ben de hep rüyamda erkek görüyorum, hamiş değilim ama öyle hissediyorum erkek olucak benimkisivalla canım gönlümden geçen sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması.bende bol gibi rüyamda gördüm bide hissedilirmiş öyle bişey işte :))
ayşemm zten çalışmalar vardı sonuç verdi demek ki neden olmasın
canım o zaman drnin dediği gibi çalışmalar devam kısa sürede sonuç alırsınız inş.
Canım bebişiniz hayırlı zamanda kısmetiyle gelir inşallah.
ben de hep rüyamda erkek görüyorum, hamiş değilim ama öyle hissediyorum erkek olucak benimkisi
Martta folik asite başlıyorum benn :)))
şubatın 5i elfimmm. kaçıyorum ben eşim almaya geldi evden girebilirsem bakarım kızlar cevaplarınıza öptüm hepinizi iyi tatillerr
benle birlikte yaşiycaksınız o heyecanı artık bebeyim, bunaltırım siziayy nekkk nasıl olucak yaa hadi hayırlısı :))
selam kızlarrr.fazla giremiyorum bu hafta yaaa
özge çok geçmiş olsun cnm şok oldum okuyunca allah korumuş cana gelmesin de....
bişi sorcm kızlar dünden beri çok hafif kahverengi lekelenmem var, beklenen adet tarihim 27-28 şubat yani daha 10 gün var, neden olabilir sizce? zuzuşşşşşşş test demeyani erken bence de o yüzden olsa bile bu kadar erken çıkmaz ama olabilirmi kızlar sizce?? :26:
ayın 5inde olduysan büyük olasılık bişiler vardır dimi kızlar yaaşubatın 5i elfimmm. kaçıyorum ben eşim almaya geldi evden girebilirsem bakarım kızlar cevaplarınıza öptüm hepinizi iyi tatillerr
kızlar dilşadı aradım evdeymiş okuma varmış bugün dün giremedim bugünde dedi kendisi iyiymiş bebek iyi aynı dedi herkese selamı var
fazla konuşmadım okuma var deyince sesler geliyodu zaten
Şuan ovulasyon günlerindesin. yarın son gün. şimdi zaten hamile kalma günleri. kaldın diyelim hemen belli olmaz ki.
Zuzu yaa avatarın olmamışşş, hem bulanık arka planı beyaz hem yaren kullanıyodu benzerini hep seni başkası sanıyorum :26: :26:
ben de hep rüyamda erkek görüyorum, hamiş değilim ama öyle hissediyorum erkek olucak benimkisi
Martta folik asite başlıyorum benn :)))
nekim bende senin gibiyim rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum arkadaşlarımda kız görüyorum ama bende erkek sanki benimde erkek olcakmış gibi geliyor.erkek çocukları bile görünce içim kıpır kıpır olıuor normalde kız çocuk diye aklım gider çok severim ama anlamadım
aklıma kaynanam geliyor işallah erkek olsun demişti ilkine niyeymiş kız olunca büyütüp başaksına veriyomuşun ama erkekte alıyomuş
değişşben onu sevgililer günü şeysine diye değişmiştim, kaldı öle :101:
ben de kız isterim çok, ama tabisi en önemlisi sağlıklı olması.nekim bende senin gibiyim rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum arkadaşlarımda kız görüyorum ama bende erkek sanki benimde erkek olcakmış gibi geliyor.erkek çocukları bile görünce içim kıpır kıpır olıuor normalde kız çocuk diye aklım gider çok severim ama anlamadım
aklıma kaynanam geliyor işallah erkek olsun demişti ilkine niyeymiş kız olunca büyütüp başaksına veriyomuşun ama erkekte alıyomuş
çizelgen şirin olmuuşmantığa bak yaaVerince gidiyor ya kızı elden, sinir oluyorum böyle düşünen zihniyetlere
ya benimde korkum var iltihap falan olduğu için zaten hamile kalamayabilirimbenle birlikte yaşiycaksınız o heyecanı artık bebeyim, bunaltırım sizi
Inş sorun çıkmaz tabisi ondan çok korkuyorum :/
test yappp
demicem
Benim için yine herşeyden kıymetli ailem, onlar için yapamiycağım şey yok
KUZU BÖYLE DÜŞÜNME NOLUR, SENİN TEHLİKELİ BİŞEYİN YOKKİya benimde korkum var iltihap falan olduğu için zaten hamile kalamayabilirim
belkide o yüzden istemioum dioum bilinç altım yönetio beni belkide kendimi kandırıoum
ii akşamlar kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim, kerem; bugüne şükür, inşallah daha ii olacak.
dün nete girdim face e bakıp çıktım, bugün de evde yasin vardı, ancak girebildim.
Mantığa bak yaaverince gidiyor ya kızı elden, sinir oluyorum böyle düşünen zihniyetlere
değişşSexü bişiler yakışır sana
ben de kız isterim çok, ama tabisi en önemlisi sağlıklı olması.
Daha 2 ay var ben heyecan bilE yapıyorum yaa :)))
kayınvaliden de tuhafmış he
Başkasına "veriliyoruz" da ne oluyo, annemizi babamızı da mı unutuyoruz.
Benim için yine herşeyden kıymetli ailem, onlar için yapamiycağım şey yok
ya benimde korkum var iltihap falan olduğu için zaten hamile kalamayabilirim
belkide o yüzden istemioum dioum bilinç altım yönetio beni belkide kendimi kandırıoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?