canım epilatör ile alıoum ben
sir ağda tavsiye ediolar o topikteki kızlar ama ben zorlanıoum ve çok seyrek
araları mesefeli ağdanın yarısını boşa sürmüş olurum yani
Özel bölgeyi ne ile alıyosun canım epilatörle acımıyo mu yaa :/
ben sir ağda ile aldırıyodum kuaförde. Şimdi kendim alıcam makinem var roll-on lu ama özel bölgeyi normal ağdayla yapıcam.
..
Kızlarr moralim bozuk yaa..eşim arabayı işyerinde bi arkadaşına vermiş bi yere kadar gidip gelcem demiş. Adam arabayı çarpmış araba pert olmuş hurdaya gidicek moralim bozuldu masrafı karşılıcakmış işyeri biz birde geçen masraf edip ön tamponunu yaptırdık şimdi o da boşuna yapıldı inş. yaptığımız masrafar karşılanır.
kızlarr moralim bozuk yaa..Eşim arabayı işyerinde bi arkadaşına vermiş bi yere kadar gidip gelcem demiş. Adam arabayı çarpmış araba pert olmuş hurdaya gidicek moralim bozuldu masrafı karşılıcakmış işyeri biz birde geçen masraf edip ön tamponunu yaptırdık şimdi o da boşuna yapıldı inş. Yaptığımız masrafar karşılanır.
ben sir ağda ile aldırıyodum kuaförde. Şimdi kendim alıcam makinem var roll-on lu ama özel bölgeyi normal ağdayla yapıcam.
..
Kızlarr moralim bozuk yaa..eşim arabayı işyerinde bi arkadaşına vermiş bi yere kadar gidip gelcem demiş. Adam arabayı çarpmış araba pert olmuş hurdaya gidicek moralim bozuldu masrafı karşılıcakmış işyeri biz birde geçen masraf edip ön tamponunu yaptırdık şimdi o da boşuna yapıldı inş. yaptığımız masrafar karşılanır.
..
ben özel bölgeyi eldivenle alıyorum o şekilde alıştım 2-3 ay sonra geliyor
kızlar bişe soracağım size eşime bişe diyemiyorum beni rahat bırakmıyor yoksa bişemi var diyor
dün akşam açık pembe akıntı geldi (bana göre regl günüm yarın ama bilgisayar göre 20sinde )bende regl olucam diye düşünüyorum kasıklarımda ağrı var belde ağrı var göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik halsizlik ve uyku akıntı normalde regl önceside böyle oluyorum uyku dışında ama 2 haftadır bunlar çok fazla var ve ilk defa açık pembe akıntı geldi normalde 1gün öncesi koyu kahverengi gelir sonr normale döner
ayy gerçekten can sıkıcı yaa izin günlerinin ters olması( inşallah iptal olur cnm belki hava kötü diye iptal ederler..
inşallah kızlar, olmadı bileti iptal edip pazar gününe alıcakmış bakalım.evt inş hava nedeniyle iptal olur
anneannen çok şirinmiiiş :)) eşinin anneannesi mi o canım?selam kızlar nasılsınız biraz geçmişe göz attım aydan ın puan olayı çok hoşmuş :)) burada her yerde kar var iki haftadır annemleri görmüyorum güya çıkışta oraya gidecektim akşam eşim kayınpederin yerine bir hocanın emeklilik yemeğine katılacak ama ben anneme gitmeyi hava muhalefeti nedeniyle iptal ettim. Neyse biraz daha dişimi sıkayım. Günlerin içinde kayboluyorum resmen robotlaştım. önümüzdeki haftayı da kafayı sıyırmadan atlatırsam bi daha da bana bişey olmaz demektir. Bu arada sevgililer günü için eşimi sıkı sıkıya tembihlemiştim sakın çiçek filan gönderme masraf olmasın o paraya bir şeyler alırız bana diye. Akşamında ananeye geçmiştim telfonum çaldı bilmediğim bir numara sirken hanım size çiçek getirmiştim evde bulamadım nerdesiniz demez mi, neyse artık ananenin adresini verdim oraya geldi. Ben teslimat fişini imzalamak için evde kalem ararken anane mutfaktan sesleniyor sanmış ki eşim gelmiş ben de ses etmedim hiç "aferin yavrum bak bugün bütün kanallarda çiçeklerden bahsediyor iyi yapmışsın almakla böyle şeylerden kısılmaz" kapıya bi geldim çiçekçi gülüyor. Anane farkına vardığında çok utandı
çok çok geçmiş olsun :26: Inş hiç canınız sıkılmaz tüm masrafları karşılarlar :/özel bölgeyi ne ile alıyosun canım epilatörle acımıyo mu yaa :/
ben sir ağda ile aldırıyodum kuaförde. şimdi kendim alıcam makinem var roll-on lu ama özel bölgeyi normal ağdayla yapıcam.
..
Kızlarr moralim bozuk yaa..Eşim arabayı işyerinde bi arkadaşına vermiş bi yere kadar gidip gelcem demiş. Adam arabayı çarpmış araba pert olmuş hurdaya gidicek moralim bozuldu masrafı karşılıcakmış işyeri biz birde geçen masraf edip ön tamponunu yaptırdık şimdi o da boşuna yapıldı inş. Yaptığımız masrafar karşılanır.
canım test yap :44:kızlar bişe soracağım size eşime bişe diyemiyorum beni rahat bırakmıyor yoksa bişemi var diyor
dün akşam açık pembe akıntı geldi (bana göre regl günüm yarın ama bilgisayar göre 20sinde )bende regl olucam diye düşünüyorum kasıklarımda ağrı var belde ağrı var göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik halsizlik ve uyku akıntı normalde regl önceside böyle oluyorum uyku dışında ama 2 haftadır bunlar çok fazla var ve ilk defa açık pembe akıntı geldi normalde 1gün öncesi koyu kahverengi gelir sonr normale döner
bu arada pazartesi demiştim ya bende lekelenme var diye; dün doktora gittim ultrasonla baktı kist filan yokmuş kanamayı yapan aldığım ağrı kesiciymiş birlikte kitaptan baktık bir de kültür aldı sonucu salıya çıkacak
Evet canım emanet mal öyle biz çok dikkat ederiz emanete ama işte bazı insanlar hor kullanıyorlar, dikkat etmiyorlar. Doğru cana geleceğine mala gelsin ne diyelim..büyük geçmiş olsun canım; cana geleceğine mala gelmiş ya siz içindeyken kaza olsaydı ve size bir şey olsaydı emanet malın gözü yerde olurmuş derler. Ben eskiden sirle aldırıyordum ayda bir çıkıyordu lazere başladım çok rahatladım tavsiye ederim.
çok geçmiş olsun, zaten sende vardı bişey..
Cana gelmesin de mala gelsin...
Inşallah canım, inş karşılarlar
Zeynepcim hurdacıya verilecek pert olmuş adamın da kaşı yarılmış eve gitmiş dinleniyormuş. Şimdilik bi haber yok arabayla ilgili eşim işyerine geldiğinde konuşucam dedi. Masraflarımızı karşılaması lazım bu saatten sonra yaptırmaya kalksa değeri düştü arabanın aldığımız fiyatın altında neden satalım ödesin kendi yaptırırsa yaptırsın ama çok masrafı varmış :105:ben özel bölgeyi eldivenle alıyorum o şekilde alıştım 2-3 ay sonra geliyor
çok geçmiş olsun canım araba yaptırılacakmı yoksa hurdamı oldu
Sağol elfim.. Evet masrafı yapmamızın sebebi de kardeşimin eşi ön tampon tarafını bozmuştu çok hız yapmaktan alt takımları zarar görmüş o yüzden 300 tl ödemiştik benim maaşımdan vermiştim hemde.çok geçmiş olsun Özgecim. kötü olmuş ya tamda masraf yapmışsınız..
2-3 ay mııı
canım test yapsana
inşallah kızlar, olmadı bileti iptal edip pazar gününe alıcakmış bakalım.
anneannen çok şirinmiiiş :)) eşinin anneannesi mi o canım?
çok çok geçmiş olsun :26: Inş hiç canınız sıkılmaz tüm masrafları karşılarlar :/
canım test yap :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?