bol şeker at, uzangeçmiş olsun
ben de eve gidince hiç iş yapmiycam bugün, yatıcam uyucam 2 saat
çok zor cumartesileri akşama kadar çalışmak yaa :/Benimde çok uykum var keşke uyusam bendeAma 7de çıkıyoruz :105:
Eşim de bugün 9da gelecekmiş eve öyle dedi normalde cmt. günleri 4de çıkıyorlar.
çok zor cumartesileri akşama kadar çalışmak yaa :/
ben bundan önceki işimde (3 ay çalışmıştım) cumartesi 4-5 gibi çıkıyodum ona bile gıcık oluyodum
Kolay gelsin size dilekle, ben evden eşlik ederim size zaten yalnızım..uyumazsam..
son 20 dk toparlanıyım
bol şeker at, uzangeçmiş olsun
ben de eve gidince hiç iş yapmiycam bugün, yatıcam uyucam 2 saat
Hepinize iyi tatiller kızlar
kalanlara kolay gelsin
evt hftya cmt çok ii olur aslında onun iş yerine yakın avmden bilet alırızhaftaya ayarlar gidersiniz kuzu, haftaya cumartesi çalışmıyosun..
eşinin dükkanı kapatma saatine yakın iki biletle git yanına.. izleyin, geç seans olması daha zevkli oluyo bazen.
sonra evinize gelirsiniz ertesi gün tatill
bende eve gidip bacaklarımız almalıyım o uyuz makineyleBenimde çok uykum var keşke uyusam bendeAma 7de çıkıyoruz :105:
Eşim de bugün 9da gelecekmiş eve öyle dedi normalde cmt. günleri 4de çıkıyorlar.
canım araman ii geldi gerçekten bugüne de ayrı bi bunalımla başlamıştımçok zor cumartesileri akşama kadar çalışmak yaa :/
ben bundan önceki işimde (3 ay çalışmıştım) cumartesi 4-5 gibi çıkıyodum ona bile gıcık oluyodum
Kolay gelsin size dilekle, ben evden eşlik ederim size zaten yalnızım..uyumazsam..
son 20 dk toparlanıyım
evet aynen öyle pazarda 12 1de kalkınca yarısı gidio zaten saat 5te de hava kararıo4e 5e de razıyız kuzum yaa böyle hiçbi aktiviten olmuyor tüm işler pazara kalıyor ellerinden gelse bunu bile vermezler de işte...
Güle güle sana eşlik edersen sevinirim
ben kaçırdım mı sen hastamı oldun :44:attım canım sağol bende kardeşimle sinemyaa gidecektik ama bacakalrım tutmuyor yatıcam .bişe yapma dinlen canım yaparsın sonra
ben kaçırdım mı sen hastamı oldun :44:
dilek sauna kemerin geldimi benim geldi
Gelmedi zeynepcim kargoya verilmemiş daha önümüzdeki hafta ortalarında gelir tahminimcedilek sauna kemerin geldimi benim geldi
sauna kemerimi :44:
zayıflatma kemerini soruosan onu özge almıştı
Gelmedi zeynepcim kargoya verilmemiş daha önümüzdeki hafta ortalarında gelir tahminimceNasıl kullandın mı memnun musun?
geldim bilee4e 5e de razıyız kuzum yaa böyle hiçbi aktiviten olmuyor tüm işler pazara kalıyor ellerinden gelse bunu bile vermezler de işte...
Güle güle sana eşlik edersen sevinirim
sen de bana iyi geldinncanım araman ii geldi gerçekten bugüne de ayrı bi bunalımla başlamıştım
ama sesin beni rahatlattı
noldu canım :26:yaa insanlar ne sahtekar ne oyunca yaa
adam 5 dk önce atıp tutuodu şimde oo canım ciğerim die sarılıo yaa
hepiniz nereye kayboldunuz yine
zuzu nerelerdesin çıktın mı erkenden
markafoni de sarev nevresimleri var 82 tl ve 156 tl
82 pamuk saten diil ama ben kullanıoum kırış kırış ve kazık gibi olan kötü çarşaflardan diil yumuşacık oluolar yani pamuk saten gibi işte
zeynep sıcağı bulunca uyuyakaldın sanırım :26:
aydanda gelmedi merak ettim ya ne olduğunu
gel aydan gel gelll gellll
pardon canım özge yazıcaktım o an dilek yazmışım geldi ama kullanmadım henüz bide tuzlu jel vardı
KIYAMAMMMMzeynepcim evet yanında tuzu da var onu sürüp takıyorsun daha etkili oluyormuş. Kızlar limangoya yeni üye olanlara 20tl veriliyor olmayanlar olsunlar 20.50 tl ye bişi alıp sadece kargo ücreti ödersiniz hemde çek yıl sonuna kadar geçerli.
..
Nek.. Hoşgeldinnne çabuk gittin geldin :)) ohh mis gibi yaa bende eve gitmek istiyorumm Eşimde geç gelecekmiş temizlik yapardım yarına bişi kalmazdı öyle yapıyım bari
..
Dilek noldu canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?