2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilek hayır olsun rüyan. Değişik bi rüyaymış..
Faturalar çok gelmiş gerçekten neden öyle 2 katı geldiki 1 ayda zam desen o kadar imkansız:26:
Dükkan içinde geçmiş olsun bişey yoktur gece kimse aramadığına göre.

Rüyada yeni doğmuş çocuk bebek üzüntü ve kedere, cahil halkı hoş tutmaya
Rüyada yeni doğmuş bebek görülmüşse, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir.
Bebek haberdir. Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir
Ağlayan bebek, hastalığın ve hayal kırıklığının,
Rüyasında bir bebeği sevip okşadığını görmek, beklemediği bir yerden bir haber alacağına;
Bebeğin ağladığını ve onu susturmaya çalıştığını görmek, bir ticaretten kazanç için uğraştığına;

kızlar yaa yorumlar bunlar pek ii diil dimi

canım çok saol rüya yorumlarını yazdım pek iç acıcı diil sıkıntılı dönem dio işte ve bizde yaşıouz yani
zam yapılmış zaten canım
annemle konuştum da okudum dio devlet çaktırmadan yapmış zammını dio
mesela babaanemde 180 ödüodu hep aynı yakar ve aynı öder 230 gelmiş
elektriği zaten 32 tl kullanmışım yaa ama fatura 61
kış ayı dert ayı soğuktan işler az eşimin karı da az
ama herşey çok yüksek faturalar falan gelir gidere yetmio
bide kiramız falan olsa biterdik yani

offf ya bunaldım valla yorumları da okuyunca
keşke sabah önce suya anlatsaydım ama ilk eşime anlattım

aydana nolmuş acaba bu arada aklıma takıldı
özge peki sizin araba mevzusunda bi gelişme var mı

biz bugün sapphire avm ye gidecez tepesinden istanbul manzarasını izlemek istiyordum şehir fırsatlarından indirimli aldım eşimle gidip görücez ordan annemlere geçicez. yarında kaynanam görümcem dayı ya gidiyorlar sizide çağırdılar dedi görümcem. hiç gidesim yok eşime dedim haber bekliyolar bizden eşim hala hasta 10 gün oldu ilaçta kullanıyor hergün portakal suyu içiyor ama geçmedi. böyleysem gitmeyiz dedi. görümcemde araba var diye gelmemizi istiyor otobüslerde çocukla zor olur diyor ama istiyorum bi kere otobüs derdi çeksinler ki eşimin de kıymetini anlasınlar.

Dilekcim araba konusunda bi gelişme yok daha bugün adam işe gelebilirse konuşucakalr da ben sanmıyorum işe geleceğini artık pzt.ye kaldı galiba. Tam da ehliyet alacağım zamana denk geldi arabanın olmayışı halbuki eşim öğretecekti bana.
Sen rüya yorumlarına bakma dün burda konuştuk ya aklında kalmış hep hem sen güzel bebek gördün hemde ağlayan bebeği susturmaya çalışmıssın bu ikisi de iyi anlamda.
..
Elfii eşin rahatsızsa gitmeyin gitmek zorunda değilsiniz onlar da çok istiyorlarsa bigün de arabasız gitsinler dolmuşla Eşin desin ben gelemiyorum diye siz de dinlenirsiniz hiç olmazsa.

Son düzenleme:

aynen öyle yaa
topluca gitmeye ne gerek var yaa
eşin ben hastayım dinlenicem evde tüm hafta yoruluoum zaten desin
görümcenlerde araba yok mu

şimdi kaynanam dedi ben oraya gidecem hemen görümcem bende gelicem dedi. kesin abimde gider diye düşündü dün beni ikna etmeye çalıştı sizde gelin diye. eşime sorucam ona göre dedim. ama eşimde dayısını çok seviyor kesin gidelim der diye düşündüm ama yine eşim fazla merhametli annesi kardeşi yeğeni dolmuşlarda otobüslerde sürünsün istemez gidelim der gibime geliyo. eşimin dayısı bi tuhaf aslında karısı öyle. biz yarın onlara kahvaltıya gidersek mutlaka onlarda yakın bi zamanda bize gelirler. iade-i ziyaret mutlaka yaparlar

aynen öyle yaa
topluca gitmeye ne gerek var yaa
eşin ben hastayım dinlenicem evde tüm hafta yoruluoum zaten desin
görümcenlerde araba yok mu

arabaları yok canım. bizdekide şirket aracı. ama ne olsa görümcem abi bizi götür der. eve yürüme mesafeleri 10 dk. ama bebek var diye bize geldiklerinde eşim asla yürüyerek yollamaz onları. yinede görümcemi memnun edemez. bi kere götüremem desin ondan kötüsü yok

aynen öyle bende akşam onu düşündüm kız haftaya kursa yazılcaktı aksiliğie bak dedim
canım tahmine adam ne kadar verir size araba için yani bir kısmı ile borcu
kalanla düşük fiyatlı bi araba alınmazmı sende acemiliğini atarsın yoksa inş daha iyisini alırsınız

ne gerek var canım, her yere görümcenle gidiyorsunuz.. çok içiçesiniz yaa :26:
Hazır herkes gitmiş kalın eşinle başbaşa dinleninn :)

eşine ben gitmek istemioum evde seninle yalnız kalırız falan desen kabul etmez mi
şirket arabasıylada çıkmak riskli aslında
sen gitmezsen dayılarda sonra görümceye gider işte iade için

eşine ben gitmek istemioum evde seninle yalnız kalırız falan desen kabul etmez mi
şirket arabasıylada çıkmak riskli aslında
sen gitmezsen dayılarda sonra görümceye gider işte iade için

valla ben eşime bıraktım ama derim ona hastasın yat dinlen diye. bende biraz evi toparlarım azcık temizlik yaparım

Selam canlar

Yazıp çıkıcam... Işlerim çok ,bugün inş erken çıkabilirim...
Izmirden amcamlar geldi annemlerde ,galiba bizede yatıya gelicekler, ev berbat ,akşama anneme geçmeden eve gidip temizlik yapmam lazım

oyüzden şu elimdeki işleri bitireyim

herkese iyi tatiller

Canım biz arabayı kredi çektik 10.000tl lik masraflarla birlikte 5.000tl sine 2.el bi araba aldık işte, gerisinide borçlarımızı ödedik bi kısmını şimdi 5.000 tlden aşağıyada araba yok zaten aslında verilen paraya araba mı alsak diyorum ama işte bu eşimin hayır diyememesi yüzünden kararsızım fazla bi meblağ değil ama işte yinede 10.000tl yi 3 yılda ödicez
..
Elfi eşin bıraksın geri dönsün olmazsa sen rahatsızım biraz desen:44:

selam kızlarrrr
selam kızlar bugün çok önemli şeyler oldu şimdi çok vaktim yok yarın boş bi zamanda yazarım moralim çok bozuk hayırmı oldu şer mi oldu bilmiyorum ben başıma geleceklerden korkuyodum zaten
hayır olsun cnm inş. kötü bi şey yoktur:18:
tüh yaaa gerçekten üstüste gelmiş her şey, walla sen de demişsin ya cnm herkes aynı durumda nerdeyse. bi şekilde kendimizi kısmamız gerekiyor bu faturalar fln insanı mahvediyor yaa bize de elk. 160 gelmiş şok oldumm ama napalım mecbur ödicez
ben rüya tabirlerini okuduğum zaman iyi bi yorumsa inanırım kötü bi yorumsa amannnn sallıyor bunlar nerden bilecek derim inanmam yani.sen de öyle yap

kocan o kadar düşünüyor kardeşini yine de o lanet kıza yaranamıyor ya şaşıyorum bence sen çaktırmadan ikna et cnm eşini gitmeyin başbaşa keyif yapın hem siz dayısına giderseniz o da size iade-i ziyaret yaparmış ya mutlaka, onan da kurtulursun,şahsen hamile halimle pek misafir ağırlamak istemem açıkçası

benim durum hakkında da yazdıklarınızı okudum kızlar,bikaç gün daha bekliyim diyorum.eşime sölemedim ümitlenmesin diye.zaten fazlasıyla ümitli, olacağından emin, eğer ki bişey yoksa üzülmesini istemem şimdiden. zaten test falan yapıcak olursam da ondan habersiz yapıcam süpriz olsunn

dilekciğim cana gelmesin mala gelsin bu sıralar eksik olmadı sıkıntılr üzerinizden.bak hiçbişe olmamaş allahtan ama eşinin dediği gibi bi okutsun kendini sadakasını versin etrafınızda muhtaç insanlar vardır heralde ya para ya erzak verebilirsiniz yada öğrenci varsa dışarda okuyan durumu kötü olan birilerine bişe versin.
rüyanda hayır olsun işallah dün konuştuklarımız kalmıştır aklında

elfim hep beraber gitmeye ne gerek var bugün geziyosun yarın dinlenin ikinizde eşinde hastaymış hala zaten istersse eşin bıraksın gelsin yada çok uzak değilse kendileri gitsin anlasın abisinin kıymetini

film nasıldı canım eşin yine ayarlayıp gelmiş acele olmuştur ama iptal etmemişsiniz

valla ben eşime bıraktım ama derim ona hastasın yat dinlen diye. bende biraz evi toparlarım azcık temizlik yaparım
senin eşinde o yufka yürek varken gidersniz siz :26:

ya sen çalışan insansın annenlerde kalsınlar daha uygun ama bilemem tabi
sen akşamları toparlıodun yaa noldu
hazırlıkta yapmak lazım simdi sana kolay gelsin valla

anladım canım adam 5000 tl verse borcu kapatabilio musun yada ne kadar kalıo geriye

elfim doktorun sana verdiği folic asidin adını biliyomusun .banada verdi bi kağıtta işaretledi ama kağıdı kaybettim alırım diye biyere koydum bulamıyorum.bana verdiğine kilo aldırmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…