kızım imrendirmesenegeldim bileeeşofmanlarım, battaniyem, laptopummm oh evde olmak gibisi yok.
ama çabucak bitiyo şu 1 gün izin yaa, nasıl ihtiyacım var şööyle 10 gün evde miskin miskin oturmaya((
hadi bakalım ne dicek:18:Aydama sms attım bakalım ne diycek, ben de merak ettim ne olduğunu :26:
Zeynepcim evet yanında tuzu da var onu sürüp takıyorsun daha etkili oluyormuş. Kızlar limangoya yeni üye olanlara 20tl veriliyor olmayanlar olsunlar 20.50 tl ye bişi alıp sadece kargo ücreti ödersiniz hemde çek yıl sonuna kadar geçerli.
..
Nek.. hoşgeldinnNe çabuk gittin geldin :)) Ohh mis gibi yaa bende eve gitmek istiyorumm eşimde geç gelecekmiş temizlik yapardım yarına bişi kalmazdı öyle yapıyım bari
..
Dilek noldu canım??
Canım bi ağrı kesici iç bişe olmaz çok kötü bi ağrı o bilirim ben.burdayım canım ama karnım çok ağrıyor kıvranıyorum şekilden şekle giriyorum ilaç içmek istemiyorum ama gitmiyor ağrı
Canım bu lut gölü tuzuymuş öyle yazıyo bilgilerinde salyangozu duymadım.ayyy o tuzlu jel işe sarıo aslında birde salyangoz özlü mü ne vardı
Evet canım ben gidince yapim barim senin eşinin durumuna üzülüyorum canım yaa izin günlerinin hiçbi anlamı olmuyor. İş yeriyle konuşsa 1 hafta gitse öbür hafta pazar izin kullansa.:26:KIYAMAMMMM
13:20 de evdeydimm :101:
Uff kuzum yaa benim de kalkıp temizlik yapmam laızm şuan ama hiç istemiyo canım
Annemler gelcek yarın kaşarlı sucuklu pide yaparsın yeriz dedim, bugünden halletsem evi süper olucak ama :26:
Artık yarın onlar gelmeden temizlerim napim :/
sen bugün yap evet, eşinle zaman geçir yarınBenim eşim çalışıyo yarın :/
eşin başka işler bakıodu bi ara sanırım artık bakmıoBenim eşim çalışıyo yarın :/
kıyamam canım yaa sıcak ii gelir yat bariburdayım canım ama karnım çok ağrıyor kıvranıyorum şekilden şekle giriyorum ilaç içmek istemiyorum ama gitmiyor ağrı
Kızlar limangoya yeni üye olanlara 20tl veriliyor olmayanlar olsunlar 20.50 tl ye bişi alıp sadece kargo ücreti ödersiniz hemde çek yıl sonuna kadar geçerli.
geldim bileeeşofmanlarım, battaniyem, laptopummm oh evde olmak gibisi yok.
ama çabucak bitiyo şu 1 gün izin yaa, nasıl ihtiyacım var şööyle 10 gün evde miskin miskin oturmaya(
..
açım bişi yapasım yok
konserve doğranmış domatesim var onun içine iki biber doğrayıp melemen yapim kendime kadar bari.
Akşama da peynirli makarna ve kara lahana çorbası yapıcam galiba
eşin başka işler bakıodu bi ara sanırım artık bakmıo
ama saatler yine çok farklı olmaz dimi işyerini değişsede
bende benimkini düşünüoum yıllarca böle mi gitcek yaa
kendi işi ama tam bi maraba yani kıyamam ona yaa çok üzülüoum kapısıda hala yapılmamış kaldı buz gibi havada saatlerdir
inş bize ikramiyeler çıksında kaderimiz değişsin nekim yaa
kıyamam canım yaa sıcak ii gelir yat bari
üyeydim başka adresimle tekrar üye oldum 20 tl falan vermediler bana
ay imrendirmek için şeyetmemiştim kuzum yaa :101: :105:kızım imrendirmeseneakşam 7ye kadar çalışcaz biz
patrona kızdım yaa
kuzenine az önce sayıodu peşine adam geldi öpüp kokluo :27:
hiç öyle bi şansı yok kuzum, keşke olsaEvet canım ben gidince yapim barim senin eşinin durumuna üzülüyorum canım yaa izin günlerinin hiçbi anlamı olmuyor. İş yeriyle konuşsa 1 hafta gitse öbür hafta pazar izin kullansa.:26:
yok bebeyim artık bakmıyo, yani yeni işler hep en fazla 1000 tl veriyo bu da bizim hiç bir işimize yaramıyo maalesefeşin başka işler bakıodu bi ara sanırım artık bakmıo
ama saatler yine çok farklı olmaz dimi işyerini değişsede
bende benimkini düşünüoum yıllarca böle mi gitcek yaa
kendi işi ama tam bi maraba yani kıyamam ona yaa çok üzülüoum kapısıda hala yapılmamış kaldı buz gibi havada saatlerdir
inş bize ikramiyeler çıksında kaderimiz değişsin nekim yaa
üyeydim başka adresimle tekrar üye oldum 20 tl falan vermediler bana
sıkılma sen canım, sonuçta bebiş düşünüyosunuz.maşallah canım sana gelip battaniyenin altınada girmişsin .insan yoruluyor çalışıpta bide 1gün izin olunca hiç dinlenemiyor işallah sen de birgün dinlenirsin bende öle diyodum ama artık sıkılmaya başladım evde
ayyy o tuzlu jel işe sarıo aslında birde salyangoz özlü mü ne vardı
Canım bi ağrı kesici iç bişe olmaz çok kötü bi ağrı o bilirim ben.
Canım bu lut gölü tuzuymuş öyle yazıyo bilgilerinde salyangozu duymadım.
:
çünkü bi kod var o kodla üye oluyorsun dilekcim dur koduda yazayım “http://goo.gl/0Gaey”
Bu koda tıklayıp üye oldugunda anında yükleniyor hemde yıl sonuna kadar ben başka mail adesi aldım ondan üye oldum doğum günü özel günler falan kullanırım diye
termal tuzlu jelmiş canım bana gelen ama diğerini duymadım
güya içmeyeyim dayanırım dedim ama çok fena kış olduğu için yine ffazla oldu ağrı içtim keserde azcık rahatlarım .çok fena bişe cnım ya doktor evlen geçer dedi geçmedi çocuk doğur geçer diyo oda kesin geçmez çekeriz böyle
evet dilekciğim sıcak iyi geliyo ama ağrı kesilmeyince uyuyamıyorum yatamıyorumda ancak dizlerimi çekiyorum karnıma sıkışacak öle
ay imrendirmek için şeyetmemiştim kuzum yaa :101: :105:
yok bebeyim artık bakmıyo, yani yeni işler hep en fazla 1000 tl veriyo bu da bizim hiç bir işimize yaramıyo maalesef
böyle idare etcez borçlar bitene kadar..
ikramiye de gider zenginlere çıkarama daha iyi hayat şartları için dua ediyorum hep.. hepimizee
sıkılma sen canım, sonuçta bebiş düşünüyosunuz.
hamiş kalsan 7. ayda yine çıkman gerekecek, evde huzurlu rahat bi hamilelik geçirirsin...iş stresi çok kötü yaa
:)) Ama sormadın ki nasıl olur diyeözgem gel bebeyim gel buraya
kazandım 20 tl eşimin adresiyle
diğer iki adresim boşa gitti yaa
o gnderdiğin ile başka alabilir miyim
yok bebeyim artık bakmıyo, yani yeni işler hep en fazla 1000 tl veriyo bu da bizim hiç bir işimize yaramıyo maalesef
böyle idare etcez borçlar bitene kadar..
niye yaptırmamış eşin kapısını :26: el. soba vardır inş ayaklarını ısıtsa okadar üşümez :/
ikramiye de gider zenginlere çıkarama daha iyi hayat şartları için dua ediyorum hep.. hepimize
kızlar mesaj attı aydan: :26: :26: :26:
"canım eşim evde giremiyorum topiğe. dün kayınpederimle kavga etti eşim ve eşimin abisi kayınpederim de resti çekti, kovdu bizi dükkandan bi daha gelmeyin aramayın sormayın. mayısın 1inde o eve gelicem boşaltmış olucaksınız defolun gidin evimden dedi tersi fenadır kayınpederimizn bizimkiler de hiç alttan almadılar düzelmez durum mayıstan önce kiraya çıkıcaz zor zamanlar bizi bekliyo kayınvalidemde dün hastalandı olanları duyunca ee eşimde isten çıkmıştı dükkanda çalışıyodu şimdi işsiz kaldı iş arıyo."
kızlar mesaj attı aydan: :26: :26: :26:
"canım eşim evde giremiyorum topiğe. dün kayınpederimle kavga etti eşim ve eşimin abisi kayınpederim de resti çekti, kovdu bizi dükkandan bi daha gelmeyin aramayın sormayın. mayısın 1inde o eve gelicem boşaltmış olucaksınız defolun gidin evimden dedi tersi fenadır kayınpederimizn bizimkiler de hiç alttan almadılar düzelmez durum mayıstan önce kiraya çıkıcaz zor zamanlar bizi bekliyo kayınvalidemde dün hastalandı olanları duyunca ee eşimde isten çıkmıştı dükkanda çalışıyodu şimdi işsiz kaldı iş arıyo."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?