etim de az, kaburgam da 5-6 tane
O çekten bende de var ama kargo bedava günlerinde kullanılamıomuş, yani şöyle bize kargo bedava olmuomuş. Ama tlf. şifre gelmesi olayını anlamadım. özgeee doğru açıkladım mı yukardaa? Böyleydi dimii:44:
şifre gelir kuzu farketmez kiiSen alışveriş yapıcağın zaman çekimi kullan diyip gelen ekrana num. Yaz gelir şifre ama daha önce o numarayı limangoda kullanmamış olman gerekiyor.
doğru açıkladın canım çekini kullandığın takdirde diğer avantajları kullanamıyorsun kargo bedava olsa bile kargo parasını ödüyosun çok gıcık bu yüzden limangoşifreyi de dediğim gibi yap bi olucak mı?
kızlar ama hiç hiç şifre gelemdi ki, geçen akşam da denedim hatta bi hesaba iki ayrı hiç kullanmadığım tel girdim gelmiyo şifre gıcık oldumkargo bedava olunca sen yinede şifreni yazıp o indirimi kullanmak istersen kargoyu bedava diilmiş gibi kendi eklio 6,95 yine
kargo bedavayı kullanmak istersen çek olmuo işte ikisi olmuo yani
özgenin dediği gibi tlf no daha önce kullanılmamış olcak.
kızlar ama hiç hiç şifre gelemdi ki, geçen akşam da denedim hatta bi hesaba iki ayrı hiç kullanmadığım tel girdim gelmiyo şifre gıcık oldum
ben yemek hazırlıklarına girişiyorum yavaştan...
herkese ii, mutlu, kavgasız, bol bol gezmeli, sonra dinlenmeli hafta sonlarııı diliyorummm
yarın çalışacaklar için de yarının hemmenncecik su gibi akıp geçmesini diliyorummmm
arkimin teliyle denedim şimdi oldu, ama benim ve eşimin teline gelmiyo Özgem 2 çekim yandı..kaldı 1 çekşifreyi nereye giriyorsun canım anlatsana nasıl yaptığını? Tuhaf gelmesi lazım yani.
arkimin teliyle denedim şimdi oldu, ama benim ve eşimin teline gelmiyo Özgem 2 çekim yandı..kaldı 1 çek
ben de toparlanıyım, evden bakarım akşam..iyi tatiller yarın çalışmayanlara
yarın görüşeceğim arkadaşlarıma da iyi akşamalr
süper de gelmedi bugün hiç
canım normal omletini de haşlanmış patatesle yapıyorum, patates püresi ile..o da güzel oluyoya omlet deyince benim aklım hani süt falan koyup yapılan normal opmlete gitti:))yoksa bunu bende yaparım hep:))
canım normal omletini de haşlanmış patatesle yapıyorum, patates püresi ile..o da güzel oluyo
..
Günaydın kızlar
hı hım güzel oluyo, özellikle patatesleri sütle haşlarsan..yanisi pişmeye yakın suyunu süzüp sütle de bi taşım kaynatırsan :))Patates püresi ile omleti yeni duydum güzel oluyordur eminim.
Günaydın Herkesee
hı hım güzel oluyo, özellikle patatesleri sütle haşlarsan..yanisi pişmeye yakın suyunu süzüp sütle de bi taşım kaynatırsan :))
Bizde 3 gündür görümcemdeyiz o hastane bu hastane gezdiyorlar. kanı zehirlenmiş. önce mide zehirlenmesiydi kana karışmış ilaç tedavisi veriyorlar sadece. 3 gecedir hastaneye gidip geliyor. bugün evde işe gitmedi. iyi olur inşallah.
Aa nasıl olmuş ki o elfim neden zehirlenmiş. İyi olur inş. Rüyamda seni gördüm bugünde hayırdır inş. :) Tam hatırlamıyorum ama böyle birbirimizi tanıyoruz çoktan. Sabahmış ben çıkıyorum apartmandan, sen de ordasın.. İşe gidiyormuşum ben karşılaşıyormuşuz konuşuyoruz falan öyleydi işte
Yüzyüze görüşemesekte rüyada görüşüyoruz mutlu oluyorum ben görünce :))
en son pizza yemiş ondan zehirlendi galiba. görümcem çok yemek seçer hiç bi baklagili yemez sebzede yemez et desen onuda az yer genelde pizza tarzı şeyler yiyiyorlar. ertesi gün işyerinde sürekli çıkarmış o gün götürmüşler hastaneye midesi enfeksiyon kapmış. gece yine götürmüşler iğne yapmışlar dünde başka hastaneye gittiler kana geçmiş.
hayırdır inşallah canım. güzel rüya görmüşsün ama. keşke gerçekte de hep berabar yakın olsak. sürekli görüşsek :) gün bile yapardık :))
Pizza tarzı gıdalardan zehirlenmeler çok yaygın canım. Bizim bi hocamız vardı lisedeyken kadın hamileydi unlu mamüllerde satılan pizzalardan almış yemiş. Zehirlenmişti o da midesini yıkamışlar. Kana geçmesi kötü, inş. iyi olur.
..
Evet rüyada görünce mutlu oluyorum. Keşke aynı şehirde olsak hepimiz gün bile yapardık gerçektenAslında bir gün belirleyip herkese ortak bi şehirde buluşsak ne güzel olurdu :)
zeynep bile benim evin arasında yürüyerek 30 dk lık yol var o kadar yakınız yani ama işte tembellik yapıyoruz :)))
Aa gerçektenmii bilmiyordum ben :) Ne güzel ama yaa.. Keşke hepimiz aynı şehirde olsak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?