2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tamamdır hala 3 5 eksik cantam var göremiceniz
son aldığım bot ve çizmeyi de ekledim

bende çantalara bakarken bunları nereye sığdırıyor acaba diye düşündüm :)))
pazar günü eşim ekmek alcak bozuk var mı dedi
çantamda dedim
çantan nerde dedi
odada işte dedim
odaya girmiş
bu benim için çok zor oldu
hangisinde olduğunu nası bulcam dio
yeşil olanda dedim

Dilek maşşallah İçlerinden bikaçını çok beğendim, LV ye çalışmışsın resmen
Benim çantam toplasan en fazla 6

ama LV'nin tüm çantaları harika
son zamanlardaki favorim yeşil açma kısmına bayılaraka aldım.

haklılar canım erkek olup birde evlisin ev geçindirmek zorundalar ne kadar bizlerde çalışsak onlar en iyi şekilde yaşamamızı istiyorlar.birde eşinin kendi işi olunca dahada zor allah yardımcıları olsun.işi eve taşımamak istiyor seni bunaltmak istemiyor ama içine atıncada size yansıyor tartışıyorsunuz.işallah seninle paylaşarak rahatlar alışır buna

evde işi yapınca tvye odaklanıyosun yda nete başka bişi yok ben istiyorum bu yüzden çalışabiliyorum ama çok fazla sınav olunca karışıyor hangisine çalışsam deyip hiçbirine çalışamıyorum allahtan dil kursuna gidiyorum kpssyde giricem kitabımı aldım şı sınavları atlatayımda ona başlıcam

maliyet muhasebesine başladım 1.üniteyi bitirdim 50 soru çözdüm ama başıma ağrı girdi

Hiç işim yok sıkıldım ...

Sabahtan beri ufak tefek angarya işleri yapıyom ara ara ... Ama sıkıldım alışmışım tempoya (

azcık kaldı sabredeyim

Zeynepcim netten çıkmış sorulara bakıyorum onları çözüyorum
..
Muhasebeci hatunlarım bana cvp verin..
Ben işe girdim 4 ay oldu geçen hafta sigorta için evraklarımı verdim.. Önceden de eşimden faydalanıyordum. Şimdi ben doktora gitmek istesem kendi sigortam 30 gün dolmadığı için ssk görünmez mi yoksa eşimin üstünden yararlanmaya devam mı ediyorum 30 gün prim dolana kadar :26:

cicikleri derken :92:

cicik miiiiii çok hoşsun nekk ciciklerini de görmüş yaaaa
MEMİTOLARI YANİİ
..
DİLEĞİN ÇANTALARINA BAKİM SONRA YİNE ÇALIŞMAYA DEVAMM
ÇOK YOĞUNUM
AKŞAMA KADAR YETİŞTİRMEM GEREKEN İŞİM VAR BİTMİYCEK AMA ÇABALIYORUM

BİRDE İŞLE İLGİLİ GELİŞMELER OLDU, ANLATMAM LAIZM SİZE KAFAM KARIŞTI ÇOK AKŞAM YAZARIM ARTIK

41 kere maşallah dilekciğim dahasıda vardır heralde ama çantaların çok güzel güle güle kullan hepsini .en fazla ne ne kadar verdin bir çantaya

benimde 7 tane var ama modasını geçenleri veriyorum anneme annemde dağıtıyor ihtiyacı olanlara

kolay gelsin canım hakkında hayırlısı olsun işallah

ayy çok işim vardı uğrayamadım hiç..

dilekkkkkkkkkk inanmıyorum kız o nekadar çanta öle kocan haklı valla:)mağaza gibisin aynı:)hepside çok güzel güle güle kullan..

maşallah sana dileeeeekk. güle güle kullan epsini cnmm

düşündüm de...benim 6 tane çantam varmışş

eve geldim bu arada.her mekandan bir mesajla bugünü bitiricem ben heralde.birazdan da kv.lere çıkıcam eltimler ordaymış :)))

canım en fazla LV kahve tabaya vermiştim ferrari modeliymiş 75 tl vermiştim sonra 50 45 40 gbi falan 10luklarda var tabii
daha var spor çantalar sırt çantaları küçük abiye çantalar falan tuttum bu zeynebim

ayy çok işim vardı uğrayamadım hiç..

dilekkkkkkkkkk inanmıyorum kız o nekadar çanta öle kocan haklı valla:)mağaza gibisin aynı:)hepside çok güzel güle güle kullan..

saol canım daha iileri senin olsun

ortak rakam 6 zaten yani sorun bende

maşallah canım hepsini toplsan 50yi bulur ama fazla vermemişsin bazıları çanta delisi oluyor 200-300 veriyor seninkiler iyi benimde ihtiyacım var çantaya ama yazlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…