canım yalnız diilsinki bugün zoraki geldim işe saçım aynen böyleçok bunalıyorum şu işte kuzum yaa. zoruma giden bir sürü şey var.. akşam olsa da eşim yanımda olsa(
canım izni ayarlasan maddiyat el vermio o olsa izin alamıosun hayatın zorlukları işte sıkma canıbende kocişe sinirlendim sabah.ynı patronun 3 oteli var .2.sindeki müdür izne çıkmış.adam bizden sonra evlendi 10gün izin aldı blayınada gitti.eşimin oteldinde çalışanlardan 3 kişi evlendi bizden 1 sene sonra hepsi 10 gün izin aldı balayı yaptı.biz 1hafta izin aldık düğünümüz orduda olduğu için ama evde 2 gün geçirdik .balayınada gitmedik.bu senegidiyoruz demi tatile diyorum bakarız diyor .1hafta doğumda izin alcakmış gersinide 4-4 gideceğimiz yerlereydi.şimdide maddi durum el vermiyor dedi.sende haziranda annenlerin yanına gideceksin dedi bende gitmem dedim snra sinirlendim tamam kapat konuyu dedim istemiyorum tatil dedim
Bende %75 indirim kazandım onda ama gitmedim almaya. Millet ağlıyormu?
bende çektim 20lik diş ağrısını çenem kitlenmişti acamıyordum. çözümü en yakın dişciye gidip çektirmekti ve yaptım. :)
canım izni ayarlasan maddiyat el vermio o olsa izin alamıosun hayatın zorlukları işte sıkma canı
kısa da bişiler ayarlayabilirsiniz belki
izin sorun değil canım müdür sonuçta arada patron soruyomuş izne çıkmıyomusunuz.......bey diye bizimkide hayır diyomuş.maddiyatta problem değil ben gitmeyeyim ailemin yanına dedim seninle bir yere gidelim dedim borçlar hazirand bitiyor diyor temmuz ortasında ramazan diyor.dedim bankadaki paradan kullanırız.bebiş olursa zaten sonra gidemicez .1hafta gitmek istemiyorumki ya trabzona yada kapadokyaya gitmek istemiyorum yüzme bilmiyoruz zaten.istemiyorumda hevesim kaçtı
anam nasıl çektireyim kız,tohum gibi ucundan azcık gözüküyor.kök daha oo
tatlım bi git göster dişini çımakadığı içinde ağrıyıp rahatsız ediyo olabilir öle dişleri diş etini yararak alıyolar ihmal etme diğer dişlerine zarar verir ben 2 kere bu ameliyatı geçirdim 3 gün ağrın oluyo sadece 1 hafta sonrada dikişeri alıyorlar ama doktorun çene cerrahı olması şart
Noldu canım yaa anlatsana ne zoruna gidiyor??Niye sıkıyorsun kendini?
şuna güldümcanım yalnız diilsinki bugün zoraki geldim işe saçım aynen böylemakyaj yok uyuklayıp duruoum
insanlar öyle çok sinir ediodu beni anlamam
iş arkadaşımı akşam olcak dimi gitcez dimi die sızlanıp duruoum
ama daha çok bunaltıouz kendimizi aslında
aaa ne çabuk 2 olmuş saat falandie teselli de bulunuyum bari kendime ve sizee.
eylüldede gidebilirsiniz aslında. hem daha ucuz olur hemde havalar daha soğumamış olur. yüzme bilmek şart değilki. bende bilmiyorum
kafan rahat olur bikaç gün iyi gelir
Super hamileyken diş çektirilmez diye biliyorum çekmiyorlar
şuna güldüm
anlatim Özgimm
bu yanımdaki kişiyle uyum sağlayamadım..
yani adam çok tuhaf..sürekli zıtlaşıyoruz, tartışıyoruz yani ne bilim..
geğiriyo yanımda "yapmayın şunu" dedim.. özür diledi, yapmaya devam ediyo masus yapıyo o zaman?
şimdi de dışarı çıktı..sabahtan beri bana iş verin diyorum.. şimdi veremiycem dedi giti, şeytan diyo git finans müdürüne söyle.
dün de haftalık raporlarda şunu hatalı yapmışsın bunu yapmamışsın 7-8 kişinin tarihini değiştirmemiş program ama ona göre ben yapmamışım.
insanın kendinden emin olup ispatlayamaması nekadar kötü bişi dedim susuyo öyle.
e hata da yapabilirim, ben daha 1,5 iki aydır burdayım yeni öğreniyorum dimmi?
eşim de kızıyo bana, çık o zaman işten her akşam eve geliyorum yüzün asık, ben bi yüzünü güldürücem diye 40 takla atıyorum onların üzmesine mi izin vericem diyo..off çok karmaşığım..700 tl için çekilir mi bu yaa? 700 tlye her yerde iş bulurum diyorum, bazen de boşver bişiler öğren diyorum..karmakarışığım..
Dilekk ben onu yeni farkettim gülme krizine gircektim kızz :)şuna güldüm
anlatim Özgimm
geğiriyo yanımda "yapmayın şunu" dedim.. özür diledi, yapmaya devam ediyo masus yapıyo o zaman?
şimdi de dışarı çıktı..sabahtan beri bana iş verin diyorum.. şimdi veremiycem dedi giti, şeytan diyo git finans müdürüne söyle.
dün de haftalık raporlarda şunu hatalı yapmışsın bunu yapmamışsın 7-8 kişinin tarihini değiştirmemiş program ama ona göre ben yapmamışım.
insanın kendinden emin olup ispatlayamaması nekadar kötü bişi dedim susuyo öyle.
eşim de kızıyo bana, çık o zaman işten her akşam eve geliyorum yüzün asık, ben bi yüzünü güldürücem diye 40 takla atıyorum onların üzmesine mi izin vericem diyo..off çok karmaşığım..700 tl için çekilir mi bu yaa? 700 tlye her yerde iş bulurum diyorum, bazen de boşver bişiler öğren diyorum..karmakarışığım..
yok canım çektirmem gelmiş bana gönderirmiyim ben onu hiç.diş kolay bulunmuyor
benim merakım alt diş üst dişe göre daha agrılı çıkıyor gibime geldi.agız açamamak falan.
Evet super alt diş daha ağrılı acaba yer çekiminden dolayı mı
Bendede öyle oluyor şuan alt dişim çıktı bayağı yine ağrılı oluyor çenen ağır geliyormuş gibi dimi kulaklara da vurur ağrı geçmiş olsun
şuna güldüm
anlatim Özgimm
ben santral olarak girdim, sonra yönetici asistanı işini de verdiler yani hem tellere baktım hem de randevu, görüşme olaylarını takipledim. ama şimdi 2 aydır farklı bölümdeyim insan kaynaklarına geçtim, hoş insan kaynakları da ilginç biraz muhasebe de denebilir sankiabowwaynı benim eşim eşim diyordu hemen çık çık diye.suratım asık hep dert anlatıyordum her akşam kızoyordu bana ilişkimizi zedeleme şu işinle evimize huzursuzluk getirme bana yansıtma diyordu
en son bu işe girmem de de ilk gün ev gittiğim de nasıl gecti ddi.iyi dedim eger iyi değilse hmen çık sonra aglama demişti
nektar asitanmıyıd sekretermi canım? parası az .yol ymek varmı bari? madem mutlu değilsin çık derim bende.
mutsuzsan yük kalkar üsttünden işi bırakırsan.çekilmeyen çekilmiyor.:26:
kuzu ben kendimi ezdirmiyorum. biraz da bundan dolayı anlaşamıyoruz sanki.Dilekk ben onu yeni farkettim gülme krizine gircektim kızz :)Saç renginde benziyor :))
..
Nekim her işyerinde böyle inişler çıkışlar oluyor gerçekten.. Bak benim günüm günümü tutmuyor, bi iyisin bi kötü :/
Ama anlaşamıyorsan ve davranışları terbiyesizlik sınırına geldiyse yapacak bişey yok uyarırsın olmadı daha üssüne gidip şikayetini bildirirsin.. O da çare olmazsa en son mecburen isteğin dışında olarak çıkarsın.. Senden neden yanlış yapmamanı bekliyorlar acaba daha gireli ne kadar olmuş bunu bilmiyorlarmıydı?? Bence bu anlattıklarını birbir anlat yetkiliye.. Eski yerinde daha mı az veriyorlardı orası daha iyiydi kafan rahattı en azından.
Bende bunaldığımda eşim çık kendini kasma diyor. Ama sabrediyorum çıkmak kolay o seviyeye gelene kadar çok aşamalar aşıyoruz aynı şeyleri tekrar yaşamak zorO adamla da fazla muhattap olma payına düşen cvbı ver seni ezmesine de izin verme...
İnsanlar açığını gördüğü an ezmeyi çok seviyorlar.
hatta şu en son çalışıtgım yerdeki kadın kabusum oldu rüyama bile giriyor.bugünde gördüm onu rüyamda.
kadınnın agzı pisti.neymiş telefonda patrona şak diye bağlamıcakmışm bir kere onun teline o bakmış.beni uyardı.sanane adam birşey dememiş bana öküz.adam da abisiydi.patronla hiç kötü bile olmadım..ama ben ayrılınca arkamdan demiş ki biz ona ne aptık da bizi böyle bırakıp gitti demiş..bilmiyorki kardeşi yüzünden..
kadın beni uyarırken senin ag...sçrs..... görürsün dedi abisi için.öküz sen kimsin ki ban o lafı söylüyorsun.ve o kim ki benim a.s.çççç sın
tam bir ayı yurduydu anlıcanız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?