2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla canım gönlümden geçen sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması.bende bol gibi rüyamda gördüm bide hissedilirmiş öyle bişey işte :))
ben de hep rüyamda erkek görüyorum, hamiş değilim ama öyle hissediyorum erkek olucak benimkisi
Martta folik asite başlıyorum benn :)))

şubatın 5i elfimmm. kaçıyorum ben eşim almaya geldi evden girebilirsem bakarım kızlar cevaplarınıza öptüm hepinizi iyi tatillerr

Şuan ovulasyon günlerindesin. yarın son gün. şimdi zaten hamile kalma günleri. kaldın diyelim hemen belli olmaz ki.

test yappp
demicem

Zuzu yaa avatarın olmamışşş, hem bulanık arka planı beyaz hem yaren kullanıyodu benzerini hep seni başkası sanıyorum :26: :26:

şubatın 5i elfimmm. kaçıyorum ben eşim almaya geldi evden girebilirsem bakarım kızlar cevaplarınıza öptüm hepinizi iyi tatillerr
ayın 5inde olduysan büyük olasılık bişiler vardır dimi kızlar yaa

kızlar dilşadı aradım evdeymiş okuma varmış bugün dün giremedim bugünde dedi kendisi iyiymiş bebek iyi aynı dedi herkese selamı var
fazla konuşmadım okuma var deyince sesler geliyodu zaten

ii olmuş aradığın en azından hbr almış olduk

Şuan ovulasyon günlerindesin. yarın son gün. şimdi zaten hamile kalma günleri. kaldın diyelim hemen belli olmaz ki.

ay elfim ya hemen ova. günlerine sarılmayın ,ne biliyonuz belkim 1 hafta önce şey oldu tuttu ...

ova.günü değil diye hamiş kalamıcakmı

...

biliyorum şimdi diceksin, o günler haricindekiler düşük ihtimal...ama öle bile olsa hemende ova.günlerine sarılmayın ....

sanki illa o tarihlerde yapmak zorundaymışsın gibi, zoraki şeyide ben sevmiyom

dipnot: elfim sana diye yazmadım aslında, ova.günlerine yazdım üstüne alma

ben de hep rüyamda erkek görüyorum, hamiş değilim ama öyle hissediyorum erkek olucak benimkisi
Martta folik asite başlıyorum benn :)))

nekim bende senin gibiyim rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum arkadaşlarımda kız görüyorum ama bende erkek sanki benimde erkek olcakmış gibi geliyor.erkek çocukları bile görünce içim kıpır kıpır olıuor normalde kız çocuk diye aklım gider çok severim ama anlamadım

aklıma kaynanam geliyor işallah erkek olsun demişti ilkine niyeymiş kız olunca büyütüp başaksına veriyomuşun ama erkekte alıyomuş

Mantığa bak yaa verince gidiyor ya kızı elden, sinir oluyorum böyle düşünen zihniyetlere

ben onu sevgililer günü şeysine diye değişmiştim, kaldı öle :101:
değişş Sexü bişiler yakışır sana

ben de kız isterim çok, ama tabisi en önemlisi sağlıklı olması.
Daha 2 ay var ben heyecan bilE yapıyorum yaa :)))
kayınvaliden de tuhafmış he
Başkasına "veriliyoruz" da ne oluyo, annemizi babamızı da mı unutuyoruz.
Benim için yine herşeyden kıymetli ailem, onlar için yapamiycağım şey yok

mantığa bak yaa Verince gidiyor ya kızı elden, sinir oluyorum böyle düşünen zihniyetlere
çizelgen şirin olmuuş

Son düzenleme:
benle birlikte yaşiycaksınız o heyecanı artık bebeyim, bunaltırım sizi
Inş sorun çıkmaz tabisi ondan çok korkuyorum :/
ya benimde korkum var iltihap falan olduğu için zaten hamile kalamayabilirim
belkide o yüzden istemioum dioum bilinç altım yönetio beni belkide kendimi kandırıoum

test yappp
demicem

Benim için yine herşeyden kıymetli ailem, onlar için yapamiycağım şey yok

ii akşamlar kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim, kerem; bugüne şükür, inşallah daha ii olacak.
dün nete girdim face e bakıp çıktım, bugün de evde yasin vardı, ancak girebildim.

belkide o yüzden istemioum dioum bilinç altım yönetio beni belkide kendimi kandırıoum

KUZU BÖYLE DÜŞÜNME NOLUR, SENİN TEHLİKELİ BİŞEYİN YOKKİ POZİTİF DÜŞÜN HERZAMAN..
ÇOK SAĞLIKLI BEBİŞLERİNİZ OLUCAK SİZİNN

ii akşamlar kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim, kerem; bugüne şükür, inşallah daha ii olacak.
dün nete girdim face e bakıp çıktım, bugün de evde yasin vardı, ancak girebildim.

ALLAH KABUL ETSİN CANIM.

Mantığa bak yaa verince gidiyor ya kızı elden, sinir oluyorum böyle düşünen zihniyetlere

bende sinir oluyorum canım bende dedim kaç kere senin kızın gidiyosa ben de kız evladıyım diye ama o anlamıyor benden 1 ay sonra oldu görümcemin nişanıda düğünüde benim nişan düğün gümbürtüye gitti klı fikri kızında halada öyle .

evet tuhaf canım unutmuyoruz ailemizi yine ilk önce ailemiz gelir herşeyden önce .onun kızı onu bırakmıcak diye düşünüyomuş 31yaşında evlendi görümcem
aklıma geldikçe hala çok sinirleniyorum moralim bozuluyor olanları hatırladıkça

canım kendini böyle korkutma.benimde vardı idrar yollarında iltihaplanma bekarken .ama şuan bişe yok hamile kalmama gibi bişe olmaz .zamanı geldiğinde allahım sağlıkla bebeğini verir sana işallah

toplantı yapıouz her cuma 18-19 arası delirioum yaa bizim katta toplanıo 10 kişi her hafta aynı mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…