2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın herkese,

cumadan ,pazar gününe kadar misafirim vardı.keşke bugünde tatil olsaydı..herkese kolay hızlı gecen bir pazartesi diliyorum:26:

günaydın herkese,

cumadan, pazar gününe kadar misafirim vardı.keşke bugünde tatil olsaydı..herkese kolay hızlı gecen bir pazartesi diliyorum:26:

bende hızlı geçen pzt salı çrş prş cuma ve cmt istioum
bu hft cmt de çalışıoum

özgemm nigarım ve elfim bunlar size cuma günü kötü zamanımda yanımda olduğunuz için

günaydın kızlarr..
herkes iyidir umarım dilekcim sevindim aranızın düzelmesine.
bizde dün arkadaşlarla kahvaltıya gittik herkeste bebek olunca insan bişe anlayamıyor doğru düzgün konuşmadık bile ama yinede beraber olmak ii geldi doğrusu:)
herkese hayırlı huzurlu kavgasız bir hafta diliyorum..

Günaydın herkese... moralim bozuk bugün.. :105:
Sabah Adanada kaza haberiyle uyandım.. Eskiden çalıştığım bi yere malzeme getiren bir arkadaş vardı. Dün gece kaza yapmış akrabaları aynı aileden 5 kişi ölmüş o tanıdığım kişi teşhis ediyor akrabalarını çok üzüldüm suratım düşük. Ve içlerinden 2si 19 günlük evli bir çift Allahım ailelerine sabır versin doyamadan gittiler... Gözlerim dolup duruyor içim acıyor. Allah kimsenin başına vermesin. Dünya gerçekten 3 günlük.

Allah rahmet eylesin ,geride kalanlara sabır versin ...

çok kötü ( heleki teşhis

canım ne ii olmuş çıkmanız seninde ihtiyacın var sonuçta bazıları bebek olunca adım atmıo dışarıya kendini iyice bunalıma sokuo
eskisi gibi arkadaşlarla kaynatamasanda ortam değiştirmek insan içine girmek güzel yinede.

Teşhis yapan kişi için hayatının sonuna kadar unutmayacağı bi kare
yeni evli çiftin ailesi için de çok zor bi durum Allah geride kalanlara sabır versin.

Hayat gerçekten düne takılıp kalmayacak kadar kısa

ayy evt ya dün haberlerde gösterdi bende çok kötü oldum allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü en korktuğum şey allahım yaşatmasın kimseye:(

burda olanlar bilir benim içlerindn birtane gıcık eltim vardı ..puhahaha o hariç dün akşam diger eltiler bizdeydi .kimse onu sevmiyor oh canıma değsin..

ben yanlış tanımamışım ..cimrinin teki cimrilği ilede ailede meşhur ayrıca dedikoduculuğuylada,insanlara iyi teşhis koyarım hemen anlarım.hislerimde .gördüklerimde yanılmamışım bunu dün daha iyi anladım. ve çok sevindim haahahhaaa

ayy Allah korusun olmaz inş güneş ii gelmiştir
dediğin gibi evden hiç çıkmasada hasta olma riski yüksek anne baba dışarının tüm enfeksiyonunu istemeden de olsa eve taşıodur:26:

günaydın herkese

hayırlı mutlu haftalar diliyorum

zuzum iyi gezdik valla istanbulu 1 günde gezebileceğimiz kadar gezdik.

dilek eşinle barışmana sevindim konu açılmamış iyi olmuş ama aynı durumu yaşarsan çamaşırları yıkama bence

sedacığım işallah bişe olmaz prensese sakınan göze çöp batar derler ne kadar üzerine düşersen okadar çok hasta olur onunda ihtiyacı var güneşe iyi olmuş

özgeciğim çok kötü insanın içi gidiyor allah rahmet eylesin kalan ailelerine sabır versin o çiftte öbür dünyada hep beraber olur işallah birbirlerini çok seviyolarmış demekki allahım onları ölümdede ayırmamış

Amin canım evet Allahım (c.c) ölümdede ayırmamış onları yanyana gömülmüşler zaten. Ölen kızda bizim lisedenmiş aynı lisede okumuşuz yani.
Pazar günü mezarlığın yanından geçiyorduk aile mezarlığı gördük ben yanyana gömülmek istiyorum Allah nasip ederse dedim eşim böyle konuşma dedi bağırarak. Ama ben isteğimi söyledim bunuda çok istiyorum Allahım bizede nasip etsin. Ne zaman ölüceğimiz belli değil çünkü. Hayat kavgaya zaman ayıramayacak kadar da kısa o yüzden ben uzun süre küs kalamam Sizce öyle söylememelimiydim kötü mü yaptım

Hayır canım bunun yanlışı doğrusu yokki , bu bir gerçek .... Hepimiz rahmete kavuşucaz zamanı gelince , allah ım gönlüne göre versin, evet yanyan gömülmek isterim bende
Gerçi bunun ne faydası olucak öldükten sonra

Bisüre bunu kullanıyım, sevmiyorum avatar değişmesini de seçmesinide, bulamıyorum bitürlü

Buarada nek, pamuk saten nevr. Takımı aldım dün ...
bak yine topike girince böyle Oldum alya bizim topike mi gelmiş dedim ilk, neyse madem ısrarcısın alışırız napalım
Güle güle kullan nevresimini canım :))) hangisinden aldın? Kaça?

bende hızlı geçen pzt salı çrş prş cuma ve cmt istioum
bu hft cmt de çalışıoum

özgemm nigarım ve elfim Bunlar size cuma günü kötü zamanımda yanımda olduğunuz için

allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inş.. çok çok üzüldüm

Nek bi satıcı her hafta geliyo bizim oraya, onda "altınbaşak" diye bi marka vardı, ben hiç kullanmadım onu, ama ordaki kadınlar güzel o dedi... Bende o markadan aldım modelini fotolarım akşama... 145 tl fiyatı

...

Dilek bu sana :))

Eki Görüntüle 355443

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…