çooook
söylersen anlarlar canım, yada yakınlarsa 1 saatliğine gidebilirsiniz belki :))
Söyledim bütün aile biliyor benim bu ptesi sınavımın olduğunu. Arabayla yarım saat sürüyor çok yakın degiller bir de bir saatliğine gidemeyiz ki gidince tüm günümüzü orda geçmek zorunda oluyor gibi bir şey oluyor. Bu arada sabah müdüre öyle demekle iyi etmişin kendini ezdirme ; 2 sn lik bir kağıt verme için bekle ben seni alacam müsait olunca demesi çok anlamsız; anlaşılan müdürünüz yürürken sakız çiğneyemiyor.
şu geçen tost isteyen adama sinir oldum ofiste son ses müzik dinliyor masanın birine kurulmuş kurbağaya benziyor aynıBu kadar da olmaz ki ya insanda düşünce olmaz mı biraz hiiç umursamıyor kimseyi biri gelir kurtlar vadisini son ses izler biri biri müzik dinler bu da ortağın akrabasından biri Bişe dememek için kendimi zor tutuyorum o da gıcık bi tip kavga ederiz yani bişe dese.
ev soğuk oluo benim alt katım boş ayaklarımda hep üşür ve çok üşütüncce kasıklarım beni çok kıvrandırıo iltihaptan dolayı içinde bi kese var onu ısıtıp botun içine yerleştiriosun tam benlik sıcak su torbasıyla yürüyemediğim içinmikrodalgada ısıtılan ev botu mu?o nasıl bişi yaw
ben o limangodan hiç bişi alamıyorum 3d security kayıt mı ne diyo, beceremiyorum onu.. trendyola devam
bende öyle yapıoum var dioum ama yok devam edioum ve satın al bi sorun çıkmadı :13:Microdalgayı bende yeni duydum yaa napıcaksın onu dilek :26:
Nek 3d security diyor ama kaydım var diyip devam edince altta 3d security kullan kutucuğunu işaretlemiyorum ben öyle sipariş veriyorum sorun da çıkmadı siparişlerimde
dilek ne çok alışveriş yapıyorsun batacaksın bak
GÜNAYDIN HERKESE, REGL OLDUM DÜN AKŞAM BUGÜN NASIL GEÇER BANA BİLMİYORUM
günaydın kızlar..
anam ben hamileyim kociş hasta ne oluyor böyleüşüyormuş titriyormuş rapor almış eve gtti yatmaya
bulantı için dr sabah kalkar kalmaz yataktan çıkmadan tuzlu bişeyler yiyin diyoriyi geliyormuış
bende okudum netten öyleymiş canım lezzetli geliyor bana çikolataların ..tatlıların yüzüne bakmıyorum hiç.tatlı seven ben umursamıyorum.gecen gün şeker attım agzıma geri çıkardım
tatlı olarak jelibon çok istemiştim.o kadar
ne demişler
ye tatlıyı doğur hakkıyı
ne ekşiyi doğur ayşeyi
bide bizim çocuğumuz olursa oğlan dayıya kız halaya derler ya bizim çocuk ETİ CANGA reklamındakine benzeyecek..abim ve görümcemin karışımı
canım geçmiş olsun bahsettiğin çaydan içsen işe yaramaz mı ki ?
bizimkide bugün başlaldı işe üşüme titreme kanında mikrop çıktı..
ben yemiyorum tatlıyı bakalım ne olcekkne demişler
ye tatlıyı doğur hakkıyı
ne ekşiyi doğur ayşeyi
bide bizim çocuğumuz olursa oğlan dayıya kız halaya derler ya bizim çocuk ETİ CANGA reklamındakine benzeyecek..abim ve görümcemin karışımı
gecmiş olsun sizede canım.................
canım geçmiş olsun bahsettiğin çaydan içsen işe yaramaz mı ki ?
bizimkide bugün başlaldı işe üşüme titreme kanında mikrop çıktı..
ben yemiyorum tatlıyı bakalım ne olcekk
gecmiş olsun sizede canım.................
SAĞOL canım teşekkür ederim.
hayırlısı olsun inşallah
güle güle kullan yeni çantanı..nasıl bişe?ev soğuk oluo benim alt katım boş ayaklarımda hep üşür ve çok üşütüncce kasıklarım beni çok kıvrandırıo iltihaptan dolayı içinde bi kese var onu ısıtıp botun içine yerleştiriosun tam benlik sıcak su torbasıyla yürüyemediğim için
bende öyle yapıoum var dioum ama yok devam edioum ve satın al bi sorun çıkmadı :13:
ben az önce pazara gittim
bi çanta almıştım 6-7 hftdır değişmeye çalışıoum yeşil portföy bugün gittim sonunda değiştim ama üstüne 20 dha verdim
spiiidi çay içtim ama gerginliğim sinirim gitmiyo tabieve gitcem aklıma koydum ya şimdi
eşine çok geçmiş olsunn :26:
eti cangaaaaseviyorum o reklamı, hep gülerim
..
ımm :44: bişey daha dicektim sankim ama unuttum
şu geçen tost isteyen adama sinir oldum ofiste son ses müzik dinliyor masanın birine kurulmuş kurbağaya benziyor aynıBu kadar da olmaz ki ya insanda düşünce olmaz mı biraz hiiç umursamıyor kimseyi biri gelir kurtlar vadisini son ses izler biri biri müzik dinler bu da ortağın akrabasından biri Bişe dememek için kendimi zor tutuyorum o da gıcık bi tip kavga ederiz yani bişe dese.
güle güle kullan yeni çantanı..nasıl bişe?
canım içindeki şeyi mik. dalgada mı ısıtıcan anlamadım? yemek ısıtılan yere ayak şeysi konur mu? ay çok cahil gördüm kendimi
spiiidi çay içtim ama gerginliğim sinirim gitmiyo tabieve gitcem aklıma koydum ya şimdi
eşine çok geçmiş olsunn :26:
kızlar ben dayanamıyorum, izin aldım çıkıyorum
kolay gelsin size
kolay gelsin size
kolay gelsin size
kolay gelsin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?