2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok bunalıyorum şu işte kuzum yaa. zoruma giden bir sürü şey var.. akşam olsa da eşim yanımda olsa (
canım yalnız diilsinki bugün zoraki geldim işe saçım aynen böyle makyaj yok uyuklayıp duruoum
insanlar öyle çok sinir ediodu beni anlamam
iş arkadaşımı akşam olcak dimi gitcez dimi die sızlanıp duruoum
ama daha çok bunaltıouz kendimizi aslında
aaa ne çabuk 2 olmuş saat falandie teselli de bulunuyum bari kendime ve sizee.

canım izni ayarlasan maddiyat el vermio o olsa izin alamıosun hayatın zorlukları işte sıkma canı
kısa da bişiler ayarlayabilirsiniz belki

Bende %75 indirim kazandım onda ama gitmedim almaya. Millet ağlıyormu?

yani herkes yakınıo işte

canım izni ayarlasan maddiyat el vermio o olsa izin alamıosun hayatın zorlukları işte sıkma canı
kısa da bişiler ayarlayabilirsiniz belki

izin sorun değil canım müdür sonuçta arada patron soruyomuş izne çıkmıyomusunuz.......bey diye bizimkide hayır diyomuş.maddiyatta problem değil ben gitmeyeyim ailemin yanına dedim seninle bir yere gidelim dedim borçlar hazirand bitiyor diyor temmuz ortasında ramazan diyor.dedim bankadaki paradan kullanırız.bebiş olursa zaten sonra gidemicez .1hafta gitmek istemiyorumki ya trabzona yada kapadokyaya gitmek istemiyorum yüzme bilmiyoruz zaten.istemiyorumda hevesim kaçtı

eylüldede gidebilirsiniz aslında. hem daha ucuz olur hemde havalar daha soğumamış olur. yüzme bilmek şart değilki. bende bilmiyorum
kafan rahat olur bikaç gün iyi gelir

selam kızlar dün sabahtan akşama kadar okuldaydım çok yoruldumm 8 de evdeydik sabahta 6.15 te ayaktaydım sonra eşim hadi kuzenime gidelim film izleyelim dedi oky dedim gittik karadedeler diye bi film var ama gerçek kasetler ieriyo çok korkunçtu eğer izleyebilirim diyorsanız izleyin güzel ve tamamen gerçek gece dua okumadan yatamadım korkudan hala aklıma geliyo bazı sahneler...:18: kayınpederimle olan problem hala çözüme ulaşmadı bizimkileri gidip konuşmamakta kararlılar...nolucak bilmiyorum bu arada elektirikteki kaçak kullanım bedeini geri alabilmek için belediyeye 1 senelik faturalalrınla beraber başvurmak gerekiyormuş biz 1 senede 300 lira kaçak kullanım bedeli ödemişiz devlet resmen soyuyo bizi elektirik faturamız o kadar çok geliyo çünkü evde 3 tane elektirkli soba kilima elektirkli şofben var bizim evde çamaşırmakinası ve ütü hiç kapanmıyo nerdeyse hergün çamaşır yıkanıyo nerdeyse o yüzden garipsemiyorum artık ee evde 3 tane bilgisayar var tv hep açık normal yani tabiki çok ama evi elektirkle ısıtıyoruz bikere bu arada 4.30 da dersim var 3te evden çıkıcam odamı süpürcem şimdi dün kayınvalidem evi süpürmüş bnm odam kalmış saçımda yağlanıyo hemen daha pazar günü yıkandım bügün leş gibi bi duşa girerim geçmişi oku oku bitiremedim maşaaallah baya yazmışsınız...dilşaddan haber yok bi görünüp kaybolmuş özgem eşin çok güzel süprüz yapmış elfişim görümcen tam yolunmalık valla işte böle herkes iyidir inşallah öpüldünüz anacım

anam nasıl çektireyim kız,tohum gibi ucundan azcık gözüküyor.kök daha oo

tatlım bi git göster dişini çımakadığı içinde ağrıyıp rahatsız ediyo olabilir öle dişleri diş etini yararak alıyolar ihmal etme diğer dişlerine zarar verir ben 2 kere bu ameliyatı geçirdim 3 gün ağrın oluyo sadece 1 hafta sonrada dikişeri alıyorlar ama doktorun çene cerrahı olması şart

aşırı derecede agrısı yok canım.ama yemek yerken sonuna kadar agzımı açamıyorum:)

Noldu canım yaa anlatsana ne zoruna gidiyor?? Niye sıkıyorsun kendini?

şuna güldüm

anlatim Özgimm
bu yanımdaki kişiyle uyum sağlayamadım..
yani adam çok tuhaf..sürekli zıtlaşıyoruz, tartışıyoruz yani ne bilim..
geğiriyo yanımda "yapmayın şunu" dedim.. özür diledi, yapmaya devam ediyo masus yapıyo o zaman?
şimdi de dışarı çıktı..sabahtan beri bana iş verin diyorum.. şimdi veremiycem dedi giti, şeytan diyo git finans müdürüne söyle.
dün de haftalık raporlarda şunu hatalı yapmışsın bunu yapmamışsın 7-8 kişinin tarihini değiştirmemiş program ama ona göre ben yapmamışım.
insanın kendinden emin olup ispatlayamaması nekadar kötü bişi dedim susuyo öyle.
e hata da yapabilirim, ben daha 1,5 iki aydır burdayım yeni öğreniyorum dimmi?
eşim de kızıyo bana, çık o zaman işten her akşam eve geliyorum yüzün asık, ben bi yüzünü güldürücem diye 40 takla atıyorum onların üzmesine mi izin vericem diyo.. off çok karmaşığım..700 tl için çekilir mi bu yaa? 700 tlye her yerde iş bulurum diyorum, bazen de boşver bişiler öğren diyorum..karmakarışığım..

eylüldede gidebilirsiniz aslında. hem daha ucuz olur hemde havalar daha soğumamış olur. yüzme bilmek şart değilki. bende bilmiyorum
kafan rahat olur bikaç gün iyi gelir

eylül ekimde gidemeyiz canım tam turizm sezonu otel full dolu oluyor bizimki gitmez.trabzon uzun gölü sümela manastırını çok merak ediyor eşim hem yeşillik diyor 4 günlük gideriz dyodu şimdi borç diyor bebek olursa hazırlık diyor .kendi bilir bende annemlerin yanına giderim 15 gün kalıcaktım 11 haziran gidip 25 haziran dönecektim

aboww aynı benim eşim eşim diyordu hemen çık çık diye.suratım asık hep dert anlatıyordum her akşam kızoyordu bana ilişkimizi zedeleme şu işinle evimize huzursuzluk getirme bana yansıtma diyordu

en son bu işe girmem de de ilk gün ev gittiğim de nasıl gecti ddi.iyi dedim eger iyi değilse hmen çık sonra aglama demişti

nektar asitanmıyıd sekretermi canım? parası az .yol ymek varmı bari? madem mutlu değilsin çık derim bende.

mutsuzsan yük kalkar üsttünden işi bırakırsan.çekilmeyen çekilmiyor.:26:

Dilekk ben onu yeni farkettim gülme krizine gircektim kızz :) Saç renginde benziyor :))
..
Nekim her işyerinde böyle inişler çıkışlar oluyor gerçekten.. Bak benim günüm günümü tutmuyor, bi iyisin bi kötü :/
Ama anlaşamıyorsan ve davranışları terbiyesizlik sınırına geldiyse yapacak bişey yok uyarırsın olmadı daha üssüne gidip şikayetini bildirirsin.. O da çare olmazsa en son mecburen isteğin dışında olarak çıkarsın.. Senden neden yanlış yapmamanı bekliyorlar acaba daha gireli ne kadar olmuş bunu bilmiyorlarmıydı?? Bence bu anlattıklarını birbir anlat yetkiliye.. Eski yerinde daha mı az veriyorlardı orası daha iyiydi kafan rahattı en azından.
Bende bunaldığımda eşim çık kendini kasma diyor. Ama sabrediyorum çıkmak kolay o seviyeye gelene kadar çok aşamalar aşıyoruz aynı şeyleri tekrar yaşamak zor O adamla da fazla muhattap olma payına düşen cvbı ver seni ezmesine de izin verme...
İnsanlar açığını gördüğü an ezmeyi çok seviyorlar.

yok canım çektirmem gelmiş bana gönderirmiyim ben onu hiç.diş kolay bulunmuyor

benim merakım alt diş üst dişe göre daha agrılı çıkıyor gibime geldi.agız açamamak falan.

Evet super alt diş daha ağrılı acaba yer çekiminden dolayı mı
Bendede öyle oluyor şuan alt dişim çıktı bayağı yine ağrılı oluyor çenen ağır geliyormuş gibi dimi kulaklara da vurur ağrı geçmiş olsun

kulağıma vurmadıda sanki boğazıma vurdu.yutkununca bir tuhaf oluyor..

hatta şu en son çalışıtgım yerdeki kadın kabusum oldu rüyama bile giriyor.bugünde gördüm onu rüyamda.
kadınnın agzı pisti.neymiş telefonda patrona şak diye bağlamıcakmışm bir kere onun teline o bakmış.beni uyardı.sanane adam birşey dememiş bana öküz.adam da abisiydi.patronla hiç kötü bile olmadım..ama ben ayrılınca arkamdan demiş ki biz ona ne aptık da bizi böyle bırakıp gitti demiş..bilmiyorki kardeşi yüzünden..

kadın beni uyarırken senin ag...sçrs..... görürsün dedi abisi için.öküz sen kimsin ki ban o lafı söylüyorsun.ve o kim ki benim a.s.çççç sın

tam bir ayı yurduydu anlıcanız..

bence çık canım ordan eşin bile istemiyor evde huzursuz olmak çok kötü ben kendimden biliyorum her akşam eve gelip birilerinden şikayetçiydim eşim çık diyodu biraz daha idare edeyim diyodum ama kendime zarar veriyodum böylelikle 700 tlyi her yerde veriyorlar zaten eminim daha iyi yerde parası fazla iş bulursun

kadın lfları söylüyordu söylüyordu bana neler neler .sonrada bugün seni kırdım kusura bakma diyordu.önemli değil diyordum..

gerçi hakettin diyordu ben önemli değil diyince.normal degildi hiç.aöa onlara derslerini çok güzel verdim ben)

sırf birikmiş borçlar yüzünden bir kaç ay çalıştım .yoksa ilkgünden kadını anlamıştım.görür görmez dedim çekeceğim var benim burdan dedim.

eşime anlatınca sende ona cvp ver diyordu allta kalma diyordu.bende iyi o zaman dedim birgün karşılık verdim buna bana ne desin kızlar, benimle sidik yarıştırma dedi. abowww

ben santral olarak girdim, sonra yönetici asistanı işini de verdiler yani hem tellere baktım hem de randevu, görüşme olaylarını takipledim. ama şimdi 2 aydır farklı bölümdeyim insan kaynaklarına geçtim, hoş insan kaynakları da ilginç biraz muhasebe de denebilir sanki evet maaşı çok az canım ama ben daha çok bişiler öğrenirim çabasındayım :26:
kuzu ben kendimi ezdirmiyorum. biraz da bundan dolayı anlaşamıyoruz sanki.
her lafa cevabım var, haksızlığa hiç gelemem, azarlanmaya hele hiç.
kimse de sesini yükseltmedi bana burda 9 aydır :26: herkesin de sevdiğini biliyorum, söylerler, gösterirler.
bu adama da hep cevap veriyorum o da bunu sevmemiş olabilir.
ama napim ben böyleyim. geçen ön muhasebeden bi arkadaşımız işten ayrıldı, onunla araları iyi değildi. 1 hafta sonra parası ödenecekti kızın almış eline cep telini diyo ki "şu E... arıyım da gelsin alsın parasını kalt.k.."
"ne diyosunuz M... bey nekadar ayıpp!" dedim. "doğru söylüyosunuz, sizin yanınızda dememem lazımdı" dedi.
"benim yanımda değil, hiç dememeniz lazımdı. sonuçta herkesin bi eşi, bi kardeşi, bi annesi var. o şekilde düşünmek lazım" dedim.
yani sürekli böyle zıtlaşıyoruz

Yuhhhhh Bizim burası o şekilde değil hanım bey diye konuşulur.. O şekilde bi tabir duyduğum an cevabını fazlasıyla veririm çantamı aldığım gibi de çıkarım. İşyerlerinde akraba ilişkileri çok sıkıcı gruplaşma oluyor. Maalesef burdada akraba herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…