2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay canım ya çok geçmiş olsun. Keşke çok yormasaydın kendini.

selam kızlar; dün ultrasonda gördük.fasulye gibi birşeydi bizimki.doktor gercek gebelik dedi.

folik asit tavsiye etti siz kullanıyor musunuz?

üzmemeye çalışıyorum canım allahım hayırlı zmanda verir işallah tahmin ettiğimde sonuç hep pozitif ama sonu hüsranla bitiyor yine öyle olur diye korkuyorum

Gondoldan krema pompası kazandım
ne şanslısın yaa valla hediyeler alışveriş siteleri kampanyalar

üzmemeye çalışıyorum canım allahım hayırlı zmanda verir işallah tahmin ettiğimde sonuç hep pozitif ama sonu hüsranla bitiyor yine öyle olur diye korkuyorum

canım öyle tabi insan hissediodur sende bilmiştin zaten
2 kez mi olumsuz sonuçlanmıştı

koltuk seçmek çok zor oldu baya dolaştık onun için. o srıada yoruldum üşüttüm. hem fiyatları yüksek hem de modeller çok hantal. seçtiğimizi de en son yıldıkta bu olsun artık dedik. hem malzemesini hem de modelini değiştirdik. çok merak ediyorum nasıl olacak :) halılar geldi dün. şofben, ocak, makineler falan bağlandı. koltuk gelsin herşey oturacak düzene gircez inşallah. foto eklerim merak etmeyin. net bağlatcam zaten en kısa sürede.

elfiş senin bebişin cinsiyeti ne zaman öğrencen canım?

zuzum numaranı kaydediyorum. vodafone mu operatör?

canım çarşamba günü öğrenicem kısmetse :)

hayırlısı tabi de girmemesi beni biraz endişeye düşürüo :18:

evet biri kürtaj biri düşük
canım yaa kürtajı ben bilmioum ama düşük yeni oldu zaten dimi ondan sonra bi ilaç falan vermedi mi ya da herhangi bir bilgi
şuan siz tekrar istiosunuz ve çalışıosunuz dimi bunun için garanti olabilmesi için bişiler sölemedi mi

ne heyecanlısındır şimdi içinden ne geçiyor?

sen tahmin etmişmiydin sedacım
hissettiğin gibi mi oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…