günaydın herkese,
cumadan, pazar gününe kadar misafirim vardı.keşke bugünde tatil olsaydı..herkese kolay hızlı gecen bir pazartesi diliyorum:26:
Günaydın herkese... moralim bozuk bugün.. :105:
Sabah Adanada kaza haberiyle uyandım.. Eskiden çalıştığım bi yere malzeme getiren bir arkadaş vardı. Dün gece kaza yapmış akrabaları aynı aileden 5 kişi ölmüş o tanıdığım kişi teşhis ediyor akrabalarını çok üzüldüm suratım düşük. Ve içlerinden 2si 19 günlük evli bir çiftAllahım ailelerine sabır versin doyamadan gittiler... Gözlerim dolup duruyor içim acıyor. Allah kimsenin başına vermesin. Dünya gerçekten 3 günlük.
canım ne ii olmuş çıkmanız seninde ihtiyacın var sonuçta bazıları bebek olunca adım atmıo dışarıya kendini iyice bunalıma sokuogünaydın kızlarr..
herkes iyidir umarım dilekcim sevindim aranızın düzelmesine.
bizde dün arkadaşlarla kahvaltıya gittik herkeste bebek olunca insan bişe anlayamıyor doğru düzgün konuşmadık bile ama yinede beraber olmak ii geldi doğrusu:)
herkese hayırlı huzurlu kavgasız bir hafta diliyorum..
Sabah Adanada kaza haberiyle uyandım.. Eskiden çalıştığım bi yere malzeme getiren bir arkadaş vardı. Dün gece kaza yapmış akrabaları aynı aileden 5 kişi ölmüş o tanıdığım kişi teşhis ediyor akrabalarını çok üzüldüm suratım düşük. Ve içlerinden 2si 19 günlük evli bir çiftAllahım ailelerine sabır versin doyamadan gittiler... Gözlerim dolup duruyor içim acıyor. Allah kimsenin başına vermesin. Dünya gerçekten 3 günlük.
canım ne ii olmuş çıkmanız seninde ihtiyacın var sonuçta bazıları bebek olunca adım atmıo dışarıya kendini iyice bunalıma sokuo
eskisi gibi arkadaşlarla kaynatamasanda ortam değiştirmek insan içine girmek güzel yinede.
evt cnm gerçekten ii geliyor insana havada güzel olunca baya ii geldi bize kızımıda güneşlendirdik biraz:)dışarı çıkmamak nereye kadarki hasta olacaksa evdede oluyo zaten allah korusun umarım olmazda yani çok korkuyorum çünkü..
evt cnm gerçekten ii geliyor insana havada güzel olunca baya ii geldi bize kızımıda güneşlendirdik biraz:)dışarı çıkmamak nereye kadarki hasta olacaksa evdede oluyo zaten allah korusun umarım olmazda yani çok korkuyorum çünkü..
Niye seviniyosunki :44:
günaydın herkese
hayırlı mutlu haftalar diliyorum
zuzum iyi gezdik valla istanbulu 1 günde gezebileceğimiz kadar gezdik.
dilek eşinle barışmana sevindim konu açılmamış iyi olmuş ama aynı durumu yaşarsan çamaşırları yıkama bence
sedacığım işallah bişe olmaz prensese sakınan göze çöp batar derler ne kadar üzerine düşersen okadar çok hasta olur onunda ihtiyacı var güneşe iyi olmuş
özgeciğim çok kötü insanın içi gidiyor allah rahmet eylesin kalan ailelerine sabır versin o çiftte öbür dünyada hep beraber olur işallah birbirlerini çok seviyolarmış demekki allahım onları ölümdede ayırmamış
bak yine topike girince böyle
Bisüre bunu kullanıyım, sevmiyorum avatar değişmesini de seçmesinide, bulamıyorum bitürlü
Buarada nek, pamuk saten nevr. Takımı aldım dün...
bende hızlı geçen pzt salı çrş prş cuma ve cmt istioum
bu hft cmt de çalışıoum
özgemm nigarım ve elfimBunlar size cuma günü kötü zamanımda yanımda olduğunuz için
allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inş.. çok çok üzüldümgünaydın herkese... Moralim bozuk bugün.. :105:
Sabah adanada kaza haberiyle uyandım.. Eskiden çalıştığım bi yere malzeme getiren bir arkadaş vardı. Dün gece kaza yapmış akrabaları aynı aileden 5 kişi ölmüş o tanıdığım kişi teşhis ediyor akrabalarını çok üzüldüm suratım düşük. Ve içlerinden 2si 19 günlük evli bir çiftAllahım ailelerine sabır versin doyamadan gittiler... Gözlerim dolup duruyor içim acıyor. Allah kimsenin başına vermesin. Dünya gerçekten 3 günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?