günaydın akidişlerimmm
güne çok mutlu keyifli başladım Allah'ıma şükürkeyfime keyif katmak için gittim, bi güzel simit peynir domates aldım çay demlicem şimdi, ohh keyifle kahvaltımı yapıcam patroncuumla ,ona da aldım
nasıl oldun nekk,
elfiş bitirdinmi işleri
he sonunda aramıza mutlu olarak döndün :)) bu akşamda gez eğlen ama hafta sonu dinlen emi :)))
canım bizim ihracattan dolayı vergi iade alacağımız var bi dünya evrak istediler biride 2010-2011-2012 defteri.
2012 defteri ocak ayı işlenmiş olarak istiyorlar nasıl bişey anlamadım
kuzum akşam gittim eşim geldi 21,30da aldı beni eltimden gittik 21,45te rezervasyon yaptırmamıştı sinemanın merdivenleri çıkarken bi kız ... abi die seslendi sinemada çalışan kız eşim tüm gün aramış açamamış kız yasak olduğu için işten çıkmış kız sağolsun tekrar geldi bizle hiç yer kalmamamış fulla dolu tüm salonlar tüm seanslar ama kız bir rezervasyonu iptal etti ve bizi aldı sağolsundilek inş yer bulmuşunuzdur, bizde buakşam kocacımla başbaşa önce yemeğe sonra sinemaya gidicez
uzun zamandır arkilerden fırsat bulupta başbaşa bişeyler yapamıyoduk ohh iyi gelicek bana, şimdiden iyi gelmeye başladı bilem :)
dilekk çok ilginçmiş o botlar ilk defa görüyorum, kokulu mu oluolar bidee :26:
inşallah canım
hmm ,boş a4e çıktı alsanız olmamı gene 2012 defterini boş şekilde ibraz edersiniz, niye şimdiden yazdırtıyolar 2012yi
günaydın akidişlerimmm
güne çok mutlu keyifli başladım Allah'ıma şükürkeyfime keyif katmak için gittim, bi güzel simit peynir domates aldım çay demlicem şimdi, ohh keyifle kahvaltımı yapıcam patroncuumla ,ona da aldım
dimi yanii
dilek inş yer bulmuşunuzdur, bizde buakşam kocacımla başbaşa önce yemeğe sonra sinemaya gidicez
uzun zamandır arkilerden fırsat bulupta başbaşa bişeyler yapamıyoduk ohh iyi gelicek bana, şimdiden iyi gelmeye başladı bilem :)
kuzum akşam gittim eşim geldi 21,30da aldı beni eltimden gittik 21,45te rezervasyon yaptırmamıştı sinemanın merdivenleri çıkarken bi kız ... abi die seslendi sinemada çalışan kız eşim tüm gün aramış açamamış kız yasak olduğu için işten çıkmış kız sağolsun tekrar geldi bizle hiç yer kalmamamış fulla dolu tüm salonlar tüm seanslar ama kız bir rezervasyonu iptal etti ve bizi aldı sağolsun
ve keyifle izledik 01,10da bitti eve gelip yatmam 2 oldu uykum var
sabahta eşimle tartıştım hiç keyfim yok ve çok gerginim
ama filme bayıldım kesinlikle şiddetle tavsiye edioum
özgem çılgın bedişteki oktay sanmıştım demiştin yaa yanlış hatırlamıosam o düşman Şovalye Guistiniani idi yani doğru hatırlamışsın ama nekle başka kişilerden bahsettiniz sanırım çünkü önce bende hasan ve guistiniani karıştırdım tiplerden aynı olmuş noluo falan dedim eranın yanında görünce :26:
nekim gemileri yürüttüler dediğin gibi tekrar gösterilmedi sadece konusu geçti top atışında bulunuolar bizim yolumuzu kapatıolar birşey yapamıouz gibilerinden bahsedildi
keşke era hamile olduğunu söleseydi böyle işte
evt kokuluymuş ama nası oluo bende tam bilmioum alabilseydim bilcektim
ben de çok beğendim filmi güzel çekmişler ama fatih rolünü hasan oynasaymış hasanı da lağımcılardan güçlü kuvvetli başka bi eleman oynasa olurmuş bence fatih çok silikti. Ayrıca bi saçmalık filmde fatih 17 yaşında tahta geçiyor ama çocuğu bi geliyo 5-6 yaşlarında velet. 11 yaşında mı baba oldu yani fatih? Bir de istanbulu 21 yaşında fethediyor çocuğu hala aynı hiç büyümemiş
Niye tartıştınız canım kocanla hayırdır?
iki tane asık suratlı memur geldi :) aslında dediğin gibi olsa keşke sonuçta ocak ayına dönüp dönem başından değişiklikleri sık yapıyorum ama napim değişiklikleri şubatta yaparım artık. şimdi bilançoyu falan herşeyi hazırlayayım 2011 bitsin. 2012 de sadece banka cüzdanları kalır.
ohh süpersin zuzucum inşallah tüm günün böyle keyifli geçer! Ben de akşam kıymalı pattis yemeği yapcam ve de eşimle yalan dünyayı izleriz pek romantik değil bizim plan ama olsun
ben de çok beğendim filmi güzel çekmişler ama fatih rolünü hasan oynasaymış hasanı da lağımcılardan güçlü kuvvetli başka bi eleman oynasa olurmuş bence fatih çok silikti. Ayrıca bi saçmalık filmde fatih 17 yaşında tahta geçiyor ama çocuğu bi geliyo 5-6 yaşlarında velet. 11 yaşında mı baba oldu yani fatih? Bir de istanbulu 21 yaşında fethediyor çocuğu hala aynı hiç büyümemiş
Niye tartıştınız canım kocanla hayırdır?
günaydın kızlar çok şükür cuma geldi ya artık hafta sonlarını daha sabırsızlıkla bekliyorum kızımla zamn geçirmek için..
hayırlısıyla bugünüde atlatalım inşallah sorunsuz bi şekilde..
kolay gelsin sana canımm
önemli olan birlikte bişeyler yapabilmek değilmi canım
canım 1432de doğmuş
1451de eşi ve oğlunu gösterdi yani 19 yaşındaydı mehmet beyazıd da 5 desek dediğin gibi 12 yaşındayken baba olmuş mu oluo :26:
bana eşim biraz para vermişti azcık bişi napıyım bunu dedim ne istiosan dedi
birde dioki bak böle koca bulamazsın
dedim ki faturaya yetmio ev alışverişinin 3te 1
başka şeyi de kapatmaz yani dedim
işte eve bi kaç bişi al dedi tamam dedim
zaten verdiği 100dü 20sine su faturası yatırdım 80 kaldı bu sabah dedim ki deterjan almalıyım
hiç yok mu dedi
ben 3-4 aydır almalıyım dioum diğer ay alalım tmm ayarlarım sürekli erteledi
ama pazar sabahı sucuk sosis olmasın nie sölemedin nie almadık
deterjana gelince gereksiz ihtiyac sanki
hiç mi yok deyince
ya aylardır yok mu lazım mı idare etsen deyip duruosan dedim
bana bi bağırdı bıktım şu abartmalarından die
bana bak kapa çeneni ne abartması başlarım deterjanına hiç bişi olmuoum dedim
Günaydın herkeseeeeeee
Bende mutluyum bugün dün eve gidip yemek hazırladım yedik ondan sonra ben banyo yaptım çıktım saçlarımı kurutup düzleştirdim. Sabahta eşim erken uyanmış yanımda sarılıyor öpüyoröyle uyandım mutluyum bende.. Bim'e gittim az önce kendime korse ve cımbız aldım eşime 6lı priz ve tornavida takımı aldım 31 tl'm gitti olsun lazım olan şeylerdi. Bugün k.validemlere gidicez akşam evimize dönmek üzere
..
Zuzum ne güzel mutlusun canım yaaAllah bozmasın akşam eşinle vakit geçirme düşüncesinin de verdiği bi mutluluk
..
Dilekcim bence sorun biraz da senden kaynaklanıyor gibi. Eşine şunu almamız gerekiyor diyince al sonra tamam alırız deme. Durum olmaz ayrı ama deterjan gibi temel maddeyi almayıp sucuk v.s ye takılıyorsa o zaman kavga et HAKLISIN.
..
Nekk nasıl oldun canım??
..
Luxx maşallah canım sana da herkeşşş mutlu bugün ne güzell :119:
Dilekcim bence sorun biraz da senden kaynaklanıyor gibi. Eşine şunu almamız gerekiyor diyince al sonra tamam alırız deme. Durum olmaz ayrı ama deterjan gibi temel maddeyi almayıp sucuk v.s ye takılıyorsa o zaman kavga et HAKLISIN.
a aaaa bu erkeklerin de ne zaman neye parlayacağı belli olmuyor anacım iyi demişin ya hem para verio ihtiyac olan şeyi al die hem abartıon dio, o zaman sen yaz listeni bacım aha bunlar ihtiyac sen al de ver eline
size saçma gelebilir ama o ne bişi almayı becerir ne de bilir kesinlik ilgisi yok peynir zeytin bile alamıo kaymaklı yoğurt dersin gider boş alakasız bişi alıp gelir
hesabına göre almayı bilmez ya ona iş buyursan kendime daha çok iş çıkar bilmem anlatabilio muyum
ama kavganın boyutu çok ilerledi biz az önce msnde pey kavga ettik canım çok sıkıldı
size ii sohbetler kızlar
Günaydın herkeseeeeeee
Bende mutluyum bugün dün eve gidip yemek hazırladım yedik ondan sonra ben banyo yaptım çıktım saçlarımı kurutup düzleştirdim. Sabahta eşim erken uyanmış yanımda sarılıyor öpüyoröyle uyandım mutluyum bende.. Bim'e gittim az önce kendime korse ve cımbız aldım eşime 6lı priz ve tornavida takımı aldım 31 tl'm gitti olsun lazım olan şeylerdi. Bugün k.validemlere gidicez akşam evimize dönmek üzere
..
Zuzum ne güzel mutlusun canım yaaAllah bozmasın akşam eşinle vakit geçirme düşüncesinin de verdiği bi mutluluk
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?