2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Triplenirim kii çünküm burdaydın yazdığımda sonra çıktın Neysem zuzum iyi bari eşimden faydalanıyor muşum.
Doktora gidicem... akıntım var birde smear testi falan yaptırıcam, göze gitmem lazım gözüm sulanıyor acıyor, birde bel için gitmem lazım azıcık iş yapsam bile hemen belim ağrıyor Çok çürüğüm ben
..
Elfiş naptın yoruldunmu dün? Geçti mi rahatsızlığın?
..
Nekk ne oldu iş yerinde bende meraklandım.
..
Dilekcim çok iyi almışsın ozaman sorun çıkmamasına da sevindim

bu söylediklerinin hepsi bende de var yaaa...
gözüm akıyor
smear testi için zamanım var ağustosta 1 sene olacak
belimde iş yapınca ağrıyor.

sen git dr ne ilacı verirse bende kullanıyım

Elfiş naptın yoruldunmu dün? Geçti mi rahatsızlığın?

yoruldum ya dün akşam. yemek ısıtmada sofra kurmada eşimde k.v.de yardım etti sonra herkes oturdu salonda ben mutfakta. aslında çok yorucu şeyler değil ama işte ayakta kalınca belim ağrıyor.

geçti rahatsızlığım ama bugünde yoğunum daha başlayamadım işe..

Son düzenleme:
canım günaydın nası oldun

bugün iyiyim canım. bide gece gülme krizine girdim kendime geldim. eşim bacağını benim bacağımın üstüne atmıştı bacağım uyuşmuş rüyamda bağırıyorum çek bacağını diye o kısmı rüya gibi gördüm sonra eşimin bacağını bi sıktım bağırarak uyandı napıyorsun diye :)) morartmışım :))sabahta hatırladım güldüm durdum :))

canım
bu arada akşam 11de eşimle sadrazam lokumu yapmaya kalktık mikseri havaya bi kaldırdı battı her yerim sütler döküldü un yerlere sıçradı falan ama çok eğlendik.
neyse fırına verdik ayy nası yumurta kokuo hiç sevmem neyse bu epey pişti sanarım çıkarıp kestik
tabi eşim kremayı düzgün karıştırmadığı için onu da son anda toparladım kremayı sürdük ama rulo mümkün diil yani
kırılıo çok pişirmişiz galiba eşim everio çevirio bundan uçak olur mu ki dio falan kaynattık biz epey
neyse bu seferde o şeritleri ortadan kesip arasına krema sürdük üstüne süt döktük tepsiye dizince ve çikolata rendesini de serptim lezzet harika yani ses var görüntü yok

bende öyleyim yaa smear testini yaptırınca bize de anlat bende gitmek istioum ama hep ertelioum işte

bu söylediklerinin hepsi bende de var yaaa...
gözüm akıyor
smear testi için zamanım var ağustosta 1 sene olacak
belimde iş yapınca ağrıyor.

sen git dr ne ilacı verirse bende kullanıyım

Oluurr :))
..
Elfi ay güldüm sana yaa morartmışsın ha
Bel ağrısı bendede çok oluyor ayakta kalınca biraz eğilip iş yapınca bir de sen hamilesin yani çok normal neden kendi oturuyormuş sen mutfaktasın Gelen misafirin kızları yokmuydu hiç yardımcı olacak. :26:

...

Ertelemeyip gidersem anlatırım cnm bende hep erteliyorum erteleye erteleye 1 buçuk yıl oldu. Eşimle gidicem birgün ayarlıcak işini benimle gelicek ama o gün hangi gün

Son düzenleme:

yok bebeğim ,ben kendi msjmdan sonra çıktım senin yazdığını görmedim, sadece çarpıdan çıkıyorum ben yanisi çıkış dan çıkmadığım için ismim görünüyo altta :26:

git mutlaka ihmal etme...

uçakmıııııı ay ilahi yaa çok güldüm, şöle bi gözümde canlandırdımda sizi

çok pişirmişin evet ,ama olsun tadı güzeldi yaa ben aslında bide şöle yapmayı düşünüyorum,,,aynı tarif sadece kesip dilimlemicem, direk üstüne kremasını sürcem,onunda üstüne muz dizicem...sonra börek gibi dilimleyip servis yapıcam..nasıl olur :44:

günaydın kızlar..
ayy bu kaynanam beni sinir ediyo yaa çocuğa kafasına göre bişelr içiriyo dünde nane limon yapmış vermiş sanki çocuk hasta ve 4 aylık çocuğa verilirmi onu bile bilmiyorum bişe söledimmide hemen bozuluyo kadın ben kaç tane çocuğa baktım diye..

Ay dilek ne komiksiniz :))

masa başı oturduğumuz için belimiz daha çok ağrıyor. gelen misafirler görümcemin kaynanası ile kayınbabası. görümcem gelmediği için bozuldular biraz. kaynanamda e kış ya ev soğuk diye gelemedi dedi. hava sıcak olsada gelmezdi dedi kaynanası :) görümceme hemen yetiştirdi annesi sabah söylenip duruyorlardı ana kız..

valla bende akşam çok güldüm yaa
benden bi daha yaparsam öyle yapcam hem daha hızlı yapılır tek tek uğraşmak gerekmez

...

Ertelemeyip gidersem anlatırım cnm bende hep erteliyorum erteleye erteleye 1 buçuk yıl oldu. Eşimle gidicem birgün ayarlıcak işini benimle gelicek ama o gün hangi gün
ertelemesek çok ii olcak d üzenli gitmeliyiz her yıl 6 ay da bir falan ama hayat koşusturmasından kendimizi ihmal ediouz işte

rüyada o canhavliyle epey sıkmışsın galiba

Gelmesi icap ederdi yani kendinin kaynanası hep mi geliyorlar acaba ondan mı gelmedi.

nane limonmuuu :26:

hadi ıhlamur olsa (katkısız/limonsuz) neyse dicemde ,rahatlatır falan ....

nane limon hiç duymadım :44:

Gelmesi icap ederdi yani kendinin kaynanası hep mi geliyorlar acaba ondan mı gelmedi.

yok kız yılın 11 ayı sinoptalar 1 ay geldilermi sıkılıyor görümcem kaynanasından. kadında melek gibi bişey.

tek gelini var istiyo geldiğinde yanında olsun. görümcem her zaman bizde ama kaynanası bize gelince gelmiyor kadın tabi laf sokar.. bizi istemiyor der.

yaa çok sinir bi durum yaa kendi annen yapsa tepki verirsin hemde daha fazal nazın geçer ama k.valide olunca bide üstüne sen onun nazını çekersin eşinin lafı da cabası.
sıkma canını kuzum yaa mecburi koşullar yüzünden böyle oluo bebeğin için ona bişiler yapabilmek için çalıştığını düşün içini rahatlat onu k.v bbırakıp gelioum die için içine yemesin yani.

ne ayıp yaptığı ya :26:

bolcum annen biraz sıksın dişini canım baksın. zaten kış nereye gidecek ki. kaynanam hiç bakamıyor. nane limon ne alaka yani.

kızlar sabahın mahmurluğu yüzümün şişliğiyle de olsa size foto ekledim saçıma bakın die gerçi saçımda dünden kalma ama bakın işte yabancı diilsiniz

gunaydın kızlar ben geldim sınavdan geçtim bu sıkıntı da geçti çok şükür. Akşam 8 de bir uyumuşum sabah 7 buçuğa kadar Hala da uyuyasım var çünkü h sonu nerdeyse hiç uyumadım

gunaydın kızlar ben geldim sınavdan geçtim bu sıkıntı da geçti çok şükür. Akşam 8 de bir uyumuşum sabah 7 buçuğa kadar Hala da uyuyasım var çünkü h sonu nerdeyse hiç uyumadım

hadi gözün aydın canım. bitti sonunda. artık bolca dinlenirsin bi süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…