kızz avatarını her gördüğümde nedense yaren zannediom aa sabahın köründe girmiş yazmış diommgünaydın akidişlerimmm
güne çok mutlu keyifli başladım Allah'ıma şükürkeyfime keyif katmak için gittim, bi güzel simit peynir domates aldım çay demlicem şimdi, ohh keyifle kahvaltımı yapıcam patroncuumla ,ona da aldım
kepitmek ne kii boşaltmak falan mı :26:Bimi kepittim yine, güya bana göre bişe yoktu beğenmemiştim
Hepimize maşallah canım
...
Dilekkkkkk nerdesinn
ayy evt cenk torun amann neyse torun çoşkun şuan onları düşünemicem
ben yanlış yaptığımı düşünmüoum kızlar 4 aydır her ay deterjan dioum diğer ay dio kaç kere annemden aldın
parayı naparsan yap deterja alma gibi bi saçmalık yani
bende yeter artık dedim sucuğunu düşünmeyi biliosun bu üstüm neyle yıkanıo demiosun dedim
maşallah enki :)
ya o kızartılmış dondurmamıydı (şimdi okuduğumu unuttum bak) nasıldıo tarif vermiştin bikere ama :18:
nektoş patatesleri önce kızartıpmı koyuyosun yoksa rendeleyip direkmi koyuyon?
evet evet yapim ben omletimi bu akşamheyyy bende patatesli omlet yapim çay kahvaltılık şeklinde takılalım
eşim sinirini yenip gelirse yeriz artık
canımm, ben önce minik küpler halinde kızartıyorum.. sonra çırpılmış yumurta döküyorum üzerine (ama yumurtayı dökmeden önce yağını süzüyorum, çok yağlı oluyo yoksa) ve kekikle pulbiber ekliyorum süper oluyo bu omlete hem yumurta yumurta kokmuyo, ay acıktımmayy cnm yaa bende senin gibi tartıştık gibi yüzüm hiç gülmez bütün günüm berbat geçer yani inşallah barışırısnız akşam cnm..
saol cnm bu arada..
nektoş patatesleri önce kızartıpmı koyuyosun yoksa rendeleyip direkmi koyuyon?
ama yoğurtlu kabak da çekti canımbencede yoğurtlu kabak ve omlet pek olmadı birisini yarın akşama yap kabağın yanına başka bişi düşünerek.
yapim dimmi ikisini de, kabaklarım çürüyecek zaten yoksaHıhımm güzel olur ikisini de yap yenir.. Biz kaynanacığımdayız bakalım ne yapıcak bize :))
Cmt. yeni aldığım kek kalıbımda çikolatalı kek yapıp kardeşime giderken götürmek istiyorum varmı şöyle güzel kolay bi çik. kek tarifi olan?
kepitmek ne kii boşaltmak falan mı :26:
özgecim uzuuuuun zamandır kek yapmıorum elimde hiç tarif yok o yüzden ne yazık ki(((
ayşam ben de bu avatarla zuzuyu hep yaren sanıyorum :) yaren kullanmıştı çinkimmkızz avatarını her gördüğümde nedense yaren zannediom aa sabahın köründe girmiş yazmış diomm
kepitmek ne kii boşaltmak falan mı :26:
ayy enki de demiş bence de en iisi h.sonu çamaşır falan yıkama sorarsa da deterjanım yok yıkayamadım de bak bakalım o zaman gereksiz görecek mi!!walla uyuz bunların hepsi yaa, ben olsam şahsen kesin öle yapardım!!!kızdım haaaa
çokkk şükür ki bu haftayı da bitirdim benden mutlusu yokartık
akşama kaburga vardı dolapta onları çıkarmıştım fırına atiim diorum ızgara mangal gibi olsun pişer mi sizce?
bi de kurbandan kalma yine kavrulmuş etim var onları da çıkarmıştım dün buzluktan. onunla da güveçte sebzeli et yapim diorum kavrulmuş etten de lurdimmii?hiç güveç kullanmadım daha önce de:26::26:yanına da pirinç pilavı önden de belki bi hazır çorba...
özgecim uzuuuuun zamandır kek yapmıorum elimde hiç tarif yok o yüzden ne yazık ki(((
ayşam ben de bu avatarla zuzuyu hep yaren sanıyorum :) yaren kullanmıştı çinkimm
hayırdır senin misafirin mi var :44:
çorbaa, güveç, kaburgaaben de gelimmm
güveç olur kavrulmuş etten, çabuk pişer işte yoksa zaten 2 saat pişirecektin çiğ olsa..
ama kaburga hiç yapmadım bilmiyorum onu
Boşaltım çökerttim anlamında canım :))
..
Yokmu bana kek tarifi verecek bi vatandaşşş
ayy enki de demiş bence de en iisi h.sonu çamaşır falan yıkama sorarsa da deterjanım yok yıkayamadım de bak bakalım o zaman gereksiz görecek mi!!walla uyuz bunların hepsi yaa, ben olsam şahsen kesin öle yapardım!!!kızdım haaaa (((
ben keki şöyle yapıyorum
3 yumurta
1 bardak şeker
bunları iyice mikserle köpük olana kadar çırpıyorum sonra
1 su bardağ süt
yarım su bardağı yağ
ekliyorum yine çırpıyorum
kakaolu yapacaksam 2 kaşık kakao ekliyorum yada bu karışımın yarısını ayırıp yarısına kakao ekliyorum
1 kabartma tozu
1 vanilya ve un u birlikte eleyerek koyuyorum karıştırıp kalıba döküyorum 180 derece fırına ilk 20 dk. hiç fırını açmıyorum güzel kabarıyor.
evet z.yağında çeviriyorum tavada.. sonra da yoğurtlu sarımsağın içine atıyorum..kabakları rendeliyormusunuz kızlar?
yok be canımmm, bizbizeyiz.üstelik de eşim aç gelmeyecekmiş. ben bu menüyü dün yapıcaktım dün de toktu beyfendi.bugün aç da olsa tok da olsa yapıcam çıkardım çünkü buzluktan daha fazla bekletemem.
geçen gün eşim evde yemek mi pişiyor falan die söyleniodu onun içünnn coştum ben de, ondan yani bu kadar çeşit
gel kuzummm başımın üstüne
Özgiii benim kek tariflerim vede, şindi hiç bişi gelmiyo aklıma, soryy beybim
evet z.yağında çeviriyorum tavada.. sonra da yoğurtlu sarımsağın içine atıyorum..
keşkem eti ve kaburgayı birlikte çıkarmasaydın.
iki kişisiniz alt tarafı.. yenmezse k.validenlere verirsin birazını..afiyet olsun canım :)
yaa biri beni aydınlatsınn
limangoda kargo bedava olduğu gün mü şifre gelmiyo telefona (almıştık ya yıl sonuna kadar kullanılan 20 tl çek)
kaç hesaptan denedim gelmiyo bana şifre sinir oldummÖzge dilek?
Özgiii benim kek tariflerim vede, şindi hiç bişi gelmiyo aklıma, soryy beybim
evet z.yağında çeviriyorum tavada.. sonra da yoğurtlu sarımsağın içine atıyorum..
keşkem eti ve kaburgayı birlikte çıkarmasaydın.
iki kişisiniz alt tarafı.. yenmezse k.validenlere verirsin birazını..afiyet olsun canım :)
yaa biri beni aydınlatsınn
limangoda kargo bedava olduğu gün mü şifre gelmiyo telefona (almıştık ya yıl sonuna kadar kullanılan 20 tl çek)
Hmm aslında yarısını kakaolu yarısını sade yapınca kalıba döküp azcık karıştırınca 2 renkli kek olur bu şekilde yapabilirim aslında üstüne de çikolata sosu ımm güzel olur sağol elfim
o zaman ikisini de yap afiyetle yiyin kuzumevet evet yapim ben omletimi bu akşam
ama yoğurtlu kabak da çekti canım
yapim dimmi ikisini de, kabaklarım çürüyecek zaten yoksa
bende öyle yapıoum küp küp :13:Bende pattisi küp küp doğrarım :) Rende güzel olmazki ağza gelmesi lazımAcıktım bendeee.
ben keki şöyle yapıyorum
3 yumurta
1 bardak şeker
bunları iyice mikserle köpük olana kadar çırpıyorum sonra
1 su bardağ süt
yarım su bardağı yağ
ekliyorum yine çırpıyorum
kakaolu yapacaksam 2 kaşık kakao ekliyorum yada bu karışımın yarısını ayırıp yarısına kakao ekliyorum
1 kabartma tozu
1 vanilya ve un u birlikte eleyerek koyuyorum karıştırıp kalıba döküyorum 180 derece fırına ilk 20 dk. hiç fırını açmıyorum güzel kabarıyor.
etim de az, kaburgam da 5-6 tane
o çekten bende de var ama kargo bedava günlerinde kullanılamıomuş, yani şöyle bize kargo bedava olmuomuş. ama tlf. şifre gelmesi olayını anlamadım. özgeee doğru açıkladım mı yukardaa? böyleydi dimii:44:
evet evet yapim ben omletimi bu akşam
canımm, ben önce minik küpler halinde kızartıyorum.. sonra çırpılmış yumurta döküyorum üzerine (ama yumurtayı dökmeden önce yağını süzüyorum, çok yağlı oluyo yoksa) ve kekikle pulbiber ekliyorum süper oluyo bu omlete hem yumurta yumurta kokmuyo, ay acıktımm
ama yoğurtlu kabak da çekti canım
yapim dimmi ikisini de, kabaklarım çürüyecek zaten yoksa
kargo bedava olunca sen yinede şifreni yazıp o indirimi kullanmak istersen kargoyu bedava diilmiş gibi kendi eklio 6,95 yineyaa biri beni aydınlatsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?