ama böyleyimm yaa iyice saldım kendimi
eskiden her banyo çıkışı ya maşa ya düzleştirici yapardım
ama artık olmuo
gece eşle yatıncayıkanıp çıkıosun saç modeline vakit kalmıo
canım yüzme bilmene gerek yok ki illa
eşin biraz soğuk bakıo sanırım bu durumu
sende bebek olursa die zaman çelişikis yaşıosun
ama ortak bi nokta bulun nie hevesim kaçtı deyip vazgeçiosun bu balayına gitmemişsiniz ee bebek olursa seneye
hiç başbaşa tatil yapmamış olcaksınız dimi
haklısın canım.. ben en iyisi kendime iş bakmaya başlıyımgörüşmelere nasıl gideceksem ama..
canım sizin tatil olayına gelince, daha yaza çok var küçük de olsa bi kaçamak yaarsınzı canım..yaz geldikçe eşin de gitmek isteyecektir bence hiç üstüne gitme şimdi
Merhaba bayanlar nasılsınız ....
Teşekkürler bende iyiyim .... hiç işim yok bugun bakiyim dedim burda neler oluyor :)
hoşgeldin şeker :))
bende anlamıoum onu neke ve özgeye sormak lazımya kızlar ben çekiliş şeysinden bişe anlamadım valla kim haber veriyor çekilişi nerden katılıyosun kazanıyosun?
Hoşbulduk tatlim... Bunaldım ya sıkıcı birgün akşam olsada gitsem :)
herkes için öyle bi gün galiba :)
bide akşama sinemaya gidiyoruz gece 1 de çıkıcaz sabahtanda doktora. yarın öğlen iyice uyuklarım işyerinde :)
Gece gece ne işin var dışarda bu seferde arabayı alip götürmesinler dikkat edin :)
Yarın kaçta bitiyor doktorda işin boşta olursam ararım seni merak ediyorum kuzucugu
ay sorma ya bu düzleştiriceye alıştım yıllardır.nasıl bırakcaz ya.iki gündür yapmıyorum saçlarım igrenç bakımsız geliyor bana.
yapıncada saç zarar görüyor diyor kuaför e yapıcam ben
bu sefer otoparka koyucaz arabayı :))
11 de öğrenmiş olurum sanırım :) dörtlü testim var nasıl olacak bilmiyorumki önce muayene eder sanırım orda görür :))
kesinnlikle ne önemli şey huzur.nigarım dileğinde dediği gibi aslında öle yapmak gerekiyo ama insan ne yazıkki engel olamıyo duygularına ben çok çabuk yansıtıyorum moralim çok bozuluyıo biliyosunuz işiyle ilgili en çok problem yaşayan kişi benim burda ben dayanıyosam sizlerin hayli hayli dayanması gerek kızlar tabiki çalışmaya mecbursanız eğer değilseniz hiç durmayın zaten huzur her yerde en başta geliyo evdede,iştede huzur yoksa herşey kötü oluyo yani..
zuzuşum tşk ederim.
ne güzel :)) maaşından felan memnun musun? çalışma saatlerin nasıl?allaha şürü canım,sessiz sakin çalışıyoruz asistanım burda.iki patronumuz var.benim dışında üç çalışan var.santral bana ait tabi.ama yogun bir santral değil...rahatım
canım, ordan face linkleri paylaşıyolar o linklere tıklayıp facedeki sayfanın duvarından bakıyosun yarışma şartlarına.ya kızlar ben çekiliş şeysinden bişe anlamadım valla kim haber veriyor çekilişi nerden katılıyosun kazanıyosun?
alır cevabınıazcuk laf çarpmış gibi olmuşsun umarım adam da gelip yarın langur lungur konuşmaz
canım sabret lütfen bak super neler anlatıo eşine de çok yansıtma
ben bir iki söledim sonra paramı da vermemişlerdi başka yerde eşime söledim ama adamın başı belaya gircekti sonra yok dilek dedim artık biraz ağzını kapa yansıtma adama bu kadar dedim
çünkü erkekler birden parlıo yani
akşam gelince sarılırsınız tavır felan kalmazyazın kalabalık yerlere gitmek istemiyor canım görmek istediği yerler var e oralara gidelim diyorum mırın kırın ediyor.bende bebek olursa gidemeyiz diyorum .gideriz ama baya zaman geçmesi lazım bebek olmadan gidelim istiyorum .başbaşa tatil yapmadık 2010 haziranda evlendik 2011 martta ailemin yanına gittim ilk defa eşimle 1 haftalığına ondada erken döndük ankaraya gittik 1 gece orda kaldık.maddiyatı bahane ediyor.düğünden sonra altınları komple sattık bankaya yatırdık set takımımı sattı 1300 zarar ettik satma dedim okadar dinlemedi inat bi taraftan 1.buçuk sene çalıştık borç ödedik evde eksiklerimiz vardı onlarıda aldık bankayada para attık hiç nefes almadan hallettik herşeyi şimdi gelmiş maddiyat diyor sinirleniyorum çek bankadan para yine koyarız yerine .
onun gidesi gelmez canım işi diye canını vercek beni uyuz ediyor tamam işine sarılsında bişe istemiyorum 4 gün diyorum fazlada değil açmıyorum zaten artık konuyu ne hali varsa görsün hep bu konu açılınca tartışıyoruz diğer insanlar takmadan gidiyor tatile veya bişeyler yapıyor.zaman geçiyor geçen zamanı geriye almak imkansız yaşı içindeki isteğide almak imkansız
telde konuşuyorum bide tavır yapıyor uyuz ediyo beni ya gıcık
Canım bütün kuaförler diyor onu gidip orda fön çektirelim diye. Benim düzleştiricim süper zarar vermiyor ama vaktim olmuyor dileğin dediği gibi banyodan sonra kurutmadan yatıyorum çoğu zaman yada ancak kurutabiliyorum. Düzleştiricim Braun satin ion etkili kociş almıştı yılbaşında.
dün bende gittim fetih 1453 e ama daha güzel yapabilirlerdi en önemli olay istanbulun alınması yinede güzeldi beğendi özellikle ulubatlı hasanı yani iffetteki cemil
iffet dizisini izlemiyorum ama arada kanal değiştirince görüyorum o adam bana çok itici geliyor bakalım ulubatlı hasanken nasıl olacak :))
dün bende gittim fetih 1453 e ama daha güzel yapabilirlerdi en önemli olay istanbulun alınması yinede güzeldi beğendi özellikle ulubatlı hasanı yani iffetteki cemil
iffet dizisini izlemiyorum ama arada kanal değiştirince görüyorum o adam bana çok itici geliyor bakalım ulubatlı hasanken nasıl olacak :))
gözünüz aydın elfişim
canımm ne güzel olmuş avatarınKeremciğimiz nasıl sen nasılsın?
nasıl geçti canım bebişin ameliyatı :26:
keremin beynindeki sıvının alınması gerkmeyecek kadarmış. çok şükür bugün mamaya başladı oğlumDilşad hoşgeldin canım kerem nasıl ondan haber ver sen.. nasıl oldu ameliyat ettiler mi? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?