2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ama ben o topike de yazdığım için gözüm aşina Alya sanıyorum onu
..
ben hiç görmedim ufak yaşta birinin slülitli olmasını, hele 10 yaşında çocuk :26:

Selülit yaşla alakalı değil aslında bence.
Dengesiz beslenen, yağlı tüketen, Spor yapmayan, hormonal bozukluk yaşayan çocuklarda, herkes de olur. Benim erkek kardeşim şuan 13 yaşında kocaman göbeği var ve selüliti
Sen denk gelmemişsin demekki. Etrafında sağlıklı kişiler varmış

tünaydınnnn. ay sabahtan beridir temizlik vs.uğraşıom daha kahvaltı etmedimmm. ama neden die bi sorun!!

bulaşık makinesini açmıştım, arkadaş ne bitmez makineymiş 2saati geçti yaaa. aynı anda çamaşır makinesi de çalışıo ondan olabilir mi kızlar sizce suyu rahat alamıo belkii :26:

ufak tavalarım hep maiknede, yumurta kırcaktım kendime işte makine bitmeyince kahvaltı da edemedim.

şu an 3.makine çamaşır yıkanıo tarihte bir ilki gerçekleştiriom bu evde, bi günde hiç bu kadar çok makine çalışmamıştı

selüliti de şeedicek olursak vücutla alakalı bence öncelikle. bazen de yapsan da olucaksa oluyor. ama su içmenin spor yapmanın, kahve ve kolayı azaltmanın mutlaka fayda ettiğine de inanıyorum. evet ben de görmüştüm minicik bebişlerde bile var selülit.

Hey gidi ayşam heyyy Afferin sana bende gitsem evime evimi temizlesem 3 posta çamaşır yıkasam keşkem Ama kayvaltını et yumurta yemesen bile bişiler atıştır ekmek arasında tutsun seni.
Eşimle anlaştık, her cumartesi bana yardım edicek akşam evi temizlicez iyice.. pazar günü temizlik yapmicaz. Bakalım nasıl olucak

eltim çağırdı şimdi ona gidiom :))) orda atıştırırım artık bişiler.daha makineler de bitmedi, neyse yarım saate gelirim artık. bizim evler karşılıklı bi koşu gider gelirim

aa yani bu akşam temizlik mi varr walla süper olur cnm inş.eşin caymaz.pazar günü de dolu dolu size kalır çok ii düşünmüşsünüz

Ne güzel anlaşıyosunuz canım maşşlah size ben severim böyle aile içi durumları ama hep bi laf sokma, fesatlık durumları olmasa
Git bi koşu ye bakim
Evet öyle düşündük bakalım nasıl olucak ben caymazsam iyidir bazen öyle yapasım olmayınca bırakıveriyorum bazen otomatiğe bağlıyorum:111:
..
Dilekk gelmedin noldu yaa merak ediyorum..:105:

ben evdeyim kızlar üfff ben de şimdi temizliğe girişsem her yeri mis gibi yapsam, yarın dinlensem nasıl süper olur.. ama hiiiç halim yok, sonra da pazar helak ediyorum kendimi.. kapılar da silinecek bu hafta, mutfak çekmecelerini boşaltıp silcem içlerini..
biraz uzanıyım belkim 4 gibi felan yaparım uyuya kalmazsam..

Ayşam sana maaşallah nereye sercen o 3 makina çamaşırıı..

ya kızlar siz nevresimlerinizi ne sıklıkta değiştiriyuosunuz bunu merak ettim sorucam hep unutuyorum

Son düzenleme:

Yap sende bugün bence. Diğer güne yorulup pzt. işe gitmek kötü oluyor.
Ben nevresimlerimi kirlendiğini hissettiğim zaman yıkıyorum değiştiriyorum gün tutmuyoru.
Normalde 15 günde bir değiştirilmeli bence yapabiliyosan haftalık değiştir ama çıkar tak yıka kurut çok zaman alıyor

hımm.. ben de bi hafta değiştiriyorum bi geçiştirmiyorum 14 günde bir oluyo evet :)
dilek cevap yazmadı
..
anneme de plates topu aldık ay Allahım yaa egzersiz yapcam diyo, inş yapar da yapmaz gibime geliyo durur köşesinde

Fiyat çok uyguna geliyo aslında ama bende yapamam diye düşünüyorum Yoksa alırdım :/
Dilek cvpda yazmamış ay iice merak ettim aradın mı nek açmıyomu:26:

mrb
ben haftada değiştiriyorum nevresimi, hangisini sereceksem çarşafını seriyorum eşim de yorganı geçiriyor yastık kılıflarını da birlikte değiştiriyoruz. ben yorgan geçirmeyi beceremiyorum. :26:

kızlar plates aşamalı bi spormuş top aşamaları taa ilerledikçe ve kişiye uygunsa olmalıymış dün tv de doktor söyledi. hemen top la başlamayın hele de büyük topla.

Fiyat çok uyguna geliyo aslında ama bende yapamam diye düşünüyorum Yoksa alırdım :/
Dilek cvpda yazmamış ay iice merak ettim aradın mı nek açmıyomu:26:
aramadım, smse cevap vermediği için.. müsait değildir belki? :26:

kızlar plates aşamalı bi spormuş top aşamaları taa ilerledikçe ve kişiye uygunsa olmalıymış dün tv de doktor söyledi. hemen top la başlamayın hele de büyük topla.
biz amatörüz zaten öyle çok yoracak şeyler yapmayız ki, bişe olmaz bence :)))

bi kere problem yaşadık eltimle şimdiye kadar, inş. bi daha da olmaz gittim geldim ama orda yemeğim bi sütlü kahve içtim o kadar.aklım evde yapıcağım yumurtadaydı o yüzden geldim burda yedim az önce

nek sorma cnm yaa helak oldum zaten.allahtan hava güzel ve baya rüzgarlı ilk makineyi serdim, ikinciyi serene kadar bikaçı tamamen kurumuş onları topladım. şimdi 3.makiineyi sererken de diğerleri kurumuş onları topladım son makineyi astım

ben de kirli görürsem değiştiriyorum ama mesela geçen haftalarda hastaydım ya, haftada bi falan değiştirdim grip grip üstünde kalmasın die. yastık kılıflarını daha sık değiştiririm en sık onlar kirleniyor bazen makyajlı yatıom sabah bi bakıom rimel olmuş kılıf ((

Hint felsefesinin 4 kuralı...

KURAL 1: "Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.

KURAL 2: "Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değişt...iremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. 'Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı' gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir."

KURAL 3: " İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.

KURAL 4: "Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir."

ay orda hava bayaa bayaa iyi desene, hemen kurumuş ne süper burda da güneş var ama hava buz :26: yada ben üşüyorum battaniyemin altından çıkamadım. kalkıp bişiler yesem iyi olucak.
akşama da ne yapsam bilmiyorum, patlıcan ve kıyma koysam güveçlere nasıl bir yemek olur ki acaba barbunya da atsam içine (3-4 kaşık barbunyam var buzlukta haşlanmış)
sin ne yapcaksınız kızlar?

Olabilir ama işe gelmediği kesin gelse bi şekilde girerdi :26:
gelmiycekti ki zağten. :44: bi cumartesi çalışıyo bi çalışmıyo, bu cumartesi izinli o

evin içi soğuk cnm yaaa az önce dışarı çıktım ya dışarısı fıstık gibi tam sahilde falan gezmelikkk.

patlıcan ve barbunya olur mu ki bilemedimm :26: benim dün güvecim çok güzel oldu sık sık yaparım bundan sonra.ama etin tadı nedense bi değişik gelio bana, etsiz denicem bi daha. sen de öyle yap sebzeli güveç patates mantar domates ve garnitür koymuştum ben etle beraber.hı bi de soğan ve bi diş sarımsak. kıymayla da yalancı mantı yapsan mesela alakasızmı oldu yanyana????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…