kuzum gözlerim doldu yaa :85:
yapmayın böle özgem de çok üzüldü zaten tanıdık olunca insana daha bi zor gelio samimiyet olmasa bile
ayşenin dediği gibi kapatalım
bu arada ayşecim benden alıntı yapmışsın görünmez yazı mı yazdın ki ben bişi okuyamadım
gitme bebeyim gel aramızaBencede kapatalım sabahtan beri içinizi kararttım.. Bazen böyle konulara dalınca gidiyorum uzaklara..
çok bunaltıo kendini anlatamam sana sende üzülürsünsün diokısssss nası olur o kadar da yazdım diodum bi baktım ki senin alıntının içine yazmışım meğersem onu da nasıl becerdiysem
kopyalıyorum: dilekcim eşin gerçekten baya içerlemiş anlaşılan bu duruma, yani yetemediği düşüncesine. belli ki o yüzden oraya buraya sarıyor. bence ona yanında olduğunu her şeyin üstesinden gelebileceğinizi hissettir iyi hissetmesini sağla, ve bi daha da bi üzüntüsü bi şeyi olursa sana anlatmasını iste mutlaka.böylece hem onun içi rahatlayacaktır hem de sen problemin ne olduğunu bilir ona göre elinden bişi geliosa yapmaya çalışırsın.
bugün topik pek sessiz haftanın ilk günü olduğu için galiba
bende biraaz ders çalışayım malum sınavlara 1 ay 1 hafta kaldı özgem duyrulur
kuzum gözlerim doldu yaa :85:
yapmayın böle özgem de çok üzüldü zaten tanıdık olunca insana daha bi zor gelio samimiyet olmasa bile
ayşenin dediği gibi kapatalım
bu arada ayşecim benden alıntı yapmışsın görünmez yazı mı yazdın ki ben bişi okuyamadım
taam kapattım artık
annemlerdeyiz bu akşam, nasıl gideceksem hava buzz ve yağıyo çok
çok güzelll, sabahtan beri dinliyorum benbende size rafetin yeni şarkısını armağan ediyim
Rafet El Roman Senden Sonra Orijinal 2012 HD Yeni - YouTube
yağmurr :26:canım kar mı yağıo orda:26:
zuzum güle güle kullan nevresimini bende istiyorum kampanya indirime denk gelsekte alsam
bende yapmıştım o lokuma benze ama ben sadece kremadan yapıp rulo gibi sardım biraz daha büyüktü
kargoyu imzalayıp aldım öğle arasında bakarım die açmadım şimdi geri veremem ki ahsabı kenarından yapıştırcaz artık
---
---
acep muz koymasam olur mu eşimde kardeşimde pek sevmez çok mu boş olur :44:
zuzuuuu güle güle kullan bu arada nevresimlerini iyi günlerdeayy ne pahalıymış ama yaa, bende de hiç yok pamuk saten,nasıl bişeydr onu da bilmiom bi denk geldiğinde bakayım canlı canlı mağazada
taam kapattım artık
annemlerdeyiz bu akşam, nasıl gideceksem hava buzz ve yağıyo çok
evetttgitmezsende tirip atar
evet kızlar benziyoavatarımı dilekinkine benzetesim var
resmen öyleye gelmiş dimmi:) yani sen gitmesende olur, damadı gitsin :))))
kivi miozamn kivi koy
ayyy bu damat aşkları beni bitirio bizim hatunlarınevettt
geçen suratıma kapattı gelme tamam deyip, aradım küstün mü diyorum.. e tabi ki diyo
dedim anne reglim, başım ağrıyotaam hadi gelme dedi..şimdi gitmem lazım.
Mücoyu özlemiş
evet kızlar benziyo
dekoltesi de pek boş, cicikleri hiç yok
evet kızlar benziyo
dekoltesi de pek boş, cicikleri hiç yok
resmen öyleye gelmiş dimmi
kivi mi
ya hiç bişi koymasam olur mu
benim kardeşim sadece vişne sever o da olmaz ki eşimde sevmez öyle
boş yapsam üstüne çikolata rendesi yapsam yada birazına da pudra şekeri die düşündüm
niye şaşırdın okadar
ozamn boş yap, sadece kremalı....üzerine çiko sosu gezdir süslü süslü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?