2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çooook

söylersen anlarlar canım, yada yakınlarsa 1 saatliğine gidebilirsiniz belki :))

Söyledim bütün aile biliyor benim bu ptesi sınavımın olduğunu. Arabayla yarım saat sürüyor çok yakın degiller bir de bir saatliğine gidemeyiz ki gidince tüm günümüzü orda geçmek zorunda oluyor gibi bir şey oluyor. Bu arada sabah müdüre öyle demekle iyi etmişin kendini ezdirme ; 2 sn lik bir kağıt verme için bekle ben seni alacam müsait olunca demesi çok anlamsız; anlaşılan müdürünüz yürürken sakız çiğneyemiyor.

çok hoşsunn sirken
..
kırılacaklarını düşünmüyorum ben, alınırlarsa da bir sonraki hafta alırsın gönüllerini.. çikolatalı bir kekle gidersin "hoşgeldiniz'e" mesela :)))

şu geçen tost isteyen adama sinir oldum ofiste son ses müzik dinliyor masanın birine kurulmuş kurbağaya benziyor aynı Bu kadar da olmaz ki ya insanda düşünce olmaz mı biraz hiiç umursamıyor kimseyi biri gelir kurtlar vadisini son ses izler biri biri müzik dinler bu da ortağın akrabasından biri Bişe dememek için kendimi zor tutuyorum o da gıcık bi tip kavga ederiz yani bişe dese.

sen baya sıkılmışsın ordan,sevmemişsin canım..

çorba,pat.püre taze fazulye yedim geldim fasulyenin hepisini bitiremedim.fazlası bög oluyor

mikrodalgada ısıtılan ev botu mu? o nasıl bişi yaw
ben o limangodan hiç bişi alamıyorum 3d security kayıt mı ne diyo, beceremiyorum onu.. trendyola devam
ev soğuk oluo benim alt katım boş ayaklarımda hep üşür ve çok üşütüncce kasıklarım beni çok kıvrandırıo iltihaptan dolayı içinde bi kese var onu ısıtıp botun içine yerleştiriosun tam benlik sıcak su torbasıyla yürüyemediğim için
bende öyle yapıoum var dioum ama yok devam edioum ve satın al bi sorun çıkmadı :13:

dilek ne çok alışveriş yapıyorsun batacaksın bak

ben az önce pazara gittim
bi çanta almıştım 6-7 hftdır değişmeye çalışıoum yeşil portföy bugün gittim sonunda değiştim ama üstüne 20 dha verdim

GÜNAYDIN HERKESE, REGL OLDUM DÜN AKŞAM BUGÜN NASIL GEÇER BANA BİLMİYORUM

canım geçmiş olsun bahsettiğin çaydan içsen işe yaramaz mı ki ?

günaydın kızlar..

anam ben hamileyim kociş hasta ne oluyor böyle üşüyormuş titriyormuş rapor almış eve gtti yatmaya

bizimkide bugün başlaldı işe üşüme titreme kanında mikrop çıktı..

güle güle kullan yeni çantanı..nasıl bişe?

canım içindeki şeyi mik. dalgada mı ısıtıcan anlamadım? yemek ısıtılan yere ayak şeysi konur mu? ay çok cahil gördüm kendimi

spiiidi çay içtim ama gerginliğim sinirim gitmiyo tabi eve gitcem aklıma koydum ya şimdi
eşine çok geçmiş olsunn :26:

eti cangaaaa seviyorum o reklamı, hep gülerim

..

ımm :44: bişey daha dicektim sankim ama unuttum

spiiidi çay içtim ama gerginliğim sinirim gitmiyo tabi eve gitcem aklıma koydum ya şimdi
eşine çok geçmiş olsunn :26:

ben geçen haftasonu adet oldum.
direk eve kaçtım 2 saatte bişeyim yoktu al izin kaç bence :2:

eti cangaaaa seviyorum o reklamı, hep gülerim

..

ımm :44: bişey daha dicektim sankim ama unuttum

evet o bizim çocuk işte. Canga

kızlar kızlar iş yerindeki 3 kuruşluk adamlar için sıkmayın güzel canınınızı
ben ben patronla aynı odada oturuoum sigarası türküsü misafiri hertürlü muhabbeti yerimde olmak istemezsiniz ama takmıoum
az önce öğle arası annemi aradım ben konuşuoum ya kafasını sallııo ofluo pufluo moladayım yaa
gelde laf söleme amann dedim boşver taktım kulaklığımı çalışmaya başladım
dünde dioki burası zaten çiftlik burası yan gel yat yeri dio
ne dicen işte konuştu konuştu gitti

http:// Aroma Home Hot Sox Feet Warmers - Ayak Isıtıcısı | Superyaa.com hediye seçenekleri, ilginç ürünler, ilginç hediyeler, yılbaşı hediyeleri, hobi ürünleri, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, hediye, tasarım hediye, alternatif hediye

bu işte çok isitoum çantalarımın fotosunu eklicem size zaten fuşyayı da görmediniz son aldığım yeşilide ve bu da lacivert eşim doğum günü trençkot almıştı lacivert takım olsun dedim

benim bitanecik kocam dediki
sana dünyaları alırım hemen ver siparişini gelsin dedi
çok istemiştim onu ben gidip alıyım hemen
ama o benekli biberiye ve limon kokulu
pembe lavanta ama sitedede o yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…