2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

KUZU BÖYLE DÜŞÜNME NOLUR, SENİN TEHLİKELİ BİŞEYİN YOKKİ POZİTİF DÜŞÜN HERZAMAN..
ÇOK SAĞLIKLI BEBİŞLERİNİZ OLUCAK SİZİNN
inş tatlım yaa Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler versin

ii akşamlar kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim, kerem; bugüne şükür, inşallah daha ii olacak.
dün nete girdim face e bakıp çıktım, bugün de evde yasin vardı, ancak girebildim.
canım bende merak ediodum Allah kabul etsin yasininizi.

amin canım tşk
dilekcim korkutma kendini
bilmioum ki içimde kuşku oluo işte

canım kendini böyle korkutma.benimde vardı idrar yollarında iltihaplanma bekarken .ama şuan bişe yok hamile kalmama gibi bişe olmaz .zamanı geldiğinde allahım sağlıkla bebeğini verir sana işallah
ya bizim kazara yaşanmış olan ilişkilerimiz olabilir tabi emin olamıoum
ama hiç olmadı yani demekki var bi sıkıntı dioum
eşimde endişe edio bana yansıtmamaya çalışıo ama ben anlıoum.

canım içinin rahat etmesi için bence bi kadın doğuma git genel kontrol yaptır idrar tahlili yaptır smear testi yaptır

zuzum trendyolda özdilek var benim aldığım kalpli kırmızı siyah nevresim takımına 199 dio
60tlye almıştım ben ya

selam kızlar bugün çok önemli şeyler oldu şimdi çok vaktim yok yarın boş bi zamanda yazarım moralim çok bozuk hayırmı oldu şer mi oldu bilmiyorum ben başıma geleceklerden korkuyodum zaten

Günaydın Kızlar

Kendin sorup kendin cevap vermişsin zaten. diğer günler evet düşük ihtimal ama yinede tutmuşsa bile şimdi belli olmaz. varsa bile test yapsada çıkmaz

ya bizim kazara yaşanmış olan ilişkilerimiz olabilir tabi emin olamıoum
ama hiç olmadı yani demekki var bi sıkıntı dioum
eşimde endişe edio bana yansıtmamaya çalışıo ama ben anlıoum.

dilekcim bende senin gibi korkuyordum çok. genel olarak korunduğumuz bi yöntem yoktu kazaların sık olduğu yöntemden vardı :) hiçmi kazamız olmadı acaba çocuklarımız olmayacakmı diyordum. sonra mantar olayı çıkınca bütün testlerimi yapınca rahatladım ama şimdi düşünmeseydik eşiminde test yapmasını isticektim tek sende bitmiyor

günaydın kızlar
dün tüy alma günüydü ya
eve gidip hemen başlayım dedim ama epilatörün çalışmasında bi sorun vardı motorla alakalı sanırım
ve doğru düzgün almıo derimi acıtıo diğer eskiyi deneyim dedim oda artık ölmüş saat oldu 20,15 başladım artık bozuk falan almalıyım dedim saat 9 oldu bir gümbürtü ama nası
hiç yapmadığım şey anahtarı kapıya takmıştım makinede bozuk olunca öyle çok ses çıkarıo ki helikopter gibi tvyide açmıştım zili hiç duymamışım eşim anahtarla açmaya çalışmış arkada anahtar olunca açılmamış tabi ve korkmuş arkaya anahtar takmazdı die
kapıyı kırcak zannettim nası yumrukluo dip odadaydım ki zaten o an makineyi kapatmasam yine duymazdım aksilik eşim dün tlfnu evde unutmuştu arayamıo da ben açınca bir bağırmaya başladı
sonrada sarılıo çok korktum die
neyse girdi içeri canı sıkkın noldu dedim
dükkanın kapısı tamamen cam hem içeri hem dışarı açılan dün akşam 7 gibi müşteri açmış kapanırken rüzgardan ters yöne gidince tuzla buz tlfnu yok kimseyi arayamıo tüm nolar kaldı tabi akşamın o saatinde camcı bulamamış bulduğu 300 tl istemiş araba hala sanayide değerli eşyaları alıp gelse dicem onu da yapamamış karton koyup kepengi çekmiş gelmiş
bu sbah biri gelip yapcakmış arkadaşı 130a ayarlamış alarmları kurmuş gece arayan soran olmadı
mahallede devriye gezen polisi aradı bide apartmanda bi komşuyu aradı bakar ol die
şuan yolda gidio işte umarım bişi yoktur

başımızdan sıkıntı eksik olmuş okutcam kendimi sadaka vercem birilerine dio
ben anlamıoum yaa sürekli terslikler oluo hayatımızda

çizelgen şirin olmuuş
sağol nek :)

ii akşamlar kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim, kerem; bugüne şükür, inşallah daha ii olacak.
dün nete girdim face e bakıp çıktım, bugün de evde yasin vardı, ancak girebildim.
Allah kabul etsin canım..

selam kızlar bugün çok önemli şeyler oldu şimdi çok vaktim yok yarın boş bi zamanda yazarım moralim çok bozuk hayırmı oldu şer mi oldu bilmiyorum ben başıma geleceklerden korkuyodum zaten
Hayırdır noldu yaa o bağ evi ile mi ilgili yoksa???
..
Günaydın herkese
Dilek ben dün yaptım kurtuldum rahatladım

tabii haklısın kuzum
ben ertelioum hep çocuğa karar verince sanırım gidip yaptırcam olmazsa eşim yaptırcak iki tarafından kontrolden geçmesi lazım

dün burda konuşunca bilinç altıma yerleşti sanırım rüyamda gördüm

bi bebeğim oluo cinsiyetini bilmioum yüzü o kadar tatlı ki o yanakları falan
önce herkes var annemler falan ama sonra kayboluolar
biz büyük bi apartmanda oturuouz kocaman kapıları asansörleri olan apartman içi falan devhasa
sonra ben hazırlanıp çocuğu alıp çıkıoum apartmanın önü güneşli eşim orda bişiler konuşuoz ben çocuğu ona verioum
oda duvarın üstünde oturuo çocuk kucağında ben evden bişi alıp çıkıoum onu değişmemiz lazımmış her neyse onun kağıtlarına bakarken eşim çocuğu duvarın üstüne koyuo sonra biz hadi değişelim die giderken iki adım atıp arkamı bi dönüoum çocuk düşmüş
duvarın tırtıklı yeri yüzünü pütür pütür yapmış kıpkırmızı sağ yanağı nası çok ağlıo
kucağıma alıp sarılıoum yanağını oksadıkça geçio gibi aklımdan beyininde bişi olabilir hastaneye götürmeliyiz fikri geçio ama eşime bi türlü söyleyemioum oda duvarın dibine çökmüş benim yüzümden die üzülüo
çocuğu susturunca eğilip onuda sevioum hadi gel evimize gidelim dioum kalkıo
biz apartmana giriouz arkamızda 3 tane kız etekleri kareli öğrenci gibi ama aslında büyükler
esmer uzun saçlı kilolu kız hadi sen evine git dio bana hadi çocuğu çıkardın bakamadın gibilerinden
bende sen dersine git hadi karışma dioum eve giriouz işte

hiç bişiye yoramadım siz ne diosunuz

Aydan noldu canım, inş kötü bişi yoktur :26:

Dilek
, olmamıştır bişe, bizi de haberdar et mutlaka :44:
anahtar takmadan direk eşin kapıyı açıp mı giriyo, ben de onu yapamıyorum hiç.
korkarım onun girdiğini duymazsam, illa kapıyı ben açıcam :))

..
Ben çoook yorgunum yaa :/
avm ye gittik dün, iskender yedik eşimle sonra bana çanta bakıcaktık ama vakit kalmadı filem girdik.
çıktığımızda 11 olmuştu. 3 saat sürüyo neredeyse..
Eşim beni taksiyle eve bırakıp, mağazaya geçti..sayımı vardı ya 1 de geldi onu bekledim.
Gece yemek felan yedi, yatmamız 2 yi buldu.. bugün eve gidip uyucam yaa bir-kaç saat..
annem de bozuk attı gelmedin bu hafta bugün gel diye, ama ıhh gitmiycem yarın onlar gelsin.

kızlar ayrıca dün doğalgaz faturam gelmiş tamı tamına 300 tl
geçen ay 150 tlydi
herşey artıo yaa vergisi kaçak kullanımı akşam devlete epey saydım yani
elektrikte 35ten 60 çıktı 3 5 zam derken
maaşımın tamamın faturaları gidio eşiminde kredi burs kartlar
eee ne yicez acaba
herkes bu durumlarda yani bi kendim için konuşmuoum
hep şükredioum ama herşey üst üste gelio araba kombi dükkanını kapısı zamlı faturalar
Allah yine hastalık vermesin

oda anahtar kullanmaz ben açıp karşılamalıymışım
ama zile basıp açılmayınca bazen annemde ve mamişte oluoum kendi açıp girio
onun dışında evdeysem 5 kere basar zile anahtar kullanmaz

canım hayır olsun rüyan. rüya tabirlerine bi göz atmak lazım aslında.. ben pek inanmam o yorumlara ama..

ay çok gelmiş yaa..
bizim hafta içi gündüzleri kapalı ama gece hiç kapatmıyoruz..hafta sonu 24 saat açık ve 120 gelmiş :26:
sen gündüzleri kapatıcam diyodun açık bırakıyosun galiba..

geçmiş olsun dilekcim. cana geleceğine mala gelsin. önce araba sonra dükkkan kapısı. inş. bişey olmamıştır.

evt okumak lazım ben bi bakim

canım şöyle anlatıyım full yaktık
aralıkta 200 geldi
gündüz kapat gece aç yaptık 150 geldi
eşim 50 milyon için aç kapa yapma zaten zor ısıtıo dedi tmm dedim
yine full açtım bu seferde 300 geldi

bu arada eşim gitmiş dükkanda sıkıntı yokmuş yani Allaha şükür giren eden yokmuş
ama dükkan buz çünkü ankara yine eksilerde tüm gece buz kesmiş dükkan
kapıyı takacak adamı da aramışlar ama tlf kapalıymış :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…