- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
elfişim bebiş iyi çok şükür. ben koşturmacadan biraz yorgun düştüm biraz da soğuk aldım nezle oldum. burnumdan nefes alamayınca da ağzımdan alıyom boğazlarım tahriş oldu. öksürüyom ağrıyo boğazlarım. şimdi sağlık ocağına gitcez eşimle. bakalım belki rahatlatacak birşey verir.
selam kızlar; dün ultrasonda gördük.fasulye gibi birşeydi bizimki.doktor gercek gebelik dedi.
folik asit tavsiye etti siz kullanıyor musunuz?
ayyy tontiş yaa ne şeker ve düşünceli
sayfam güncellenmeyince göremedim tabi
birazda olsa rayına oturmasına sevindim canım iş durumları ne oldu ablanlarda yerleşebildimi
sizinde yatak odası varsa tmm işte sarılıp yatın izmir bulutlarının altında
kendine dikkat et bebişe de yorma kendini havalar çok fena
canım üzme kendini
hayırlısıya olcak bitanem
selam kızlar; dün ultrasonda gördük.fasulye gibi birşeydi bizimki.doktor gercek gebelik dedi.
folik asit tavsiye etti siz kullanıyor musunuz?
Ay canım ya çok geçmiş olsun. Keşke çok yormasaydın kendini.
hayırlı olsun süper kaç haftalık
ne şanslısın yaa valla hediyeler alışveriş siteleri kampanyalarGondoldan krema pompası kazandım
üzmemeye çalışıyorum canım allahım hayırlı zmanda verir işallah tahmin ettiğimde sonuç hep pozitif ama sonu hüsranla bitiyor yine öyle olur diye korkuyorum
ne şanslısın yaa valla hediyeler alışveriş siteleri kampanyalar
canım öyle tabi insan hissediodur sende bilmiştin zaten
2 kez mi olumsuz sonuçlanmıştı
koltuk seçmek çok zor oldu baya dolaştık onun için. o srıada yoruldum üşüttüm. hem fiyatları yüksek hem de modeller çok hantal. seçtiğimizi de en son yıldıkta bu olsun artık dedik. hem malzemesini hem de modelini değiştirdik. çok merak ediyorum nasıl olacak :) halılar geldi dün. şofben, ocak, makineler falan bağlandı. koltuk gelsin herşey oturacak düzene gircez inşallah. foto eklerim merak etmeyin. net bağlatcam zaten en kısa sürede.
elfiş senin bebişin cinsiyeti ne zaman öğrencen canım?
zuzum numaranı kaydediyorum. vodafone mu operatör?
Maşallah diyelim ama dimmi
kızlar dilşaddan kaç gündür ses çıkmıo
haberleşen var mı?
canım öyle tabi insan hissediodur sende bilmiştin zaten
2 kez mi olumsuz sonuçlanmıştı
canım çarşamba günü öğrenicem kısmetse :)
kızlar dilşaddan kaç gündür ses çıkmıo
haberleşen var mı?
hayırlısı tabi de girmemesi beni biraz endişeye düşürüo :18:Ben rüyamda gördüm dilşadın bebişini hayırdır inş.
çok iyiymiş ama küvözdeymiş, boyu kilosu 9 aylık gibiymiş. Onun dışında haberim yok benim haberi olan varmı kaç gündür girmiyo buraya da.
canım yaa kürtajı ben bilmioum ama düşük yeni oldu zaten dimi ondan sonra bi ilaç falan vermedi mi ya da herhangi bir bilgievet biri kürtaj biri düşük
ne heyecanlısındır şimdiiçinden ne geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?