2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anladım canım .derler ya emanetin canı az olur bizler mümkün olduğunca emanet almamaya çalışırız alsakta aklımız gider bişe olur diye.nne kadar çok yaptırırsan satmaya kalksan değeri düşüyor sanada zarar.en iyisi adam ödesin parayı sende dediğin gibi borçlarınız ödeyin fazlası bankaya .araba olunca hayır denilmiyor birde arkadaşlr akraba olunca hiç diyemiyorsun ama insanlar anlamıyor

allallah, bi ağrı kesicinin bunu yapacağını hiç tahmin etmezdim :44:

Inş onda da bişey çıkmaz..

Canım bu ananee hep yemek yediğiniz ananemi :)))) kaç yaşında :)

evet yapabiliyormuş zaten ağrı kesicinin üstünde hamilelik şüphesi olanlar kesinlikle kullanmamalı yazıyordu. Doktorum dedi ki bu ilacı kullanan kadınlar hamile kalmak isteseler de kalamazlar sen istiyor muydn diye sordu ben henüz düşünmediğim için bana sorun değil. Hatta yaşlılarda bir mide ilacı varmış çok ilaç alanlarda mideyi korusun diye veriliyormuş cycotec gibi bir şey dedi o da menapoz sonrası kadınlarda vajinal kanamaya sebep oluyormuş ; işte ilaçların çok farklı yan etkileri olabiliyor.

evet anane her akşam yemek yediğimiz anane geçen nüfus cüzdanına baktım 75 yaşında bu sabah beni aramış diyo ki kızım sakın bugün annenlere gideyim deme hava çok soğuk bana gel dedim biz de sabah konuştuk gitmeyecem bu akşam dedim.

selam kızlar. uzun bir aradan sonra merhaba :) annemlerdeyim yine. koltukların siparişlerini verdik ama henüz gelmediler. daha 5 gün kadar beklicez sanırım. o yüzden genelde annemlerde takılıyoruz. ben biraz rahatsızım, eşim dışarıdaki işlere koşturuyor daha. yatak odası ve mutfağı düzenledik evimizde ama salon olmayınca olmuyor. sizleri çok özledim. bu bilgisayar çok takıldığı için sürekli giremiyorum. kendinize iyi bakın kaçtım ben. görüşmek üzere en yakın zamanda.

hayırdır canım neyin var? doktora gittinmi bebek iyimi?

kuzum stres yapma sakın kendine, herşey yerine oturucak.
şu yerleşme telaşsesinde de yorma kendine taammı :)
neden rahatsızsın? Bebiş iyi mi?

zeynepcim ha bigün önce ha bigün sonra ne farkeder yapta aklındaki soru işareti gitsin eşine sölemeden..

ayşecim çok sevindim senin adına bebiş nasıl zorluyomu seni?

özgecim çok geçmiş olsun..

kuzu çıkmamışındır inş

dün aradım seni açmadın :)

elfişim bebiş iyi çok şükür. ben koşturmacadan biraz yorgun düştüm biraz da soğuk aldım nezle oldum. burnumdan nefes alamayınca da ağzımdan alıyom boğazlarım tahriş oldu. öksürüyom ağrıyo boğazlarım. şimdi sağlık ocağına gitcez eşimle. bakalım belki rahatlatacak birşey verir.

selam canım...

..

yarenim geçmiş olsun yorma kendini... bide bak evinin fotosunu koyucaksın hee, unuttuğumu sanma hele bi yerleşsinde diceksin biliyom benden şimdiden sölemesi sadece:))

Zuzuu... fotocu zuzu benden hızlı çıktın
..
Yarencim geçmiş olsun, yorma kendini herşey bi şekilde yerleşir zamanla bebiş ve sen iyi olun yeter kısa sürede düzeninizi kurarsınız inş.

hoşgeldin canım koltuklarına karar verebildin sevindim :)geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar soğuk sıkı sıkı giyin dışarı çıkarken iyice sarıl dolan öle çık .evinin en ince iş isteyen odalar bitmiş çoğu gitmiş azı kalmış .bizde seni özledik bol bol c vitamni tüket büyük ihtimalle ilç vermez doktor vitamin verebilir

zeynepcim ha bigün önce ha bigün sonra ne farkeder yapta aklındaki soru işareti gitsin eşine sölemeden..

ayşecim çok sevindim senin adına bebiş nasıl zorluyomu seni?

doğru diyosun canım belkide ümitlenmek istemiyorum yoruldum galiba

canım çok geçmiş olsun yaa tabiki cana gelmesin ama buda çok can sıkıcı
bide yaptırıp para vermiştiniz oda boşa gitti umarım tam karşılığını alırsınız

ben özel bölgeyi de epilatörle alıoum çok yoğun olmadığı için acımıo tatlım alıştım da artık

ben özel bölgeyi eldivenle alıyorum o şekilde alıştım 2-3 ay sonra geliyor
ay ne güzel yaa 2 ay hemen tarihleri düşündüm tüy alma tarihlerinde eldiven ile alınsa
daha da etkili olur mu ki?
canım test yapsana
kızım test firmasıyla anlaşman mı var yaa
komisyon falan :44:

merhaba ayşeciğim hoş geldin nasılsın .işleri bitirebildinmi evine kavuştunmu
ben neden görüp okuyamıoum yareni :26:

çok çok geçmiş olsun :26: Inş hiç canınız sıkılmaz tüm masrafları karşılarlar :/
Sağol nek. Umarım

Aynen öyle canım akraba tanıdık olunca yok diyemiyosun işte, neyse sağlık olsun bakalım inş. ödenir masraflarımız.

Sağol canım..

ayyy tontiş yaa ne şeker ve düşünceli

sayfam güncellenmeyince göremedim tabi
birazda olsa rayına oturmasına sevindim canım iş durumları ne oldu ablanlarda yerleşebildimi
sizinde yatak odası varsa tmm işte sarılıp yatın izmir bulutlarının altında

kendine dikkat et bebişe de yorma kendini havalar çok fena

doğru diyosun canım belkide ümitlenmek istemiyorum yoruldum galiba

canım üzme kendini
hayırlısıya olcak bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…