- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
günaydın kızlar...
özgem tirip atma :) çıkmışımki ben, akşamda girmedim oyüzden yeni okudum ....
30 gün dolana kadar eşinden bakılırsın , çinkim senin 30 günün dolmadan sistem seni göremez ...
Triplenirim kii çünküm burdaydın yazdığımda sonra çıktın Neysem zuzum iyi bari eşimden faydalanıyor muşum.
Doktora gidicem... akıntım var birde smear testi falan yaptırıcam, göze gitmem lazım gözüm sulanıyor acıyor, birde bel için gitmem lazım azıcık iş yapsam bile hemen belim ağrıyorÇok çürüğüm ben
..
Elfiş naptın yoruldunmu dün? Geçti mi rahatsızlığın?
..
Nekk ne oldu iş yerinde bende meraklandım.
..
Dilekcim çok iyi almışsın ozaman sorun çıkmamasına da sevindim
Elfiş naptın yoruldunmu dün? Geçti mi rahatsızlığın?
canım günaydın nası oldun
canımdilekkkk
Triplenirim kii çünküm burdaydın yazdığımda sonra çıktın Neysem zuzum iyi bari eşimden faydalanıyor muşum.
Doktora gidicem... akıntım var birde smear testi falan yaptırıcam, göze gitmem lazım gözüm sulanıyor acıyor, birde bel için gitmem lazım azıcık iş yapsam bile hemen belim ağrıyorÇok çürüğüm ben
Dilekcim çok iyi almışsın ozaman sorun çıkmamasına da sevindim
bu söylediklerinin hepsi bende de var yaaa...
gözüm akıyor
smear testi için zamanım var ağustosta 1 sene olacak
belimde iş yapınca ağrıyor.
sen git dr ne ilacı verirse bende kullanıyım
canım
bu arada akşam 11de eşimle sadrazam lokumu yapmaya kalktık mikseri havaya bi kaldırdı battı her yerim sütler döküldü un yerlere sıçradı falan ama çok eğlendik.
neyse fırına verdik ayy nası yumurta kokuohiç sevmem neyse bu epey pişti sanarım çıkarıp kestik
tabi eşim kremayı düzgün karıştırmadığı için onu da son anda toparladım kremayı sürdük ama rulo mümkün diil yani
kırılıo çok pişirmişiz galiba eşim everio çevirio bundan uçak olur mu ki diofalankaynattık biz epey
neyse bu seferde o şeritleri ortadan kesip arasına krema sürdük üstüne süt döktük tepsiye dizince ve çikolata rendesini de serptim lezzet harika yani ses var görüntü yok
bende öyleyim yaa smear testini yaptırınca bize de anlat bende gitmek istioum ama hep ertelioum işte
canım
bu arada akşam 11de eşimle sadrazam lokumu yapmaya kalktık mikseri havaya bi kaldırdı battı her yerim sütler döküldü un yerlere sıçradı falan ama çok eğlendik.
neyse fırına verdik ayy nası yumurta kokuohiç sevmem neyse bu epey pişti sanarım çıkarıp kestik
tabi eşim kremayı düzgün karıştırmadığı için onu da son anda toparladım kremayı sürdük ama rulo mümkün diil yani
kırılıo çok pişirmişiz galiba eşim everio çevirio bundan uçak olur mu ki dio falankaynattık biz epey
neyse bu seferde o şeritleri ortadan kesip arasına krema sürdük üstüne süt döktük tepsiye dizince ve çikolata rendesini de serptim lezzet harika yani ses var görüntü yok
Oluurr :))
..
Elfi ay güldüm sana yaa morartmışsın ha
Bel ağrısı bendede çok oluyor ayakta kalınca biraz eğilip iş yapınca bir de sen hamilesin yani çok normal neden kendi oturuyormuş sen mutfaktasınGelen misafirin kızları yokmuydu hiç yardımcı olacak. :26:
valla bende akşam çok güldüm yaauçakmıııııı ay ilahi yaa çok güldüm, şöle bi gözümde canlandırdımda sizi
çok pişirmişin evet ,ama olsun tadı güzeldi yaaben aslında bide şöle yapmayı düşünüyorum,,,aynı tarif sadece kesip dilimlemicem, direk üstüne kremasını sürcem,onunda üstüne muz dizicem...sonra börek gibi dilimleyip servis yapıcam..nasıl olur :44:
ertelemesek çok ii olcak d üzenli gitmeliyiz her yıl 6 ay da bir falan ama hayat koşusturmasından kendimizi ihmal ediouz işte
...
Ertelemeyip gidersem anlatırım cnm bende hep erteliyorum erteleye erteleye 1 buçuk yıl oldu. Eşimle gidicem birgün ayarlıcak işini benimle gelicek ama o gün hangi gün
bugün iyiyim canım. bide gece gülme krizine girdim kendime geldim. eşim bacağını benim bacağımın üstüne atmıştı bacağım uyuşmuş rüyamda bağırıyorum çek bacağını diye o kısmı rüya gibi gördüm sonra eşimin bacağını bi sıktım bağırarak uyandı napıyorsun diye :)) morartmışım :))sabahta hatırladım güldüm durdum :))
Ay dilek ne komiksiniz :))
masa başı oturduğumuz için belimiz daha çok ağrıyor. gelen misafirler görümcemin kaynanası ile kayınbabası. görümcem gelmediği için bozuldular biraz. kaynanamda e kış ya ev soğuk diye gelemedi dedi. hava sıcak olsada gelmezdi dedi kaynanası :) görümceme hemen yetiştirdi annesi sabah söylenip duruyorlardı ana kız..
Gelmesi icap ederdi yani kendinin kaynanası hep mi geliyorlar acaba ondan mı gelmedi.
yaa çok sinir bi durum yaa kendi annen yapsa tepki verirsin hemde daha fazal nazın geçer ama k.valide olunca bide üstüne sen onun nazını çekersin eşinin lafı da cabası.günaydın kızlar..
ayy bu kaynanam beni sinir ediyo yaa çocuğa kafasına göre bişelr içiriyo dünde nane limon yapmış vermiş sanki çocuk hasta ve 4 aylık çocuğa verilirmi onu bile bilmiyorum bişe söledimmide hemen bozuluyo kadın ben kaç tane çocuğa baktım diye..
Ay dilek ne komiksiniz :))
---
masa başı oturduğumuz için belimiz daha çok ağrıyor. gelen misafirler görümcemin kaynanası ile kayınbabası. görümcem gelmediği için bozuldular biraz. kaynanamda e kış ya ev soğuk diye gelemedi dedi. hava sıcak olsada gelmezdi dedi kaynanası :) görümceme hemen yetiştirdi annesi sabah söylenip duruyorlardı ana kız..
gunaydın kızlar ben geldim sınavdan geçtimbu sıkıntı da geçti çok şükür. Akşam 8 de bir uyumuşum sabah 7 buçuğa kadar Hala da uyuyasım var çünkü h sonu nerdeyse hiç uyumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?