2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hmm denemek lazım :) Dilek naptı acaba?
evet yaa dilek naptı acaba :26:

çok geçmiş olsun, iyi olur inş :26:

seni yerim ben

Nektar ben zeynep bakırköy pazarına gidecektik sözde. o da kaldı. :))
gideriz bebeyim inş :) az günler uzasın..

plates topu + pompa aldım kendime limangodan 9,9 a geldi sanırım..
yaza kadar forma girerim inş haftada 3 defa yarım saat egzersiz yapsam yeter dimmi yaa

plates topu + pompa aldım kendime limangodan 9,9 a geldi sanırım..
yaza kadar forma girerim inş haftada 3 defa yarım saat egzersiz yapsam yeter dimmi yaa

Pompa nasıl ki bende baktım o toplara da binmesini bilmiyorum. Ben kemerimi takıp temizlik yaparak veririm inş. korsemde var tutuyor beni sıkılaşırım dimmi
Nek haftada 3 defa 1 saat yap onu bence yarım saat hemen geçer kii

sıkılırım diye şeetim canım.. ama bakim artık sıkılana kadar yaparım..
kemerlere de baktım ama sadece karından şikayetçi değilim ben kalçam da sıkılaşsın istiyorum, bacak felan inş düzenli kullanırım :26:

Zuzu naptınız dün, nasıl geçti

canım filme gitmedik, biletleri iade ettik, arkilerle takıldı ama güzel bi geceydi, çok güldüm
filmi h.içi gidicez eşimle

ya özgem sen nerene alıyosun o korseyi falan vallaha hayretler içerisindeyim sana
şöle bi canlı canlı görmek istiyorum seni, inceltcek neren varmış

benimde selülitlerim arttı ya, hayret bişey... aynaya bakmak istemiyorum o derece

Gel bak kuzum Bende onu istiyorum görüşmüş oluruz
Valla var benim göbüş yanlar korse takınca biraz topluyor yanları göbüşü sıkılaştırıyor. 57 kiloydum en son şuan kaçım hiç bilmiyorum. Selülit bendede vardı bi ara bayağı görünüyordu. Dün farkettim düzelmiş bacakalrım yine hafif var ama spor yapıcam havalar azıcık ısınsın geç kararmaya başlasın yürücez eşimle.:124:
..
Ne zamandır başbaşa kalamıyoruz dedin zuzum yine kalamamışsınız ama olsun hafta içine gidicekmişsiniz

Nekim bunun yaşla ilgisi yok kii :101: Vücuttaki yağ oranı ile ilgisi var malesef 10 yaşındaki kızlarda bile var Çözümü de bol su içmek ve kolları bacakları çalıştırmak.
..
O avatarı mirayın topiğindeki alya kullaniodu ama olsun şimdik kullanmıyo kine bence yakıştı zuzuma :)

Son düzenleme:
ama ben o topike de yazdığım için gözüm aşina Alya sanıyorum onu
..
ben hiç görmedim ufak yaşta birinin slülitli olmasını, hele 10 yaşında çocuk :26:

neysem kaçıyorum ben, evden de bakarım belkim..zaten kociş yok yatar uyurum iyice dinlenirim
yarın da temizlik yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…