canım en fazla LV kahve tabaya vermiştim ferrari modeliymiş75 tl vermiştim sonra 50 45 40 gbi falan 10luklarda var tabii
daha var spor çantalar sırt çantaları küçük abiye çantalar falan tuttum bu zeynebim
saol canım daha iileri senin olsun
Zeynepcim netten çıkmış sorulara bakıyorum onları çözüyorum
..
Muhasebeci hatunlarım bana cvp verin..
Ben işe girdim 4 ay oldu geçen hafta sigorta için evraklarımı verdim.. Önceden de eşimden faydalanıyordum. Şimdi ben doktora gitmek istesem kendi sigortam 30 gün dolmadığı için ssk görünmez mi yoksa eşimin üstünden yararlanmaya devam mı ediyorum 30 gün prim dolana kadar :26:
Ama neden kimse cevap vermiyor
hayır hayırmaşallah canım hepsini toplsan 50yi bulur ama fazla vermemişsin bazıları çanta delisi oluyor 200-300 veriyor seninkiler iyi benimde ihtiyacım var çantaya ama yazlık
saol cnm doğrusunu sölemek gerekirse geçen gittim ucuz,büyük ve hafif bir tane çanta aldım diğer kullandığıma 75 tl vermiştim ama çok ağır ve kolumdan düşüyodu sabahları hem çocuğun çantası hem benimki kolay olsun dedim 25 tl ye aldım zaten hafta sonları onun çantasıyla geziyorum ayrı kullanmıyorum bile artık..
özgecim bildiğim kadarıyla 30 gün geçmesi gerek..
bilmiom ki ben de özgemm, 30 gün sanırsam ama emin değilimm :26:
şuanda da kv.lerden yazıyorummmnescafenin ilk kazananları dağıtıma başlamış kızlarr var mıydı ilk seferdde katılan?
işyerndekiler miydi bunlar? orda mı tutuosun çantalarını cnm anlamadım :26::26:hayır hayır50yi bulmaz zaten 20 tanesi burda 10da evde olsa 30 tane işte bunlardan o portföyleri vercem aslında
200-300 vermem tatlım yaa en fazla 100 işte
sana ii dersler canım gül güle git
ayy evet bebiin çantası olunca ekstra bi de kendininkini taşıman zor oluodur
ben bazen öyle çok dolduruoum ki çantaya parfüm el kremi ıslak kuru mendilleri makyaj çantası şarjım not defterim falan derken çorba oluo cantam
bazende sadece cüzdan tlf ve sigara anahtarlık koyuoum
bebek çantasında sende herşeyi taşıosundur dimi
Hmm elfi ve zuzu biliyordur dedim ama cvp vermediler:26: Neysem yarın ben muhasebecimizi aratır sorarım.
Nescafe ilk kazananlarda yokum da 2. kazananlar olucak dimi çünkü ben cuma günü katıldım formu doldurdum. Yoksa bitti mi kampanya :44:
hayır hayır50yi bulmaz zaten 20 tanesi burda 10da evde olsa 30 tane işte bunlardan o portföyleri vercem aslında
ben bazen öyle çok dolduruoum ki çantaya parfüm el kremi ıslak kuru mendilleri makyaj çantası şarjım not defterim falan derken çorba oluo cantam
Hmm elfi ve zuzu biliyordur dedim ama cvp vermediler:26: Neysem yarın ben muhasebecimizi aratır sorarım. Sağolun kızlar
Nescafe ilk kazananlarda yokum da 2. kazananlar olucak dimi çünkü ben cuma günü katıldım formu doldurdum. Yoksa bitti mi kampanya :44:
canım ya o kadar yoğunum okuyorum ama algılayamıyorum çok yoğun bi gün geçirdim. ve yoğun günler beni bekliyor.
30 günün dolduysa kendi sigortandan faydalanabilirsin. ne zaman girişin yapılmıştı?
hayır hayır50yi bulmaz zaten 20 tanesi burda 10da evde olsa 30 tane işte bunlardan o portföyleri vercem aslında
30 gün dolmadı işte canım sorun orda geçen hafta verdim evrakları girişimi yapmışlardır herhalde.
Benim 30 gün dolmadığı için, eşimden yararlanabiliyor muyum dolana kadar eskisi gibi yani sorduğum soru bu :44:
yok kuzu onu da nerden çıkardın :44: evde çektim fotolarıişyerndekiler miydi bunlar? orda mı tutuosun çantalarını cnm anlamadım :26::26:
Dilek benim en fazla verebileceğim para 75 ondan yukarısına ben versem elim gitse gönlüm razı gelmez
..
Geçen limangoda bişi gördüm çanta düzenliyicisi çok hoş pratik bişi sana tavsiye ediyorum.. Haa dilekk sen bi ara bot almıştın eşine noldu o sonra halledebildin mi
buna yarın bi bakmam lazım canım. bugün çok kötü bi gün geçirdim
tansiyon yerlerde ayağa kalktığımda sendeliyorum sürekli. gaz gibi bişeylerde sıkıştırdı durdu bütün gün. bide noter onaylı defteri yanlış yazmışım onunla uğraştım zaten bütün gün defter yazdım allahım nasıl bi gün ya. daha akşama misafir var akşamda yorulucam off off
iyi akşamlar kızlar..
akşam yormazsın inş.kendini fazla cnmmmbuna yarın bi bakmam lazım canım. bugün çok kötü bi gün geçirdim
tansiyon yerlerde ayağa kalktığımda sendeliyorum sürekli. gaz gibi bişeylerde sıkıştırdı durdu bütün gün. bide noter onaylı defteri yanlış yazmışım onunla uğraştım zaten bütün gün defter yazdım allahım nasıl bi gün ya. daha akşama misafir var akşamda yorulucam off off
iyi akşamlar kızlar..
hımmm bebeiyim burdakiler derken işte albüm demek istemiştim kuzucumböyle diyince ben de zannettim ki burdakiler yani işyerindekiler demek istiosun.ama şimdi algıladım olayı
canım günaydın nası oldungünaydın şekerlerr
evet evet ne oldu ne anlatcaktın :44:nekk demin okudum işle ilgili ne oldu, yazmamışın sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?