2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Merhaba kızlar cuma gününden beri kafamı kaldıramadım işten biraz ara verdim.

dilekcim her ne kadar konuşmadan anlaşmadan da olsa barışmanıza sevindim. sendede biraz agresiflik var sanırım. eşinin evde olduğu bi gün dışarı çıkalım diye kandır markete sok al ihtiyaçlarını. sonra de bak bunlarda hep bu kadar tutuyor diye.

Zeynep mutlaka görüşücez orası kesin havalar biraz düzelsin. bide maşallah bi günde gezmediğiniz yer kalmamış banada lazım öyle bi gün. müze kartı çıkaracaktık bi ara bütün müzeleri gezecektik o da kaldı öyle.

Özgecim ne kadar acı bi durum arkadaşın için allah ailelerine sabır versin..

zuzum hayırlı olsun nevresim takımın. bende alıcam bi tane inşallah.

cumartesi eve gider gitmez eşimde geldi yemek yiyip başladık temizlik yapmaya. önce biraz kavgalı başladık ben beğenmedim yok orası olmadı burası olmadı bırak falan dedim. yatak odasından başladım elektrik süpürgesi sesi var diye rahat rahat söyleniyordum kesin salona kurulmuştur diye düdşünüyordum baktım işin bitince süpürgeyi alabilirmiyim dedi. bi salona gittim ki ayağa kaldırmış salonu bütün koltukları çekmiş masayı çekmiş sevindim tabi :) salonu olduğu gibi eşim temizledi tüm koltukların altı temizlendi çok şükür süpürdü sildi. bende diğer odaları süpürdüm sildim. sonra birlikte mutfağı temizledik bi tek banyo kaldı onuda haftaiçi bi gün banyo yapmadan girip ciflicem. akşam 7 gibi işimiz bitti yemek yedik yalan dünyayı izlememiştik netten izledik sonra yattık sabahta güzel bi kahvaltı hazırladık kaynanam ile görümcem geldiler banyomuzuda yapıp annem ile anneanneme gittik eşimle.

ben mantıyı seviyorum diye görümcemin kaynanası mantı yapmış orda yemek yedik. bugünde onlar bize gelecek. menümüzü dün hazırladık ben çorba ile fırında makarna yaptım. kaynanamda kurutulmuş biber ile patlıcan aldı onları yaptı bide salata yaptı. eve gider gitmez ısıtıp yemek yicez.

fiyatı da iyimiş kuzum, inş solmaz, çekmez.. Taam ekle fotosunu çekince
AVATARINI DA DEĞİŞMİŞŞ, YERİM Kİİ

Son düzenleme:
canım pazar günü eşim birer türk kahvesi yapmış konuşabilir miyiz dedi
işler yüzünden böyle seninle paylaşamıoum dedi
bende yanlı yapıosun dedim
neyse kafasında planlar yapmış onları anlattı.
bugün diğer ortağı gelirse kazanç için çözümler arayıp konuşcaklarmış
hakkımızda hayırlısı
dün daha büyük bi kavga ettik k.validemler nedeniyyle falan hiç takılmadım
bu çıktı gitti bende eltimi aradım geldi aldı beni arabayla biraz kafa dağıttık sonra içmiş içmiş gelmiş ben seni sevioum asla bırakmıcam die
işler yüzünden kendini çok kötü hissedio bana bakamadığını düşünüo
herkesin eşi farkılı tabi burda konuşuouz ama ben senni diğer yazını okudum adam salonu temizlemiş dip köşe ben koltuğu çektirioum silioum normal olarak geri itilcek yerine ama öyle yüzüme bakıo bilmio yapmak istemio sıkılıo
napım yakasına yapışamıoum işte

Nek bi satıcı her hafta geliyo bizim oraya, onda "altınbaşak" diye bi marka vardı, ben hiç kullanmadım onu, ama ordaki kadınlar güzel o dedi... Bende o markadan aldım modelini fotolarım akşama... 145 tl fiyatı

canım güzel günlerde kullan
umarım nekin dediği gibi solmaz çekmez
pamuk saten dimi?

dediğin mantıklı sana bakamadığını düşünüyor demekki. ama ona evliliğin bu olmadığını birlik beraberlikle halledebileceğinizi anlat. içine çok atıyor eşin galiba.

canım yanlış bişe söylememişsin ama kime ölüm dersen de o tepkiyi verir heleki sevdiğin eşin bambaşka.bende sormuştum bi kere eşime sizin mezarlık neresi falan diye noldu dedi nereye gömüleceğimi bileyim dedim yan yana gömsünler dedim sen nediyosun nasıl konuşuyon diye kızdı .fakat ne olacağı belli olmaz dedim 5-10 dakika içinde ne olacağı belli değil dedim ne zaman öleceğimizi bilemeyiz dedim.Allah ım herkese hayırlı ölümler nasip etsin.

evet filiz kesin görüşücez havalar ısınsın günler uzasın .istanbulu 1 günde feth etmeye kalkıştık ama çok yoruldum hala atamadım yorguluğu .benim vardı kuzenimde çıkarttırdı oda türkçe öğretmeni 10tl verdi okadar.ayasofyada bide türk islam eserlerinde geçerli yerebatanda panoramada geçerli değildi.sanırım istanbul büyük şehire bağlı olan müzelede geçerli değil turizm bakanlığına bağlı olanlarda geçerli

offff çok üzüldüm canım yaaa.allah rahmet eylesin ne kadar zor yaaa

fiyatı da iyimiş kuzum, inş solmaz, çekmez.. Taam ekle fotosunu çekince
AVATARINI DA DEĞİŞMİŞŞ, YERİM Kİİ

inş :13:

kıyamam, geri gönderme şansın yokmu :44:

kendinde dedin canım, kimseyi kimseyle kıyaslama

sağol canım, evet pamuk saten

zuzum lokum için bi yapılış tarifide senden alabilir miyim

tabisi

şincik hamurunu yaptın, fırın tepsisine yay onu,önce margarinle yağla(orda sadece yağlayın demiş, ben margarin şettim) hemen zaten pişiyo 5-10 dk da, çok kızarmadan almalısın....
sonra resimdeki gibi dilimliyosun , 12 parça oluyo .... dilimi aldım, düz zeminde üzerine kremasını yaydım bolca (kenarlarına yayma çok, rulo yaparken fışkırıyo yanlardan), 3 dilim muz dizdim, sonra çok bastırmadan rulo yaptım, hemen süte buladım elimde sıkıştırdım, özellikle en uç kısmını açılmasın diye, hemen sonra h.cevizine buladım (bulamayı tekerlek gibi yuvarlayıp yaptım) gene kıvırdığım en uç kısmı alta gelcek gibi borcama dizip, streçleyip dolaba attım

yalnız kremasını ,kekin tepside altta kalan kısmına sür... çinkim üst kısma sürersen hani ilkin kabarıyo ya hamur, ,o kabarık kısınları kremayı sürdükçe kalkıyo

ben de sık sık dile getiririm ölüm konusunu.
Eşime vasiyetim de var hatta :)
ben ölürsem mezarımın başına minik bi lamba yaptıracak cam içinde fener gibi bişe.. :)
karanlıktan korkarım çünkü.. tek vasiyetim bu.
o da hep sarıp sarmalar o konu açılıca "Allahım yokluğunu göstermesin, benim de canımı alsın" der "ben seni nasıl bırakır gelirim, birde gece olunca kafayı yerim herhalde karanlıktan da korktuğunu biliyorum" der sonra duygusallaşırız

hiiii nekkk neler de demişsiiiin :18:

ben de konuşmam hiç öle konuları eşim de konuşsun istemem yaaa off moralim bozuldu haa

haydeeee düşünmeyelim artık kızlar bunlarıııı

zuzum güle güle kullan nevresimini bende istiyorum kampanya indirime denk gelsekte alsam

bende yapmıştım o lokuma benze ama ben sadece kremadan yapıp rulo gibi sardım biraz daha büyüktü

Düşüncesi bile kötü ama GERÇEK... Maalesef yarın ne olacağımızı bilemiyoruz öbür tarafta yine birlikte olacakmıyız bilmiyorum Söylüyorum çünkü söylenmeli
Şu hadisi çok severim.. "Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşa, Yarın ölecekmiş gibi iman et"

offff çok üzüldüm canım yaaa.allah rahmet eylesin ne kadar zor yaaa
Amin canım biz tanımıyoruz üzülüyoruz Allah ailesine sabır versin. Ölen kzın annesini düşündüm de 19 gün önce kızı evleniyor gidiyor ve bunlar oluyor.

Bende korkarım karanlıktan... Lamba aydınlatır mı sanki nekk.. Dünyada yaptığımız iyi ameller aydınlatacak sadece mezarımızı...
Allah korusun herkesi.. Allah sıralı, acısız, hayırlı ölümler versin. AMİN.
Bize kalan dünyada iyi bir şekilde yaşayıp topluma faydalı olarak diğer tarafın amelini yapmak.. Maalesef günlük menfaatler için yalan dünyanın seline kapılıyoruz..

kargoyu imzalayıp aldım öğle arasında bakarım die açmadım şimdi geri veremem ki ahsabı kenarından yapıştırcaz artık
---
evt şükretmek gerekio her zaman Allah beterin beterini göstermesin
---
acep muz koymasam olur mu eşimde kardeşimde pek sevmez çok mu boş olur :44:

kuzum gözlerim doldu yaa :85:
yapmayın böle özgem de çok üzüldü zaten tanıdık olunca insana daha bi zor gelio samimiyet olmasa bile

ayşenin dediği gibi kapatalım
bu arada ayşecim benden alıntı yapmışsın görünmez yazı mı yazdın ki ben bişi okuyamadım

kuzum gözlerim doldu yaa :85:
yapmayın böle özgem de çok üzüldü zaten tanıdık olunca insana daha bi zor gelio samimiyet olmasa bile

ayşenin dediği gibi kapatalım
bu arada ayşecim benden alıntı yapmışsın görünmez yazı mı yazdın ki ben bişi okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…