teşekkür ederim kızlar
battaniyemi örttüm, toptopumu aldım, örgü yün çoraplarımı giydim yatıyorum :))
ay evde olmak bile yetiyo yaa iyi hissetmesine insanın :))
:13: :13:
elfişim ben de böyle düşünüyorum tatlım, hiiiç stres yapma bunları kendine. bırak ne isterse yapsın, içinden gelmiş kadının.
hatta kimseye de verme, sakla onları.. anneannen hep yanınızda olmiycak, bir gün gereksiz bulduğun eşyalar bile çok kıymetli olucak senin için :)
zuzu arı gibi çalışıyor ben aynı yerde sayıklıyom
moralim çok bozukya
anneannem yine kafasına göre bebeğe çeyiz yapmaya başladı. kafasına göre dedim çünkü hepsi eski usul işlemeli dantelli şeyler.. aynılarını düğün zamanında da yapmıştı bazanın altı hep gereksiz şeylerle dolu(((
ona bu aralar hiç birimiz yetişemeyiz.
yaa bu arada aydana elektrik K.K bedelini sorcaktım
geri vermeleri için neler yapmak gerekio ne lazım die
zuzum yaaçok kolay gelsin... :105:
Nasıl uykum geldi anlatamam. :93:
ona bu aralar hiç birimiz yetişemeyiz.
moralim çok bozukya
anneannem yine kafasına göre bebeğe çeyiz yapmaya başladı. kafasına göre dedim çünkü hepsi eski usul işlemeli dantelli şeyler.. aynılarını düğün zamanında da yapmıştı bazanın altı hep gereksiz şeylerle dolu(((
bende anneannemi severim 8 sene aynı evi paylaştık ama çeyizimi görmen lazımdı. ona ben elyaf yorgan örtüyorum yün e alışık değilim dememe rağmen 2 tane yün yorgan yaptırdı. bide eskiden tek yastık olurmuş ya 3 tane kenarı saten ve dantelli yastık yaptırdı. gören evmi taşıyosunuz dediler. düşün o yastığı kullanmıcam o yorganı örtmicem nereye koyucam. baza doldu artık dolabın üstüne hurçlara koydum çirkin görüntüden başka bişey değil.
bebek için yapmasın bari.(
tatlım kayınvaldem aynını yaptı yün yorgan dantelli örtüler vs. ama ben havası alınan torbalara koydum sıkıştırdım yatağın altındalar o gelince evime sererim bir iki tamam
ben de çok severek dinliyorum can bonomoyu.. şarkı da eğlenceli, du bakalım belki dinleye dinleye hoş gelir, öyle oluyo ya bazı şarkılarda :))
ben k.validemlere bi 4 aya yakındır gitmiyorum galiba.. 3 yada, 40 gündür de telde bile konuşmuyoduk.
dün akşam aradı, gelemiyorum da edemiyorum da özledim de.. yalaan
aşkım, bitanem felan diyo birdeben de gayet normal konuştum :) havalar ısınsın gelecekmiş 1 yılı geçti evliyiz evime daha 3 defa geldi :)
nekim çok geçmiş olsun evine gitmişsin sıccık çayını iç ayaklarının altınada sıcak su torbası koy iyi gelir .
bende kayınvalidemlere 2.buçuk 3aydır gitmiyorum .kışın sğuk oluyor onlarda soba yanıyor .2 odasındada doğal gaz sobası var yakmıyor .donuyorum orda.gitsemde 3 vasıta değiştirmem gerekiyor.ben sık sık arardım ama artık aramıyorum.ben onları arıyorum onlar eşimi arıyor.ev telden cebi aramıyolar çok yazıyor diye eşimi işten arıyolar.geçen ben aradım nasılsın aramıyosun bişe oldu sandım iyimisiniz falan dedi iyiyiz dedim kurs gidip geliyorum soğuk evdeyim dedim.kilo aldınmı diyor bananiye sordun dedim evdesin ya o yüzden diyor.banada 3-4 kere geldiler
Ay ne alaka yaa o kadar zamandır görüşmemişsiniz sorduğu soruya bak
ya üüüüfff ben gelene kadar kimse kalmıyorrr bitsin artık bu haftaaaa
elfişş göbecik ne tatlı olmuş öyle
nekk geçmiş olsun cnmm ben de 5-6 gün sonra bekliyorum eğer başka bi haber almazsamhemen ağrı kesici alıom ben walla artık, eskiden evdeyken dayanmaya çalışırdım bi şekilde ama artık ağrı kesicisiz duramıyoum işte flan olunca
dilekk çok ilginçmiş o botlar ilk defa görüyorum, kokulu mu oluolar bidee :26:
Ay ne alaka yaa o kadar zamandır görüşmemişsiniz sorduğu soruya bak
işlerden giremedim
akşam eltime gitcem onun evi sinemaya gitcemiz avmye yakın
ama eşim bilet ayırtmamış saat 22.05 seansında yer olur gideriz direkt dedi :26:
saol Ayşammm, inş senin bebiş haberinle seviniriz bu ayya üüüüfff ben gelene kadar kimse kalmıyorrr bitsin artık bu haftaaaa
elfişş göbecik ne tatlı olmuş öyle
nekk geçmiş olsun cnmm ben de 5-6 gün sonra bekliyorum eğer başka bi haber almazsamhemen ağrı kesici alıom ben walla artık, eskiden evdeyken dayanmaya çalışırdım bi şekilde ama artık ağrı kesicisiz duramıyoum işte flan olunca
dilekk çok ilginçmiş o botlar ilk defa görüyorum, kokulu mu oluolar bidee :26:
ay Allahım yaa, hepsi bi enteresanönce nasılsın iyimisniz dedi iyiyiz dedim aramadında uzun zamandır bişe yok demi dedi yok herşey yolunda dedim evdeyiz dedim kilo aldınmı dedi .kilo almamla çok ilgileniyo anlamıyorum .
afiyet olsun zuzumm :))günaydın akidişlerimmm
güne çok mutlu keyifli başladım Allah'ıma şükürkeyfime keyif katmak için gittim, bi güzel simit peynir domates aldım çay demlicem şimdi, ohh keyifle kahvaltımı yapıcam patroncuumla ,ona da aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?