istiyorum kazandırıyomu?
zuzum taçın 120tl ise çok iyi fiyatı al bence başlarda bakmıştım daha fazlaydı bnde istiyorum aslında benimkinin çoğu yaptırma annem dantellere sardımıştı
benimki de taç
fiyatlarına ii bak çünkü değişio biri 90 dio diğeri 120 bizim buralarda öyle yani
nette de satıolar yaa bazen alabilirsin ordan da
bu arada sarevi de tavsiye edioum kesinlikle çekme solma yapmıo
satenleri biraz pahalı
şu 140 sanırım
Eki Görüntüle 348921
diger nevresimleri daha uygun ve onlarda çok güzel lastikli çarşafları falan harika
valla canım, ben faize önem vermedim, elimdeki bi miktar parayı harcamayım diye açtırdım, he nekadar faiz olursada olsun dedim ...
o açıdan bi tavsiyede bulunamıcam da..ama ilk açarken 1ay boyunca günlük %10 faiz oluyo demişti,hoşgeldin faiziymiş, ama yalanben hiçte defterde %10 faiz göremedim... günlük enf.göre değişiyomuş faiz oranları falan filan ...
ha bide bankamatiği yok bu hesabın, gişeden çekip yatırabiliyosun ... yani fazla bi beklentim olmadığı için memnunum diyebilirim canım
..
ama işbankasının kumbara hesabı varya, hiç göz gezdirdinmi...ben çocuğum olursa onun için kumbara hesabını düşünüyodum :44:
evt cnm baktım onada 18 yaşına kadar elleyemiyosun nolur nolmaz çekmek gerekir bide heray belli miktarı yatırman gerek bende elimde oldukça yatıtabileceğim bi hesap istiyorum oyüzden bunu düşündüm..
canım çok sıkkın
Hava buz gibi, ısınamadım gitti.
Eşim belki bu gece 12-1 e kadar çalışırmış gece, sayım olabilirmiş
Sinema olayı muallakta.
Biletlerim yanarsa çok üzülücem.
Arkadaşınla gidersin diyo eşim ama ben onunla gitmek istiyorumm :105:
Ben kaçar gelir filmi izler, seni eve bırakırım diyo ama öyle koşuşturmaca istemiyorum ki.. 40 yılda bi dışarı çıkıcaktım kuzumla, zaten izin günlerimiz tutmuyo ona üzülüyorum hep. Nasıl bir şans ya bendeki :26:
Du bakalım napıcaz bu akşam
günaydın herkeseee
canım çok sıkkın
hava buz gibi, ısınamadım gitti.
eşim belki bu gece 12-1 e kadar çalışırmış gece, sayım olabilirmiş
sinema olayı muallakta.
biletlerim yanarsa çok üzülücem.
arkadaşınla gidersin diyo eşim ama ben onunla gitmek istiyorumm :105:
ben kaçar gelir filmi izler, seni eve bırakırım diyo ama öyle koşuşturmaca istemiyorum ki.. 40 yılda bi dışarı çıkıcaktım kuzumla, zaten izin günlerimiz tutmuyo ona üzülüyorum hep. nasıl bir şans ya bendeki :26:
du bakalım napıcaz bu akşam
Bilmem ki zuzumözgem canın mı sıkkın
heh aynı biz :26:kıyamam
Ablama da hep üzülürüm, onlarında izin günleri tutmuyo ve eniştem geç çıkıyo
9 u buluyo kışın, yazında 11-12
Ablam pazar tatil, eniştem cuma :26:
..
ınş gidebilirsiniz rahat rahat
evet canım çok yoğun ve uzun saatler çalışmaları yoruyor onlarınekim eşlerimiz iş saatleri onları yoruo bizi etkilio
planları engellio seni çok ii anlıoum
Inş akşama gelir planladığınz gibi gidersiniz
bende akşam hemen eve gidip bugün tüy alma günü onlarla mücadele etcem
sonra yalan dünyü
sonra da tek kişilik dev kadro ata demirer gösterisi var onu izlicem
ama yemek yok
Bilmem ki zuzumBöyle bi sebebi yok ama öyle işte...
..
Dilekk bende bugün yapıcam ağda sen neyle yapıyosun?
heh aynı biz :26:
Ben pazar eşim cuma izinli
Du bakalım inş sayıp iptal olur allam inşallah
evet canım çok yoğun ve uzun saatler çalışmaları yoruyor onları
o yüzden eşim dışarı çıkmayı pek istemez, evini özlüyor yawrum :/
bilmem ki zuzumböyle bi sebebi yok ama öyle işte...
heh aynı biz :26:
Ben pazar eşim cuma izinli
Du bakalım inş sayıp iptal olur allam inşallah
/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?