2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kısssss nası olur o kadar da yazdım diodum bi baktım ki senin alıntının içine yazmışım meğersem onu da nasıl becerdiysem

kopyalıyorum: dilekcim eşin gerçekten baya içerlemiş anlaşılan bu duruma, yani yetemediği düşüncesine. belli ki o yüzden oraya buraya sarıyor. bence ona yanında olduğunu her şeyin üstesinden gelebileceğinizi hissettir iyi hissetmesini sağla, ve bi daha da bi üzüntüsü bi şeyi olursa sana anlatmasını iste mutlaka.böylece hem onun içi rahatlayacaktır hem de sen problemin ne olduğunu bilir ona göre elinden bişi geliosa yapmaya çalışırsın.

zuzuuuu güle güle kullan bu arada nevresimlerini iyi günlerde ayy ne pahalıymış ama yaa, bende de hiç yok pamuk saten,nasıl bişeydr onu da bilmiom bi denk geldiğinde bakayım canlı canlı mağazada

Son düzenleme:
bugün topik pek sessiz haftanın ilk günü olduğu için galiba

bende biraaz ders çalışayım malum sınavlara 1 ay 1 hafta kaldı özgem duyrulur

Bencede kapatalım sabahtan beri içinizi kararttım.. Bazen böyle konulara dalınca gidiyorum uzaklara..
gitme bebeyim gel aramıza
bende size rafetin yeni şarkısını armağan ediyim
Rafet El Roman Senden Sonra Orijinal 2012 HD Yeni - YouTube

çok bunaltıo kendini anlatamam sana sende üzülürsünsün dio
pazar günü tv izlioum küçük bi çocuk var çırak die çalışıo filmde bende aldım böyle bi ufaklık dedi neden sölemedin dedim bilmem ki neyini sölicem dedi ayy Allahım yani paylaşıp konuşulcak bişi sonuçta.

bugün topik pek sessiz haftanın ilk günü olduğu için galiba

bende biraaz ders çalışayım malum sınavlara 1 ay 1 hafta kaldı özgem duyrulur

yaa ben olsam ders falan çalışamam yaa sırf bu yüzden KPSS'Ye falan giremioum.

taam kapattım artık

annemlerdeyiz bu akşam, nasıl gideceksem hava buzz ve yağıyo çok

off alıntılarım yazdılarım gitti.

alishia o çok taktı bu aralar ama anlatamam dio napıyım ki.

zeynebim kolay gelsin sana

zuzum güle güle kullan nevresimini bende istiyorum kampanya indirime denk gelsekte alsam

bende yapmıştım o lokuma benze ama ben sadece kremadan yapıp rulo gibi sardım biraz daha büyüktü

sağol canım

evet benimkilerde büyük oldu, resimdeki gibi olmadı ..belki o çok sıktı öle küçük oldu :)))

anladım canım ...

ozamn kivi koy

zuzuuuu güle güle kullan bu arada nevresimlerini iyi günlerde ayy ne pahalıymış ama yaa, bende de hiç yok pamuk saten,nasıl bişeydr onu da bilmiom bi denk geldiğinde bakayım canlı canlı mağazada

sağol canım, çok güzel yumuşacık

taam kapattım artık

annemlerdeyiz bu akşam, nasıl gideceksem hava buzz ve yağıyo çok

gitmezsende tirip atar

kivi mi
ya hiç bişi koymasam olur mu
benim kardeşim sadece vişne sever o da olmaz ki eşimde sevmez öyle
boş yapsam üstüne çikolata rendesi yapsam yada birazına da pudra şekeri die düşündüm

evettt
geçen suratıma kapattı gelme tamam deyip, aradım küstün mü diyorum.. e tabi ki diyo
dedim anne reglim, başım ağrıyo taam hadi gelme dedi..şimdi gitmem lazım.
Mücoyu özlemiş
ayyy bu damat aşkları beni bitirio bizim hatunların

evet kızlar benziyo
dekoltesi de pek boş, cicikleri hiç yok

cicikleri derken :92:

kivi mi
ya hiç bişi koymasam olur mu
benim kardeşim sadece vişne sever o da olmaz ki eşimde sevmez öyle
boş yapsam üstüne çikolata rendesi yapsam yada birazına da pudra şekeri die düşündüm

niye şaşırdın okadar

ozamn boş yap, sadece kremalı....üzerine çiko sosu gezdir süslü süslü

cicik miiiiii çok hoşsun nekk ciciklerini de görmüş yaaaa

üff kar mı geliomuş yine.aman beee soğuğunu biz çekicez yine yani desene

ben de çıktım okuldan,anneme uğradım ordayım şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…