2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:)evt cnm ben hep kız hissettim rüyamdada görmüştüm hemde iykide kızım olmuş yerim ben onu yaa..

Gondoldan krema pompası kazandım

güle güle kullan :)

off eşya bakmak çok yorucu ..

evet canm vodafone

kızlar dilşaddan kaç gündür ses çıkmıo
haberleşen var mı?

haberim yok

selam kızlarrr.fazla giremiyorum bu hafta yaaa

özge çok geçmiş olsun cnm şok oldum okuyunca allah korumuş cana gelmesin de....

bişi sorcm kızlar dünden beri çok hafif kahverengi lekelenmem var, beklenen adet tarihim 27-28 şubat yani daha 10 gün var, neden olabilir sizce? zuzuşşşşşşş test deme yani erken bence de o yüzden olsa bile bu kadar erken çıkmaz ama olabilirmi kızlar sizce?? :26:

Canım evet öyle diyellim napalım.. Bende şok oldum duyduğumda üzüldüm arabaya yaptığımız emeklere masraflara yapacak bişe yok sağlık olsun demekten başka.
..
Bence bişiler olabilir ayşam öyle hissettim ben :)) Daha adetine çok varsa bu lekelenme bebiş olabilir bi test yap bence.

ama cnm bu kadar erken belli olur mu ki testte?

gondoldan krema pompası kazandım
tebrikler özgee

kızlar dilşaddan kaç gündür ses çıkmıo
haberleşen var mı?
facede vardı sanki dün, yorumunu okudum gibime geliyor.

canım test için erken evet. Ama bebiş olabilir, çalışmalardasın sen sonuçtaa

eylülde oldum canım kürtajı 2aylıktı ama kalp atışı yoktu gelişmemişti zorunlu oldu düşükten sonrada doktor ilaç vermedi folik asiti sordu kullanıyorum zaten herhangi bişe vermedide söylemedide testlerdede bişe yok normal çalışmalar devam dedi hayırlsı

Son adet tarihin neydi ?

kızlar dilşadı aradım evdeymiş okuma varmış bugün dün giremedim bugünde dedi kendisi iyiymiş bebek iyi aynı dedi herkese selamı var
fazla konuşmadım okuma var deyince sesler geliyodu zaten

ama cnm bu kadar erken belli olur mu ki testte?
Bilmem ki canım :) Bilirkişilere sormak lazım bakınız: Elfi :))
tebrikler özgee
Sağol nigarcım :))

Canım bebişiniz hayırlı zamanda kısmetiyle gelir inşallah.

ayşemm zten çalışmalar vardı sonuç verdi demek ki neden olmasın

canım o zaman drnin dediği gibi çalışmalar devam kısa sürede sonuç alırsınız inş.

ayşecim hadi hayırlısı ne güzel çalışmalara başlayan herkes pıtır pıtır dökülüyo hamiş olarak çok mutlu oluyorum inşallah darısı hepinize kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…