2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geldim bilee eşofmanlarım, battaniyem, laptopummm oh evde olmak gibisi yok.
ama çabucak bitiyo şu 1 gün izin yaa, nasıl ihtiyacım var şööyle 10 gün evde miskin miskin oturmaya ((
kızım imrendirmesene akşam 7ye kadar çalışcaz biz

Aydama sms attım bakalım ne diycek, ben de merak ettim ne olduğunu :26:
hadi bakalım ne dicek:18:

patrona kızdım yaa
kuzenine az önce sayıodu peşine adam geldi öpüp kokluo

burdayım canım ama karnım çok ağrıyor kıvranıyorum şekilden şekle giriyorum ilaç içmek istemiyorum ama gitmiyor ağrı
Canım bi ağrı kesici iç bişe olmaz çok kötü bi ağrı o bilirim ben.

ayyy o tuzlu jel işe sarıo aslında birde salyangoz özlü mü ne vardı
Canım bu lut gölü tuzuymuş öyle yazıyo bilgilerinde salyangozu duymadım.

Evet canım ben gidince yapim barim senin eşinin durumuna üzülüyorum canım yaa izin günlerinin hiçbi anlamı olmuyor. İş yeriyle konuşsa 1 hafta gitse öbür hafta pazar izin kullansa.:26:

Benim eşim çalışıyo yarın :/
eşin başka işler bakıodu bi ara sanırım artık bakmıo
ama saatler yine çok farklı olmaz dimi işyerini değişsede
bende benimkini düşünüoum yıllarca böle mi gitcek yaa
kendi işi ama tam bi maraba yani kıyamam ona yaa çok üzülüoum kapısıda hala yapılmamış kaldı buz gibi havada saatlerdir
inş bize ikramiyeler çıksında kaderimiz değişsin nekim yaa

burdayım canım ama karnım çok ağrıyor kıvranıyorum şekilden şekle giriyorum ilaç içmek istemiyorum ama gitmiyor ağrı
kıyamam canım yaa sıcak ii gelir yat bari
Kızlar limangoya yeni üye olanlara 20tl veriliyor olmayanlar olsunlar 20.50 tl ye bişi alıp sadece kargo ücreti ödersiniz hemde çek yıl sonuna kadar geçerli.

üyeydim başka adresimle tekrar üye oldum 20 tl falan vermediler bana

maşallah canım sana gelip battaniyenin altınada girmişsin .insan yoruluyor çalışıpta bide 1gün izin olunca hiç dinlenemiyor işallah sen de birgün dinlenirsin bende öle diyodum ama artık sıkılmaya başladım evde

çünkü bi kod var o kodla üye oluyorsun dilekcim dur koduda yazayım “http://goo.gl/0Gaey”
Bu koda tıklayıp üye oldugunda anında yükleniyor hemde yıl sonuna kadar ben başka mail adesi aldım ondan üye oldum doğum günü özel günler falan kullanırım diye

kızım imrendirmesene akşam 7ye kadar çalışcaz biz

patrona kızdım yaa
kuzenine az önce sayıodu peşine adam geldi öpüp kokluo :
27:
ay imrendirmek için şeyetmemiştim kuzum yaa :101: :105:

hepsi öyle maalesef, okadar çok var ki bu tarz insanlar yüzüne konuşan insanlar yok artık
Evet canım ben gidince yapim barim senin eşinin durumuna üzülüyorum canım yaa izin günlerinin hiçbi anlamı olmuyor. İş yeriyle konuşsa 1 hafta gitse öbür hafta pazar izin kullansa.:26:
hiç öyle bi şansı yok kuzum, keşke olsa ama yine de şükrediyorum bu duruma
eskiden gece 3-4 tegeliyodu o daha kötüydü

yok bebeyim artık bakmıyo, yani yeni işler hep en fazla 1000 tl veriyo bu da bizim hiç bir işimize yaramıyo maalesef
böyle idare etcez borçlar bitene kadar..

niye yaptırmamış eşin kapısını :26: el. soba vardır inş ayaklarını ısıtsa okadar üşümez :/
ikramiye de gider zenginlere çıkar ama daha iyi hayat şartları için dua ediyorum hep.. hepimizee

sıkılma sen canım, sonuçta bebiş düşünüyosunuz.
hamiş kalsan 7. ayda yine çıkman gerekecek, evde huzurlu rahat bi hamilelik geçirirsin...iş stresi çok kötü yaa

ayyy o tuzlu jel işe sarıo aslında birde salyangoz özlü mü ne vardı

Canım bi ağrı kesici iç bişe olmaz çok kötü bi ağrı o bilirim ben.

Canım bu lut gölü tuzuymuş öyle yazıyo bilgilerinde salyangozu duymadım.

:

kıyamam canım yaa sıcak ii gelir yat bari

termal tuzlu jelmiş canım bana gelen ama diğerini duymadım

güya içmeyeyim dayanırım dedim ama çok fena kış olduğu için yine ffazla oldu ağrı içtim keserde azcık rahatlarım .çok fena bişe cnım ya doktor evlen geçer dedi geçmedi çocuk doğur geçer diyo oda kesin geçmez çekeriz böyle

evet dilekciğim sıcak iyi geliyo ama ağrı kesilmeyince uyuyamıyorum yatamıyorumda ancak dizlerimi çekiyorum karnıma sıkışacak öle

ben başka adres kullanmalıyım o zaman mesela eşimin

Bende şiddetli ağrılı olurum cnm. evlendik geçmedi çocukta geçer mi bilmiyorum..

özgem gel bebeyim gel buraya
kazandım 20 tl eşimin adresiyle
diğer iki adresim boşa gitti yaa
o gnderdiğin ile başka alabilir miyim

patronlar z maaş vereyim çok çalışsın istiyor bazı işlerdende güzel kazanılıyor ama iş saati fazla .benim eşimde şükürler olsun iyi kazanıyor ama zamanı yok .ben çalışırken hiç görüşemiyoduk bişe yapamıyoduk.şimdi evdeyim ama yine yapamıyoruz yinede şükürler olsun daha iyi.

ikramiye falan çıkmasın ama allahım hepimize güç kuvvet sağlık versin hayat şartlarımız iyi olsun çok veripte azdırmasın

evet düşünüyoruz canım ama evde fazla kaldıkça can sıkıntısı işte bide kış faturalar falan benim kendi harcamalarım bitmez kredim olunca kafaya takıyorum ..part time da olsa bi iş isityorum eşim hiç istemiyo yaz geliyor gezer dolaşırsın diyor bende artık bişe demiyorum

anlıoum canım yine maddiyat işte inşallah hepimize daha ii şartlar nasip etsin Allahım
adamlar gelmedi o yüzden yapılmamış
yanındaki dükkanlarda oturuo zaten

kızlar mesaj attı aydan: :26: :26: :26:

"canım eşim evde giremiyorum topiğe. dün kayınpederimle kavga etti eşim ve eşimin abisi kayınpederim de resti çekti, kovdu bizi dükkandan bi daha gelmeyin aramayın sormayın. mayısın 1inde o eve gelicem boşaltmış olucaksınız defolun gidin evimden dedi tersi fenadır kayınpederimizn bizimkiler de hiç alttan almadılar düzelmez durum mayıstan önce kiraya çıkıcaz zor zamanlar bizi bekliyo kayınvalidemde dün hastalandı olanları duyunca ee eşimde isten çıkmıştı dükkanda çalışıyodu şimdi işsiz kaldı iş arıyo."

Aa kötü olmuş yaa babası nasıl kovmuş oğullarını. Kiraya çıkacaklar eşi de işsiz Allah yardımcıları olsun:105:

ya ne kötü olmuş eşi de dükkana yeni girmişti kısmet işte
olmayacakmış demek ki şimdi sadece abilerinin maaşı var
k.validesi çalışıo muydu

Dilek emin ol o tiplerden her yerde var burda neler görüyoruz insanlar arkalarından atıp tutyor yüzüne geldi mi hiç bişe yok dost gibiler.. En kötüsü de herşey bizim gözümüzün önünde bizden de utanmıyorlar. Kimin ne mal old. biliyoruz.. ve yaşadıkça neler göreceğiz.. Allah düşmanın bile namuslusunu, şereflisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…