2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öyle canım ama benim hayallerim kalıyor hava da ..

çocuk yapmak istesek kredi olduğu için yapmayalım diyoruz

sizde bir nevi kiracısınız canım..ileriye dönük planınız ev işte onu yatırmakla meşgulsunuz daha ne olsun.

benim evim yok..ee kredi içinde peşin param yok ev almak istesem.e ne yapıcam ev yok diye çoçuk yapamıcakmıyım.böyle düşünme

oyy kuzum sana tuz vermediler mi yaa
teslim alırken farketmedin mi kargoyu almasaydın keşke

Teslim aldım zaten kartona sarmışlar onu açması zor kargocuda bekleme yok bırakıp gidiyor hemen şuana kadar hiç böyle sorun yaşamamıştım. Şimdi iadeye versem allah bilir ne zaman gelir yenisi tuzsuz olsun napim ama şikayet edicem limangoya.

özge affin eşine, maşallah...

nekim Allah gönlünü göre versin (ikiz bebiş)

ımmm, elfim hayırlısı olsun çok merak ediyorum cinsiyetini ..

geçmişi okuyamadım sabahtan gözgezdirdiklerim/hatırladıklarım bunlar

heh bide boll, cadına geçmiş olsun

gene gidiyorum,:126:

Oy kuzumm kıyamamm noldu birden bire özledin
çok bunalıyorum şu işte kuzum yaa. zoruma giden bir sürü şey var.. akşam olsa da eşim yanımda olsa (
kolay gelsin zuzumm

bende kocişe sinirlendim sabah.ynı patronun 3 oteli var .2.sindeki müdür izne çıkmış.adam bizden sonra evlendi 10gün izin aldı blayınada gitti.eşimin oteldinde çalışanlardan 3 kişi evlendi bizden 1 sene sonra hepsi 10 gün izin aldı balayı yaptı.biz 1hafta izin aldık düğünümüz orduda olduğu için ama evde 2 gün geçirdik .balayınada gitmedik.bu senegidiyoruz demi tatile diyorum bakarız diyor .1hafta doğumda izin alcakmış gersinide 4-4 gideceğimiz yerlereydi.şimdide maddi durum el vermiyor dedi.sende haziranda annenlerin yanına gideceksin dedi bende gitmem dedim snra sinirlendim tamam kapat konuyu dedim istemiyorum tatil dedim

ozge money club karta katıldık ark ile onun face var ama yorumları okuduk
geçen peynire katılmıştık hala alamadık migros çalışanların hbri yok die ağlıo millet yorumlara epey güldük
deneyelim die girmiştik ama

Bende %75 indirim kazandım onda ama gitmedim almaya. Millet ağlıyormu?

of ya 20 lik diş çıkartıyorum agrıyor..üstten çıkmıştı bu kadar kötü değildi alttaki zormuş.agzımı zor açıyorum yemek yerken

bende çektim 20lik diş ağrısını çenem kitlenmişti acamıyordum. çözümü en yakın dişciye gidip çektirmekti ve yaptım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…