2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

saol cnm doğrusunu sölemek gerekirse geçen gittim ucuz,büyük ve hafif bir tane çanta aldım diğer kullandığıma 75 tl vermiştim ama çok ağır ve kolumdan düşüyodu sabahları hem çocuğun çantası hem benimki kolay olsun dedim 25 tl ye aldım zaten hafta sonları onun çantasıyla geziyorum ayrı kullanmıyorum bile artık..

özgecim bildiğim kadarıyla 30 gün geçmesi gerek..

kuzucum benim bildiğim
yani kendimi anlatıyım ben çalışmıoken eşimden faydalanıodum kendiminki yapılanca mayıs 17de ben temmuz başında falan gitmiştim dra 1,5 ay olmuş oluo
eskiden 3 aydı bu benim bildiğim 1 aya düştü galiba ki ben o şekilde faydalandım.

maşallah canım hepsini toplsan 50yi bulur ama fazla vermemişsin bazıları çanta delisi oluyor 200-300 veriyor seninkiler iyi benimde ihtiyacım var çantaya ama yazlık
hayır hayır 50yi bulmaz zaten 20 tanesi burda 10da evde olsa 30 tane işte bunlardan o portföyleri vercem aslında
200-300 vermem tatlım yaa en fazla 100 işte
sana ii dersler canım gül güle git

ayy evet bebiin çantası olunca ekstra bi de kendininkini taşıman zor oluodur
ben bazen öyle çok dolduruoum ki çantaya parfüm el kremi ıslak kuru mendilleri makyaj çantası şarjım not defterim falan derken çorba oluo cantam
bazende sadece cüzdan tlf ve sigara anahtarlık koyuoum
bebek çantasında sende herşeyi taşıosundur dimi

bilmiom ki ben de özgemm, 30 gün sanırsam ama emin değilimm :26:

şuanda da kv.lerden yazıyorummm nescafenin ilk kazananları dağıtıma başlamış kızlarr var mıydı ilk seferdde katılan?

Hmm elfi ve zuzu biliyordur dedim ama cvp vermediler :26: Neysem yarın ben muhasebecimizi aratır sorarım. Sağolun kızlar
Nescafe ilk kazananlarda yokum da 2. kazananlar olucak dimi çünkü ben cuma günü katıldım formu doldurdum. Yoksa bitti mi kampanya :44:

Son düzenleme:
işyerndekiler miydi bunlar? orda mı tutuosun çantalarını cnm anlamadım :26::26:

eşim kv. ve eşimin ark.ilk kazananlardaydı eşimin ark.gelmiş bugün.ben de geçen gündoldurdum kendi adıma onlar da yakında açıklanır umarım orda da kazanırız.bazen formudoldurdum ama ismim yok listede diyenler çıkıyor nasıl oluyorsa....

Dilek benim en fazla verebileceğim para 75 ondan yukarısına ben versem elim gitse gönlüm razı gelmez
..
Geçen limangoda bişi gördüm çanta düzenliyicisi çok hoş pratik bişi sana tavsiye ediyorum.. Haa dilekk sen bi ara bot almıştın eşine noldu o sonra halledebildin mi

canım ya o kadar yoğunum okuyorum ama algılayamıyorum çok yoğun bi gün geçirdim. ve yoğun günler beni bekliyor.

30 günün dolduysa kendi sigortandan faydalanabilirsin. ne zaman girişin yapılmıştı?

canım ya o kadar yoğunum okuyorum ama algılayamıyorum çok yoğun bi gün geçirdim. ve yoğun günler beni bekliyor.

30 günün dolduysa kendi sigortandan faydalanabilirsin. ne zaman girişin yapılmıştı?

30 gün dolmadı işte canım sorun orda geçen hafta verdim evrakları girişimi yapmışlardır herhalde.
Benim 30 gün dolmadığı için, eşimden yararlanabiliyor muyum dolana kadar eskisi gibi yani sorduğum soru bu :44:

ay hemde nasıl artık arabada bırakıyorum kendiminkini yukarı çıkarmıyorum bile bende doldururdum eskiden ama artık sadece cüzdan,kulaklık ve süt sağma makinem var:))çocuğunun çantası yeterince dolu olduğu için sadece cüzdanım ve tel. koyuyorum makyaj çantaları falan eskide kaldı artık

buna yarın bi bakmam lazım canım. bugün çok kötü bi gün geçirdim

tansiyon yerlerde ayağa kalktığımda sendeliyorum sürekli. gaz gibi bişeylerde sıkıştırdı durdu bütün gün. bide noter onaylı defteri yanlış yazmışım onunla uğraştım zaten bütün gün defter yazdım allahım nasıl bi gün ya. daha akşama misafir var akşamda yorulucam off off

iyi akşamlar kızlar..

işyerndekiler miydi bunlar? orda mı tutuosun çantalarını cnm anlamadım :26::26:
yok kuzu onu da nerden çıkardın :44: evde çektim fotoları

evt bilioum ama aslında kullanışlı diil bebeyim yanı benim çantalar gözlü onu oturtamam.
o botuda aldım taş gibi bi bottu ertesi sabah pttye 60 tl yatırdım aldım 139tllik etiketiyle geldi yıllarda giyer valla onu çok ii denk getirdim
geçende limanogodan polonun spor ayakkabısını aldım 26 tlye gelmiş oldu umarım oda ii çıkar.

Tamam canım yaa çok yorulmuşsun sen akşama çok yorma bari söyle k.v ne biraz o yapsın. Geçmiş olsun Dikkat et kendine

akşam yormazsın inş.kendini fazla cnmmm

böyle diyince ben de zannettim ki burdakiler yani işyerindekiler demek istiosun.ama şimdi algıladım olayı

günaydın kızlar...

özgem tirip atma :) çıkmışımki ben, akşamda girmedim oyüzden yeni okudum ....

30 gün dolana kadar eşinden bakılırsın , çinkim senin 30 günün dolmadan sistem seni göremez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…