2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

amin canım
sizede maşallah ne güzel sende bendensin bugün yani

sabah kulaklarını çınlattım, bim karşımızda ya(evin) durağa giderken dedim bugün özgenin bim günü

Bimi kepittim yine, güya bana göre bişe yoktu beğenmemiştim
Hepimize maşallah canım
...
Dilekkkkkk nerdesinn

nasıl oldun nekk,

elfiş bitirdinmi işleri
iyim bugün zuzu, senin de mutlu olmana sevindimm

Canım çılgın bedişteki Oktay, yani Cenk Torun filmde yer almıyo bildiğim kadarıyla :26: ay nerden çıkardınız kız Özgeyle siz onu :101:

canım yaa :26: Özgenin de dediği gibi keşke msnden sürdürmeseydiniz kavgayı
okadar büyütülecek bişi değilmiş, sabah herkes gergin uyanır onu şeyiyle parlamıştır o.. özür dilerde gün içerisinde?

canımm daha iyim
güle güle kullan yeni aldıklarını
Güne güzel başlaman da süper, tüm gün sürsün inş
kız sen geçen de korse almadın mı bapıcan bunları sanki ihtiyacı var

Sevindim canım iyi olmana :)) İyi ol sen
Geçen yine gelmişti korseler almamıştım vazgeçtim sonra araştırdım çarşıda falan markaları fiyatları, bugün de bimde gördüm tesadüfen aldım artık fiyatıda uygun geldi 17.50den 9.90a düşmüştü.
O Oktay orda oynamıyo zaten canım dileğin dediği düşman taraftaki adama benziyor olması Biz benzettik yanisi

ayy evt cenk torun amann neyse torun çoşkun şuan onları düşünemicem
ben yanlış yaptığımı düşünmüoum kızlar 4 aydır her ay deterjan dioum diğer ay dio kaç kere annemden aldın
parayı naparsan yap deterja alma gibi bi saçmalık yani
bende yeter artık dedim sucuğunu düşünmeyi biliosun bu üstüm neyle yıkanıo demiosun dedim

Canım benim anlamadığım bir de şu var o almıyorsa bi akşam iş çıkışı git al yani bi torba. Biliyorum senin sorun ettiğin bu değil sorumluluğunun olmaması ama o almıyorsa sen al.:105: anlatmak istediğim yine tartış sorununu paylaş evinin ihtiyacını da al ama.

merhaba kızlar

bugün teyzemin kızı geliyor boludan hafta sonu kalacak.evi toparladım süpürge açmadan bakayım dedim.burayıda açınca kalkamıyorum başından.

dilekciğim kendini üzme bunun için. madem deterjan almıyor. bir gün giyeceği kıyafeti kirli bulsun o zaman sorar ama nerde benim gömleğim,kotum vs.diye ozaman sende dersin deterjan bitti yıkanmadı.ozaman anlar hatasını.

özgem ben maaşımı alınca hesap yaptım bunları ödüoum şunları da sen öde markette sana ait die çünkü kuruşum kalmadı
tmm dedi hallederiz dedi para gelcek dedi
ben şuan alamam yani anlıo musun
ya zaten bana verdi 100 tl deterjan yok mu dio
ya olsa nie almalıyım diim ki
o ona gereksiz mi gelio ne anlamıoum yaa
market alışverişi sadece boğaz gibi düşünüo sanırım

salaklık bende gidip annemden alıoum onun kazakları yıkıoum balkonda havalandırıoum kaloriferde kurutuoum hemen yerine koyuoum sormadan hazır ediyim dioum neden çünkü aptalım

salaklık bende gidip annemden alıoum onun kazakları yıkıoum balkonda havalandırıoum kaloriferde kurutuoum hemen yerine koyuoum sormadan hazır ediyim dioum neden çünkü aptalım

kuzum ne aptal ne salaksın kendine neden böyle diyosun sen onu düşünüyosun herşeyi hazır olsun istediği zaman istediğini giysin diye düşünüyosun ama onu bile anlamıyorlar.artık alma annenden .market alışverirşi sadece yemek değildirki içinde herşey var detarjan temizlik malzemeleri bulaşık makinasının deterjanı .onlar doğal olarak boğazlarını düşünürler.bizimkide cumartesiden pazarın hesabını yapar. kahvaltıya ne var yumurta patates menemen yapmak için malzeme sucuk salam sosis hangiisnden istiyosa ya bana al der yada kendi alır marketten.

deterjan,bulaşık makinası için deterjan,yumuşatıcı ,sıvı yağ bunları hangi ay azsa harcama o ay alır koyarız.fikirde eşimden geliyo.3 ayda 1 benim kredim var 500tl.o olunca sıkışıyoruz biraz.sende elinde fazla para olduğunda al koy kenara yada bazen nakit alışveriş yapman gerektiği zaman sebze meyve tarzında pazar parasından artıyor ben 5-10 ben kenara atarım cüzdanımın bir kenarında durur.lazım olduğundada harcarım ama eşim para verdiğinde yerine koyarım.

bugün kimsecikler yok haftanın son günü ondan galiba .bende süpürgeyi açayım artık yoksa yetiştiremiyeceğim hazırlıkları.akşam yemeğinede
tarhana çorbası
köfte
türlü
pilav
salata
patates kızartması
kızarmış dondurma tatlısı bide ıslak kek yapıcam
ara ara bakarım buraya

maşallah enki :)

ya o kızartılmış dondurmamıydı (şimdi okuduğumu unuttum bak) nasıldıo tarif vermiştin bikere ama :18:

evet ya bugün çok durgunsunuz ahaliii

belkim bugün 5te çıkarım ,öle bi laf attı patron, heh işte ozamn tam lokum olur bugün

evet ya bugün çok durgunsunuz ahaliii

belkim bugün 5te çıkarım ,öle bi laf attı patron, heh işte ozamn tam lokum olur bugün

Çıksan ne güzel olur eve gider hazırlanırdın
..
Saatte geçmiyor kii daha 3e 20 var
Kızlar nerdesinizzz... Dilek, Nek
Hele Nek bugün çok az yazdı :26:

..

yupiii kesin 5te çıkıyorum

..

dilek in keyfi yok nekk de dün erken kaçtı ya, acısını çıkartıyolar heralde

..

yupiii kesin 5te çıkıyorum

..

dilek in keyfi yok nekk de dün erken kaçtı ya, acısını çıkartıyolar heralde

yok kızlar ondan değil..çok işim var bugün..anca bitti şimdi oyalanıcam akşama kadar başka bişeye başlamiycam
ama başıma ağrılar girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…