2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet barbunya ve patlıcan çok alakasız oldu..ama deeney yapılabilir, risk etmek de istemiyorum eşim mızmızlanacak biliyorum.
mantarım yok benim :26: yalancı mantı fikri süper ama dün akşam yoğurtlu sarımsaklı kabak yedik yine sarımsaklı yoğurt ıhh, daha o salatadan da var hem.
ay patlıcanlarla karnıyarık mı yapsam o kıymayla.. du bakalım neye yönelicem.
domates çorbası yapim birde bol kaşarlı içeriz sıcak sıcak

Bencede patlıcanla barbunya güzel olmaz nek :/
Sadece patlıcanlı yap domates falan güzel olur yada patlıcanları tavada kızart üstüne kıyma harcı fırnda pişir ımm çok güzel olur.
..
Nek bilmiyodum dileğin izinli old. demek giremiyo :s pzt. öğrenecez artık.
Sana facede istek yolladım canım 2 adresine de kabul edermisinn

benim dünden pilavım var yanına da tavuklu mantar sote yapmayı düşünüom kociş yok zaten tekim.......................

ettim, ben de gönderdim sen de kabul edermisin bebeyim
benim dünden pilavım var yanına da tavuklu mantar sote yapmayı düşünüom kociş yok zaten tekim.......................
mantar ve tavuk göğüs aldırıyım eşime ben de yarın bundan yapimm, afiyet olsun canımm

Tamam ediyim canım senin yarışma facenden de kabul edermisin bi de
Fırında Mantarda nefis oluyo tereyağlı bol selülitli
evet bol selülitlii ama tereyağsız da hiç bir yemek lezzetli olmuyo yaa.. bazen şart

yarışma faceni de ettim, olmamış mı :26:

ben az bi dolaplarımı düzenlim, etrafı toparliyım.. gelirim belkim sonra çıkmadıysanız

Dilşad h.geldin Naber nasılsın bebek nasıl oldu?

hb canım ben çok şükür iyiyim nasipse perşembe işe başlıcam, daha yoğun aranızda olurum inşallah, oğlum kritik, hidrosefali devam ediyor, beyinde sıvı artışı sürüyor. ama mama yiyor artık, çarşambadan sonra da anne sütüne başlıcak inşallah.
sen nasılsın

Tamam ben halletim onu cnm.
Eşimle konuştum şimdi çarşıda işi var traş falan olucak.. Ben erken çıkabilirim dedim sen gider gitmez işe başlarsın diyo unutmamış temizlik yapıcağımızı

kızlar geldim herşey yolunda şuan

merak ettik senii

nekk bana nescayfe şeysi göndermişin tıkladım sana da yolladımm

dilşadcımm anne sütüne başlıcak olmasına çok sevindim

fırında mantar dediğiniz ortasına kaşar ve tereyağı koyulan dimi :26:

Mama yemesinin çok etkisi olur cnm hızlı gelişir.. İnş. çabucak geçer zaman iyileşir kerem bebek.

kızlar geldim herşey yolunda şuan

Naptın kuzum ya meraktan çatladık girmedin de buraya. Noldu anlat bakim

Evet o canım nefis bişi oo mantarlar iyice pişicek, kararacak ama hafif çiğ kalınca güzel olmuyo

Evet o canım nefis bişi oo mantarlar iyice pişicek, kararacak ama hafif çiğ kalınca güzel olmuyo

ben de yapıom bunu pazarda büyük mantar denk gelirse özellikle seçiom. yanına da fırında pattis yapıom ohh missss :))ama bendeki mantarlar şuan bit kadar, pazarın sonuna denk geldim bu hafta o yüzden minikleri kalmış hepp

nekim msj attığını burdAN OKudum tlf evde şarj yoktu annemdeyim şimdi
akşam eve( giitm saçlarımı boyuodum (bunalımdayım ya) kapıcı geldi üst katıma hırsız girmiş benim adanını demirinden tımanarak bişiler götürmüş
neyse banyoya gircem eşimi aradım böle böle tedirgin oldum dedim
aslında11de gelcekmi ama gelioum dedi
bn bekleyemedim girdim tabi banyoya çıktım çay demleyi omlet yaptım geldi
hırsızdan konuşmaya başladık snr yalan dünyayı izledik baktım sarılıo yatalım mı dedi
tmm dedim yattık :92:
yani hiç bişi konuşulmadı.
bugünde kuaföre giitm saçlarırmı kestirdim kuyumcuya gittim setlerimi verdi 5 sıra tamtur yüzük aldım 2 tane de küpe aldım
sonra foto koyarım

yani kızlar hırsız bizi mecburen başka noktaya w:23götürdü
bugünde kuaföre gitcem die sana para veriyim ben dio bakıoum sana sinyali almadım var die markete giitm
alışveriş yaptım 100 tl vermşti ya konuyu da kapatmış olduk

Böyle sadece üstü kapanmış biliyorsun dimi buda erkeklerin özür dileme biçimi güyaa.
Keşke önce konuyu konuşsaymışsınız sonra Neyse barıştığınıza sevindim yinede.

anlaşılan bu işten yine sen karlı çıkmışsınnn barışmanıza sevindim bi daha ama deterjan lafı edecek olursa hiiç cevap verme, kıyafetlerini falan da yıkama

tendyol bambi butiğindeki bütün babetleriistiyorum yaa her renkten bi taneeeee

Ayak numaranı söyle kapına yığim kuzum

kızlar merhaba ders çalışıyordum bi size bakayım dedim sabah 8 de annem tarafından uyandırıldık teknosada indirim varmış mutfaga tv düşünüyordunuz gidin alın dedi oysa ki gece ben bakmıştım bizim istedigimiz gibi yoktu çok pahalılar o kadar para veremem dedim; bi de anneme cep telefonu düşünüyorduk ama hiç bir özelliği olmayan sadece konuşup mesaj yazabileceği uygun fiyatlı bir tleefon arıyorduk bir tane buldum sabah sabah avm ye gittik hallettik telefon işini kimsecikler yoktu Bir de bu akşam küçük kuzenin doğum günü var onun için de ufak bir hediye aldık bir ara uğrayıp verecez.

pazartesiden sonra rahatlıyorum kızlar nooolur bana dua edin de sınavda çok zorlamasınlar rahatça geçebileyim.:26::26::26:

dün reklamlarda gösteriodu samsung 99 tl ondan mı aldınız cnmm? bi de samsung netbook gösteriodu 500tl pembişi çok tatlı görünüoduuu

cnmm sınavında başarılar inş. iyi geçer emeklerinin karşılığını alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…