film nasıldı canım eşin yine ayarlayıp gelmiş acele olmuştur ama iptal etmemişsiniz
Ben filmi çok beğenemdim...
Nekk film nasıldı?
Eşimde dün bana seni Fetih 1453 e götürecem ama sürpriz yapıcam senin haberin yok diyo
elfim hep beraber gitmeye ne gerek var bugün geziyosun yarın dinlenin ikinizde eşinde hastaymış hala zaten istersse eşin bıraksın gelsin yada çok uzak değilse kendileri gitsin anlasın abisinin kıymetini
kocan o kadar düşünüyor kardeşini yine de o lanet kıza yaranamıyor ya şaşıyorumbence sen çaktırmadan ikna et cnm eşini gitmeyin başbaşa keyif yapın hem siz dayısına giderseniz o da size iade-i ziyaret yaparmış ya mutlaka, onan da kurtulursun,şahsen hamile halimle pek misafir ağırlamak istemem açıkçası
senin eşinde o yufka yürek varken gidersniz siz :26:
elfim doktorun sana verdiği folic asidin adını biliyomusun .banada verdi bi kağıtta işaretledi ama kağıdı kaybettim alırım diye biyere koydum bulamıyorum.bana verdiğine kilo aldırmaz dedi
Mmm.. Film fragmandan izlediğim kadarıylan güzeldi nekim şu justinyan ve ulubatlı hasanı bir de biz görelim bakalımBen filmi çok beğenemdim.
Eşim bayıldı. Gerçi bugüne dek yapılan en iyi türk filmi olduğu kesin ama senaryoda çok kopuklar vardı.
Yani o gemileri karadan yürüttüler felan sonrasında o gemilerin ne işe yaradığı gösterilmedi hiçç
ama ulubatlı Hasanna aşık oldum, allam o nasıl bir adam yaa(eşim duymasınnn )
justinyan (bu adam da süpeeer) ve ulubatlı iki dev, onların dövüş sahnesi çok süperdi ama işin içine aşk karışmasını sevmedim sanki bir kadın için kavga eder gibi lanse edilmiş biraz..kadın da kadın olsa
birde lağımcılarla olan o iki sahne süperdi, çok duygulandım..
birde finali saçmaydı çok saçma.. hristiyanlara seslenişi, ve birden herkesin gülmesi çocuğu sevmesi felan..
birde son olarak Gülbahar hatun sen nasıl bir şeysin öyle yaa, masal kadın bayıldımm
bukadar..
izlenmeli mutlaka..
Özgeeesöprays, senin haberin yok sen çaktırmıyomuşsun masuscuktan
düşünemsi yeter dimmi :)
ne gerek var canım, her yere görümcenle gidiyorsunuz.. çok içiçesiniz yaa :26:
Hazır herkes gitmiş kalın eşinle başbaşa dinleninn :)
çaktırmadan gör, ben öyle yaptımMmm.. Film fragmandan izlediğim kadarıylan güzeldi nekim şu justinyan ve ulubatlı hasanı bir de biz görelim bakalım
Hıhıı masuscuktan ben bilmiyomuşum sanki.. Söprayz diyo yaa :))
çaktırmadan gör, ben öyle yaptımay eşimin tv dekilere bile mızmız kıskançlık yapması komiğime gidiyo yaa
inş güzel bi süpriz olur canım hayırlısı senin içintüh yaaa gerçekten üstüste gelmiş her şey, walla sen de demişsin ya cnm herkes aynı durumda nerdeyse. bi şekilde kendimizi kısmamız gerekiyor bu faturalar fln insanı mahvediyor yaa bize de elk. 160 gelmiş şok oldumm ama napalım mecbur ödicez
ben rüya tabirlerini okuduğum zaman iyi bi yorumsa inanırım kötü bi yorumsa amannnn sallıyor bunlar nerden bilecek derim inanmam yani.sen de öyle yap
benim durum hakkında da yazdıklarınızı okudum kızlar,bikaç gün daha bekliyim diyorum.eşime sölemedim ümitlenmesin diye.zaten fazlasıyla ümitli, olacağından emin, eğer ki bişey yoksa üzülmesini istemem şimdiden. zaten test falan yapıcak olursam da ondan habersiz yapıcam süpriz olsunn
olabilir canım bilinç altı iştedilekciğim cana gelmesin mala gelsin bu sıralar eksik olmadı sıkıntılr üzerinizden.bak hiçbişe olmamaş allahtan ama eşinin dediği gibi bi okutsun kendini sadakasını versin etrafınızda muhtaç insanlar vardır heralde ya para ya erzak verebilirsiniz yada öğrenci varsa dışarda okuyan durumu kötü olan birilerine bişe versin.
rüyanda hayır olsun işallah dün konuştuklarımız kalmıştır aklında
evt arabada lazım tabi yaa ailerer git gel hfta sonu bişi yapDilekcim 5.000tl ile bütün borçlar kapanmıyor ama işte idare ederiz yani kenarda durur kiramız geldiğinde zorluk çekmeden tüm bi şekilde veririz diye düşünüyorum. Ama araba olmayınca çok zor annemler çok uzak bize 2 dolmuş. K.validemlere de gittikmi ısrar ederler kalın diye. Araba varken ne gzel gidip oturuyorduk geç saatlere kadar geri geliyorduk.:105:
bak biz gidemedik araba yok ya hft sonu da gidemeyizBen filmi çok beğenemdim.
Eşim bayıldı. Gerçi bugüne dek yapılan en iyi türk filmi olduğu kesin ama senaryoda çok kopuklar vardı.
Yani o gemileri karadan yürüttüler felan sonrasında o gemilerin ne işe yaradığı gösterilmedi hiçç
ama ulubatlı Hasanna aşık oldum, allam o nasıl bir adam yaa(eşim duymasınnn )
justinyan (bu adam da süpeeer) ve ulubatlı iki dev, onların dövüş sahnesi çok süperdi ama işin içine aşk karışmasını sevmedim sanki bir kadın için kavga eder gibi lanse edilmiş biraz..kadın da kadın olsa
birde lağımcılarla olan o iki sahne süperdi, çok duygulandım..
birde finali saçmaydı çok saçma.. hristiyanlara seslenişi, ve birden herkesin gülmesi çocuğu sevmesi felan..
birde son olarak Gülbahar hatun sen nasıl bir şeysin öyle yaa, masal kadın bayıldımm
bukadar..
izlenmeli mutlaka..
Özgeeesöprays, senin haberin yok sen çaktırmıyomuşsun masuscuktan
düşünemsi yeter dimmi :)
bencede kesin gideriz. napayım surat asmam eşime böyle bişey için.
çaktırmadan gör, ben öyle yaptımay eşimin tv dekilere bile mızmız kıskançlık yapması komiğime gidiyo yaa
Ay benimki de benimki dee :)) Biscolata reklamına takmıştı bi ara
Zeyneepsen naptın canım regl oldun mu? nezamandı tarihin?
canım ben ilk gittiğimde folik asit kullanıyomusun dedi evet folbiol kulanıyorum hamileliğe hazırlık olarak aldım dedim tmm devam et dedi. eczaneden alabilirsin yada telefon aç sor yardımcı oluyor :)
ben de folbiol kullanmıştım kızlar
mrb
kerem hidrosefali geçirdi yani beyinde omirilik sıvısı arttı. bugün beyin cerrahı alacakmış suyu. oğlum kötüye gidiyor.
mrb
kerem hidrosefali geçirdi yani beyinde omirilik sıvısı arttı. bugün beyin cerrahı alacakmış suyu. oğlum kötüye gidiyor.
evt arabada lazım tabi yaa ailerer git gel hfta sonu bişi yap
siz alın yine yerine arabanızı borçlarıda aynı düzende devam edersiniz
eşinde biraz daha dikkat eder belki artık
sen çocuğa o kardeşine kıyamıo derken siz gidersiniz
ama tabi surat asılcak bişi yok
ama birde onlar size gelcek o zaman görümcen gelip hazırlığa vardım eder mi dicem ama saçma mı oldu yaww:44:
ben Pamela Anderson'ın Patos reklamı varya o ne zaman çıksa öpüşelim aşkım deyip önünü kapatıoum
oda biscolatada öyle yapıo
mrb
benimki de takıntılı o reklamlara, çıkınca kanalı değiştiriyoAy benimki de benimki dee :)) Biscolata reklamına takmıştı bi ara
diloş durumu iyi kilo artışı felan iyi demiştin canım, neden kötülemiş tekrar.ben de folbiol kullanmıştım kızlar
mrb
haftaya ayarlar gidersiniz kuzu, haftaya cumartesi çalışmıyosun..bak biz gidemedik araba yok ya hft sonu da gidemeyiz
sonra da zaten eşim sallar durur
pazar kahvaltıya gidelim dedi dün dükkan öyle olunca onada hevesi kaçtı sanırım
adamın üstünde bişi var yaa böle diildi yani eli kolu bağlı gibi
çok hoşsunuzzben Pamela Anderson'ın Patos reklamı varya o ne zaman çıksa öpüşelim aşkım deyip önünü kapatıoum
oda biscolatada öyle yapıo
bence de olman iyi olmuş canım.oldum canım bana göre bugün günü bilgisayara göre 20si ama ben bugün oldum başlıyor ağrım var yavaş yavaş noldu nolcak demekten kurtuldum iyide oldu düşükten sonra olmaması benim için
tamam canım sağol biraz daha arayayım bulamazsam ararım
çok geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun kötü düşünme bak kerem neler atlattı bunuda atlatacak iyileşmeye devam edecek duarımız sizinle
bence de olman iyi olmuş canım.
bir ay arası olması iyi. inş martta tutar ve gelir sağlıklı sıhatli bebişiniz
evet canım işallah allahım hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelir bebiş bide ağrı olmasa şimdi özel günler çayı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?