- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
moralim çok bozukya
anneannem yine kafasına göre bebeğe çeyiz yapmaya başladı. kafasına göre dedim çünkü hepsi eski usul işlemeli dantelli şeyler.. aynılarını düğün zamanında da yapmıştı bazanın altı hep gereksiz şeylerle dolu(((
moralim çok bozukya
anneannem yine kafasına göre bebeğe çeyiz yapmaya başladı. kafasına göre dedim çünkü hepsi eski usul işlemeli dantelli şeyler.. aynılarını düğün zamanında da yapmıştı bazanın altı hep gereksiz şeylerle dolu(((
CANIM yapsın bence üzülme bile buna. torunu için bildiği şeyleri yapıyor kadın onun zamanında onlar vardı.
2*3 ay giydir görsün yada o gelince giydir sonra olmayana verirsin.
canım sen benim bazanın altını görsenhep gereksiz atsan atılmaz satsan satılmaz yine aynı şeyleri yaşıcam düğün zamanında çok çektim onları düşündükçe ağrılar girdi başıma
Canım söylicekdin söylemedin mi battaniye alacağına o paraya bşka şeyler alalım diye. Onun dışında da hırkaymış yelekmiş yapsın bişe olmaz ona göre çok güzel geliyordur eski zamanda ne kadar değerliymiş. Sana bi zararı olmaz içinden geliyor demek ki. Zamanla ihtiyacı olanlara verirsin belki
konu komşun yok mu yolla ona canım.
inşallah ananam de benim çocuğumu görürür ve gereksiz bi çok şey yapar.
bebek patiği hırkası yeleği güzel oluyor bende severim onları ördürsün ama o istemediğim battaniye için konuştum moralim bozuldu bebek çeyizi bu o battaniye olmalı dedi.
bende anneannemi severim 8 sene aynı evi paylaştık ama çeyizimi görmen lazımdı. ona ben elyaf yorgan örtüyorum yün e alışık değilim dememe rağmen 2 tane yün yorgan yaptırdı. bide eskiden tek yastık olurmuş ya 3 tane kenarı saten ve dantelli yastık yaptırdı. gören evmi taşıyosunuz dediler. düşün o yastığı kullanmıcam o yorganı örtmicem nereye koyucam. baza doldu artık dolabın üstüne hurçlara koydum çirkin görüntüden başka bişey değil.
bebek için yapmasın bari.(
Canım ben anlamadım niye bu kadar stres olduğunu hamilelikten sanırım.. Bırak örsün heves etmiş kadın yaşlı zaten hiç kırmaya değmez bi battaniye için. O varken kullanırsın bi kaç kere sonra sen kendi aldığın battaniyeni kullanırsın.Stres yapma boş yere.
ver gitsin başkasına canım. ne biliyim böyle şeylere ihtiyacı olan çok kişiler var. yolla gitsin. evinde sende rahatla.
o yapsın gönlü olsun işte
canım yapsın heves etmiş ama diyorum ya yerim yok yazık o kadar para vericek ona 150 tl az değilki. ev kredimiz var bi süre çalışamıcam beni yada bebeği düşünüyorsa bari gerekli şeyler alsın. zaten zor bi döneme giricem destek olacaksa böyle olsun
valla o kadar para vermiş yazık aynılarını kardeşimede yapıcak al diyorum bu yastıkları en azından kurtar beni. olmaz diyor. doğumda 40 gün kalıcak benimle. o zaman sorar eder eşyaları pek kıymetlidir.sonrasında bakıcam çaresine
40 gün eziyet olur sana şimdi Allah yardım etsin
canım yapsın heves etmiş ama diyorum ya yerim yok yazık o kadar para vericek ona 150 tl az değilki. ev kredimiz var bi süre çalışamıcam beni yada bebeği düşünüyorsa bari gerekli şeyler alsın. zaten zor bi döneme giricem destek olacaksa böyle olsun
valla o kadar para vermiş yazık aynılarını kardeşimede yapıcak al diyorum bu yastıkları en azından kurtar beni. olmaz diyor. doğumda 40 gün kalıcak benimle. o zaman sorar eder eşyaları pek kıymetlidir.sonrasında bakıcam çaresine
8 sene kaldım onunla alışığım :)))
ama zaten şu bi gerçek. bebek doğunca 40 kişi fikir söyler şöyle yap böyle yap benim kayınvalidemin çok batıl inancı var mesela :) daha çok ondan çekerim.
Kızının bebeğinin beşiğine sarı ampul koydu kızı anne o ne saçmalık desede dediğini yaptı sonra kızı kaldırınca bende gelinin bebeğinin beşiğine koyarım dedi. sarı ampul sarılık olmasını engelliyormuş :)))
8 sene kaldım onunla alışığım :)))
ama zaten şu bi gerçek. bebek doğunca 40 kişi fikir söyler şöyle yap böyle yap benim kayınvalidemin çok batıl inancı var mesela :) daha çok ondan çekerim.
Kızının bebeğinin beşiğine sarı ampul koydu kızı anne o ne saçmalık desede dediğini yaptı sonra kızı kaldırınca bende gelinin bebeğinin beşiğine koyarım dedi. sarı ampul sarılık olmasını engelliyormuş :)))
GEÇMİŞ olsun canım iyice dinlen
bu ay bu hastalıklar hepimizi yatırdı valla
güzelce dinlen kuzum
geçmiş olsun nektar eve gidince battaniye altına gir dinlen ayaklarını da sıcak tut
teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun canım
:13: :13:Canım ben anlamadım niye bu kadar stres olduğunu hamilelikten sanırım.. Bırak örsün heves etmiş kadın yaşlı zaten hiç kırmaya değmez bi battaniye için. O varken kullanırsın bi kaç kere sonra sen kendi aldığın battaniyeni kullanırsın.Stres yapma boş yere.
teşekkür ederim kızlar
Battaniyemi örttüm, toptopumu aldım, örgü yün çoraplarımı giydim yatıyorum :))
ay evde olmak bile yetiyo yaa iyi hissetmesine insanın :))
neyse rahatladım biraz. Eşimide bi şekilde ikna ederim (bide o vardı ) biraz iş yapayım zuzu arı gibi çalışıyor ben aynı yerde sayıklıyom
konu komşun yok mu yolla ona canım.
inşallah ananam de benim çocuğumu görürür ve gereksiz bi çok şey yapar.
ayy bende babanemin görmesini çok istioum düğünümü görmesini çok istedim Allah kabul etti duamı
şimdi torunun çocuğunu görsün istioum ama kader kısmet
babanemin eltisi Allah biraz daha ömür verirse torunun torununu görecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?