2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ama böyleyimm yaa iyice saldım kendimi
eskiden her banyo çıkışı ya maşa ya düzleştirici yapardım
ama artık olmuo
gece eşle yatınca yıkanıp çıkıosun saç modeline vakit kalmıo

ay sorma ya bu düzleştiriceye alıştım yıllardır.nasıl bırakcaz ya.iki gündür yapmıyorum saçlarım igrenç bakımsız geliyor bana.

yapıncada saç zarar görüyor diyor kuaför e yapıcam ben

yazın kalabalık yerlere gitmek istemiyor canım görmek istediği yerler var e oralara gidelim diyorum mırın kırın ediyor.bende bebek olursa gidemeyiz diyorum .gideriz ama baya zaman geçmesi lazım bebek olmadan gidelim istiyorum .başbaşa tatil yapmadık 2010 haziranda evlendik 2011 martta ailemin yanına gittim ilk defa eşimle 1 haftalığına ondada erken döndük ankaraya gittik 1 gece orda kaldık.maddiyatı bahane ediyor.düğünden sonra altınları komple sattık bankaya yatırdık set takımımı sattı 1300 zarar ettik satma dedim okadar dinlemedi inat bi taraftan 1.buçuk sene çalıştık borç ödedik evde eksiklerimiz vardı onlarıda aldık bankayada para attık hiç nefes almadan hallettik herşeyi şimdi gelmiş maddiyat diyor sinirleniyorum çek bankadan para yine koyarız yerine .

onun gidesi gelmez canım işi diye canını vercek beni uyuz ediyor tamam işine sarılsında bişe istemiyorum 4 gün diyorum fazlada değil açmıyorum zaten artık konuyu ne hali varsa görsün hep bu konu açılınca tartışıyoruz diğer insanlar takmadan gidiyor tatile veya bişeyler yapıyor.zaman geçiyor geçen zamanı geriye almak imkansız yaşı içindeki isteğide almak imkansız
telde konuşuyorum bide tavır yapıyor uyuz ediyo beni ya gıcık

herkes için öyle bi gün galiba :)

bide akşama sinemaya gidiyoruz gece 1 de çıkıcaz sabahtanda doktora. yarın öğlen iyice uyuklarım işyerinde :)

Gece gece ne işin var dışarda bu seferde arabayı alip götürmesinler dikkat edin :)
Yarın kaçta bitiyor doktorda işin boşta olursam ararım seni merak ediyorum kuzucugu

Gece gece ne işin var dışarda bu seferde arabayı alip götürmesinler dikkat edin :)
Yarın kaçta bitiyor doktorda işin boşta olursam ararım seni merak ediyorum kuzucugu

bu sefer otoparka koyucaz arabayı :))
11 de öğrenmiş olurum sanırım :) dörtlü testim var nasıl olacak bilmiyorumki önce muayene eder sanırım orda görür :))

Canım bütün kuaförler diyor onu gidip orda fön çektirelim diye. Benim düzleştiricim süper zarar vermiyor ama vaktim olmuyor dileğin dediği gibi banyodan sonra kurutmadan yatıyorum çoğu zaman yada ancak kurutabiliyorum. Düzleştiricim Braun satin ion etkili kociş almıştı yılbaşında.

kesinnlikle ne önemli şey huzur.
aslında bebek düşünüyorum bi 7-8 ay daha dayansam diyorum, bakalım artık..

allaha şürü canım,sessiz sakin çalışıyoruz asistanım burda.iki patronumuz var.benim dışında üç çalışan var.santral bana ait tabi.ama yogun bir santral değil...rahatım
ne güzel :)) maaşından felan memnun musun? çalışma saatlerin nasıl?

ya kızlar ben çekiliş şeysinden bişe anlamadım valla kim haber veriyor çekilişi nerden katılıyosun kazanıyosun?
canım, ordan face linkleri paylaşıyolar o linklere tıklayıp facedeki sayfanın duvarından bakıyosun yarışma şartlarına.
ya oyun oluyo, anket yada günün sorusu felan..

alır cevabını
..
rahatladım biraz, seviyorum sizi

akşam gelince sarılırsınız tavır felan kalmaz

çok çakallar hep bilmişlik yapıyorlar. ben 6 yıldır kullanıyorum aralıksız.sogutuyorlar napım korkuyorum ama ben bakımda yapıyorum he.fönden öncede kremler sürüyorum.. hatta saçın ne kadar bakımlı dedi işyerimden biri. ama kuaförde kestirmen gerek dedi saç düşmanları e bu yalancılık değilde ne

benim kide remington canım en iyisi o bence

dün bende gittim fetih 1453 e ama daha güzel yapabilirlerdi en önemli olay istanbulun alınması yinede güzeldi beğendi özellikle ulubatlı hasanı yani iffetteki cemil

dün bende gittim fetih 1453 e ama daha güzel yapabilirlerdi en önemli olay istanbulun alınması yinede güzeldi beğendi özellikle ulubatlı hasanı yani iffetteki cemil

iffet dizisini izlemiyorum ama arada kanal değiştirince görüyorum o adam bana çok itici geliyor bakalım ulubatlı hasanken nasıl olacak :))

Ay o iffetteki Cemil ulubatlı hasanmıymışşşş Hiç farketmedimm önce çılgın bedişteki oktay sanmıştım değilmiş Cemil daha cılızdı sankii ulubatlı hasan

iffet dizisini izlemiyorum ama arada kanal değiştirince görüyorum o adam bana çok itici geliyor bakalım ulubatlı hasanken nasıl olacak :))

bende arada bakıyorum iffete cemili sevmiyorum ama orda saçlı sakallı yakışmış ilk görünce anlamadım sonra ben bunu tanıyorum cemil dedim

gözünüz aydın elfişim

canımm ne güzel olmuş avatarın Keremciğimiz nasıl sen nasılsın?

nasıl geçti canım bebişin ameliyatı :26:

Dilşad hoşgeldin canım kerem nasıl ondan haber ver sen.. nasıl oldu ameliyat ettiler mi? :26:
keremin beynindeki sıvının alınması gerkmeyecek kadarmış. çok şükür bugün mamaya başladı oğlum
siz nasılsınız kızlar, çok uzak kaldım sizlerden, çok özledim hepinizi. ama en çok oğlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…