yaa aşk olsun :101: :101: :101:nigarım çıkışını verseydin müdürün yaa
Kızlar Eurovision şarkısı hakkında ne düşünüyosunuz
elfim eve azcık çıkmış göbiş
kız halaya çeker ama senin kızın sadece kendini koruması ona çeksin insanlığı iyiliği merhameti sana ve eşine benzesin inş.
nigarım çıkışını verseydin müdürün yaa
özgem bugün nasılsın konuştun mu anneciğinle:102:
galiba yanlış anladım hava temizleyen makinelerle karıştırdım. buhar üflüyordu ama :44: bebekte astım başlangıcı vardı doktor önermişti.elfi çocuğun rahatsızlığı neydi? Onunla yapılan temizlikte halılar filan nasıl oluyor? görümcen sık kullanabiliyor mu ? Bir de markası neydi?
ben de çok severek dinliyorum can bonomoyu.. şarkı da eğlenceli, du bakalım belki dinleye dinleye hoş gelir, öyle oluyo ya bazı şarkılarda :))ben can bonomo dinleyin biri olarak onun tarzını sevioum farklı türk ezgileri iyi
parçayı beğenndim kareografi değişebilir 2. kısımda orkestra sahneye gelio güzel ama
ilk bölümde biraz durgunluk var
umarım sıralamaya gireriz
ben k.validemlere bi 4 aya yakındır gitmiyorum galiba.. 3 yada, 40 gündür de telde bile konuşmuyoduk.Allah iyiliğini versin senin kız güldüm yine
Yok konuşamadım canım aradım açmadı kaç kere :105: ama geri kalan herkesle konuştum babam kardeşimle falan haftasonu gidicez zaten pazar günü hep beraber olucaz. K.valideye de yarın gideriz galiba onlarda bekliyorlar, özlemişler.
galiba yanlış anladım hava temizleyen makinelerle karıştırdım. buhar üflüyordu ama :44: bebekte astım başlangıcı vardı doktor önermişti.
ben de çok severek dinliyorum can bonomoyu.. şarkı da eğlenceli, du bakalım belki dinleye dinleye hoş gelir, öyle oluyo ya bazı şarkılarda :))
ben k.validemlere bi 4 aya yakındır gitmiyorum galiba.. 3 yada, 40 gündür de telde bile konuşmuyoduk.
dün akşam aradı, gelemiyorum da edemiyorum da özledim de.. yalaan
aşkım, bitanem felan diyo birdeben de gayet normal konuştum :) havalar ısınsın gelecekmiş 1 yılı geçti evliyiz evime daha 3 defa geldi :)
uzak geliyor benim k.valideme.. minibüsle 30 dk..Nek yanlış hatırlamıyorsam ilk günler sizde hafta da gidiyordunuz dimi bizim gibi biz kalmayınca olay oluyordu ısrar etmemeye alıştılar şimdi.
Kışın hiçbir yere gidilmiyor bizimkilerde çok gelmemiştir bize en fazla 10 kere, ben evdeyken geliyorlardı zatii. Hep biz gideriz, çalışınca zor oluyor yaz gelince sıklaşır görüşmeler :)
bu limango beni batırcak yaa
mikrodalgada ısıtılan ev botu istiodum 54 tlydi orda 34 tl indirim ile 14 kargo falan 21 edio :26:
napsam ki yaaa
uzak geliyor benim k.valideme.. minibüsle 30 dk..
okadar sık gidip gelmeler olmasın da tabi.. şimdi bahanem var eşimle izin günümüz tutsa biz de giderdik 3 haftada bir..
evet gece kalma olayında ısrar etmiyolar atık, kalmıyorum çinkim :101:
k.valdemin hayali onlara yakın yere taşınmamız, ama ondan da vazgeçti galiba ilk başlarda çok tavır yaptı da ıhh gitmem benn
mikrodalgada ısıtılan ev botu mu?o nasıl bişi yaw
ben o limangodan hiç bişi alamıyorum 3d security kayıt mı ne diyo, beceremiyorum onu.. trendyola devam
Kızlar Eurovision şarkısı hakkında ne düşünüyosunuz
ben de çok severek dinliyorum can bonomoyu.. şarkı da eğlenceli, du bakalım belki dinleye dinleye hoş gelir, öyle oluyo ya bazı şarkılarda :))
ben k.validemlere bi 4 aya yakındır gitmiyorum galiba.. 3 yada, 40 gündür de telde bile konuşmuyoduk.
dün akşam aradı, gelemiyorum da edemiyorum da özledim de.. yalaan
aşkım, bitanem felan diyo birdeben de gayet normal konuştum :) havalar ısınsın gelecekmiş 1 yılı geçti evliyiz evime daha 3 defa geldi :)
bu limango beni batırcak yaa
mikrodalgada ısıtılan ev botu istiodum 54 tlydi orda 34 tl indirim ile 14 kargo falan 21 edio :26:
napsam ki yaaa
çooookben daha dinlemedim müsait bi zamanda dinleyim bakayım valla eurovisionun politik olduğunu düşündüğüm için şarkı ne kadar iyi olursa olsun güncel gelişmeler ön planda olduğu için sıralamaya dahi giremeyebiliyorsunNek çok üzgünsündür eminim kayınvaldenin az gelmesine
söylersen anlarlar canım, yada yakınlarsa 1 saatliğine gidebilirsiniz belki :))dilek ne çok alışveriş yapıyorsun batacaksın bak
nektar sen iyiymişsin ben de 3 haftadır kayınvalidemlerle görüşemiyorum ş dışındalar bu hafta sonuna geliyorlarmış ben de ptesi sınavım olduğu için gitmek istemiyorum; darılmasa bariiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?