2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım yüzme bilmene gerek yok ki illa
eşin biraz soğuk bakıo sanırım bu durumu
sende bebek olursa die zaman çelişikis yaşıosun
ama ortak bi nokta bulun nie hevesim kaçtı deyip vazgeçiosun bu balayına gitmemişsiniz ee bebek olursa seneye
hiç başbaşa tatil yapmamış olcaksınız dimi

elektirikteki kaçak kullanım bedeini geri alabilmek için belediyeye 1 senelik faturalalrınla beraber başvurmak gerekiyormuş biz 1 senede 300 lira kaçak kullanım bedeli ödemişiz devlet resmen soyuyo bizi
canım bunu sölediğin ii oldu ben merak ediodum ama ben faturayı atıoum makbuzu saklıoum nolcak şimdi :26:

Dilekk ben onu yeni farkettim gülme krizine gircektim kızz :) Saç renginde benziyor :))

rengimde mi benzio ama o turuncu diil mi yaa

Ne terbiyesiz bi adammış öyle o yaa...
Evet cevap vereni sevmezler canım bu şekilde idare edebileceksen et bence sonuçta İ.K'yı öğreniyorsun. Yapamıcaksan, başka bölüme geçmeyi istesen geçirirler mi seni yada o adamı başka yere gönderirler mi?:26: Heryerde var böyle çeşit insanlardan

aaaaaaaaaaa
sen cevap vermedin mi ki :26: ben olsam elim ayağım titrer ona kaç mislini söylerdim tabi bu tarz değil ama
çıkıp giderdim de zaten :26:

haklısın canım.. ben en iyisi kendime iş bakmaya başlıyım görüşmelere nasıl gideceksem ama..
canım sizin tatil olayına gelince, daha yaza çok var küçük de olsa bi kaçamak yaarsınzı canım..yaz geldikçe eşin de gitmek isteyecektir bence hiç üstüne gitme şimdi

ay kim sormuştu ya.. niye hatanı arıyolar diye.. :26:
ya ben nebimi bilerek başladım bölüme sıfırdan değil, belki onun içindir ama her yerin çalışma sisetmi farklı ki..

hanımlı beylimi o kadın adını bile değiştirmişti öküz nagihan takmıştı adımı bende cahil söylemiyor ismimi diye bişy demedim.

kendi adı kötüya adımı da kıskanmıştır belki dedim.bazen adımı söyleyemiyende oluyor gerci sorun etmedim.ama bazen nesguik bile dedi ya aptal..

hava soguk olunca b..k dondu diyordu manyak karı..

maaşımı aldım ertesi gün işe gitmedim ohhhhh attım tokatı..

yerime biri gelmiş hemen çıkmış ordan baya bir çayc kadın bakmış yerime bende dedimki orda hep çaycı abla otursun dedim

öcümü aldım .benim çıkmam onlara baya koymuş..iyi idare ettim.

yok bebeyim yaa, o biraz hani demirbaş denilebilecek tiplerden. ben gitcem de bakalım

ayyy nigarım adam gerçekten terbiyesizmiş kızı ararken öyle denir mi
sen evli bi bayansın işyerindesiniz sonuçta

ya işte 3 maymunu oynayıp kafaya takmayıp
işyerinden çıkarkende herşeyi burda bırakmak lazım
eşim bana öyle der eve getirme stresini die uzun zaman sürdü bunu öğrenmem ama
gülüncek bişi varsa anlatırım onun dışında sölemem bişi

sen işten çıkmayı düşünme çünkü çok yorucu rahatsız evine çok uzak gibi eksi tarafları yok
evet 700ü herkes verebilir ama 600 verip çok afedersiniz eşşek gibi çalıştıranlar var
bu aralar sadce adama takılmışsın sanırım ama biraz göz ardı et canım onun davranışlarını
alıştığın ortam yani çok büyük sorun yaşamadığın sürece yeni başlangıcı düşünme derim

Hayırlısı olsun.
finans müd. geldi yanıma..işim yok gördü
dedim "iş yokta oturuyorum, sabahtan beri 5 defa iş istedim m.. beyden, biz iletişim kuramıyoruz galiab kendisiyle" dedim
"yok canım, öyle bişi olsa söyledi o bana, ben konuşurum onunla. kafasını kırarım ben onun" diyo
ay şimdi yarın kesin bişi der m... beye o da şikayet ettim sanacak, etmedim aslında etmiş gibi değil dimmi

neyse hatırlamıyım artık mazide kaldı düşününce sinir oluyorum..

hayatımda gördügüm en manyak bir insandı.

öyle olmak lazım işte dileğim. ama yapamıyorum
her olumsuz şeyde eşimi arıyorum oraya gelip o adamın ağzını burnunu kırıcam sonunda diyo
evet haklısın işim iyi, ortam süper.. herkesi seviyorum, servisim kapının önünden alıp, kapının önüne bırakıyo.. :26:
zam da olur belki ileride diyorum ama işte ne bilim.. hayırlısı

sustum çünkü planlarım vardı..birde sürekli iş değiştirdim için bahane aptım sanarlar diye direndim canım..

neler gördüm neler
şimdiki işin ne canım? santral mi? daha rahatsın ama belli oluyo net açısından felan.

Son düzenleme:

nigarım dileğinde dediği gibi aslında öle yapmak gerekiyo ama insan ne yazıkki engel olamıyo duygularına ben çok çabuk yansıtıyorum moralim çok bozuluyıo biliyosunuz işiyle ilgili en çok problem yaşayan kişi benim burda ben dayanıyosam sizlerin hayli hayli dayanması gerek kızlar tabiki çalışmaya mecbursanız eğer değilseniz hiç durmayın zaten huzur her yerde en başta geliyo evdede,iştede huzur yoksa herşey kötü oluyo yani..
zuzuşum tşk ederim.

allaha şürü canım,sessiz sakin çalışıyoruz asistanım burda.iki patronumuz var.benim dışında üç çalışan var.santral bana ait tabi.ama yogun bir santral değil...rahatım

Üff dilekk :)) Açık renk iştee şuan ki ne renk gerçi onuda bilmiyorum da bi ara bu renge yakınmış ya öle düşünerek şeettim Ama koptum gülmekten yaa :78:

ama böyleyimm yaa iyice saldım kendimi
eskiden her banyo çıkışı ya maşa ya düzleştirici yapardım
ama artık olmuo
gece eşle yatınca yıkanıp çıkıosun saç modeline vakit kalmıo

ya kızlar ben çekiliş şeysinden bişe anlamadım valla kim haber veriyor çekilişi nerden katılıyosun kazanıyosun?

azcuk laf çarpmış gibi olmuşsun umarım adam da gelip yarın langur lungur konuşmaz

canım sabret lütfen bak super neler anlatıo eşine de çok yansıtma
ben bir iki söledim sonra paramı da vermemişlerdi başka yerde eşime söledim ama adamın başı belaya gircekti sonra yok dilek dedim artık biraz ağzını kapa yansıtma adama bu kadar dedim
çünkü erkekler birden parlıo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…