2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

allahıııııım sana geliyorummmmm

mersi özgemmmmm süpersinnnn

üff sıkıldım yaa vakit geçmio evde de böle boş boşşş.......
Yirim seni ben

İyi şanslar sirken umarım geçersin.. Bizimde nisanda sınavlar başlıyo bakalım napıcaz

99 luk olandan alacaktık mekanizması sorun çıkartırsa diye endişelendik 119 luk düz bir model vardı ondan alındı şarjı 1 hafta gidiyormuş. Ya uzun zamandır telefonları takip etmiyordum sadece konuşma amaçlı uygun fiyatlı bi tane telefon kalmamış hepsinde şusu var busu var gibi şeyler fiyatlar şişirilmiş durumda. Ben televizyonumu paralel ithalat ürünleri satan bir yer var burda zekibey diye depolar var gidip ordan alacam daha uygun fiyata gelir şöyle 200-250 ye halletsem süper olacak

babet giymeyi ben de çok özledim havalar ısınsa da şu botlardan kurtulsak ben bi de hiç bu kış çizme de giyemedim işyerim merkeze göre daha soğuk buzlu oluyor kayar düşerim diye. Resmen bi kışı tek botla geçirdim bi hesapladım 5 aydır alışveriş de yapmıyorum bu kış ekonomi kışı oldu benim için. Haftaya alışverişin dibini bulacam aradaki açık kapatılmalı

Yirim seni ben

İyi şanslar sirken umarım geçersin.. Bizimde nisanda sınavlar başlıyo bakalım napıcaz

Sağol iyi dileklerin için inşallah hocalar bildigim yerlerden saldırırlar Ben nerdeyse 4 aydır bu sınava hazırlanıyorum şimdiye kadar bi sürü sınava girdim çıktım ama bu yeterlilik stresi bambaşkaymış kabuslar görmeye başladım artık etrafımdakileri de geriyorum kendimi kurbalık koyun gibi hissediyorum ayyy

umarım sizin sınavlar da güzel geçer ama ihmal edip konuları biriktirmeyin başlayın çalışmaya

biz de aslında salona istiyoruz bi tv, bi de klima, orası kışın soğuk yazın da sıcak olduğu için hiç kullanamıyoruz ne yazıkki

haklısın cnm yaa, gerçi ben kışın bile babet giydim hatta nekten fırça da yidim ama artık eskidi babetlerim bahar ve yaz için bikaç tane almam lazım. aaaahhh ahhhhhhh kociş bıraksa çok pisalışverş yapıcam ama bırakmıyor ki, bu maaşımı hep harcıcaktım güya, aynen duruo bankada harcatmıo yaaa

Geçsinde bitsin artık diyorsun dimi..
Başlicaz ama ne zaman işte bi başlasak yavaş yavaş gider son ay oturup çalışıcaz artık martta başlıcaz yani çalışmaya.. Ehliyette nisandaymış bakalım güzel geçer inş.

Böyle sadece üstü kapanmış biliyorsun dimi buda erkeklerin özür dileme biçimi güyaa.
Keşke önce konuyu konuşsaymışsınız sonra Neyse barıştığınıza sevindim yinede.
aynen öyle oldu canım belki bu gece ya da yarın konuşulur çünkü benim eşim "o gün nie öyle yaptın" die sorar

ayy mannak doyamıouz dimi ayaykkabı çantaya

Ayak numaranı söyle kapına yığim kuzum

oooo yafyum şeklini yiyim

sen bi al bakim ehliyeti, güzel bi şeyse biz de başlayalım ay hiç mi heves olmaz insanda yaaa

mantar çorbası yapmaya karar verdim, ilk defa denicem hazırını çok sverim inş. bu da hazır gibi olur

dururken harcayamamak da kötü olur bilirim benim maaşımın önemli bir kısmı krediye gittiği için fuzuli şeylerden arındım artık.

Tv almak çok zor bi şey oldu bizim için oturma odamıza aldığımız tv yi tam 6 ay araştırdık teknoloji marketlerine gittiğimizde sattıkları tv nin özelliklerini ordaki satış görevlilerinden daha iyi biliyorduk sonunda uygun bir şey yakaladık aldık rahatladık. Çok özenerek aldık ama oturup birlikte bir film bile izlemeyemedik henüz sizin orda klima şart esas önceliği ona verin

ehliyeti gözünde hiç büyütme çok ahat oluyr o sınav.

Kızlar anane aradı ben oraya geçiyorum ptesi görüşürüz kendinize iyi bakın bana da dualarınızı esirgmeyin

bi de tam tersi netten birisinden 2.el aldık ama daha garantisi bitmemişti 600 tl çok uyguna geldi. sağlam da çok şükür problem çıkarmadı şimdiye kadar :)))

elfim görümcene çok geçmiş olsun.öle sürekli hazır yerse öyle olur. insan herşeyden yer vitamin alır.bir türe odaklanırmı.allahtan fark edilmiş.

elfim hep aklımda bir cumartesi hazırlık yapıp seni davet etmek veya ortak bir yerde buluşmak işallah en kısa sürede buluşuruz.evlerimizde yakın ama sen çalışıyosun bi hafta sonu var diyerek vaktinide almak istemiyorum.

bakırköye cumartesi pazarınada nek sen ben gideceğiz havalar ısınsın günler uzasın gidecez işallah

canımm Allah yardımcın olsun hayırlısıyla atlatacaksın sınavı inşallah

canım allah zihin açıklığı versin işallah emeğini alırsın

iyi geceler kızlar

hafta sonum baya yoğun yorucu ve güzel geçti.teyzemin kızı geldi cuma akşamı hazırlıklarımı yetiştirdim.cumartesi 12de başladık gezmeye önce eşimin otelini gezdirdim sonra ayasofya müzesine,yerebatan sarnıcına,sultanahmet camine,türk islam eserleri müzesine ordan kapalı çarşıya gittik sonra yemek molası histori istanbul forum ıkea eminönü ve 11 de eve geldik.pazarda bir güzel uyuduk sonra güzel bir pazar kahvaltısı yapıp panorama 1453 müzesine gittik ordan biz eve geldik kardeşim demet ablamı otogara götürdü

nasıl geçirdin selülitlerini :26: ben hiç su içmiyorum, her akşam kola içiyorum :/ Allah tan yağlı şeyler yemiyorum

şu avatarı da koymuş gene yaa, onu da başkası kullanıyo

şurdan seç güzel bişe :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-91.html

O avatarı mirayın topiğindeki alya kullaniodu ama olsun şimdik kullanmıyo kine bence yakıştı zuzuma :)

bisüre bunu kullanıyım, sevmiyorum avatar değişmesini de seçmesinide, bulamıyorum bitürlü

..

günaydın kızlar.. enki ne güzel gezmişiniz bisürü

ben c.ertesi 12 de çıktım yazamadımda sonra,eve gittim temizlik yaptım ,sonra akşmüstü arkiye gittim çay+kısır yaptık, sonra eşimde oraya geldi akşam yemek yedik...zaten c.ertesi toplantımızda o arkideydi bütün gece ondaydık :)
pazar da mangal yaptık ... çok rahattım temizliğim yoktu çünkü bi çamaşır vardı ,hemde çok.. renkliler / beyazlar / siyahlar/ eşimin iş kıyafetleri :111: nevresimler vardı daha, makina kafayı yemesin diye bugüne bıraktım
buarada nek, pamuk saten nevr. takımı aldım dün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…