- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ne heyecanlısındır şimdiiçinden ne geçiyor?
hayırlısı tabi de girmemesi beni biraz endişeye düşürüo :18:
canım yaa kürtajı ben bilmioum ama düşük yeni oldu zaten dimi ondan sonra bi ilaç falan vermedi mi ya da herhangi bir bilgi
şuan siz tekrar istiosunuz ve çalışıosunuz dimi bunun için garanti olabilmesi için bişiler sölemedi mi
sen tahmin etmişmiydin sedacım
hissettiğin gibi mi oldu yani
Zuzuu... fotocu zuzu benden hızlı çıktın
.
kızım test firmasıyla anlaşman mı var yaa
komisyon falan :44:
canım Allah gönlüne göre verir inş saglıcaklabenim hissettiğim KIZ canım :)
:)evt cnm ben hep kız hissettim rüyamdada görmüştüm hemde iykide kızım olmuş yerim ben onu yaa..
Gondoldan krema pompası kazandım
koltuk seçmek çok zor oldu baya dolaştık onun için. o srıada yoruldum üşüttüm. hem fiyatları yüksek hem de modeller çok hantal. seçtiğimizi de en son yıldıkta bu olsun artık dedik. hem malzemesini hem de modelini değiştirdik. çok merak ediyorum nasıl olacak :) halılar geldi dün. şofben, ocak, makineler falan bağlandı. koltuk gelsin herşey oturacak düzene gircez inşallah. foto eklerim merak etmeyin. net bağlatcam zaten en kısa sürede.
elfiş senin bebişin cinsiyeti ne zaman öğrencen canım?
zuzum numaranı kaydediyorum. vodafone mu operatör?
kızlar dilşaddan kaç gündür ses çıkmıo
haberleşen var mı?
selam kızlarrr.fazla giremiyorum bu hafta yaaa
özge çok geçmiş olsun cnm şok oldum okuyunca allah korumuş cana gelmesin de....
bişi sorcm kızlar dünden beri çok hafif kahverengi lekelenmem var, beklenen adet tarihim 27-28 şubat yani daha 10 gün var, neden olabilir sizce? zuzuşşşşşşş test demeyani erken bence de o yüzden olsa bile bu kadar erken çıkmaz ama olabilirmi kızlar sizce?? :26:
Canım evet öyle diyellim napalım.. Bende şok oldum duyduğumda üzüldüm arabaya yaptığımız emeklere masraflara yapacak bişe yok sağlık olsun demekten başka.
..
Bence bişiler olabilir ayşam öyle hissettim ben :)) Daha adetine çok varsa bu lekelenme bebiş olabilir bi test yap bence.
tebrikler özgeegondoldan krema pompası kazandım
facede vardı sanki dün, yorumunu okudum gibime geliyor.kızlar dilşaddan kaç gündür ses çıkmıo
haberleşen var mı?
canım test için erken evet. Ama bebiş olabilir, çalışmalardasın sen sonuçtaabişi sorcm kızlar dünden beri çok hafif kahverengi lekelenmem var, beklenen adet tarihim 27-28 şubat yani daha 10 gün var, neden olabilir sizce? Zuzuşşşşşşş test demeyani erken bence de o yüzden olsa bile bu kadar erken çıkmaz Ama olabilirmi kızlar sizce?? :26:
hayırlısı tabi de girmemesi beni biraz endişeye düşürüo :18:
canım yaa kürtajı ben bilmioum ama düşük yeni oldu zaten dimi ondan sonra bi ilaç falan vermedi mi ya da herhangi bir bilgi
şuan siz tekrar istiosunuz ve çalışıosunuz dimi bunun için garanti olabilmesi için bişiler sölemedi mi
canım Allah gönlüne göre verir inş saglıcakla
selam kızlarrr.fazla giremiyorum bu hafta yaaa
özge çok geçmiş olsun cnm şok oldum okuyunca allah korumuş cana gelmesin de....
bişi sorcm kızlar dünden beri çok hafif kahverengi lekelenmem var, beklenen adet tarihim 27-28 şubat yani daha 10 gün var, neden olabilir sizce? zuzuşşşşşşş test demeyani erken bence de o yüzden olsa bile bu kadar erken çıkmaz ama olabilirmi kızlar sizce?? :26:
Son adet tarihin neydi ?
Bilmem ki canım :) Bilirkişilere sormak lazım bakınız: Elfi :))ama cnm bu kadar erken belli olur mu ki testte?
Sağol nigarcım :))tebrikler özgee
eylülde oldum canım kürtajı 2aylıktı ama kalp atışı yoktu gelişmemişti zorunlu oldu düşükten sonrada doktor ilaç vermedi folik asiti sordu kullanıyorum zaten herhangi bişe vermedide söylemedide testlerdede bişe yok normal çalışmalar devam dedi hayırlsı
eylülde oldum canım kürtajı 2aylıktı ama kalp atışı yoktu gelişmemişti zorunlu oldu düşükten sonrada doktor ilaç vermedi folik asiti sordu kullanıyorum zaten herhangi bişe vermedide söylemedide testlerdede bişe yok normal çalışmalar devam dedi hayırlsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?