2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Geçmiş olsun canım. Ohh ne güzel bişeydir o yaa ne zamandır öyle yapamıyorum haftasonları da dahil.. :105:
Zuzum yaa Çok kolay gelsin... :105:
Nasıl uykum geldi anlatamam. :93:

nektarım geçmiş olsun..

elfişim benim kaynanamda öle düğün zamanı eski püskü yorgan,gereksiz yatak örtüleri verdi hiç tarzım olmayan bir ikisini verdim ama yorganları veremiyorum eşim takipte sinir ediyo beni gereksiz yer kaplıyolar.

elfi ananen henüz bebek hazırlıklarını bitirmiş değil bence söyle ihyacınız olan şeyleri yapsın ne kendin üzülüp onu üz ne de gereksiz yere kalabalığın artsın. kızlar kullanılmayıp da yer kaplayan şeylere sinir oluyorum benim de bazamın altında bir yün yorgan götürüp ananeye koyacam. Geçen bana diyor ki senin lohusalık dönemin için yorgan diktirecem ama işlemeli olanlardan; dedim ki sen beni mi deniyorsun anane bilmiyor musun huyumu çeyiz zamanı olanları unut sen yapma boşver dedim. AAaaa sana bakmaya gelenler yatağını süslü görsünler dedi. Dedim benim o hallerimi siz de dahil olmak üzere kimse görmeyecek

ona bu aralar hiç birimiz yetişemeyiz.

yaa bu arada aydana elektrik K.K bedelini sorcaktım
geri vermeleri için neler yapmak gerekio ne lazım die

1 yıla ait faturalarla birlikte başvuruluyormuş; önümüzdeki günlerde ben dekredi kartı üyelik ücreti ve kk bedeli için tüketici hakem heyetine gidecem

canım yumurta haşlamsası çekti.birde kötfe ekmek arası..birde tulum peynir domates.akşama hangini yicem karar veremedim

tatlım kayınvaldem aynını yaptı yün yorgan dantelli örtüler vs. ama ben havası alınan torbalara koydum sıkıştırdım yatağın altındalar o gelince evime sererim bir iki tamam

tatlım kayınvaldem aynını yaptı yün yorgan dantelli örtüler vs. ama ben havası alınan torbalara koydum sıkıştırdım yatağın altındalar o gelince evime sererim bir iki tamam

bende o uzun yastıkları vakumlu hurçlara koydum. tahta gibi oldular :) anneannem görse napar artık bilmiyorum :))

nekim çok geçmiş olsun evine gitmişsin sıccık çayını iç ayaklarının altınada sıcak su torbası koy iyi gelir .

bende kayınvalidemlere 2.buçuk 3aydır gitmiyorum .kışın sğuk oluyor onlarda soba yanıyor .2 odasındada doğal gaz sobası var yakmıyor .donuyorum orda.gitsemde 3 vasıta değiştirmem gerekiyor.ben sık sık arardım ama artık aramıyorum.ben onları arıyorum onlar eşimi arıyor.ev telden cebi aramıyolar çok yazıyor diye eşimi işten arıyolar.geçen ben aradım nasılsın aramıyosun bişe oldu sandım iyimisiniz falan dedi iyiyiz dedim kurs gidip geliyorum soğuk evdeyim dedim.kilo aldınmı diyor bana niye sordun dedim evdesin ya o yüzden diyor.banada 3-4 kere geldiler

Ay ne alaka yaa o kadar zamandır görüşmemişsiniz sorduğu soruya bak

elfim hiç kendini strese sokma bırak anneanen yaptırsın istediğini .bi kaç kere kullanırsın sonr verirsin birilerine .şimdiden düşünme bunları

işlerden giremedim
akşam eltime gitcem onun evi sinemaya gitcemiz avmye yakın
ama eşim bilet ayırtmamış saat 22.05 seansında yer olur gideriz direkt dedi :26:

ya üüüüfff ben gelene kadar kimse kalmıyorrr bitsin artık bu haftaaaa

elfişş göbecik ne tatlı olmuş öyle

nekk geçmiş olsun cnmm ben de 5-6 gün sonra bekliyorum eğer başka bi haber almazsam hemen ağrı kesici alıom ben walla artık, eskiden evdeyken dayanmaya çalışırdım bi şekilde ama artık ağrı kesicisiz duramıyoum işte flan olunca

dilekk çok ilginçmiş o botlar ilk defa görüyorum, kokulu mu oluolar bidee :26:

Günaydın Kızlarr

Ayşecim bebiş haberlerini bekliyoruz tutmuşsa bu ay hamilesin

günaydın akidişlerimmm

güne çok mutlu keyifli başladım Allah'ıma şükür keyfime keyif katmak için gittim, bi güzel simit peynir domates aldım çay demlicem şimdi, ohh keyifle kahvaltımı yapıcam patroncuumla ,ona da aldım

Ay ne alaka yaa o kadar zamandır görüşmemişsiniz sorduğu soruya bak

dimi yanii

işlerden giremedim
akşam eltime gitcem onun evi sinemaya gitcemiz avmye yakın
ama eşim bilet ayırtmamış saat 22.05 seansında yer olur gideriz direkt dedi :26:

dilek inş yer bulmuşunuzdur, bizde buakşam kocacımla başbaşa önce yemeğe sonra sinemaya gidicez
uzun zamandır arkilerden fırsat bulupta başbaşa bişeyler yapamıyoduk ohh iyi gelicek bana, şimdiden iyi gelmeye başladı bilem :)

saol Ayşammm, inş senin bebiş haberinle seviniriz bu ay

önce nasılsın iyimisniz dedi iyiyiz dedim aramadında uzun zamandır bişe yok demi dedi yok herşey yolunda dedim evdeyiz dedim kilo aldınmı dedi .kilo almamla çok ilgileniyo anlamıyorum .
ay Allahım yaa, hepsi bi enteresan

afiyet olsun zuzumm :))

Günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…