evet yaa dilek naptı acaba :26:Hmm denemek lazım :) Dilek naptı acaba?
çok geçmiş olsun, iyi olur inş :26:Bizde 3 gündür görümcemdeyiz o hastane bu hastane gezdiyorlar. kanı zehirlenmiş. önce mide zehirlenmesiydi kana karışmış ilaç tedavisi veriyorlar sadece. 3 gecedir hastaneye gidip geliyor. bugün evde işe gitmedi. iyi olur inşallah.
seni yerim benAa nasıl olmuş ki o elfim neden zehirlenmiş. İyi olur inş. Rüyamda seni gördüm bugünde hayırdır inş. :) Tam hatırlamıyorum ama böyle birbirimizi tanıyoruz çoktan. Sabahmış ben çıkıyorum apartmandan, sen de ordasın.. İşe gidiyormuşum ben karşılaşıyormuşuz konuşuyoruz falan öyleydi işte
Yüzyüze görüşemesekte rüyada görüşüyoruz mutlu oluyorum ben görünce :))
gideriz bebeyim inş :) az günler uzasın..Nektar ben zeynep bakırköy pazarına gidecektik sözde. o da kaldı. :))
Nektar ben zeynep bakırköy pazarına gidecektik sözde. o da kaldı. :))
Benle aynı şehirde olsaydınız zorla buluştururdum :)Daha önce hiç buluştunuz mu elfi nektarla zeyneple
Bende senievet yaa dilek naptı acaba :26:
çok geçmiş olsun, iyi olur inş :26:
seni yerim ben
gideriz bebeyim inş :) az günler uzasın..
ben buluşurdum ki, zorlamaya hiç gerek kalmazdı emin olBenle aynı şehirde olsaydınız zorla buluştururdum :)Daha önce hiç buluştunuz mu elfi nektarla zeyneple
ben de hepinizi çoook seviyorummBende seni
..
Elfi bende öyle hissediyorum rüyalarda da hiiiç yabancılık çekmiyorum
Hepinizi çook seviyorum arkideşlerim
ben buluşurdum ki, zorlamaya hiç gerek kalmazdı emin ol
ben de hepinizi çoook seviyorumm
anladım ki onu kastettiğini kuzumZorlamadan kastım plan program yapıp hadi bugün herkes geliyor diyip organize yapmaktı nek. Zorla güzel olmaz zatii
anladım ki onu kastettiğini kuzumben problem çıkartmam ilk gelenlerden olurum anlamında dediydimm
....
sıkıldımm, 2 saat var daha
günaydınnnnn
inş.bende erken çıkıcam bugün
plates topu + pompa aldım kendime limangodan 9,9 a geldi sanırım..
yaza kadar forma girerim inşhaftada 3 defa yarım saat egzersiz yapsam yeter dimmi yaa
sıkılırım diye şeetim canım.. ama bakim artık sıkılana kadar yaparım..Pompa nasıl ki bende baktım o toplara da binmesini bilmiyorum. Ben kemerimi takıp temizlik yaparak veririm inş. korsemde var tutuyor beni sıkılaşırım dimmi
Nek haftada 3 defa 1 saat yap onu bence yarım saat hemen geçer kii
Zuzu naptınız dün, nasıl geçti
Pompa nasıl ki bende baktım o toplara da binmesini bilmiyorum. Ben kemerimi takıp temizlik yaparak veririm inş. korsemde var tutuyor beni sıkılaşırım dimmi
Nek haftada 3 defa 1 saat yap onu bence yarım saat hemen geçer kii
canım filme gitmedik, biletleri iade ettik, arkilerle takıldı ama güzel bi geceydi, çok güldüm
filmi h.içi gidicez eşimle
ya özgem sen nerene alıyosun o korseyi falan vallaha hayretler içerisindeyim sana
şöle bi canlı canlı görmek istiyorum seni, inceltcek neren varmış
kız ne selüliti senin daha yaşın kaç başın kaçbenimde selülitlerim arttı ya, hayret bişey... aynaya bakmak istemiyorum o derece
kız ne selüliti senin daha yaşın kaç başın kaç
şu avatarı da koymuş gene yaa, onu da başkası kullanıyo
şurdan seç güzel bişe :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-91.html
ama ben o topike de yazdığım için gözüm aşina Alya sanıyorum onuNekim bunun yaşla ilgisi yok kii :101: Vücuttaki yağ oranı ile ilgisi var malesef 10 yaşındaki kızlarda bile varÇözümü de bol su içmek ve kolları bacakları çalıştırmak.
..
O avatarı mirayın topiğindeki alya kullaniodu ama olsun şimdik kullanmıyo kine bence yakıştı zuzuma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?