pazar günü eşim ekmek alcak bozuk var mı dedibende çantalara bakarken bunları nereye sığdırıyor acaba diye düşündüm :)))
Dilek maşşallahİçlerinden bikaçını çok beğendim, LV ye çalışmışsın resmen
Benim çantam toplasan en fazla 6
çok bunaltıo kendini anlatamam sana sende üzülürsünsün dio
pazar günü tv izlioum küçük bi çocuk var çırak die çalışıo filmde bende aldım böyle bi ufaklık dedineden sölemedin dedim bilmem ki neyini sölicem dedi ayy Allahım yani paylaşıp konuşulcak bişi sonuçta.
yaa ben olsam ders falan çalışamam yaa sırf bu yüzden KPSS'Ye falan giremioum.
cicikleri derken :92:
MEMİTOLARI YANİİcicik miiiiiiçok hoşsun nekk ciciklerini de görmüş yaaaa
MEMİTOLARI YANİİ
..
DİLEĞİN ÇANTALARINA BAKİM SONRA YİNE ÇALIŞMAYA DEVAMM
ÇOK YOĞUNUM
AKŞAMA KADAR YETİŞTİRMEM GEREKEN İŞİM VAR BİTMİYCEK AMA ÇABALIYORUM
BİRDE İŞLE İLGİLİ GELİŞMELER OLDU, ANLATMAM LAIZM SİZE KAFAM KARIŞTI ÇOK AKŞAM YAZARIM ARTIK
canım en fazla LV kahve tabaya vermiştim ferrari modeliymiş41 kere maşallah dilekciğim dahasıda vardır heralde ama çantaların çok güzel güle güle kullan hepsini .en fazla ne ne kadar verdin bir çantaya
benimde 7 tane var ama modasını geçenleri veriyorum anneme annemde dağıtıyor ihtiyacı olanlara
ayy çok işim vardı uğrayamadım hiç..
dilekkkkkkkkkk inanmıyorum kız o nekadar çanta öle kocan haklı valla:)mağaza gibisin aynı:)hepside çok güzel güle güle kullan..
maşallah sana dileeeeekk. güle güle kullan epsini cnmm
düşündüm de...benim 6 tane çantam varmışş
eve geldim bu arada.her mekandan bir mesajla bugünü bitiricem ben heralde.birazdan da kv.lere çıkıcam eltimler ordaymış :)))
canım en fazla LV kahve tabaya vermiştim ferrari modeliymiş75 tl vermiştim sonra 50 45 40 gbi falan 10luklarda var tabii
daha var spor çantalar sırt çantaları küçük abiye çantalar falan tuttum bu zeynebim
saol canım daha iileri senin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?