inş tatlım yaa Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler versinKUZU BÖYLE DÜŞÜNME NOLUR, SENİN TEHLİKELİ BİŞEYİN YOKKİPOZİTİF DÜŞÜN HERZAMAN..
ÇOK SAĞLIKLI BEBİŞLERİNİZ OLUCAK SİZİNN
canım bende merak ediodum Allah kabul etsin yasininizi.ii akşamlar kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim, kerem; bugüne şükür, inşallah daha ii olacak.
dün nete girdim face e bakıp çıktım, bugün de evde yasin vardı, ancak girebildim.
bilmioum ki içimde kuşku oluo işteamin canım tşk
dilekcim korkutma kendini
ya bizim kazara yaşanmış olan ilişkilerimiz olabilir tabi emin olamıoumcanım kendini böyle korkutma.benimde vardı idrar yollarında iltihaplanma bekarken .ama şuan bişe yok hamile kalmama gibi bişe olmaz .zamanı geldiğinde allahım sağlıkla bebeğini verir sana işallah
inş tatlım yaa Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler versin
bilmioum ki içimde kuşku oluo işte
ya bizim kazara yaşanmış olan ilişkilerimiz olabilir tabi emin olamıoum
ama hiç olmadı yani demekki var bi sıkıntı dioum
eşimde endişe edio bana yansıtmamaya çalışıo ama ben anlıoum.
canım içinin rahat etmesi için bence bi kadın doğuma git genel kontrol yaptır idrar tahlili yaptır smear testi yaptır
selam kızlar bugün çok önemli şeyler oldu şimdi çok vaktim yok yarın boş bi zamanda yazarım moralim çok bozuk hayırmı oldu şer mi oldu bilmiyorum ben başıma geleceklerden korkuyodum zaten
ay elfim ya hemen ova. günlerine sarılmayın ,ne biliyonuz belkim 1 hafta önce şey oldututtu ...
ova.günü değil diye hamiş kalamıcakmı
...
biliyorum şimdi diceksin, o günler haricindekiler düşük ihtimal...ama öle bile olsa hemende ova.günlerine sarılmayın ....
sanki illa o tarihlerde yapmak zorundaymışsın gibi, zoraki şeyide ben sevmiyom
dipnot: elfim sana diye yazmadım aslında, ova.günlerine yazdım üstüne alma
ya bizim kazara yaşanmış olan ilişkilerimiz olabilir tabi emin olamıoum
ama hiç olmadı yani demekki var bi sıkıntı dioum
eşimde endişe edio bana yansıtmamaya çalışıo ama ben anlıoum.
çizelgen şirin olmuuş
Allah kabul etsin canım..ii akşamlar kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim, kerem; bugüne şükür, inşallah daha ii olacak.
dün nete girdim face e bakıp çıktım, bugün de evde yasin vardı, ancak girebildim.
Hayırdır noldu yaa o bağ evi ile mi ilgili yoksa???selam kızlar bugün çok önemli şeyler oldu şimdi çok vaktim yok yarın boş bi zamanda yazarım moralim çok bozuk hayırmı oldu şer mi oldu bilmiyorum ben başıma geleceklerden korkuyodum zaten
dilekcim bende senin gibi korkuyordum çok. genel olarak korunduğumuz bi yöntem yoktu kazaların sık olduğu yöntemden vardı :) hiçmi kazamız olmadı acaba çocuklarımız olmayacakmı diyordum. sonra mantar olayı çıkınca bütün testlerimi yapınca rahatladım ama şimdi düşünmeseydik eşiminde test yapmasını isticektim tek sende bitmiyor
Dilek ben dün yaptım kurtuldum rahatladım
Dilek, olmamıştır bişe, bizi de haberdar et mutlaka :44:
anahtar takmadan direk eşin kapıyı açıp mı giriyo, ben de onu yapamıyorum hiç.
korkarım onun girdiğini duymazsam, illa kapıyı ben açıcam :))
canım hayır olsun rüyan. rüya tabirlerine bi göz atmak lazım aslında.. ben pek inanmam o yorumlara ama..tabii haklısın kuzum
ben ertelioum hep çocuğa karar verince sanırım gidip yaptırcam olmazsa eşim yaptırcak iki tarafından kontrolden geçmesi lazım
dün burda konuşunca bilinç altıma yerleşti sanırım rüyamda gördüm
bi bebeğim oluo cinsiyetini bilmioum yüzü o kadar tatlı kio yanakları falan
önce herkes var annemler falan ama sonra kayboluolar
biz büyük bi apartmanda oturuouz kocaman kapıları asansörleri olan apartman içi falan devhasa
sonra ben hazırlanıp çocuğu alıp çıkıoum apartmanın önü güneşli eşim orda bişiler konuşuoz ben çocuğu ona verioum
oda duvarın üstünde oturuo çocuk kucağında ben evden bişi alıp çıkıoum onu değişmemiz lazımmış her neyse onun kağıtlarına bakarken eşim çocuğu duvarın üstüne koyuo sonra biz hadi değişelim die giderken iki adım atıp arkamı bi dönüoum çocuk düşmüş
duvarın tırtıklı yeri yüzünü pütür pütür yapmış kıpkırmızı sağ yanağı nası çok ağlıo
kucağıma alıp sarılıoum yanağını oksadıkça geçio gibi aklımdan beyininde bişi olabilir hastaneye götürmeliyiz fikri geçio ama eşime bi türlü söyleyemioum oda duvarın dibine çökmüş benim yüzümden die üzülüo
çocuğu susturunca eğilip onuda sevioum hadi gel evimize gidelim dioum kalkıo
biz apartmana giriouz arkamızda 3 tane kız etekleri kareli öğrenci gibi ama aslında büyükler
esmer uzun saçlı kilolu kız hadi sen evine git dio bana hadi çocuğu çıkardın bakamadın gibilerinden
bende sen dersine git hadi karışma dioum eve giriouz işte
hiç bişiye yoramadım siz ne diosunuz
ay çok gelmiş yaa..kızlar ayrıca dün doğalgaz faturam gelmiş tamı tamına 300 tl
geçen ay 150 tlydi
herşey artıo yaa vergisi kaçak kullanımı akşam devlete epey saydım yani
elektrikte 35ten 60 çıktı 3 5 zam derken
maaşımın tamamın faturaları gidio eşiminde kredi burs kartlar
eee ne yicez acaba
herkes bu durumlarda yani bi kendim için konuşmuoum
hep şükredioum ama herşey üst üste gelio araba kombi dükkanını kapısı zamlı faturalar
Allah yine hastalık vermesin
canım hayır olsun rüyan. rüya tabirlerine bi göz atmak lazım aslında.. ben pek inanmam o yorumlara ama..
ay çok gelmiş yaa..
bizim hafta içi gündüzleri kapalı ama gece hiç kapatmıyoruz..hafta sonu 24 saat açık ve 120 gelmiş :26:
sen gündüzleri kapatıcam diyodun açık bırakıyosun galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?