canım yüzme bilmene gerek yok ki illaizin sorun değil canım müdür sonuçta arada patron soruyomuş izne çıkmıyomusunuz.......bey diye bizimkide hayır diyomuş.maddiyatta problem değil ben gitmeyeyim ailemin yanına dedim seninle bir yere gidelim dedim borçlar hazirand bitiyor diyor temmuz ortasında ramazan diyor.dedim bankadaki paradan kullanırız.bebiş olursa zaten sonra gidemicez .1hafta gitmek istemiyorumki ya trabzona yada kapadokyaya gitmek istemiyorum yüzme bilmiyoruz zaten.istemiyorumda hevesim kaçtı
canım bunu sölediğin ii oldu ben merak ediodum ama ben faturayı atıoum makbuzu saklıoum nolcak şimdi :26:elektirikteki kaçak kullanım bedeini geri alabilmek için belediyeye 1 senelik faturalalrınla beraber başvurmak gerekiyormuş biz 1 senede 300 lira kaçak kullanım bedeli ödemişiz devlet resmen soyuyo bizi
Dilekk ben onu yeni farkettim gülme krizine gircektim kızz :)Saç renginde benziyor :))
ben santral olarak girdim, sonra yönetici asistanı işini de verdiler yani hem tellere baktım hem de randevu, görüşme olaylarını takipledim. ama şimdi 2 aydır farklı bölümdeyim insan kaynaklarına geçtim, hoş insan kaynakları da ilginç biraz muhasebe de denebilir sankievet maaşı çok az canım ama ben daha çok bişiler öğrenirim çabasındayım :26:
kuzu ben kendimi ezdirmiyorum. biraz da bundan dolayı anlaşamıyoruz sanki.
her lafa cevabım var, haksızlığa hiç gelemem, azarlanmaya hele hiç.
kimse de sesini yükseltmedi bana burda 9 aydır :26: herkesin de sevdiğini biliyorum, söylerler, gösterirler.
bu adama da hep cevap veriyorum o da bunu sevmemiş olabilir.
ama napim ben böyleyim. geçen ön muhasebeden bi arkadaşımız işten ayrıldı, onunla araları iyi değildi. 1 hafta sonra parası ödenecekti kızın almış eline cep telini diyo ki "şu E... arıyım da gelsin alsın parasını kalt.k.."
"ne diyosunuz M... bey nekadar ayıpp!" dedim. "doğru söylüyosunuz, sizin yanınızda dememem lazımdı" dedi.
"benim yanımda değil, hiç dememeniz lazımdı. sonuçta herkesin bi eşi, bi kardeşi, bi annesi var. o şekilde düşünmek lazım" dedim.
yani sürekli böyle zıtlaşıyoruz
Üff dilekk :)) Açık renk iştee şuan ki ne renk gerçi onuda bilmiyorum da bi ara bu renge yakınmış ya öle düşünerek şeettimrengimde mi benzio ama o turuncu diil mi yaa
aaaaaaaaaaahatta şu en son çalışıtgım yerdeki kadın kabusum oldu rüyama bile giriyor.bugünde gördüm onu rüyamda.
kadınnın agzı pisti.neymiş telefonda patrona şak diye bağlamıcakmışm bir kere onun teline o bakmış.beni uyardı.sanane adam birşey dememiş bana öküz.adam da abisiydi.patronla hiç kötü bile olmadım..ama ben ayrılınca arkamdan demiş ki biz ona ne aptık da bizi böyle bırakıp gitti demiş..bilmiyorki kardeşi yüzünden..
kadın beni uyarırken senin ag...sçrs..... görürsün dedi abisi için.öküz sen kimsin ki ban o lafı söylüyorsun.ve o kim ki benim a.s.çççç sın
tam bir ayı yurduydu anlıcanız..
haklısın canım.. ben en iyisi kendime iş bakmaya başlıyımbence çık canım ordan eşin bile istemiyor evde huzursuz olmak çok kötü ben kendimden biliyorum her akşam eve gelip birilerinden şikayetçiydim eşim çık diyodu biraz daha idare edeyim diyodum ama kendime zarar veriyodum böylelikle 700 tlyi her yerde veriyorlar zaten eminim daha iyi yerde parası fazla iş bulursun
YuhhhhhBizim burası o şekilde değil hanım bey diye konuşulur.. O şekilde bi tabir duyduğum an cevabını fazlasıyla veririm çantamı aldığım gibi de çıkarım. İşyerlerinde akraba ilişkileri çok sıkıcı gruplaşma oluyor. Maalesef burdada akraba herkes
yok bebeyim yaa, o biraz hani demirbaş denilebilecek tiplerden. ben gitcem de bakalımNe terbiyesiz bi adammış öyle o yaa...
Evet cevap vereni sevmezler canım bu şekilde idare edebileceksen et bence sonuçta İ.K'yı öğreniyorsun. Yapamıcaksan, başka bölüme geçmeyi istesen geçirirler mi seni yada o adamı başka yere gönderirler mi?:26: Heryerde var böyle çeşit insanlardan
yok bebeyim yaa, o biraz hani demirbaş denilebilecek tiplerden. ben gitcem de bakalım
finans müd. geldi yanıma..işim yok gördüHayırlısı olsun.
aaaaaaaaaaa
sen cevap vermedin mi ki :26: ben olsam elim ayağım titrer ona kaç mislini söylerdim tabi bu tarz değil ama
çıkıp giderdim de zaten :26:
sustum çünkü planlarım vardı..birde sürekli iş değiştirdim için bahane aptım sanarlar diye direndim canım..
neler gördüm neler
öyle olmak lazım işte dileğim. ama yapamıyorumayyy nigarım adam gerçekten terbiyesizmiş kızı ararken öyle denir mi
sen evli bi bayansın işyerindesiniz sonuçta
ya işte 3 maymunu oynayıp kafaya takmayıp
işyerinden çıkarkende herşeyi burda bırakmak lazım
eşim bana öyle der eve getirme stresini die uzun zaman sürdü bunu öğrenmem ama
gülüncek bişi varsa anlatırım onun dışında sölemem bişi
sen işten çıkmayı düşünme çünkü çok yorucu rahatsız evine çok uzak gibi eksi tarafları yok
evet 700ü herkes verebilir ama 600 verip çok afedersiniz eşşek gibi çalıştıranlar var
bu aralar sadce adama takılmışsın sanırım ama biraz göz ardı et canım onun davranışlarını
alıştığın ortam yani çok büyük sorun yaşamadığın sürece yeni başlangıcı düşünme derim
şimdiki işin ne canım? santral mi? daha rahatsın ama belli oluyo net açısından felan.sustum çünkü planlarım vardı..birde sürekli iş değiştirdim için bahane aptım sanarlar diye direndim canım..
neler gördüm neler
ayyy nigarım adam gerçekten terbiyesizmiş kızı ararken öyle denir mi
sen evli bi bayansın işyerindesiniz sonuçta
ya işte 3 maymunu oynayıp kafaya takmayıp
işyerinden çıkarkende herşeyi burda bırakmak lazım
eşim bana öyle der eve getirme stresini die uzun zaman sürdü bunu öğrenmem ama
gülüncek bişi varsa anlatırım onun dışında sölemem bişi
sen işten çıkmayı düşünme çünkü çok yorucu rahatsız evine çok uzak gibi eksi tarafları yok
evet 700ü herkes verebilir ama 600 verip çok afedersiniz eşşek gibi çalıştıranlar var
bu aralar sadce adama takılmışsın sanırım ama biraz göz ardı et canım onun davranışlarını
alıştığın ortam yani çok büyük sorun yaşamadığın sürece yeni başlangıcı düşünme derim
öyle olmak lazım işte dileğim. ama yapamıyorum
her olumsuz şeyde eşimi arıyorum oraya gelip o adamın ağzını burnunu kırıcam sonunda diyo
evet haklısın işim iyi, ortam süper.. herkesi seviyorum, servisim kapının önünden alıp, kapının önüne bırakıyo.. :26:
zam da olur belki ileride diyorum ama işte ne bilim.. hayırlısı
şimdiki işin ne canım? santral mi? daha rahatsın ama belli oluyo net açısından felan.
Üff dilekk :)) Açık renk iştee şuan ki ne renk gerçi onuda bilmiyorum da bi ara bu renge yakınmış ya öle düşünerek şeettimAma koptum gülmekten yaa :78:
Merhaba bayanlar nasılsınız ....
azcuk laf çarpmış gibi olmuşsun umarım adam da gelip yarın langur lungur konuşmazfinans müd. geldi yanıma..işim yok gördü
dedim "iş yokta oturuyorum, sabahtan beri 5 defa iş istedim m.. beyden, biz iletişim kuramıyoruz galiab kendisiyle" dedim
"yok canım, öyle bişi olsa söyledi o bana, ben konuşurum onunla. kafasını kırarım ben onun" diyo
ay şimdi yarın kesin bişi der m... beye o da şikayet ettim sanacak, etmedim aslında etmiş gibi değil dimmi
öyle olmak lazım işte dileğim. ama yapamıyorum
her olumsuz şeyde eşimi arıyorum oraya gelip o adamın ağzını burnunu kırıcam sonunda diyo
evet haklısın işim iyi, ortam süper.. herkesi seviyorum, servisim kapının önünden alıp, kapının önüne bırakıyo.. :26:
zam da olur belki ileride diyorum ama işte ne bilim.. hayırlısı
şimdiki işin ne canım? santral mi? daha rahatsın ama belli oluyo net açısından felan.
teşek.sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?