2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dilekcim 5.000tl ile bütün borçlar kapanmıyor ama işte idare ederiz yani kenarda durur kiramız geldiğinde zorluk çekmeden tüm bi şekilde veririz diye düşünüyorum. Ama araba olmayınca çok zor annemler çok uzak bize 2 dolmuş. K.validemlere de gittikmi ısrar ederler kalın diye. Araba varken ne gzel gidip oturuyorduk geç saatlere kadar geri geliyorduk.:105:
..
Nekk film nasıldı?
Eşimde dün bana seni Fetih 1453 e götürecem ama sürpriz yapıcam senin haberin yok diyo

film nasıldı canım eşin yine ayarlayıp gelmiş acele olmuştur ama iptal etmemişsiniz

..
Nekk film nasıldı?
Eşimde dün bana seni Fetih 1453 e götürecem ama sürpriz yapıcam senin haberin yok diyo
Ben filmi çok beğenemdim.
Eşim bayıldı. Gerçi bugüne dek yapılan en iyi türk filmi olduğu kesin ama senaryoda çok kopuklar vardı.
Yani o gemileri karadan yürüttüler felan sonrasında o gemilerin ne işe yaradığı gösterilmedi hiçç
ama ulubatlı Hasanna aşık oldum, allam o nasıl bir adam yaa (eşim duymasınnn )
justinyan (bu adam da süpeeer) ve ulubatlı iki dev, onların dövüş sahnesi çok süperdi ama işin içine aşk karışmasını sevmedim sanki bir kadın için kavga eder gibi lanse edilmiş biraz..kadın da kadın olsa
birde lağımcılarla olan o iki sahne süperdi, çok duygulandım..
birde finali saçmaydı çok saçma.. hristiyanlara seslenişi, ve birden herkesin gülmesi çocuğu sevmesi felan..
birde son olarak Gülbahar hatun sen nasıl bir şeysin öyle yaa, masal kadın bayıldımm
bukadar..
izlenmeli mutlaka..

Özgeee söprays, senin haberin yok sen çaktırmıyomuşsun masuscuktan
düşünemsi yeter dimmi :)

Son düzenleme:
elfim hep beraber gitmeye ne gerek var bugün geziyosun yarın dinlenin ikinizde eşinde hastaymış hala zaten istersse eşin bıraksın gelsin yada çok uzak değilse kendileri gitsin anlasın abisinin kıymetini

uzak biraz bende çocuğa kıyamıyorum ama gitmekte istemiyorum..

ay mutlaka gelirler canım. ben böyle bişey görmedim karşılıksız hiç gitmedik daha. evet hamilelikten dolayı çabuk yoruluyorum.geçen annemleri çağırdık yemeğe. geldiklerinde yerimden kalkacak gücüm kalmamıştı kardeşim halletti herşeyi.

senin eşinde o yufka yürek varken gidersniz siz :26:

bencede kesin gideriz. napayım surat asmam eşime böyle bişey için.

elfim doktorun sana verdiği folic asidin adını biliyomusun .banada verdi bi kağıtta işaretledi ama kağıdı kaybettim alırım diye biyere koydum bulamıyorum.bana verdiğine kilo aldırmaz dedi

canım ben ilk gittiğimde folik asit kullanıyomusun dedi evet folbiol kulanıyorum hamileliğe hazırlık olarak aldım dedim tmm devam et dedi. eczaneden alabilirsin yada telefon aç sor yardımcı oluyor :)

Mmm.. Film fragmandan izlediğim kadarıylan güzeldi nekim şu justinyan ve ulubatlı hasanı bir de biz görelim bakalım
Hıhıı masuscuktan ben bilmiyomuşum sanki.. Söprayz diyo yaa :))

ne gerek var canım, her yere görümcenle gidiyorsunuz.. çok içiçesiniz yaa :26:
Hazır herkes gitmiş kalın eşinle başbaşa dinleninn :)

aynen öyle doğru teşhis. dün buraya arada gelen arkadaşımda söyledi. taşınınca biraz uzak kalırsanız herşey daha iyi olacak dedi.

bende filmi soracaktım okudum şimdi. kesin benim eşimde bayılır. osmanlı tarihini çok seviyor.

Mmm.. Film fragmandan izlediğim kadarıylan güzeldi nekim şu justinyan ve ulubatlı hasanı bir de biz görelim bakalım
Hıhıı masuscuktan ben bilmiyomuşum sanki.. Söprayz diyo yaa :))
çaktırmadan gör, ben öyle yaptım ay eşimin tv dekilere bile mızmız kıskançlık yapması komiğime gidiyo yaa

ben de folbiol kullanmıştım kızlar
mrb
kerem hidrosefali geçirdi yani beyinde omirilik sıvısı arttı. bugün beyin cerrahı alacakmış suyu. oğlum kötüye gidiyor.

inş güzel bi süpriz olur canım hayırlısı senin için
----
dediğin gibi mecbur ödicez tabi yazı hasretle beklioum valla kış bana çok dertli oldu bu yıl
rüyadan da etkilendim ne yalan söleyim valla ama hayra yormaya çalışıoum işte

olabilir canım bilinç altı işte
düşünüoum valla bi dahaki maaşımla birilerine erzak alim sokakta birilerini para veriyim
eşim aslında hep verir duayla yapar işlerini cuma namazlarına gider yani şükretmeyi bilir amann ne diim ki
yine Allahım sağlığımızı huzurumuzu bozmasın

evt arabada lazım tabi yaa ailerer git gel hfta sonu bişi yap
siz alın yine yerine arabanızı borçlarıda aynı düzende devam edersiniz
eşinde biraz daha dikkat eder belki artık

bak biz gidemedik araba yok ya hft sonu da gidemeyiz
sonra da zaten eşim sallar durur
pazar kahvaltıya gidelim dedi dün dükkan öyle olunca onada hevesi kaçtı sanırım
adamın üstünde bişi var yaa böle diildi yani eli kolu bağlı gibi

bencede kesin gideriz. napayım surat asmam eşime böyle bişey için.

sen çocuğa o kardeşine kıyamıo derken siz gidersiniz
ama tabi surat asılcak bişi yok
ama birde onlar size gelcek o zaman görümcen gelip hazırlığa vardım eder mi dicem ama saçma mı oldu yaww:44:

çaktırmadan gör, ben öyle yaptım ay eşimin tv dekilere bile mızmız kıskançlık yapması komiğime gidiyo yaa

Ay benimki de benimki dee :)) Biscolata reklamına takmıştı bi ara

ben Pamela Anderson'ın Patos reklamı varya o ne zaman çıksa öpüşelim aşkım deyip önünü kapatıoum
oda biscolatada öyle yapıo

Zeyneep sen naptın canım regl oldun mu? nezamandı tarihin?

canım ben ilk gittiğimde folik asit kullanıyomusun dedi evet folbiol kulanıyorum hamileliğe hazırlık olarak aldım dedim tmm devam et dedi. eczaneden alabilirsin yada telefon aç sor yardımcı oluyor :)

mrb
kerem hidrosefali geçirdi yani beyinde omirilik sıvısı arttı. bugün beyin cerrahı alacakmış suyu. oğlum kötüye gidiyor.

oldum canım bana göre bugün günü bilgisayara göre 20si ama ben bugün oldum başlıyor ağrım var yavaş yavaş noldu nolcak demekten kurtuldum iyide oldu düşükten sonra olmaması benim için

tamam canım sağol biraz daha arayayım bulamazsam ararım

çok geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun kötü düşünme bak kerem neler atlattı bunuda atlatacak iyileşmeye devam edecek duarımız sizinle

Bilmiyorum canım bakıcaz artık durumlara eğer alırsak da çok yüklenicem bu sefer kendine dikkat etmesi için.
Bizde de araba olmayınca çok gezemeyiz artık zaten haftasonu birgün kışın hemen hava kararoyor ömrümüz dolmuşlarda geçiyor soğukta. Bi markete gitsen el kol dolu araba rahatlık demek valla..
..
Eşin ve senin için bencede bişe okutun mevlüt gibi yada sadaka verin...

Dileekkk şuna güldüm valla k.bakma Allah iyiliğini versin

Ay benimki de benimki dee :)) Biscolata reklamına takmıştı bi ara
benimki de takıntılı o reklamlara, çıkınca kanalı değiştiriyo

mrb
diloş durumu iyi kilo artışı felan iyi demiştin canım, neden kötülemiş tekrar.
Bugün ameliyat olucak yani, öyle mi :/

haftaya ayarlar gidersiniz kuzu, haftaya cumartesi çalışmıyosun..
eşinin dükkanı kapatma saatine yakın iki biletle git yanına.. izleyin, geç seans olması daha zevkli oluyo bazen.
sonra evinize gelirsiniz ertesi gün tatill

ben Pamela Anderson'ın Patos reklamı varya o ne zaman çıksa öpüşelim aşkım deyip önünü kapatıoum
oda biscolatada öyle yapıo
çok hoşsunuzz

bence de olman iyi olmuş canım.
bir ay arası olması iyi. inş martta tutar ve gelir sağlıklı sıhatli bebişiniz

bence de olman iyi olmuş canım.
bir ay arası olması iyi. inş martta tutar ve gelir sağlıklı sıhatli bebişiniz

evet canım işallah allahım hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelir bebiş bide ağrı olmasa şimdi özel günler çayı yaptım

evet canım işallah allahım hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelir bebiş bide ağrı olmasa şimdi özel günler çayı yaptım

bol şeker at, uzan geçmiş olsun

ben de eve gidince hiç iş yapmiycam bugün, yatıcam uyucam 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…