dilek hayır olsun rüyan. Değişik bi rüyaymış..
Faturalar çok gelmiş gerçekten neden öyle 2 katı geldiki 1 ayda zam desen o kadar imkansız:26:
Dükkan içinde geçmiş olsun bişey yoktur gece kimse aramadığına göre.
biz bugün sapphire avm ye gidecez tepesinden istanbul manzarasını izlemek istiyordum şehir fırsatlarından indirimli aldım eşimle gidip görücez ordan annemlere geçicez. yarında kaynanam görümcem dayı ya gidiyorlar sizide çağırdılar dedi görümcem. hiç gidesim yok eşime dedim haber bekliyolar bizden eşim hala hasta 10 gün oldu ilaçta kullanıyor hergün portakal suyu içiyor ama geçmedi. böyleysem gitmeyiz dedi. görümcemde araba var diye gelmemizi istiyor otobüslerde çocukla zor olur diyor ama istiyorum bi kere otobüs derdi çeksinler ki eşimin de kıymetini anlasınlar.
aynen öyle yaa
topluca gitmeye ne gerek var yaa
eşin ben hastayım dinlenicem evde tüm hafta yoruluoum zaten desin
görümcenlerde araba yok mu
Dilekcim araba konusunda bi gelişme yok daha bugün adam işe gelebilirse konuşucakalr da ben sanmıyorum işe geleceğini artık pzt.ye kaldı galiba. Tam da ehliyet alacağım zamana denk geldi arabanın olmayışı halbuki eşim öğretecekti bana.
Sen rüya yorumlarına bakma dün burda konuştuk ya aklında kalmış hep hem sen güzel bebek gördün hemde ağlayan bebeği susturmaya çalışmıssın bu ikisi de iyi anlamda.
..
Elfii eşin rahatsızsa gitmeyin gitmek zorunda değilsiniz onlar da çok istiyorlarsa bigün de arabasız gitsinler dolmuşlaEşin desin ben gelemiyorum diye siz de dinlenirsiniz hiç olmazsa.
ne gerek var canım, her yere görümcenle gidiyorsunuz.. çok içiçesiniz yaa :26:şimdi kaynanam dedi ben oraya gidecem hemen görümcem bende gelicem dedi. Kesin abimde gider diye düşündü dün beni ikna etmeye çalıştı sizde gelin diye. Eşime sorucam ona göre dedim. Ama eşimde dayısını çok seviyor kesin gidelim der diye düşündüm ama yine eşim fazla merhametli annesi kardeşi yeğeni dolmuşlarda otobüslerde sürünsün istemez gidelim der gibime geliyo. Eşimin dayısı bi tuhaf aslında karısı öyle. Biz yarın onlara kahvaltıya gidersek mutlaka onlarda yakın bi zamanda bize gelirler. Iade-i ziyaret mutlaka yaparlar
şimdi kaynanam dedi ben oraya gidecem hemen görümcem bende gelicem dedi. kesin abimde gider diye düşündü dün beni ikna etmeye çalıştı sizde gelin diye. eşime sorucam ona göre dedim. ama eşimde dayısını çok seviyor kesin gidelim der diye düşündüm ama yine eşim fazla merhametli annesi kardeşi yeğeni dolmuşlarda otobüslerde sürünsün istemez gidelim der gibime geliyo. eşimin dayısı bi tuhaf aslında karısı öyle. biz yarın onlara kahvaltıya gidersek mutlaka onlarda yakın bi zamanda bize gelirler. iade-i ziyaret mutlaka yaparlar
eşine ben gitmek istemioum evde seninle yalnız kalırız falan desen kabul etmez mi
şirket arabasıylada çıkmak riskli aslında
sen gitmezsen dayılarda sonra görümceye gider işte iade için
aynen öyle bende akşam onu düşündüm kız haftaya kursa yazılcaktı aksiliğie bak dedim
canım tahmine adam ne kadar verir size araba için yani bir kısmı ile borcu
kalanla düşük fiyatlı bi araba alınmazmı sende acemiliğini atarsın yoksa inş daha iyisini alırsınız
hayır olsun cnm inş. kötü bi şey yoktur:18:selam kızlar bugün çok önemli şeyler oldu şimdi çok vaktim yok yarın boş bi zamanda yazarım moralim çok bozuk hayırmı oldu şer mi oldu bilmiyorum ben başıma geleceklerden korkuyodum zaten
tüh yaaa gerçekten üstüste gelmiş her şey, walla sen de demişsin ya cnm herkes aynı durumda nerdeyse. bi şekilde kendimizi kısmamız gerekiyor bu faturalar fln insanı mahvediyor yaa bize de elk. 160 gelmiş şok oldumm ama napalım mecbur ödicezgünaydın kızlar
dün tüy alma günüydü ya
eve gidip hemen başlayım dedim ama epilatörün çalışmasında bi sorun vardı motorla alakalı sanırım
ve doğru düzgün almıo derimi acıtıo diğer eskiyi deneyim dedim oda artık ölmüş saat oldu 20,15 başladım artık bozuk falan almalıyım dedim saat 9 oldu bir gümbürtü ama nası
hiç yapmadığım şey anahtarı kapıya takmıştım makinede bozuk olunca öyle çok ses çıkarıo ki helikopter gibi tvyide açmıştım zili hiç duymamışım eşim anahtarla açmaya çalışmış arkada anahtar olunca açılmamış tabi ve korkmuş arkaya anahtar takmazdı die
kapıyı kırcak zannettim nası yumrukluo dip odadaydım ki zaten o an makineyi kapatmasam yine duymazdım aksilik eşim dün tlfnu evde unutmuştu arayamıo da ben açınca bir bağırmaya başladı
sonrada sarılıo çok korktum die
neyse girdi içeri canı sıkkın noldu dedim
dükkanın kapısı tamamen cam hem içeri hem dışarı açılan dün akşam 7 gibi müşteri açmış kapanırken rüzgardan ters yöne gidince tuzla buz tlfnu yok kimseyi arayamıo tüm nolar kaldı tabi akşamın o saatinde camcı bulamamış bulduğu 300 tl istemiş araba hala sanayide değerli eşyaları alıp gelse dicem onu da yapamamış karton koyup kepengi çekmiş gelmiş
bu sbah biri gelip yapcakmış arkadaşı 130a ayarlamış alarmları kurmuş gece arayan soran olmadı
mahallede devriye gezen polisi aradı bide apartmanda bi komşuyu aradı bakar ol die
şuan yolda gidio işte umarım bişi yoktur
başımızdan sıkıntı eksik olmuş okutcam kendimi sadaka vercem birilerine dio
ben anlamıoum yaa sürekli terslikler oluo hayatımızda
ben rüya tabirlerini okuduğum zaman iyi bi yorumsa inanırım kötü bi yorumsa amannnn sallıyor bunlar nerden bilecek derim inanmam yani.sen de öyle yapRüyada yeni doğmuş çocuk bebek üzüntü ve kedere, cahil halkı hoş tutmaya
Rüyada yeni doğmuş bebek görülmüşse, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir.
Bebek haberdir. Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir
Ağlayan bebek, hastalığın ve hayal kırıklığının,
Rüyasında bir bebeği sevip okşadığını görmek, beklemediği bir yerden bir haber alacağına;
Bebeğin ağladığını ve onu susturmaya çalıştığını görmek, bir ticaretten kazanç için uğraştığına;
kızlar yaa yorumlar bunlar pek ii diil dimi
arabaları yok canım. bizdekide şirket aracı. ama ne olsa görümcem abi bizi götür der. eve yürüme mesafeleri 10 dk. ama bebek var diye bize geldiklerinde eşim asla yürüyerek yollamaz onları. yinede görümcemi memnun edemez. bi kere götüremem desin ondan kötüsü yok
günaydın kızlar
dün tüy alma günüydü ya
eve gidip hemen başlayım dedim ama epilatörün çalışmasında bi sorun vardı motorla alakalı sanırım
ve doğru düzgün almıo derimi acıtıo diğer eskiyi deneyim dedim oda artık ölmüş saat oldu 20,15 başladım artık bozuk falan almalıyım dedim saat 9 oldu bir gümbürtü ama nası
hiç yapmadığım şey anahtarı kapıya takmıştım makinede bozuk olunca öyle çok ses çıkarıo ki helikopter gibi tvyide açmıştım zili hiç duymamışım eşim anahtarla açmaya çalışmış arkada anahtar olunca açılmamış tabi ve korkmuş arkaya anahtar takmazdı die
kapıyı kırcak zannettim nası yumrukluo dip odadaydım ki zaten o an makineyi kapatmasam yine duymazdım aksilik eşim dün tlfnu evde unutmuştu arayamıo da ben açınca bir bağırmaya başladı
sonrada sarılıo çok korktum die
neyse girdi içeri canı sıkkın noldu dedim
dükkanın kapısı tamamen cam hem içeri hem dışarı açılan dün akşam 7 gibi müşteri açmış kapanırken rüzgardan ters yöne gidince tuzla buz tlfnu yok kimseyi arayamıo tüm nolar kaldı tabi akşamın o saatinde camcı bulamamış bulduğu 300 tl istemiş araba hala sanayide değerli eşyaları alıp gelse dicem onu da yapamamış karton koyup kepengi çekmiş gelmiş
bu sbah biri gelip yapcakmış arkadaşı 130a ayarlamış alarmları kurmuş gece arayan soran olmadı
mahallede devriye gezen polisi aradı bide apartmanda bi komşuyu aradı bakar ol die
şuan yolda gidio işte umarım bişi yoktur
başımızdan sıkıntı eksik olmuş okutcam kendimi sadaka vercem birilerine dio
ben anlamıoum yaa sürekli terslikler oluo hayatımızda
biz bugün sapphire avm ye gidecez tepesinden istanbul manzarasını izlemek istiyordum şehir fırsatlarından indirimli aldım eşimle gidip görücez ordan annemlere geçicez. yarında kaynanam görümcem dayı ya gidiyorlar sizide çağırdılar dedi görümcem. hiç gidesim yok eşime dedim haber bekliyolar bizden eşim hala hasta 10 gün oldu ilaçta kullanıyor hergün portakal suyu içiyor ama geçmedi. böyleysem gitmeyiz dedi. görümcemde araba var diye gelmemizi istiyor otobüslerde çocukla zor olur diyor ama istiyorum bi kere otobüs derdi çeksinler ki eşimin de kıymetini anlasınlar.
Aydan noldu canım, inş kötü bişi yoktur :26:
Dilek, olmamıştır bişe, bizi de haberdar et mutlaka :44:
anahtar takmadan direk eşin kapıyı açıp mı giriyo, ben de onu yapamıyorum hiç.
korkarım onun girdiğini duymazsam, illa kapıyı ben açıcam :))
..
Ben çoook yorgunum yaa :/
avm ye gittik dün, iskender yedik eşimle sonra bana çanta bakıcaktık ama vakit kalmadı filem girdik.
çıktığımızda 11 olmuştu. 3 saat sürüyo neredeyse..
Eşim beni taksiyle eve bırakıp, mağazaya geçti..sayımı vardı ya 1 de geldi onu bekledim.
Gece yemek felan yedi, yatmamız 2 yi buldu.. bugün eve gidip uyucam yaa bir-kaç saat..
annem de bozuk attı gelmedin bu hafta bugün gel diye, ama ıhh gitmiycemyarın onlar gelsin.
senin eşinde o yufka yürek varken gidersniz siz :26:valla ben eşime bıraktım ama derim ona hastasın yat dinlen diye. bende biraz evi toparlarım azcık temizlik yaparım
ya sen çalışan insansın annenlerde kalsınlar daha uygun ama bilemem tabiSelam canlar
Yazıp çıkıcam... Işlerim çok ,bugün inş erken çıkabilirim...
Izmirden amcamlar geldi annemlerde ,galiba bizede yatıya gelicekler, ev berbat ,akşama anneme geçmeden eve gidip temizlik yapmam lazım
oyüzden şu elimdeki işleri bitireyim
Canım biz arabayı kredi çektik 10.000tl lik masraflarla birlikte 5.000tl sine 2.el bi araba aldık işte, gerisinide borçlarımızı ödedik bi kısmını şimdi 5.000 tlden aşağıyada araba yok zaten aslında verilen paraya araba mı alsak diyorum ama işte bu eşimin hayır diyememesi yüzünden kararsızım fazla bi meblağ değil ama işte yinede 10.000tl yi 3 yılda ödicez
..
Elfi eşin bıraksın geri dönsün olmazsa sen rahatsızım biraz desen:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?