amin canım
sizede maşallahne güzel sende bendensin bugün yani
sabah kulaklarını çınlattım, bim karşımızda ya(evin) durağa giderken dedim bugün özgenin bim günü
iyim bugün zuzu, senin de mutlu olmana sevindimmnasıl oldun nekk,
elfiş bitirdinmi işleri
Canım çılgın bedişteki Oktay, yani Cenk Torun filmde yer almıyo bildiğim kadarıyla :26: ay nerden çıkardınız kız Özgeyle siz onu :101:özgem çılgın bedişteki oktay sanmıştım demiştin yaa yanlış hatırlamıosam o düşman Şovalye Guistiniani idi yani doğru hatırlamışsın ama nekle başka kişilerden bahsettiniz sanırım çünkü önce bende hasan ve guistiniani karıştırdım tiplerden aynı olmuş noluo falan dedim eranın yanında görünce :26:
canım yaa :26: Özgenin de dediği gibi keşke msnden sürdürmeseydiniz kavgayıcanım 1432de doğmuş
1451de eşi ve oğlunu gösterdi yani 19 yaşındaydı mehmet beyazıd da 5 desek dediğin gibi 12 yaşındayken baba olmuş mu oluo :26:
bana eşim biraz para vermişti azcık bişi napıyım bunu dedim ne istiosan dedi
birde dioki bak böle koca bulamazsın
dedim ki faturaya yetmio ev alışverişinin 3te 1
başka şeyi de kapatmaz yani dedim
işte eve bi kaç bişi al dedi tamam dedim
zaten verdiği 100dü 20sine su faturası yatırdım 80 kaldı bu sabah dedim ki deterjan almalıyım
hiç yok mu dedi
ben 3-4 aydır almalıyım dioum diğer ay alalım tmm ayarlarım sürekli erteledi
ama pazar sabahı sucuk sosis olmasın nie sölemedin nie almadık
deterjana gelince gereksiz ihtiyac sanki
hiç mi yok deyince
ya aylardır yok mu lazım mı idare etsen deyip duruosan dedim
bana bi bağırdı bıktım şu abartmalarından die
bana bak kapa çeneni ne abartması başlarım deterjanına hiç bişi olmuoum dedim
canımm daha iyimGünaydın herkeseeeeeee
Bende mutluyum bugün dün eve gidip yemek hazırladım yedik ondan sonra ben banyo yaptım çıktım saçlarımı kurutup düzleştirdim. Sabahta eşim erken uyanmış yanımda sarılıyor öpüyoröyle uyandım mutluyum bende.. Bim'e gittim az önce kendime korse ve cımbız aldım eşime 6lı priz ve tornavida takımı aldım 31 tl'm gitti olsun lazım olan şeylerdi. Bugün k.validemlere gidicez akşam evimize dönmek üzere
..
Zuzum ne güzel mutlusun canım yaaAllah bozmasın akşam eşinle vakit geçirme düşüncesinin de verdiği bi mutluluk
..
Dilekcim bence sorun biraz da senden kaynaklanıyor gibi. Eşine şunu almamız gerekiyor diyince al sonra tamam alırız deme. Durum olmaz ayrı ama deterjan gibi temel maddeyi almayıp sucuk v.s ye takılıyorsa o zaman kavga et HAKLISIN.
..
Nekk nasıl oldun canım??
..
Luxx maşallah canım sana da herkeşşş mutlu bugün ne güzell :119:
Sevindim canım iyi olmana :)) İyi ol seniyim bugün zuzu, senin de mutlu olmana sevindimm
Canım çılgın bedişteki Oktay, yani Cenk Torun filmde yer almıyo bildiğim kadarıyla :26: ay nerden çıkardınız kız Özgeyle siz onu :101:
canım yaa :26: Özgenin de dediği gibi keşke msnden sürdürmeseydiniz kavgayı
okadar büyütülecek bişi değilmiş, sabah herkes gergin uyanır onu şeyiyle parlamıştır o.. özür dilerde gün içerisinde?
canımm daha iyim
güle güle kullan yeni aldıklarını
Güne güzel başlaman da süper, tüm gün sürsün inş
kız sen geçen de korse almadın mı bapıcan bunları sanki ihtiyacı var
Canım çılgın bedişteki Oktay, yani Cenk Torun filmde yer almıyo bildiğim kadarıyla :26: ay nerden çıkardınız kız Özgeyle siz onu :101:
canım yaa :26: Özgenin de dediği gibi keşke msnden sürdürmeseydiniz kavgayı
okadar büyütülecek bişi değilmiş, sabah herkes gergin uyanır onu şeyiyle parlamıştır o.. özür dilerde gün içerisinde?
ayy evt cenk torun amann neyse torun çoşkun şuan onları düşünemicem
ben yanlış yaptığımı düşünmüoum kızlar 4 aydır her ay deterjan dioum diğer ay dio kaç kere annemden aldın
parayı naparsan yap deterja alma gibi bi saçmalık yani
bende yeter artık dedim sucuğunu düşünmeyi biliosun bu üstüm neyle yıkanıo demiosun dedim
Canım benim anlamadığım bir de şu var o almıyorsa bi akşam iş çıkışı git al yani bi torba. Biliyorum senin sorun ettiğin bu değil sorumluluğunun olmaması ama o almıyorsa sen al.:105: anlatmak istediğim yine tartış sorununu paylaş evinin ihtiyacını da al ama.
merhaba kızlar
bugün teyzemin kızı geliyor boludan hafta sonu kalacak.evi toparladım süpürge açmadan bakayım dedim.burayıda açınca kalkamıyorum başından.
dilekciğim kendini üzme bunun için. madem deterjan almıyor. bir gün giyeceği kıyafeti kirli bulsun o zaman sorar ama nerde benim gömleğim,kotum vs.diye ozaman sende dersin deterjan bitti yıkanmadı.ozaman anlar hatasını.
salaklık bende gidip annemden alıoum onun kazakları yıkıoum balkonda havalandırıoum kaloriferde kurutuoum hemen yerine koyuoum sormadan hazır ediyim dioum neden çünkü aptalım
evet ya bugün çok durgunsunuz ahaliii
belkim bugün 5te çıkarım ,öle bi laf attı patron, heh işte ozamn tam lokum olur bugün
Çıksan ne güzel olur eve gider hazırlanırdın
..
Saatte geçmiyor kii daha 3e 20 var
Kızlar nerdesinizzz... Dilek, Nek
Hele Nek bugün çok az yazdı :26:
yupiii kesin 5te çıkıyorum
..
dilek in keyfi yoknekk de dün erken kaçtı ya, acısını çıkartıyolar heralde
Çıksan ne güzel olur eve gider hazırlanırdın
..
Saatte geçmiyor kii daha 3e 20 var
Kızlar nerdesinizzz... Dilek, Nek
Hele Nek bugün çok az yazdı :26:
yupiii kesin 5te çıkıyorum
..
dilek in keyfi yoknekk de dün erken kaçtı ya, acısını çıkartıyolar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?