2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok kızlar ondan değil..çok işim var bugün..anca bitti şimdi oyalanıcam akşama kadar başka bişeye başlamiycam
ama başıma ağrılar girdi

Bizde işler durgun bugün çok sıkıcı geçti

Foto görünmüyo kuzum
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız. bu yazı çıktı :26:

kendimi işe verdim kızlar
yoksa cidden çok kötüyüm kafamda 100 tane şey var akşam eve gidince nolcak die napsam die gelince nolcak die

ayy bu çekilişler neymiş böle ya 2 gündür takıldım bırakamadm bişe kazanamadımda(valla millet ne hızlı böle..

ayy akşam olsun eve gidelim artık..

ayy bu çekilişler neymiş böle ya 2 gündür takıldım bırakamadm bişe kazanamadımda(valla millet ne hızlı böle..

ayy akşam olsun eve gidelim artık..

bol pes etme canım, bana ilk 2 ay felan hiç bişi çıkmadı hatta.. inş şansın bol olur :))

fotoyu tekrar yüklüyorumm

neptün dolunay vs gibi şeyler yüzünden bu ayı kötü geçircemi okumuştum öyle de oldu doğum ayım olduğu için tam 12 vurdu beni sanırım çok kötü etkilio herşey
böle şeylere inanmazdım ama bu ay inandım gördüğüm kötü rüyalar yaşadıklarım

zuzum inş 5 çıkarsın kesinleştimi
bol sana da umarım vakit hızlıca geçer ve meleğine kavuşursun
nek foto güzel ama şuan benim için çok anlamsız

bol pes etme canım, bana ilk 2 ay felan hiç bişi çıkmadı hatta.. inş şansın bol olur :))

fotoyu tekrar yüklüyorumm

Eki Görüntüle 353734

Çok şeker bunlar :))
..
Bolcum kısmet böyle şeyler beğenmeli paylaşmalılarda bana hiç çıkmadı. Ancak soruya doğru yanıtı veren ilk 10 kişi gibi yarışmalarda kazandım ben çoğunlukla bir de oyunlu yarışmalardan diğerlerinden de çıkabilir kısmet belli olmaz yanisi.

aa çok şeker bunlar yaa :))

:) çok tatlılar.. cnm senin eklediklerini görünce heves ettim valla bakalım hiç şansım yoktur bekleyip görecez..

ben de kaç aydır anca onları kazandım, hepimizin şansı bol olsun inş daha çok kazanırız :))))

canım yaa ( kavga etmeyin ((

Süperrr

nek foto güzel ama şuan benim için çok anlamsız
kuzu dostluk şeysi o zaten.. sevdicek için değil yani.
sizin için ekledim ben.. anlamlı oslun lütfen

Nektoş işte yaa

..
Nek bu arada bi beni alıntılamamışsın yanisi

Nektoş işte yaa

..
Nek bu arada bi beni alıntılamamışsın yanisi
ay alıntılayamamışmıyım ben kuzumuuuu özür dilerim

ayyy çok özür dilerim kafa farklı frekansta olunca

ozaman bu hepinize gelsin
Eki Görüntüle 353751

..
başım çok kötü yaa reglim ağrı kesici de içmek istemiyorum
bitsin bugün :/

akşama ne yemek var?
benim hiç bişe yapasım yok
yoğurtlu kabak yapcam, yanına da domates çorbası yapsammı ama canım çekmiyo patatesli omlet çekiyo canım

Alıntılamamışsın olsun affettim gel
Mm patatesli omlete bayılırım ondan yap kuzum yemez mi eşin?

heyyy bende patatesli omlet yapim çay kahvaltılık şeklinde takılalım
eşim sinirini yenip gelirse yeriz artık

ayy cnm yaa bende senin gibi tartıştık gibi yüzüm hiç gülmez bütün günüm berbat geçer yani inşallah barışırısnız akşam cnm..
saol cnm bu arada..

nektoş patatesleri önce kızartıpmı koyuyosun yoksa rendeleyip direkmi koyuyon?

bencede yoğurtlu kabak ve omlet pek olmadı birisini yarın akşama yap kabağın yanına başka bişi düşünerek.

yer bebeyim de, yoğurtlu kabağın yanına gider mi onda tereddüt ettim :101:
yapim evet, kekikli felan böyle

Hıhımm güzel olur ikisini de yap yenir.. Biz kaynanacığımdayız bakalım ne yapıcak bize :))
Cmt. yeni aldığım kek kalıbımda çikolatalı kek yapıp kardeşime giderken götürmek istiyorum varmı şöyle güzel kolay bi çik. kek tarifi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…