Zeynepcim hurdacıya verilecek pert olmuş adamın da kaşı yarılmış eve gitmiş dinleniyormuş. Şimdilik bi haber yok arabayla ilgili eşim işyerine geldiğinde konuşucam dedi. Masraflarımızı karşılaması lazım bu saatten sonra yaptırmaya kalksa değeri düştü arabanın aldığımız fiyatın altında neden satalım ödesin kendi yaptırırsa yaptırsın ama çok masrafı varmış :105:
..........
Eşime dedim parayı versinler araba falan almicaz, borçları kapatıp bi kenara kaldırıcaz fazlasını sen beceremiyorsun yok demeyi dedim. Ben napim nasıl yok diyim diyor. Hep hayır diyememekten böyle oluyor.:105:
inşallah kızlar, olmadı bileti iptal edip pazar gününe alıcakmış bakalım.
anneannen çok şirinmiiiş :)) eşinin anneannesi mi o canım?
Zeynepcim bi test yapsana
allallah, bi ağrı kesicinin bunu yapacağını hiç tahmin etmezdim :44:
Inş onda da bişey çıkmaz..
Canım bu ananee hep yemek yediğiniz ananemi :)))) kaç yaşında :)
selam kızlar. uzun bir aradan sonra merhaba :) annemlerdeyim yine. koltukların siparişlerini verdik ama henüz gelmediler. daha 5 gün kadar beklicez sanırım. o yüzden genelde annemlerde takılıyoruz. ben biraz rahatsızım, eşim dışarıdaki işlere koşturuyor daha. yatak odası ve mutfağı düzenledik evimizde ama salon olmayınca olmuyor. sizleri çok özledim. bu bilgisayar çok takıldığı için sürekli giremiyorum. kendinize iyi bakın kaçtım ben. görüşmek üzere en yakın zamanda.
kuzum stres yapma sakın kendine, herşey yerine oturucak.selam kızlar. Uzun bir aradan sonra merhaba :) annemlerdeyim yine. Koltukların siparişlerini verdik ama henüz gelmediler. Daha 5 gün kadar beklicez sanırım. O yüzden genelde annemlerde takılıyoruz. Ben biraz rahatsızım, eşim dışarıdaki işlere koşturuyor daha. Yatak odası ve mutfağı düzenledik evimizde ama salon olmayınca olmuyor. Sizleri çok özledim. Bu bilgisayar çok takıldığı için sürekli giremiyorum. Kendinize iyi bakın kaçtım ben. Görüşmek üzere en yakın zamanda.
selam kızlar. uzun bir aradan sonra merhaba :) annemlerdeyim yine. koltukların siparişlerini verdik ama henüz gelmediler. daha 5 gün kadar beklicez sanırım. o yüzden genelde annemlerde takılıyoruz. ben biraz rahatsızım, eşim dışarıdaki işlere koşturuyor daha. yatak odası ve mutfağı düzenledik evimizde ama salon olmayınca olmuyor. sizleri çok özledim. bu bilgisayar çok takıldığı için sürekli giremiyorum. kendinize iyi bakın kaçtım ben. görüşmek üzere en yakın zamanda.
selam herkese....
selam canım...
..
yarenim geçmiş olsun yorma kendini... bide bak evinin fotosunu koyucaksın hee, unuttuğumu sanmahele bi yerleşsinde diceksin biliyom benden şimdiden sölemesi sadece:))
zeynepcim ha bigün önce ha bigün sonra ne farkeder yapta aklındaki soru işareti gitsin eşine sölemeden..
ayşecim çok sevindim senin adına bebiş nasıl zorluyomu seni?
özgecim çok geçmiş olsun..
canım çok geçmiş olsun yaa tabiki cana gelmesin ama buda çok can sıkıcıÖzel bölgeyi ne ile alıyosun canım epilatörle acımıyo mu yaa :/
ben sir ağda ile aldırıyodum kuaförde. Şimdi kendim alıcam makinem var roll-on lu ama özel bölgeyi normal ağdayla yapıcam.
..
Kızlarr moralim bozuk yaa..eşim arabayı işyerinde bi arkadaşına vermiş bi yere kadar gidip gelcem demiş. Adam arabayı çarpmış araba pert olmuş hurdaya gidicek moralim bozuldu masrafı karşılıcakmış işyeri biz birde geçen masraf edip ön tamponunu yaptırdık şimdi o da boşuna yapıldı inş. yaptığımız masrafar karşılanır.
ay ne güzel yaa 2 ay hemen tarihleri düşündüm tüy alma tarihlerinde eldiven ile alınsaben özel bölgeyi eldivenle alıyorum o şekilde alıştım 2-3 ay sonra geliyor
kızım test firmasıyla anlaşman mı var yaacanım test yapsana
ben neden görüp okuyamıoum yareni :26:merhaba ayşeciğim hoş geldin nasılsın .işleri bitirebildinmi evine kavuştunmu
Sağol nek. Umarımçok çok geçmiş olsun :26: Inş hiç canınız sıkılmaz tüm masrafları karşılarlar :/
Aynen öyle canım akraba tanıdık olunca yok diyemiyosun işte, neyse sağlık olsun bakalım inş. ödenir masraflarımız.anladım canım .derler ya emanetin canı az olur bizler mümkün olduğunca emanet almamaya çalışırız alsakta aklımız gider bişe olur diye.nne kadar çok yaptırırsan satmaya kalksan değeri düşüyor sanada zarar.en iyisi adam ödesin parayı sende dediğin gibi borçlarınız ödeyin fazlası bankaya .araba olunca hayır denilmiyor birde arkadaşlr akraba olunca hiç diyemiyorsun ama insanlar anlamıyor
özgecim çok geçmiş olsun..
ayyy tontiş yaa ne şeker ve düşünceli
evet anane her akşam yemek yediğimiz anane geçen nüfus cüzdanına baktım 75 yaşında bu sabah beni aramış diyo ki kızım sakın bugün annenlere gideyim deme hava çok soğuk bana geldedim biz de sabah konuştuk gitmeyecem bu akşam dedim.
sayfam güncellenmeyince göremedim tabiselam kızlar. uzun bir aradan sonra merhaba :) annemlerdeyim yine. koltukların siparişlerini verdik ama henüz gelmediler. daha 5 gün kadar beklicez sanırım. o yüzden genelde annemlerde takılıyoruz. ben biraz rahatsızım, eşim dışarıdaki işlere koşturuyor daha. yatak odası ve mutfağı düzenledik evimizde ama salon olmayınca olmuyor. sizleri çok özledim. bu bilgisayar çok takıldığı için sürekli giremiyorum. kendinize iyi bakın kaçtım ben. görüşmek üzere en yakın zamanda.
doğru diyosun canım belkide ümitlenmek istemiyorum yoruldum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?