allahıııııım sana geliyorummmmm
mersi özgemmmmm süpersinnnn
üff sıkıldım yaa vakit geçmio evde de böle boş boşşş.......
kızlar merhaba ders çalışıyordum bi size bakayım dedim sabah 8 de annem tarafından uyandırıldık teknosada indirim varmış mutfaga tv düşünüyordunuz gidin alın dedi oysa ki gece ben bakmıştım bizim istedigimiz gibi yoktu çok pahalılar o kadar para veremem dedim; bi de anneme cep telefonu düşünüyorduk ama hiç bir özelliği olmayan sadece konuşup mesaj yazabileceği uygun fiyatlı bir tleefon arıyorduk bir tane buldum sabah sabah avm ye gittik hallettik telefon işini kimsecikler yoktuBir de bu akşam küçük kuzenin doğum günü var onun için de ufak bir hediye aldık bir ara uğrayıp verecez.
pazartesiden sonra rahatlıyorum kızlar nooolur bana dua edin de sınavda çok zorlamasınlar rahatça geçebileyim.:26::26::26:
dün reklamlarda gösteriodu samsung 99 tl ondan mı aldınız cnmm? bi de samsung netbook gösteriodu 500tl pembişi çok tatlı görünüoduuu
cnmm sınavında başarılar inş. iyi geçer emeklerinin karşılığını alırsın
Yirim seni ben
İyi şanslar sirken umarım geçersin.. Bizimde nisanda sınavlar başlıyo bakalım napıcaz
99 luk olandan alacaktık mekanizması sorun çıkartırsa diye endişelendik 119 luk düz bir model vardı ondan alındı şarjı 1 hafta gidiyormuş. Ya uzun zamandır telefonları takip etmiyordum sadece konuşma amaçlı uygun fiyatlı bi tane telefon kalmamış hepsinde şusu var busu var gibi şeyler fiyatlar şişirilmiş durumda. Ben televizyonumu paralel ithalat ürünleri satan bir yer var burda zekibey diye depolar var gidip ordan alacam daha uygun fiyata gelir şöyle 200-250 ye halletsem süper olacak
babet giymeyi ben de çok özledim havalar ısınsa da şu botlardan kurtulsak ben bi de hiç bu kış çizme de giyemedim işyerim merkeze göre daha soğuk buzlu oluyor kayar düşerim diye. Resmen bi kışı tek botla geçirdimbi hesapladım 5 aydır alışveriş de yapmıyorum bu kış ekonomi kışı oldu benim için. Haftaya alışverişin dibini bulacam aradaki açık kapatılmalı
Sağol iyi dileklerin için inşallah hocalar bildigim yerlerden saldırırlarBen nerdeyse 4 aydır bu sınava hazırlanıyorum şimdiye kadar bi sürü sınava girdim çıktım ama bu yeterlilik stresi bambaşkaymış kabuslar görmeye başladım artık etrafımdakileri de geriyorum kendimi kurbalık koyun gibi hissediyorum ayyy
umarım sizin sınavlar da güzel geçer ama ihmal edip konuları biriktirmeyin başlayın çalışmaya
aynen öyle oldu canım belki bu gece ya da yarın konuşulur çünkü benim eşim "o gün nie öyle yaptın" die sorarBöyle sadece üstü kapanmış biliyorsun dimi buda erkeklerin özür dileme biçimi güyaa.
Keşke önce konuyu konuşsaymışsınız sonraNeyse barıştığınıza sevindim yinede.
ayy mannak doyamıouz dimi ayaykkabı çantayaanlaşılan bu işten yine sen karlı çıkmışsınnnbarışmanıza sevindim bi daha ama deterjan lafı edecek olursa hiiç cevap verme, kıyafetlerini falan da yıkama
tendyol bambi butiğindeki bütün babetleriistiyorum yaa her renkten bi taneeeee
Ayak numaranı söyle kapına yığim kuzum
Geçsinde bitsin artık diyorsun dimi..
Başlicaz ama ne zaman işte bi başlasak yavaş yavaş gider son ay oturup çalışıcaz artık martta başlıcaz yani çalışmaya.. Ehliyette nisandaymış bakalım güzel geçer inş.
biz de aslında salona istiyoruz bi tv, bi de klima, orası kışın soğuk yazın da sıcakolduğu için hiç kullanamıyoruz ne yazıkki
haklısın cnm yaa, gerçi ben kışın bile babet giydim hatta nekten fırça da yidimama artık eskidi babetlerim bahar ve yaz için bikaç tane almam lazım. aaaahhh ahhhhhhh kociş bıraksa çok pisalışverş yapıcam ama bırakmıyor ki, bu maaşımı hep harcıcaktım güya, aynen duruo bankada harcatmıo yaaa
Geçsinde bitsin artık diyorsun dimi..
Başlicaz ama ne zaman işte bi başlasak yavaş yavaş gider son ay oturup çalışıcaz artık martta başlıcaz yani çalışmaya.. Ehliyette nisandaymış bakalım güzel geçer inş.
dururken harcayamamak da kötü olur bilirim benim maaşımın önemli bir kısmı krediye gittiği için fuzuli şeylerden arındım artık.
Tv almak çok zor bi şey oldu bizim için oturma odamıza aldığımız tv yi tam 6 ay araştırdık teknoloji marketlerine gittiğimizde sattıkları tv nin özelliklerini ordaki satış görevlilerinden daha iyi biliyorduksonunda uygun bir şey yakaladık aldık rahatladık. Çok özenerek aldık ama oturup birlikte bir film bile izlemeyemedik henüz sizin orda klima şart esas önceliği ona verin
Bizde 3 gündür görümcemdeyiz o hastane bu hastane gezdiyorlar. kanı zehirlenmiş. önce mide zehirlenmesiydi kana karışmış ilaç tedavisi veriyorlar sadece. 3 gecedir hastaneye gidip geliyor. bugün evde işe gitmedi. iyi olur inşallah.
kızlar merhaba ders çalışıyordum bi size bakayım dedim sabah 8 de annem tarafından uyandırıldık teknosada indirim varmış mutfaga tv düşünüyordunuz gidin alın dedi oysa ki gece ben bakmıştım bizim istedigimiz gibi yoktu çok pahalılar o kadar para veremem dedim; bi de anneme cep telefonu düşünüyorduk ama hiç bir özelliği olmayan sadece konuşup mesaj yazabileceği uygun fiyatlı bir tleefon arıyorduk bir tane buldum sabah sabah avm ye gittik hallettik telefon işini kimsecikler yoktuBir de bu akşam küçük kuzenin doğum günü var onun için de ufak bir hediye aldık bir ara uğrayıp verecez.
pazartesiden sonra rahatlıyorum kızlar nooolur bana dua edin de sınavda çok zorlamasınlar rahatça geçebileyim.:26::26::26:
Gel bak kuzumBende onu istiyorum görüşmüş oluruz
Valla var benim göbüş yanlar korse takınca biraz topluyor yanları göbüşü sıkılaştırıyor. 57 kiloydum en son şuan kaçım hiç bilmiyorum. Selülit bendede vardı bi ara bayağı görünüyordu. Dün farkettim düzelmiş bacakalrım yine hafif var ama spor yapıcam havalar azıcık ısınsın geç kararmaya başlasın yürücez eşimle.:124:
..
Ne zamandır başbaşa kalamıyoruz dedin zuzum yine kalamamışsınız ama olsun hafta içine gidicekmişsiniz
şu avatarı da koymuş gene yaa, onu da başkası kullanıyo
şurdan seç güzel bişe :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-91.html
O avatarı mirayın topiğindeki alya kullaniodu ama olsun şimdik kullanmıyo kine bence yakıştı zuzuma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?